Καλά , όχι ότι οι υπόλοιποι στις άλλες ομάδες διοικούν για τη ψυχή της μάνας τους και βάζουν απτην τσέπη τους λεφτά στην ομάδα που αγαπάνε, αλλά αυτός ο Βγενόπουλος είναι ο χειρότερος.
Σιγα που θα φυγει ο βγενοπουλος.Μαλλον για στρατηγικη κινηση μου κανει.Σε κανα 2 χρονακια κοβω τον παναθηναικο δικο του ε!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Mιλαμε εχω λιωσει με τις δικαιολογιες των γαυρων!!! 27 ποντοι ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ (αποτυχια που δεν ηταν 47) και ακουω ακομα κατι απιστευτα… Ναι ρε, μας σπρωξανε παλι τα κορακια. ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ειχατε ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (15-30) και παλι χασατε μολις με καμια 30αρια…
Αληθεια φιλοι γαυροι, ΠΩΣ δικαιολογειτε τοση μεγαλη διαφορα στις βολες?:-k (βασικα προσπαθω να μπω στη “λογικη” σας αλλα μαλλον δεν υπαρχει κατι τετοιο…)
Αν ο ΠΑΟ ειχε 15-30 βολες στο ΣΕΦ και κερδιζε με 2 ποντους θα μας ελεγαν παλι για γκριζους λυκους και πορτοκαλι πιγκουινους. Τωρα? Απλως προσπαθηστε να δειτε μια (1) φορα στη ζωη σας την πραγματικοτητα και μπορει να χασετε και με λιγοτερους.:lol:
RESPECT στον Ομπραντοβιτς για ο,τι ειπε. Οσοι εκαναν αυτα που εκαναν πρεπει να νιωθουν πολλοι περηφανοι και μεγαλοι “αντρες”… Μπραβο κωλοζωα! (τωρα τι μου φταινε και τα ζωακια…)
Καντε μας τη χαρη και μην ξαναπατησετε στο γηπεδο ομως. Αλλωστε το ξερουμε οτι μονο με τον γαυρο ερχεστε για βγαλετε ολο σας το κοπμλεξ και την ανυπαρξια της ζωης σας… Ειναι πραγματικα μεγαλη μαγκια να πετας φωτοβολιδα σε αθλητες κρυμμενος μεσα στη μαζα.
(για τους οπαδους τους γαυρου δεν ασχολουμαι, με πειραζουν αυτα που γινονται εδω).
Φιλε Θοδωρη σε ειδα στο παρτυ που ειχες αρραξει κοντα στην εισοδο και σου εκανα νοημα να με δεις. Μαλλον με ειδες αλλα προφανως επειδη δεν με ηξερες νομιζες πως χαιρεστουσα καποιον αλλο… Καθομουνα πανω με παρεα και λεω δεν πειραζει, θα κατεβω μετα να σου μιλησω αλλα εφυγες μαλλον. Ελπιζω την επομενη φορα να μπορεσουμε να τα πουμε τωρα που σε ξερω φατσικα!
Cheers!!!:drunk:
To rocking χρηματιζεται απο το βαζελο!!!
σορυ αλλα σε ποιους αναφερεσαι? ποιος μιλησε για διατησια στο χτεσινο ματς? μηπως το πηρες δεδομενο και αρχιζες να γραφεις??
:lol::lol::lol:#-o:D
o karvou νομιζω μιλαει γενικα και οχι για το χτεσινο ματς. δε νομιζω κανεις μας να μιλαει για το χτεσινο ματς. μετα απο αυτο δεν νομιζω καποιος να τα βαλε με τη διατησια, αλλα πιο πολυ με παιχτες προπονητη και ομαδα. τεσπα το πρωταθλημα τελειωσε…
πάντως αυτός είναι προγραμματισμός ομάδας.
Κρατάει Σάρας. πήρε Τέπιτς, πήρε Καλάθη και παίζει να πάρει και Βελιτσκοβιτς (αν και ακούγεται έντονα για Μακάμπι).
Τον Τέπιτς τον βλέπω να μαθαίνει σε χρόνο dt τη θέση 3, ενώ για τον Καλάθη ακούγονται τα καλύτερα.
Λογικά, Κέτσμαν και Χατζηβρέττας αποχαιρετούν. Για το Νικόλα θα έχουμε πάντα αιώνιο respect. Βασικά ας μείνει στην ομάδα όσο γουστάρει. Ας τον κρατήσουν. Ό,τι θέλει.
Γιατί ρε παιδιά? Χούντα είναι ο ΠΑΟ στο μπάσκετ. Είναι και καλύτερη ομάδα, αλλά παραγοντικά είναι και χούντα. Αν θες να αλλάξεις τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ, όπως ήλπιζαν οι Αγγελόπουλοι θα πρέπει να υπερνικήσεις και την παραγοντική δύναμη που έχει ο ΠΑΟ. Αυτό δήλωσα. Από πότε αυτό γίνεται κλάψα; Κυνικότατη δήλωση είναι. Τι θέλατε δηλαδή να σας πω; Ο Ολυμπιακός που έχασε για 2 πόντους στο Βερολίνο είναι γτπ ομάδα; Μόνο την ομάδα σας δε τιμάει τότε αυτό…
Αν ο Μπουρούσης είναι για βρισίδια που έδειξε τα 10 δάχτυλα, τότε ο Ζαβλανός (ή όποιος ήταν) για τι είναι που απάνταγε στην εξέδρα του Ολυμπιακού “για πέντε χρόνια ακόμα θα με βρίσκετε μπροστά σας”;
Χρειαζόταν ο ΠΑΟ τη τεχνική ποινή του Παπαλουκά για διαμαρτυρία για να κερδίσει (ενώ Μπατίστ και Διαμαντίδης έκαναν παρόμοιου ύφους διαμαρτυρίες); Για την ήττα δεν ευθύνεται το κλείσιμο των ματιών των διαιτητών στο αντιαθλητικό φάουλ του Γιασκεβίτσεους, που είναι ο ορισμός του αντιαθλητικού. Χάναμε πολλούς πόντους σε εκείνο το σημείο. Ούτε φταίει το ότι στην Ελλάδα τα κινητά σκριν του Μπατίστ και του Πέκοβιτς αφήνονται, ενώ στο Βερολίνο (αν θυμάμαι σωστά) τιμωρήθηκαν αμέσως με φάουλ και κόπηκαν κι από τους δύο αμέσως. Και δε μιλάω για τα φάουλ που εκμαιεύουν οι παίκτες του ΠΑΟ και τους δίνονται…
Χθες ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε κατάσταση για να νικήσει και το παράτησε το ματς. Κράτησε δυνάμεις για το ματς στο ΣΕΦ. Πλέον δεν έχει το πλεονέκτημα έδρας και ο ΠΑΟ όπως φαίνεται θα σηκώσει την κούπα. Αλλά γιατί χαλιέστε όταν σας λέμε πως έχετε τα ηνία στο παραγοντικό μπάσκετ; Δε τα έχετε δηλαδή; Τα έχετε και μαγκιά σας. Είστε βέβαιοι πως ποτέ δε θα χάσετε από διαιτητικό λάθος εναντίον σας. Εγώ θα ήθελα να είχα στην έδρα μου, μια διαιτησία σαν τη χθεσινή σας. Απλά τα πράγματα.
(το πιο ωραίο το είπε φίλος Παναθηναϊκός όταν βλέπαμε το ματς και αφού δεν είχε δοθεί το αντιαθλητικό φάουλ του Γιασκεβίτσεους, χτύπησε ο Βούισιτς από τα ζώα. “Είδες; Αυτή τη φορά οι διαιτητές δε μπαίνουν μέσα για διακοπή, αυτοί είναι της ομάδας και δε φοβούνται” :p)
ρε η sportday,λεει οτι πηρατε τον κ;ατσουρανη για 4 χρονια!
Συκοφάντες !!
Προσωπικά χαίρομαι πολύ.
Είναι παίκτης που τον ήθελα στην ομάδα.
Με την ΑΕΚ δέθηκε, τους προσέφερε και τον αγαπήσαν, αλλά πάντα βάζελος ήταν και διορθώνεται ένα λάθος που έγινε πριν χρόνια.
Είναι κατά την προσωπική μου άποψη μαζί με τον Καραγκούνη ο πιο ολοκληρωμένος (και καλός) έλληνας ποδοσφαιριστής, είναι ψυχάρα, είναι αντι-ολυμπιακός.
Μακάρι να συνεχιστούν έτσι οι κινήσεις.
Και μακάρι να υπάρχει έστω και μικρή αλήθεια για τα 14 εκ. που ακούγονται για Νιλμάρ. Δεν το συγκρίνω ούτε με Πιζάρο, ούτε με κανένα, αλλά σιγά μην έρθει. Ψηφίστηκε καλύτερος επιθετικός στη Βραζιλία και κλήθηκε στην εθνική…
Όλοι δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με την ομάδα παπαγάλοι, υπάρχουν και κάποιοι που δίνουν φωνή εκεί που πρέπει.
Συνέντευξη Δομάζου. http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8256&subid=2&pubid=2859891&tag=8777
Για την κακή χρονιά του Παναθηναϊκού: «Δεν ήρθαν παίκτες. Η χρονιά ήταν χάλια. Δεν ήρθαν οι παίκτες που έπρεπε να έρθουν. Έγιναν πολλά λάθη. Αν κάνουν τα ίδια λάθη ο κόσμος δεν θα τους συγχωρέσει. Το γήπεδο δεν θα γεμίσει ποτέ ξανά».
Πού χωλαίνει ο Παναθηναϊκός:
«Θέλει παίκτες παντού, σε όλες τις γραμμές. Όχι παίκτες σαν αυτούς που έχει, αλλά παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Αν δεν πάρουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και πάρουν πάλι παίκτες από τα πανέρια, πιστεύω ότι δεν γίνει τίποτα το καλύτερο».
Αν θα ήταν καλύτερα αν έκανε ένας κουμάντο στην ΠΑΕ:
«Ένας κάνει κουμάντο. Του έχουν δώσει όλες τις αρμοδιότητες. Έχουν πάρει έναν διευθυντή που έχει αποτύχει. Οι άνθρωποι που απέτυχαν την περσινή χρονιά δεν ξέρω πως θα πετύχουν φέτος».
Αν είναι υπέρ της παραμονής του Τεν Κάτε:
«Όχι. Με τέτοιες νοοτροπίες που έχει και τέτοια σφάλματα που έχει κάνει δεν θα τον ήθελα. Πρώτα από όλα είναι αποτυχημένος για εμένα. Το έχω πει από την αρχή ότι ο Τεν Κάτεν δεν κάνει. Καταρχήν δεν είναι προπονητής. Δεύτερος ήταν και δεύτερος έμεινε. Το σφάλμα είναι ότι τον κράτησαν και αυτό θα το πληρώσουν. Πρώτα - πρώτα δεν γίνεται φίλος με τους παίκτες. Είναι ένα μεγάλο σφάλμα αυτό. Όταν χάνει, βγάζει τους παίκτες μπροστά και αυτός δεν φταίει ποτέ. Εγώ θα του έλεγα αντίο».
Ποιον θα ήθελε για προπονητή στον Παναθηναϊκό:
«Εγώ είχα πει τον Μπάγεβιτς. Τον πήρε η ΑΕΚ και με τίποτα παίκτες διεκδικεί το Τσάμπιονς Λίγκ. Θα μπορούσε να βάλει πειθαρχία στα αποδυτήρια. Είχα πει να πάρουμε και τον Κυργιάκο. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στην Ευρώπη. Αν τον είχε πάρει πέρσι θα είχε λύσει πολλά προβλήματα στην άμυνα. Ένα χρόνο παιδεύονται να βρουν σέντερ μπακ και δεν τον έχουν βρει ακόμα. Τι οργάνωση είναι αυτή; Δεν βρήκαν ένα παίκτη και θα μπορέσουν να βρουν έξι παίκτες που θέλουν φέτος. Και φέτος δεν έχουν πρόγραμμα, δεν ξέρουν ποιους θέλουν και ποιους θέλουν να διώξουν. Περιμένουν να τελειώσουν τα πλέι οφ και μετά να δουν. Αν δεν σου κάνει ο παίκτης του λες ‘κύριε αντίο’».
Συμφωνώ σε όλα. Μόνο ο στρατηγός έχει @@ και τα λέει έξω απ’ τα δόντια
Ο Αντωνίου είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Ο Τεν κάτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Η μεταγραφή του Κατσουράνη είναι μια καλή κίνηση για μπάκ-απ του Μάτος.
ρε Red Rum δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή άδικο.
πολλά πράγματα δεν μου άρεσαν και εμένα στον Τεν Κατε και γενικότερα, αλλά έχεις ακριβώς αυτή τη νοοτροπία που εγώ ως Παναθηναικός θέλω να αλλάξει.
μόνο γκρίνια και απαξίωση.
Έχω πει ν φορές την άποψή μου για Μάτος και Ιβανσιτς αλλά θέλω να μείνει ένας προπονητής για δεύτερη χρονιά. Και αυτό που λες για Κατσουράνη ακούγεται ολίγον γραφικό. Anyway…
8O8O
οχι και μπακ-απ του ματος ο κατσουρανης!!!θεωρειται μεσα στα 10 καλυτερα αμυντικα χαφ της ευρωπης.αν τον θελετε για μπακ-απ του ματος δεν μας τον δινετε εμας στην αεκ να παιζει βασικος???
Αν θέλουμε να μείνει προπονητής για 2η χρονιά, βρίσκουμε έναν κανονικό, όχι έναν δεύτερο. Και σίγουρα όχι έναν δεύτερο που έχει δηλώσει ότι βγαίνει στη σύνταξη στο τέλος της χρονιάς.
Η γκρίνια είναι απαραίτητη στον Παναθηναϊκό, γιατί αυτοί που εμπλέκονται κάνουν ότι μπορούν για να τον απαξιώνουν οι ίδιοι, και όχι εμείς οι οπαδοί του.
Το γραφικό με τον Κατσουράνη δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται. Ο Μάτος που ήταν σχεδόν η ομάδα μόνη της πέρυσι, είναι χειροτερος του Κατσουράνη? Καλά, το ότι είναι πανάθα και ότι είναι καλύτερος από το κατσίκι το Σίλβα - που έχει όρο να παίζει σ’ όλα τα ματς - δεν το συζητώ. Το θέμα είναι όμως Κατσουράνης ή Σιμάο, αφού απ’ ότι καταλαβαίνω πριν κανά μήνα είχαν βάλει τα παπαγαλάκια δημοσιογράφους να ρωτάνε σε ιντερνετικές στήλες ποιον από τους 2 προτιμάνε οι οπαδοί μας. Οπότε σκοπεύουν να πουλήσουν το Σιμάο. Σε τέτοια περίπτωση, ποιος είναι για 1ος και ποιος για 2ος, πείτε μου?
Ορίτζιναλ σε ψήνει να πάρεις Κατσουρ? Δώσε Κυριάκο και είμαστε φίξντ.
Υπερβολες!
Καλη μεταγραφη παντως.Αν και νομιζω οτι το προβλημα του βαζελου δεν ειναι στα αμυντικα χαφ.
Και μην μου πει κανεις οτι ο Κατσουρ εχει καθετη πασα και τετοια γιατι θα πεσω απο καμια καρεκλα.
Γνωμη μου ειναι οτι ο Τεν Κατε πρεπει να κατσει.Ποσα χρονια εχετε να βγειτε πρωτοι στα γκολ ρε ?
Γκρινιαρηδες.Απλα πρεπει να παρετε και παιχτες που να ξερουν το τοπι γιατι εχετε μεγαλη ελλειψη
απο τετοιους.
καπου το ειχα διαβασει αλλα δε θυμαμαι να σου στειλω λινκ.δεν ειναι τυχαιο οτι περυσι τον ηθελε δανεικο η τσελσι οταν τραυματιστηκε ο λαμπαρντ και φετος τον ειχε στα υποψιν της και η μιλαν οταν τραυματιστηκε ο γκατουζο…οποτε απο αυτο και μονο πιστευω οτι οντως ειναι μεσα στα 10 καλυτερα αμυντικα χαφ.
Ναι ? Μπραβο…
Θα σου πω την ενσταση μου.Ας πουμε οτι το αμυντικο χαφ πρεπει να διαθετει 3 χαρακτηριστικα κυριως.
Πλεμονια,Αμυντικες ικανοτητες και ικανοτητα δημιουργιας παιχνιδιου.
Τα 2 πρωτα ο Κατσουρ τα εχει σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο.Απλα για μενα δεν κανει καθολου παιχνιδι.
Δεν το “εχει” !Οτι ειναι καλος παιχτης ειναι ε !
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.εχει αντοχη,αμυντικες ικανοτητες αλλα οχι δημιουργικες ικανοτητες.επισης εχει πολυ καλο positioning και ειναι απο τα αμυντικα χαφ που σκοραρουν σχετικα ευκολα ειδικα απο στημενες φασεις με το κεφαλι(αυτο το εχει σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο)