Παναθηναϊκός

Ακριβώς!

φυσικά τα 103 χρόνια βρωμιάς και λυσωδίας του βάζελου θέλου 20000 λέξεις και δεν φτάνουν:):!:

Ο καλόπουλος ή ο [B]επόπτης[/B]? αν είναι να γράψεις κάτι κάντο σωστά ρε :stuck_out_tongue:

Τι απαντάς μωρέ και συ;
Χαλαρώστε.

Φύγε από δω ρε που τολμάς να μιλάς κιόλας.
Παραδειγματίσου από άλλους γαύρους συμφορουμίτες.

Ειναι ρητορικο το ερωτημα.Γιατι να ντραπουν?Υπαρχουν αρκετοι λογοι για να λεει καποιος οτι ειναι ολυμπιακος.Δεν μπορει να γινει ο καθενας.Η ιδιοτητα αυτη χαραχτηριζει εναν ανθρωπο.Εχω αναλυσει σε παλιοτερο ποστ…

Απλά πράγματα:

• Χειρότεροι μέχρι το 1-0 …
  • Στο 2ο μπήκαν μέσα με @@, κάτι θα είπε λογικά ο Τζιμπρίλαρος στα αποδυτήρια …
  • Κάναμε τη μόνη ευκαιρία που πλησιάζει το χαρακτηρισμό “κλασσική” σε όλο το παιχνίδι (κεφαλιά του Σισέ που βγάζει ο Πάρντο)
  • ΘΕΩΡΩ ότι είναι κανονικό το γκολ του Κατσουράνη και λέω “θεωρώ” γιατί ριπλέι της προκοπής δεν είδα. Σε πραγματικό χρόνο όμως μου φάνηκε ότι τον καλύπτουν τουλάχιστον 3-4 παίκτες όταν τραβάει πάσα-σουτ ο Ζιλμπέρτο.
  • Δεν είδα κάτι αντικανονικό στο 2ο γκολ του γαύρου. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αποσυντονιζόταν τόσο η (καλή, πιστεύω, μέχρι τότε) άμυνά μας από τα διάφορα που γίνονταν εκτός των τεσσάρων γραμμών.
  • Ο Λέτο έκανε μεγάλο παιχνίδι. Με την πτώση του στις καθυστερήσεις κερδίζει Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.
  • Όταν κυνηγάς 2ο γκολ μπας και μείνεις στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με ποια λογική βγάζεις Καραγκούνη και βάζεις Σιμάο; Μόνο για λόγους κόπωσης θα το δεχόμουν αλλά δύσκολο μου φαίνεται να μην είχε άλλη αντοχή ο Καραγκούνης.
  • Ο Ζιλμπέρτο αν και βελτιώθηκε στο 2ο, στο 1ο ήταν μάλλον ο χειρότερός μας παίκτης.
  • Σπυρόπουλος άθλιος.
  • Καντέ εξαιρετικός.
  • Βύντρα πολύ καλός για άλλη μια φορά.

ΧΑΡΗΚΑ γιατί ενώ στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε χεσμένοι και φάγαμε τζάμπα γκολ, αντιδράσαμε, παίξαμε με τον αέρα που είχε ο Ολυμπιακός στα μεταξύ μας ντέρμπι καθ’όλη σχεδόν την προηγούμενη δεκαετία και ουσιαστικά κάναμε την ανατροπή.

Για το χάλι που θέλει να λέγεται “Σούπερ Λίγκα” τα’χουμε πει πολλές φορές, όμως η ανοχή των οπαδών θα διαρκεί όσο στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΠΡΟΒΑΤΑ.

Α και ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ.

ενταξει μην του την λες. ηθελε να απαντησει στον ακυρο τον ντιαμοντ.

Αν προσέξεις αυτά που γράφω στο θρεντ του Ολυμπιακού, δεν αξίζαμε σήμερα την νίκη, αλλά άλλο αυτό κιάλλο για τηνν βρώμικη ιστορία του βάζελου:):!:

σε πειραξε ο στεφ τωρα ,ενω τυπακια σαν τον κινγκ 13 ειναι οκ να ποσταρουν?

Πολύ τίμιο ποστ…στα περρισότερα συμφωνώ μαζί σου:wink: :slight_smile: :!:

νταξει δεν αξιζει να ασχολουμαστε πλεον με το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα! επισης δεν υπαρχει και χερι του τοροσιδη στο πρωτο ημιχρονο? πεντακαθαρο χερι μου φαινεται!

Εγώ φταίω που ασχολούμαι με τρολλς ποικίλων αποχρώσεων.

Άσε με ρε Σάμη, που για ν’ απαντήσει κανείς στον King Diamond πρέπει να γράφει παπαριές.

ANTE KΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ που μια επιλογη που εκανα 5 χρονων με χαρακτηριζει ως ανθρωπο… ΒΛΑΚΑ

Ντρεπομαι για το σημερινο, ειμαι αντικειμενικος αν ανατρεξει καποιος σε ποστ μου αλλα εσυ δεν παυεις να εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ

ΥΓ Με κανω report και ζηταω να φαω και ban, αλλα αι σιχτιρ με τον καθε ηλιθιο

εχει κανει λεφαλια πρωτα και ακξουμπαει το χερι αμεσως μετα το οποιο ειναι παρα πολυ κοντα. εν τω μεταξυ εδωσε φαουλ εκει χωρις να εχει γινει.

Καταπληκτικα επιχειρηματα πιτσιρικο:lol:.Και ναι ρε βλακακο σε χαραχτηριζει ως ανθρωπο,τι να κανουμε τωρα?Εισαι γαβρος!

@Giannis
ε πες τα, ηθελα να τα γραψω και εγω αλλα λεω αστο καλυτερα γιατι παιζει να χρησιμοποιουσα χειροτερο λεξιλογιο…τελοσπαντων

μιλαμε πρεπει να τον παιζεις παρα πολυ…

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν έκανα κοκοκό το ποστ του King Diamond, αντίθετα το έκανα ριπόρτ λίγα δεύτερα αφού ποσταρίστηκε. Αν οι μοδζ δεν κοιμούνταν με τα τσαρούχια και το σβήνανε, δε θα γινότανε πάλι πουτάνα το θρετν, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή το κλίμα ήταν αρκετά ήρεμο.

Αλλά σοβαρά τώρα, δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση με καθυστερημένους King Diamonds, stefs κτλ. να γράφουν μαλακιάρες μετά από κάθε ντέρμπι.

πρέπει να τον έχεις κάνει λάστιχο εσύ πάντως…