Μαλάκες ο Βιβιάν φουλ αψυχολόγητος, μην τον κράζετε ότι είναι άμπαλος, αλλά ότι είναι ηλίθιος.
Έκανε πολύ καλό ματς μέχρι τη μαλακία στο πέναλτυ, που ντάξει δεν μπόρεσα να το δω καθαρά για να είμαι 100% σίγουρος ότι είναι μαρς.
Αλλά γενικά ήταν φοβερός στην ηρεμία της άμυνας, δεν έκανε ούτε μισή λάθος πάσα.
ρε συ μαν είναι κεφαλοκλείδωμα… άλλη μία έπρεπε να φάει που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί…
εγώ ξαναλέω ότι αυτό που χρεώνω στον δώνη (και το λέω από την αρχή της χρονιάς) είναι ότι η ομάδα δεν βγάζει στο γήπεδο ότι έχει πλάνο… μοναδικό σημείο που με εξέπληξε ήταν στην κομοτηνή που από το 60 και μετά δεν πελάγωσε να αρχίσουμε τις σέντρες από τα 40-50 μέτρα μέχρι το 90…
τώρα τούμπα αν είναι 0-0 στο 50-60 με Καλλιθέα να δω πως θα αντιδράσει… και στην τελική είναι ο μόνο στόχος μας… αν δεν βγούμε και δεύτεροι με τέτοιον ανταγωνισμό είμαστε για κλάματα…
Συμφωνώ με crabs περί Δώνη
Αν τα γαμημένα τα δοκάρια πήγαιναν μέσα θα είχε καθαρίσει το ματσάκι και θα ήταν όλα ωραία και καλά
Δεν πήγαν όμως και αν αποκλειστούμε τώρα από το κύπελλο θα είναι η 2η μεγάλη αποτυχία στους 2 βασικούς στόχους της χρονιάς…ε κάποιος θα τις πληρώσει
Επίσης γιατί Γλύκο ρε?
Δεν λέω ότι ο Χακόμπο θα έβγαζε το πέναλτι ή το 2ο γκολ αλλά ρε πούστη με την απορία θα μείνω
μη τρωτε παραμυθι με γλυκο ρε
τι φταιει αυτος?
όντως έκανε πολύ καλό ματς, απλά στην πρώτη επικίνδυνη φάση έχασε τον αμυντικό και έκανε καραμπινάτο πέναλτυ και αποβολή.
μη μασάτε, θα τους λιώσουμε στο καμίνι της Τούμπας
το βάζω εδω για την καλτιλα του πράγματος./.
οχι… αλλά οι καλτ παοκτ[I]ζ[/I]ηδες το πρωι στο τρένο και μεχρι την λαρισα δεν αφησαν τιποτα ορθιο και τρομοκράτησαν τον απλό κόσμο… κατέβηκε ενα τρελό ολόκληρο και κανείς δεν έφτασε στον προορισμό του.:lol:#-o
ΟΛΟΙ που ηταν στο τρένο κατέβηκαν λαρισα 6:45 το πρωί και περίμεναν το επόμενο:lol2:
και οι οπαδοί(σχεδον 150) συνέχισαν κανονικά με το τρένο και με αστυνομική βοήθεια… ενα τρένο μόνοι τους.! οκ. ΘΕΟΙ!!
σας αγαπώ… οπως και τα δικα μας μπουμπούκια…
ρε συ κρίμσον, αφού είσαι σωστό και ενημερωμένο παλικάρι, γιατί γράφεις τις σαχλαμάρες του γκαζέττα, τι ένα τρένο Λάρισα-Αθήνα για 80 άτομα
βρείτε τις διαφορές:
Με τρένο αποφάσισαν οπαδοι του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν για την Αθήνα για να βρεθούν στο γήπεδο της Καλλιθεάς για τον αγώνα κυπέλλου.
Σύμφωνα με συνταξιδιώτες τους, οι οπαδοί δημιούργησαν προβλήματα στη διαδρομή, μη σεβόμενοι τους κανόνες που υπάρχουν με αποτέλεσμα η αστυνομία να ακινητοποιήσει το τρένο στην Λάρισα όπως αναφέρει το seleo.gr.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εγκλωβίστηκαν σε ένα βαγόνι, με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες να συνεχίζουν με άλλο τρένο για την πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στους ελέγχους που έκανε η αστυνομία βρήκε πέτρες και ξύλα.
και
Αναστάτωση προκλήθηκε, το πρωί της Πέμπτης, στο τρένο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη ? Αθήνα και στο οποίο, μεταξύ άλλων, ταξιδεύουν και οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Το τρένο σταμάτησε στην Λάρισα, έπειτα από διαμαρτυρίες που υπήρξαν από τους επιβάτες για φασαρία στο βαγόνι που βρίσκονταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Όπως επιβεβαίωσε ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας, Παναγιώτης Σαπουτζής σε επικοινωνία με τον Sentra 103.3., έπειτα από κλήση του ΟΣΕ, η αστυνομία σταμάτησε το τρένο και έκανε έλεγχο, χωρίς όμως να βρει το οτιδήποτε ενοχοποιητικό για τους φιλάθλους.
Δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις και το τρένο συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του προς Αθήνα, με μια μικρή καθυστέρηση αλλά και την συνοδεία της αστυνομίας.
«Μας κάλεσαν απ’ τον ΟΣΕ, πήγαμε και πραγματοποιήσαμε έλεγχο, δεν βρήκαμε τίποτα και το δρομολόγιο συνεχίζεται με αστυνομική συνοδεία», ήταν τα λόγια του αστυνομικού διευθυντή.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξιδεύουν για την Αθήνα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα, το απόγευμα.
:lol:
απο λαρισα είμαι… δεν διάβασα γκαζετα…ξερω τι εγινε. στις 7παρα το πρωι ηταν ΟΛΟΣ ο κοσμος απο το τρενο κάτω. ΚΑΝΕΙΣ δεν ξαναμπήκε μέσα(εκτος των οπαδων). έφυγαν με ΑΛΛΗ αμαξοστοιχία οι υπόλοιποι ΜΕΤΑ.
ΜΟΝΟ η αστυνομία(12 ΑΤΟΜΑ) μπήκε και πηγε σαν συνοδεία των οπαδων#-o
τώρα?
κάνεις εδιτ και ειναι ανφερ.
το λοιπον η τοπικη αστυνομία εχει βγαλει ανακοίνωση που διαμαρτύρεται για μη καταβολη οδοιπορικών και απαλλαγη επόμενης υπηρεσίας για τους 12 αστυνομικους που έκαναν 700 χιλιόμετρα να συνοδεύσουν τους οπαδούς.
ο κοσμος πηγε με αλλο τρενο.
αυτα… ξανα…
*το οτι ξερει καλύτερα ο δημοσιογραφος του γκαζετα και του σεντρα (και του …seleo.χααχαχ)καλύτερα απο εμας εδω, με σκοτώνει.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν το προσωνύμιο “ορκ” και κάνουν τα πάντα για να το υποστηρίξουν, με κάθε ευκαιρία.
Παρ’ όλα αυτά τους αγαπάμε…!
το έντιτ το έκανα πριν δω την απάντησή σου, δεν είχα σκοπό για unfair. εγώ μιλούσα με φίλο που κατέβηκε στο παιχνίδι και μου είπε όσα πόσταρα ως απάντηση στον private joker και αυτά για το τρένο. και όχι, δεν κατέβηκε ένα τρένο με 5 βαγόνια και 80 άτομα για αθήνα.
τσακαλιά, όσοι κατέβηκαν Καλλιθέα φορούσαν Lacoste λέει
bastard ο crimson αναφέρεται στο ταξίδι της επιστροφής, εσύ στο πήγαινε
Τώρα τι παίχτηκε, τι έγινε δεν ξέρω
Don με τον Γλύκο τα έχω από το περυσινό παιχνίδι κυπέλλου
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τη χρησιμοποίησή του…την Κυριακή ποιός θα παίξει?
Στον επαναληπτικό?
Επίσης το “ο Βιβιάν μέχρι την αποβολή ήταν πολύ καλός” είναι ανέκδοτο…και γω με υπέρ μας κατοχή 70% καλά θα έπαιζα…τη μία φορά που χρειάστηκε έκανε ερασιτεχνική μαλακία
Πούλο
Μπορεί να τους διορίσουμε σε καμιά εποχιακή τότε!
ουπς. :(:oops:
για την επιστροφή λογικά όπως τα λες έγιναν κρίμσον, παρανόηση, παρεξήγηση, μέα κούλπα, σόρρυ.
[SIZE=“1”]για το πήγαινε όμως έχω δίκιο εγώ [/SIZE]
οχι. και εγω για το πρωτο λεω. προς αθηνα!!
δηλαδη η ανακοίνωση της αστυνομίας που μιλαει για διασφαλιση μετακινήσεις του κοσμου με αλλο τρενο αργοτερα, την συνοδεία των αστυνομικων, και οι δηλωσεις ανθρώπων του οσε στον τοπικό τυπο ειναι ψεματα?? περίεργο μου φαίνεται
*δεν ειναι σκοπος μου να κραξω οπαδους του παοκ… και για τους δικους μας τα ιδια λεω. τον χαβαλε να κανουμε
:-s
Πιο πολύ σας μπέρδεψα, αποχωρώ
[SPOILER]3-0 στον επαναληπτικό χωρίς πολλά πολλά[/SPOILER]
δεν είδα ανακοίνωση αστυνομίας που να λέει για μετακίνηση του κόσμου με άλλο τρένο αργότερο, δώσε λινκ αν μπορείς.
γενικά δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, οι μισοί έλεγαν ότι βρήκαν ξυλα και πέτρες μέχρι να βγει ο γουρουνικός διευθυντής και να το διαψεύσει.
μου φαίνεται λογικό το ότι δε γίνεται να κατεβούν 4 βαγόνια κόσμου και να περιμένουν το επόμενο τρένο (στο οποίο προφανώς δε θα χωρούσαν κιόλας όλοι), ενώ την ίδια ώρα 80 άτομα πηγαίνουν αθήνα με έναν συρμό δικό τους παρά το αντίθετο, τι να πω, ίσως να κάνω και λάθος, ε μόνο λολ τότε
ε τι ειναι πιο εύκολο να πείσεις…? παππουδες και γιαγιαδες, ή οπαδους παοκ/αρη/ολυμπιακου/whatever?
ολόκληρη η ανακοίνωση ειναι στην τοπική εφημερίδα(ελευθερια, σελ.1+4) και κομμάτια της αναφέρονται και στα τοπικα τηλεοπτικά κανάλια.(κλαίω στο σημειο που λεει για οδοιπορικα 7,5 ευρο #-o)
αν θα βρω κατι σε λινγκ θα δωσω
*και ξαναλεω. απλα επειδη ειδα σχολια στο βαρειμαι το εβαλα. οχι επειδη ειναι παοκ. μπορω να πω και ιστοριες με δικους μας που θα πρέπει να βγαλεις τα ματια σου μετά…:lol:
Ούτε 5000 με ατρόμητο μεθαύριο… Αυτά τα μισά διαρκείας που βγήκαν ξέρει κανείς μέχρι πότε τα δίνουν…?? για να μην βγαίνεις κανείς να πει νούμερο μάλλον άπατα πάνε κ αυτά…
εδιδ: απαντάω στον εαυτό μου… καμιά 50αριά λέει έχουμε δώσει… γελάει ο κόσμος…
Ναι αλλά έχουμε καινούριο site
http://www.paokfc.gr
A…και αυτόν επίσημα πλέον:
[SPOILER]Σίντελ…Σίλντεφλ…Σίλντενφ…κεφάλι στο χαντάκι[/SPOILER]