Παναθηναϊκός

Εγω θα φαω 5/5 ποντους οπως παει το πραμα και θα ρθει το μπαν, καλυτερα αφ ενος γιατι πολυ πετσα κι ευθιξια εχει πεσει στο φορουμ.

3/3 ειχε, το 5/5 που εδειξε σε μια φαση ηταν τα field goals συνολικα

έχεις θέματα τώρα με τον εοπυυ με τα χάπια σου το καταλαβαίνω.
4 γενιές ροκιν γιουζερς γελάνε μαζί σου το καταλαβαίνω.

ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΙΠΕΣ ΑΠΟΨΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

Αγαμιες ε. Τι να γινει, καποια κοπελα θα βρεθει και για σενα φιλε μου.

Λοιπόν εντάξει, έλεος. Μπορείτε να δώσετε κάνα ραντεβού να τις παίξετε σαν άντρες και να μη μας σπάτε τ’ αρχίδια στο θρεντ της Πανάθας;

βάλτε με χρέωση το φόρουμ να σταματήσει να γράφει.

Ενταξει ρε μλκ Γρακχο, δηλαδη τι θελεις να του απαντησω; Το παιδι εχει προβλημα, του αρεσουν και οι Σκορπιονς, εχει ελαφρυντικα δε λεω. Αλλα δεν εχω και ορεξη βραδιατικα.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ρε Γιάννη, ήμαρτον. Έχεις ιδέα πόσο έχουν κουράσει τον κόσμο εδώ στο φόρουμ αυτές οι συνεχείς κόντρες σου με όλους τους τελευταίους μήνες; Αν πιστεύεις ότι κάποιοι έχουν κόμπλεξ μαζί σου και σου τη μπαίνουν συστηματικά για να σε πετάξουν έξω απ’ το φόρουμ, έχεις και την επιλογή ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ.

Αρχιδάτος ο βάζελος να το πούμε. Ξεγύμνωσε ολες τις αδυναμίες της Μπαρτσα της μιας ήττας στο Τοπ16. Ο Άρτζι μας βάζει τα γυαλιά στο διάβασμα του παιχνιδιού και κυρίως ξαναλέω στην ετοιμότητα της ομάδας του την κατάλληλη στιγμή.

Περιμένουμε δηλώσεις του προέδρου,αν “ξεμυτίσει” βέβαια.Σνιφ. :stuck_out_tongue:

Απο που κι ως που;

Λοιπόν εντάξει, αφού δεν το καταλαβαίνεις κι εγώ δεν έχω καμία όρεξη να το εξηγώ και να συνεχίζω τα οφφ τόπικ ποστς. Αν είναι κάποιος μοντ ονλάην παρακαλείται να σβήνει τα οφφ τόπικ ποστς, ευχαριστώ. Εγώ από δω και πέρα αρχίζω πάλι να γράφω για την ομάδα και το αποψινό παιχνίδι.

Λοιπόν διάβασα πριν λίγο τεράστια ατάκα Συρίγου στο τέλος (καθότι εγώ το έβλεπα σπίτι σε streaming με Αμερικάνους σπίκερς - πλάκα είχε! :p): «Μα τι κάνει ο Διαμαντιδης και δεν πάει σε γρήγορη επίθεση να κερδίσει το φάουλ που έχει να δώσει η Barcelona». Δηλαδή… ΟΚ. Τι να πω. #-o:lol:

Επίσης απόψε αποδείχθηκε πόσο ΜΥΡΩΔΙΑΣ είναι αυτός ο απίθανος Πασκουάλ. Τελευταία κρίσιμη άμυνα της ομάδας του, με το προβάδισμά της να είναι μόνο 2 πόντοι, και βάζει πάνω στον Μήτσο τον… Τζαβάι.

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ.

Ποια ολα ρε;Με 9/25 τελειωσαν και τα 3/3 του πρωτου δεκαλεπτου συνοδευτηκαν απο ενα ωραιοτατο 1/7 στα διποντα, σιγα το αβανταζ που πηραν απ’τα σουτ.

καλά ο συρίγος τα έχει χάσει ρε, ότι ήθελε έλεγε. εκεί που δε μπήκε το σουτ του λάσμε και λέει άουτ δάκρυσα 8)

Ωπα ωπα ωπα, περιμενε

Ποιες κοντρες;

Κοιτουσα χθες καποια πραγματα περι σπασιματος εδρας, εχοντας παρει το ερεθισμα απο τον Καρυδα που ανεφερε οτι ειναι σπανιο το 2-0 απο το 2009 που καθιερωθηκε η προκριση στις 3 νικες στο Top-8.

Σε 17 ζευγαρια πλεον (εκκρεμουν τα 3 αυριανα), ο φιλοξενουμενος εχει σπασει την εδρα 11 φορες! Απο αυτες τις 11 φορες τις 5 προς το παρον περασε, τις αλλες 5 αποκλειστηκε (εκκρεμει του Παναθηναικου).

Δηλαδη το 2-0 εχει γινει μονο 6 φορες προς το παρον. Και καθε χρονο τουλαχιστον 2 φιλοξενουμενοι σπανε εδρα (το 2011 εσπασαν και οι 4).

Ναι, αλλά μήπως πρόσεξες ότι αυτά τα 9 τρίποντα μπήκαν όλα ή σχεδόν όλα (ντάξει δε θυμάμαι τώρα) στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, ενώ στο δ’, όταν πια η άμυνά μας είχε γίνει μέγγενη, σχεδόν όλες οι επιθέσεις τους κατέληγαν σε (άστοχα) τρίποντα; Εμ, προφανώς και τελείωσαν με κακό ποσοστό, αλλά κάπως προέκυψε αυτό, δεν ήρθε από τον ουρανό. Και πάλι καλά να λέγανε που είχε πάρει το ματς πάνω του στο τέλος ο Ναβάρο και έβαλε κάμποσες απ’ αυτές τις γαμημένες τις μπομπίτες του και το διεκδίκησαν μέχρι τέλους. Όσο για το 1/7 στα δίποντα που είχαν στην αρχή, ε, κι αυτό επιβεβαιώνει αυτό που λέω, γιατί εγώ μιλούσα για τρίποντα. Όταν πλησίαζαν σκούραινε το πράμα. Διαφωνείς κάπου;

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ :lol2:

Από το δυσοίωνο 40-27 καταφέραμε να το γυρίσουμε και δεν ήμαστε και τόσο καλοί όπως την Τρίτη. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια είναι η αλήθεια.

Πάμε ρε όπως το 2011 είπαμε.
Τα επόμενα ματς θα ναι ακόμη πιο ζόρικα.

Εντάξει, να τα δούμε και λίγο ψύχραιμα τα πράγματα, η πρόκριση παραμένει πολύ πολύ δύσκολη παρά το μπρέικ σήμερα. Δεν θέλω να βλέπω ούτε για “φάιναλ φορ στανταράκι” και τέτοιες μαλακίες. Έχουμε κάνει χαζές ήττες στην έδρα μας φέτος. Σίγουρα αβαντάζ που η σειρά πάει στο χ στην έδρα μας, αλλά θέλει να είμαστε πολύ καλοί και προσεχτικοί. Πάντως αν περάσουμε, αυτό θα είναι πραγματικό έπος.

Καλά συγκεκριμένα σ’ αυτή τη φάση, λόγω του σκριν πήγε ο Τζαβάης πάνω στον ΔΔ, αλλά γενικά πρόκειται για έναν προπονητή που αποδεδειγμένα δεν το 'χει στα δύσκολα.

Εδώ που φτάσαμε πάντως, σιγά σιγά πρέπει ν’ αρχίσουν ένας ένας οι παναθηναϊκοί που χλεύαζαν τον Πεδουλάκη να γράφουν την απολογία τους.

Ε λες οτι στο τελος τα χαναν απ’την αμυνα(που οχι ολα, κατι ερμπολ του Σαδα θυμαμαι και τετοια)αλλα και στην αρχη το να βαλει ο Ναβαρο η εκεινος ο πιτσιρικας τους με το κωλοχερο καποια τριποντα οταν ειναι αφυλαχτοι η σχεδον αφυλαχτοι νορμαλ ειναι.Διαφωνω στο οτι μεναν στο παιχνιδι λογω της ευστοχιας, δεν ηταν απο αυτα τα ματς που λες οτι ‘‘τα γραφουν ολα οι πουστηδες’’, πιο πολυ θεμα λαθων σας ηταν για μενα απο καποια φαση και μετα.Τωρα αν θες να πεις απλα ‘‘βελτιωθηκαμε αμυντικα’’ μαζι σου=p