Φοβίες!

Τον βιασμο… Οπως ολες πιστευω…

Κι όμως, υπάρχει ολόκληρη φιλοσοφία πάνω σ’ αυτό! Λέγεται σολιψισμός! :smiley: (μούφα είναι, αν θες τη γνώμη μου).

Φήμες σχετικά με αυτό προυπήρχαν… γιατί σοκάρεσαι…? :lol:

Πού τον θυμήθηκες τον σολλιισμό???Χιχι…Ελπίζω το οτι με επιασε χθες ο διευθυντής μου στη νέα μου δουλειά να παίζω bubble να είναι φαινόμενου σολλιψισμού και να μη συνέβη …γιατί αν συνέβη:!: :? ΚΑΜΠΑΝΑ!!!

κακώς, με αυτά ζούμε εμείς οι Μηχανολόγοι… Να τα αγαπάτε τα αεροπλάνα, όπως σας αγαπάνε και αυτά :p:p

Και εσείς να τα προσέχετε!!!

τα προσέχουμε… Δε σας δίνουμε τζάμπα Κόκα Κόλα μέσα και ακουστικά? :stuck_out_tongue:

Γιατί δε με καθησυχάζει αυτό???:stuck_out_tongue:

μα γιατί? Δε θα καταλάβετε τίποτα, με τα ακουστικά στα αυτιά, αν πέσει το αεροπλάνο :stuck_out_tongue:

Γι’αυτο μας βαζουν ταινιες… Οταν το αεροπλανο ειναι στα 10 μετρα απο το εδαφος, ο κοσμος να μη βλεπει απο τα παραθυρα…

+free alchohol :stuck_out_tongue:

Εγω εχω υψοφοβια αλλα δεν εχω ανεβει σε αεροπλανο.
Ελπιζω οταν ανεβω να μην αρχισω να ασπριζω και να με λουζει κρυος ιδρωτας.:-s

Οι φοβίες χαρακτηρίζονται από αδικαιολόγητο, υπερβολικό και παράλογο φόβο οι οποίες οδηγούν ένα άτομο στο να αποφεύγει συγκεκριμένες καταστάσεις ή όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτές να τις βιώνει με πολύ έντονο άγχος.

Πρόκειται για μια μορφή αγχώδους διαταραχής που μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Οι φοβίες αποτελούν τη συνηθέστερη ψυχιατρική διαταραχή μεταξύ των γυναικών. Μεταξύ των ανδρών άνω των 25 ετών, οι φοβίες καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση μεταξύ των πιο συχνών ψυχιατρικών παθήσεων. Συνολικά υπολογίζεται ότι μέχρι 12% του πληθυσμού παρουσιάζουν τουλάχιστο μία φοβία.

να ξέρουμε και τι είναι…:smiley:

Χιχι!!Διάβασα κάπου οτι οι φοβίες αντικατοπτρίζουν βαθύτερους φόβους.π.χ.ο φόβος για τα φίδια συμβολίζει φόβο για το αντρικό γεννητικό όργανο και ο φόβος για τα αεροπλάνα με κάτι που δε θυμάμαι αλλα υπάρχει αντιστοιχία…:slight_smile: :wink:

Χε, κλασικός Φρόυντ. Ο φόβος του μικρού Χανς για τα άλογα, συμβόλιζε το μίσος του για τον πατέρα του, πίσω απο το οποίο κρυβόταν το άγχος ευνουχισμού που είχε στο οιδιπόδειο σύμπλεγμα… :roll:

Θα λεγα κι άλλα τέτοια, αλλά δεν έχω χρόνο τώρα, χαχα!

Ωπ!psycologist or something???Πού τα ξέρεις αυτά?8)

Χεχε, ναι, αυτό σπουδάσαμε οι άμοιροι…! :smiley:

τα αεροπλάνα τι σας έφταιξαν? Επειδή το Χόλυγουντ στα 70ς έκανε ταινίες με αεροπλάνα που πέφτουν, όλοι τα φοβάστε!!! Να μην ακούσω πάλι φοβία για αεροπλάνα!!! :stuck_out_tongue:

Μας έχει βγει ο κώλος για να είναι το ασφαλέστερο και πιο γρήγορο μέσο μεταφοράς και κανείς δε τα συμπαθεί :frowning:

Εγώ φοβάμαι τις γυναίκες οδήγους…(Και δη τις ξανθιές…:lol: …)

Εσύ είσαι φαλλοκράτης και δε σου ξαναμιλάω(και γυναίκα και οδηγός και demi ξανθιά)ΜΠΟΥ!!!