Παναθηναϊκός

http://www.sport.gr/

τι φατσα ειναι αυτη ρε!!!

στο μπασκετ παλι δσκολευομαστε
με την Ζαγκρεμπ που επρεπε να ειχαμε διαφορα περιπατου
παμε ποντο-ποντο

Μην αγχωνεσαι πηγαμε 7 μπροστα τωρα :wink:

δεν φοβαμαι μηπως χασουμε
αλλα με την αποδοση της ομαδας τελευταια
ισως ειναι απο την κουραση

Στα κρισιμα ματς θα ειναι ετοιμη η ομαδα οπως περσι.Ο ζοτς ξερει :wink:

Γραφω και την απαντηση μ στο θρεντ του γαυρου σχετικα με ερασιτεχνικα τμηματα κι εδω που ξερω οτι πολλοι στηριζουμε τετοια τμηματα…

Τσάκα θεέ πάρε την ΠΑΕ!

Παντως καλη φαση, αν καταθεσω και γω αυριο δηθεν προταση, θα μπορω και γω να βγαζω ανακοινωσεις για λογαριασμο του Παναθηναικου; Γουσταρω…

Ομως τι στο διαολο γινεται γαμωτο…Αν οντως ειναι ενα κακογουστο αστειο απο την αρχη εως τελους γτι δεν βγαινει ενας χριστιανος απο μεσα, να πει τελος μην ασχολειστε ειναι απατεωνας κτλ…γιατι να συνεχιζει αυτος ο διασυρμος. Αν οντως υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να γινει ενα ντηλ ξερω γω ας βγουν ΕΠΙΣΗΜΑ να ανακοινωσουν το και το…

Πολυ φοβαμαι οτι αυτη η αβεβαιοτητα ηταν εξ αρχης προμελετημενη για να κερδισει χρονο καποιος απο τους υπαρχοντες μεγαλομετοχους

Δεν ξερω, επειδη δεν το εχω παρακολουθησει σε πολυ βαθος το θεμα, μπορει να λεω ανακριβειες, αλλα αυτη ειναι η αισθηση μου για τα ‘‘πριγκηπικα’’

με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό της Αυτού Υψηλότητας, οι τζάμπα μάγκες τέλος

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ!

Μη λες πολλά, θα φέρει την Αλ-Κάιντα :!:

Πως μιλας ετσι για τον νεο ΗΓΕΤΗ σας ? :stuck_out_tongue:

και ήμουν σίγουρος πως φέτος δεν θα έβρισκα τίποτα ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Υπολόγιζα χωρίς τον Τσάκα. :lol::lol::lol::lol:

μοναδικος υπαιτιος για την καταντια με τον τσακα ειναι για αλλη μια φορα ο Τζιγγερ. αφηνει (προφανως επιτηδες) αυτο το σιχαμα 2.5 μηνες να αλωνιζει

που θα μου πειτε εμένα γιατί παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Βλάσης Τσάκας «ξαναχτυπά»! Ο συνεργάτης (όπως αυτοαποκαλείται) του Αλ Σαούντ, έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro, αναφερόμενος στην κριτική που έχει δεχθεί, στην απλότητα του πρίγκιπα και στην εικόνα που περνάει ο ίδιος στον κόσμο! Απολαύστε τον!

[B]«Αυτός ο μ?ας μιλάει με 10 πρίγκιπες»![/B]

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του Σαουδάραβα, τόνισε: «Ο Πρίγκιπας Σουλτάν είναι πολύ καλό παιδί. Χαίρομαι όταν είμαι στη Τζέντα, γιατί δεν έχουμε κανένα πάνω από το κεφάλι μας. Συνήθως μένω στο σπίτι του. [B]Όταν μένω σε ξενοδοχείο, αυτό γίνεται γιατί έχει άλλο κόσμο στο σπίτι και δεν θέλει να με στριμώξει και να μη νιώθω άνετα[/B]. :lol:Αυτό δείχνει ότι με θεωρεί ισότιμο, ανεξαρτήτως περιουσίας»#-o

Ο Τσάκας συνέχισε, λέγοντας: « Συχνά παίρνει το αμάξι και με πάει βόλτα μόνος του. Ούτε ασφάλεια, ούτε τίποτε. Οδηγεί ο ίδιος. Αφήνει τους σωματοφύλακες στο σπίτι ή τον ακολουθούν από απόσταση. Νομίζει βέβαια ότι το ίδιο θα κάνει και εδώ. Στην ατζέντα που είχαμε βγάλει για την επίσκεψη του, που όμως ακυρώθηκε, είχε βάλει στο πρόγραμμα να πάει για shopping μόνος του. Του είπα: Τι λες ρε; Όταν είναι να του πω όχι, του το λέω. Όταν είναι να διαφωνήσουμε, του λέω: αυτό που λες είναι μ?.κια! Είναι ξεκάθαρο και το δέχεται».

Ο Καβαλιώτης, μίλησε και για την εικόνα που περνάει στον κόσμο. Δείτε τι είπε: «Είπα από την αρχή την αλήθεια. Κανείς δεν την πίστεψε. Όλοι γέλασαν και είπαν: πως είναι δυνατόν αυτός ο μ?.ας να κουβεντιάζει με Πρίγκιπες;[B] Αυτός ο μ?.ας λοιπόν δεν μιλάει ούτε μ? ένα, ούτε με δύο Πρίγκιπες, αλλά με δέκα[/B]. Κυριολεκτώ».

“Του είπα: Τι λες ρε; Όταν είναι να του πω όχι, του το λέω. Όταν είναι να διαφωνήσουμε, του λέω: αυτό που λες είναι μ?.κια!”

Ορίστε τρόποι απέναντι στην Αυτού Μεγαλειότητα! Τι παράδειγμα δίνεις στους οργανωμένους μας;

Μα για πόσο μαλάκες μας περνάνε πια :-k

Ο Τσάκας είναι ο Έλληνας Τσακ Νορις. Να δείτε που κάποια στιγμή θα κάνει δηλώσεις πως μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση. Τώρα που το σκέφτομαι δεν το πιστεύω που δεν τις έχει κάνει κιόλας.

εμμεσως το χει πει…αφου θα φερει τον Πριγκηπα να επενδυσει στην Ελλαδα. θα φερει την αναπτυξη…
ρε μην βαζετε εμποδια στον Τσακα http://www.youtube.com/watch?v=5SGTs-fjEIY

Δυσκολο το ματσακι στο Βικελιδης αλλα πιστευω οτι θα το παρουμε το παιχνιδι αφου ο Αρης φετος δεν ειναι σε καθολου καλη κατασταση.Παμε γερα ρε τριφυλλαρα!!!

Α ρε Σαριεγκι τα γαμησες ολα πανω που ειχαμε ισσοροπησει και ισοφαρισει [-X