Παναθηναϊκός

Γι’αυτόν συζήταγε για δανεισμό ο Ολυμπιακός και μόλις κινήθηκε για αγορά ο Παναθηναικός οι του ολυμπιακού λέγανε “δεν ασχολούμαστε με το παίχτη”. Ίδιο με τον Νέμεθ αλλά στην ανάποδη! Ε ρε γέλια φέτος…

Λέτε να πηγαίνει για άμυνα Κατσουράνη - Μπουμσονγκ ο Νιόπλιας?

πιστευω οτι ο κατσουρανης μπορει να ανταπεξελθει καλυτερα εκει…
προσωπικα δεν με χαλαει και θα ηθελα να το δω…

δεν ξέρω αν είναι καλές ή κακές κινήσεις αυτές του Γκαρσία, του Πλεσίς και ενός ακόμα που λέγεται ότι θα πάρουμε.

ξερω πως οι μεταγραφές στις 30/8 όταν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι “τέτοια ώρα, τέτοια λόγια”. δεν δείχνουν κανένα σοβαρό σχεδιασμό.

ξέρω, επίσης, πως ο Μπιάρσμιρ ήταν ο αμυντικός με το μεγαλύτερο potentional στην ομάδα.

από εκεί και πέρα περιμένω να δω την ομάδα να ρολάρει για να αποφανθώ αν έχει γίνει δουλειά ή όχι.

Οντως ετσι θα παει!Κατσουρανης Μπουμσονγκ κεντρικοι αμυντικοι και Πλεσις θα παιξει στην πρωην θεση του Κατσουρανη.

O Cynic όντως ξέρει μπάλα, αλλά άλλος ήταν αυτός που πρώτος έγραφε ότι ο ΠΑΟ ήθελε κι άλλο αμυντικό χαφ. 8)

Ναι, εγώ :stuck_out_tongue:

Στο οποίο ποστ έκανες quote το δικό μου ποστ 8)

που όμως δεν έλεγε τίποτα για τα αμυντικά χαφ :frowning:

τον πλεσιζ δεν τον ήθελε απλά…συμφώνησε με την λιβερπουλ για δανεισμό(με ρήτρα συμμετοχών.!!!) και με τον ίδιο τον παίχτη…απλά του ζητήθηκε να περιμένει εκείνη την δευτέρα,και κλείσαμε τον γκερεμι,.!! long shot αλλά έγινε.!!

οπότε αυτές οι πίπες πράσινης εφημερίδας οτι ο πλεσιζ διάλεξε να έρθει σε σοβαρή ομάδα και οχι στον ολυμπιακό πάνε περίπατο…

οσο για τον γκαρσια τα λεφτά δεν ήταν το πρόβλημα…
στον παναθηναϊκό πήγε με τα μισά χρήματα που ζητούσε απο την λαρισα…700.000 στη λαρισα 350.000 στον παναθηναϊκό…!! γαμώ τα τσαμπιονια μου μέσα…

:roll:Δανεικοι πηγαν φιλε.Ποιος φριτεζας τωρα,σιγα τον πορτογαλο τουλουμπα με την γουρουνοτριχα.Και μονο που τον κοιταω αηδιαζω.

ΥΓ.Πουλα αχρηστε γαβρε.

Διώξαμε 12 παίκτες και βγάλαμε περίπου 5 εκατομμύρια. Άλλο η διοίκηση και άλλο ικανά μέλη σε διάφορες θέσεις. Ο Αντωνίου δύο χρόνια δεν προσπαθούσε να πουλήσει τους μισούς από αυτούς?

Εξηγησε μου λιγο σε παρακαλω αυτο το “βγαλαμε 5 εκατομμυρια” γιατι δεν εννοω…

ΥΓ.Ο αντωνιου πλεον μπροστα στην τριχωτη φυτευτη του τουλουμπα σοκοφρετα μοιαζει μιγιατοβιτς.Δανεικοι και πληρωμενοι απο τον Παναθηναικο εφυγαν ολοι!Ποιον απο τα σαπακια ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΒΟΥΡΙΑ πουλησε?Αντιθετα οσοι ηρθαν επι Πατερα εφυγαν πολυ ευκολα.

http://www.leoforos.gr/article/3277/kerdos-pano-apo-5-ekat-euro
Οι Μορις - Δαρλας από τους προηγούμενους δεν είναι?
Για μένα Γκάμπριελ, Κλέιτον, Μπίερσμιρ ήταν αποτυχημένες μεταγραφές.
Ποια είναι τα σαπάκια απο εποχής καβούρια ήθελες να φύγουν? Δηλαδή να μην είναι ούτε καν αναπληρωματικοί?

Δεν με καταλαβες μαλλον.Αυτο που ηθελα να πω ειναι τι μας νοιαζει εμας αν κονομησε ο καβουριας 5 φραγκα παραπανω!Τι ειμαστε λογιστες του?Να πανηγυριζω που θα ειναι …κερδοφορος ο ισολογισμος της …εταιριας του γκοντζικα?Σουπερ ουαου λεμε,αυτο θα απανταω στους “διχαστες” που λενε μαλακιες για τον μεγαλο ηγετη τζιφλερ του τυπου “6 στα 30,1 στα 13 και 4αρες απ’τον γαβρο”.

ΥΓ.Μορις-δαρλας φιλε μου,εφυγαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και με πληρωμενα τα μισα συμβολαια απο μας!Μαθε τα λιγο καλυτερα σε παρακαλω.Οσο για γκαμπριελ,κλειτον,μπιερσμιρ δες ποιοι τους “αντικατεστησαν”.Τον γκαμπριελ ο αχρηστος σαπιοκωλης-ντριμπλοκωλης δημουτσος(ουστ),τον κλειτον ο σαπιος γκαρσια(ελευθερος 4 μηνες και με 0 γκολ στα 2 χρονια) και τον μπιερσμιρ ο …κανενας!

Επι της (δευτερευουσης)ουσιας:Ο νιοπλιας ζητησε επιθετικο(δεν πηραν κανενα!!),ζητησε αμυντικο(εναν απο μπορντον,μαρτσενα,κρις,γκαλας και πηραν τον βυντρα της γαλλιας) και δεκαρι(πηραν παλι τον …κανενα.Ειναι πολυεργαλειο αυτος,θα παιζει παντου!).
Στην πραγματικοτητα ολα τα αγωνιστικα-παικτικα ειναι να 'χαμε να λεγαμε απο τη στιγμη που στην διοικηση επεστρεψε αυτο το σιχαμα ο γαβρος με την βρωμερη και αηδιαστικη κουστωδια του(γκοντζικας,τουλουμπας,φριτεζας,προδοτες αφους και κατιοτσακιδες).Πουλα κι εξαφανισου αλητη,ετσι απλα…

Καλό το Γαλάκι που πήρατε σήμερα, αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρθηκε ποτέ γιαυτό ο Ολυμπιακός:):!:

Ο Πλεσής αποκτήθηκε γιατί:

α) Σωστά είπε ο cynic ότι δεν υπάρχουν άλλα τρεχαντήρια στο κέντρο.
β) είναι μαύρος Γάλλος διεθνής (με τις ελπίδες)

fixed…

δε λεω, μακαρι να βοηθησει αλλα δεν το βλεπω…

redplanet

Παρά το γεγονός πως η ΠΑΕ Oλυμπιακός δεν επιβεβαίωνε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Νταμιέν Πλεσίς, λίγο πριν ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, οι ερυθρόλευκοι παραδέχτηκαν πως ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Γάλλου ανασταλτικού μέσου της Λίβερπουλ, αλλά τόνισαν πως δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του.
Καλή χώνεψη :):!:

ναι δεν θα κοιμηθουμε… επικοινωνιακες μαλακιες my ass… τον πηραμε μεσα απο τα χερια του αλλου και κατι τρεχει στα γυφτικα… εννοειται μιλαω και για τις αναποδες περιπτωσεις οπως ο νεμεθ πχ.

καλά τα λέει το red planet! Μας ρεζίλεψε ο Τζίγγερ και για αυτό πρέπει να μείνει!!!

Τζίγγερ μείνε!!!

σας πόνεσε όμως λιγάκι ο τζίγγερ ε?παραδεχτείτε το…:stuck_out_tongue: