Π.α.ο.κ

Πιστόλια σε γήπεδο δεν μπαίνουν γενικώς παιδιά. Ούτε οι αστυνομικοί δεν έχουν όπλο μέσα στο γήπεδο για να αποφευχθεί το ρίσκο να χαθεί/κλαπεί και να βρεθεί τελικά στα χέρια λάθος ατόμων. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι πρωτίστως αυτός που οφείλει να εφαρμοστούν οι κανόνες ασφαλείας και να μην υπάρχει πιστόλι μέσα στο γήπεδο. Αυτούς τους κανονές, προφανώς δεν τους εφάρμοσε και δικαίως έπεσε η ποινή στον ΠΑΟΚ, στον ίδιο και οι παίκτες της ΑΕΚ δε ρίσκαραν να βγουν σε ένα γήπεδο όπου κυκλοφορούσε έστω κι ένα πιστόλι. Βασικά, ούτε οι γονείς με τα παιδιά τους δεν θα έπρεπε να το ρισκάρουν και να προσέχουν πλέον πού τα πάνε τα παιδιά τους (αν και με λύπης το λέω -γιατί εμένα με πήγαινε γήπεδο ο πατέρας μου- καθόλου δεν θα έπρεπε να τα πηγαίνουν τα παιδιά στο γήπεδο. Ίσως μόνο από καμιά σουϊτα με κλειστά τζάμια και με προσεκτικά επιλεγμένα άτομα μέσα)

2 Likes

Κι εγώ να συνοψίσω, διότι κουράστηκα.

Θα πανηγυρίσω το φετινό πρωτάθλημα που δεν έχω δει ποτέ όσο ζω (γεννήθηκα το 1993).

Η ευθύνη της ομάδας μου είναι μόνο μία : ότι διαμαρτυρήθηκαν παίκτες και πάγκος για μια δύσκολη φάση (οφσάιντ του Βαρέλα). Που είναι λογικό.

Κατά τα λοιπά, δεν πήραμε περισσότερα σφυρίγματα απ’ ότι ο ΠΑΟΚ, ή που παίρνουν γενικά οι ισχυροί στα πρωταθλήματα.

Κρίμα για το τι έγινε στο ματς με τον γαύρο. Ή θα ψάξετε και θα ψέξετε τον ανώνυμο παοκτσή για το ρολό, όπως τον κάθε ανώνυμο με τα μπουκάλια ρετσίνα, τις φωτοβολίδες κλπ που ήταν πολύ χειρότερα ή θα ψέξετε τον γαύρο που αποχώρησε και θα συνεχίσετε τα ίδια. Και τα δύο μαζί δεν γίνεται. Γιατί όσο επιτρέπετε στον ανώνυμο μαλάκα να κάνει τέτοια, δημιουργείτε τις πιθανότητες να γίνουν μαλακίες σαν την φετινή.

Η τιμωρία σας για την είσοδο του Ιβάν ήταν δικαιότατη και συνεπακόλουθα δικαιότατα δεν βγήκε η ομάδα μου να συνεχίσει. Να ψέξετε τον Ιβάν γι’ αυτά, αλλά τότε θα κοπεί ο παράς, οπότε συνεχίστε αυτό που κάνετε.

Δεν με αφορά αν οι φανατικοί και τα αρδακια της ΑΕΚ συμμετείχαν στην τακτική του “γαύρος του βορρά”. Η επίσημη ΑΕΚ ήταν χαμηλών τόνων και εμένα αυτή με εκφράζει. (αναγκαστικά) Δεν θα με βάζετε στο ίδιο καλούπι με πρόβατα και με αρδ.

Τέλος, αν θέλει κανείς να ψέξει την ΑΕΚ με διάρκεια, να δει το δάσος : ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ. Αυτό πιθανότατα, μόνο ο χρόνος θα δείξει, μπορεί να σημαίνει πολλά περισσότερα ποδοσφαιρικά απ’ ότι τα πλακάκια του Ιβάν με Τσίπρα ή το σύστημα του πρεζέμπορα. Μέχρι όμως αυτό να φανεί με διάρκεια ότι συμβαίνει, φέτος αυτό είναι πανάξιο πρωτάθλημα. Αν τελικά συμβεί, εγώ πρώτος θα αυτομπινελικωθώ που φέτος πανηγύρισα ****

1 Like

:joy::joy::joy:
τις διαιτησίες που είχες στο 2ο γύρο δεν τις έχουμε δει από εποχές παράγκας

Να συνοψίσω, διότι κουράστηκα.
ΠΑΟΚ +1 από αεκ στο χορτάρι, έχοντας παίξει και ένα ματς λιγότερο.
αεχ χάρτινη και πέτσινη πρωταθλήτρια
Κιτρινόμαυρος δικέφαλος γαυραετός.

Καλό απόγευμα :hugs:

1 Like

:joy::joy::joy:
τις διαιτησίες που είχες στο 2ο γύρο δεν τις έχουμε δει από εποχές παράγκας

Να συνοψίσω, διότι κουράστηκα.
ΠΑΟΚ +1 από αεκ στο χορτάρι (-1 οπλισμένο Σαββίδη), έχοντας παίξει και ένα ματς λιγότερο.
αεχ χάρτινη και πέτσινη πρωταθλήτρια
Κιτρινόμαυρος δικέφαλος γαυραετός.

Καλό απόγευμα :hugs:

  1. όχι μάνες
  2. για άλλη μια φορά, σε σοβαρή ερώτηση απαντάς με … βασικά δεν απαντάς. δεν πειράζει. τρολοσυζήτηση βαριέμαι να κάνω. τσίτωνε τους γαύρους του βορρά, να σε βρίζουν, να την βρίσκεις (?)
  3. βγάλατε τα μάτια σας με τον ΠΑΟΚ κ οι φίλοι μας απο Θεσσαλονίκη περίμεναν την ΑΕΚ να τρέξει να στηρίξει τις καφρίλες του Ιβαν. δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό. έχει πλάκα που όσο ο ολυμπιακός ήταν στο κόλπο, όλη η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ έδειχνε προς Πειραιά. όταν τελικά η ΑΕΚ σκότωσε τον ολυμπιακό, κ ο ΠΑΟΚ πήρε στην Τρίπολη έξτρα 10 λεπτά μπας κ πάρει το ματς, για να καταφέρει τελικά να χάσει, θυμήθηκαν όλοι ότι η ήσυχη ΑΕΚ και που μπαλίτσα έπαιζε κ δεν μίλαγε κ κέρδιζε, αχ, θα πάρει το πρωτάθλημα.
  4. εμένα δεν μαρέσει ο τρόπος που θα πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα επειδή οι δύο γαύροι πλακωθήκανε. κρίμα είναι - δεν ειχε ανάγκη όλο αυτό. η ιστορία θα γράψει ότι το στημένο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, το πήρε η ΑΕΚ. ε έχει μια πλάκα ομολογώ
3 Likes

Παραφράζω ελαφρώς δικά σου λόγια:

Ρε φίλος δεν πας να διατρανώσεις τη γαυροσύνη σου στο θέμα της ΑΕΚ; Ευχαριστούμε πολύ!

Και οι υπόλοιποι υπέρμαχοι φυσικά.
Πάντως σας δίνω ένα ελαφρυντικό. Υποσυνείδητα έχετε προφανώς τύψεις για το ελεεινά κάλπικο και χάρτινο πρωτάθλημα που θα “κατακτήσετε” και προσπαθείτε απεγνωσμένα να πείσετε τους άλλους (και κατά βάθος τους εαυτούς σας) ότι είναι γνήσιο, ότι οι άλλοι φταίνε και λοιπά φαιδρά.

Γι’ αυτό θα σας απαλλάξω εγώ από το βάρος: Μην μου αγχώνεστε παιδιά. Το πρωτάθλημα το πήρατε μάγκικα. Μάγκικα και… πειραιώτικα!

2 Likes

In all fairness, ο ΠΑΟΚ το γκολ στην ΑΕΚ θα το έπαιρνε στα χαρτια αν το έπαιρνε.

φιλος δεν θελω να ενοχλήσω, αλήθεια. το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ της πλάκας για να στεναχωριόμαστε, τι να κάνουμε. ρώτησα όμως τι πρέπει να γίνει για να θεωρήσετε “δίκαιο” να διακοπεί ένα ματς. ρολο ταμειακής, όχι. ντου με κουμπούρια κ απειλές, όχι. και ρώτησα τι ακριβώς πρέπει να γίνει. και αν πχ κάποιος δαρεί, χάσει μάτι/χέρι/πόδι δενξερωκαιγωτι, οκ, θα πάρει το κρέδιτ από το ρόκιν φόρουμ κ θα είναι οκ. τρε μπιεν.

3 Likes

Θα μπορούσε να διακοπεί το ματς και να ξαναγίνει από την αρχή; Όπως το αν πέσει δακρυγόνο στο γήπεδο επείδη δεν αρέσει το αποτέλεσμα, (Ν. Φιλαδέλφεια, ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1991 νομίζω), ή αν κατεβάσουμε τις ασφάλειες (Ν. Φιλαδέλφεια, ΑΕΚ - Ολυμπιακός, 1993 αν δεν απατώμαι). ΜΑΝΤΕΨΕ τι κοινό υπήρχε τότε με τώρα. Αλλά μάλλον ματαιοπονώ

Όντως μάταιος κόπος, ας μην στεχοχωριόμαστε, δίκιο έχεις. Θα αφήσω όμως εδώ αυτό:

1 Like

σωστή τοποθέτηση. ας πω τα παρακάτω

  1. το “τι εγινε τοτε που” ειναι ο καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου. το 91 και το 93 δεν ξέρω τι ελεγε ο αθλητικός νόμος. άρα κάθε σύγκριση δεν ξέρω αν ειναι ακριβής - μάλλον ξέρω, δεν είναι. αν έχει νόημα μια αναφορά στο παρελθόν, θα είχε περισσότερο νόημα μια αναφορά στην περσινή χρονιά, κ το θέμα ιβιτς. νομίζω ότι (ειδικά ο ολυμπιακός) περίμενε τον ΠΑΟΚ στην γωνία για να του κάνει τα ίδια κ να μην μπορεί να πει κάτι ο ΠΑΟΚ. αν ήμουν ΠΑΟΚ, θα ένιωθα πολύ άσχημα για την βλακεία ενός χαζού - νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είχε φέτος την ευκαιριάρα να σκορπίσει τον ολυμπιακό και να του χαλάσει 2-3 χρονιές, όχι μόνο τη φετινή. αλλά… αθλητικός νόμος + χαζός ΠΑΟΚτζης (που ειχε κ παρελθόν αλλά δεν τον μάζεψε κανείς) + πονηρούλης ολυμπιακός = “ομορφιά του ποδοσφαίρου”

  2. ο κάρπετ γράφει οτι τα κοζα τα έχει ο ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι. για τα γιάννενα δεν μιλάει κανείς, οι διαιτησίες παίξανε όλους τους μεγάλους αλλά πιο πολύ ΠΑΟΚ απόλους (γνώμη μου, εσυ μπορεις να πεις οτι έπαιξαν ΑΕΚ κτλ), αυτό που έγινε δικαστικά πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που κοιμηθήκαμε στο +5 και ξυπνησαμε με γεμάτη τούμπα κ +2 δείχνει κόζα ΠΑΟΚ. δεν ξέρω πως κάποιοι δεν το βλέπετε αυτό.

αυτά. καλή συνέχεια στο τόπικ. ότι και να γίνει φέτος, ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλο φαβορί για πολλά χρόνια που θα έρθουν, ειδικά αν η φάση με Μαρινάκη χοντρύνει όπως μόλις είπε το ράδιο

1 Like

τελικά όλοι οι γαύροι είστε ντιπ χαζοί :kissing_heart:

1 Like

ο τύπος έγραψε στ’αλήθεια “ο κάρπετ γράφει” :joy: :rofl::joy:

2 Likes

ολιβα ορμα τους γαμα την εικονα τους

1 Like

μολις διαβασα για καρπετοπουλο κοντεψα να πνιγω.απο εκει και περα ηταν πιο διασκεδαστικό το υπολοιπο κειμενο.

1 Like

Ε λογικο. Δεν είναι και Μινος.

1 Like

Ωραίος! Αν και αμφιβάλω πόσοι κατάλαβαν τι ακριβώς έγραψες (από που προέρχεται).

Ποδόσφαιρο για τσόγλανους.

και ποιος σου ειπε οτι με νοιαζει τι λεει ο μινος; επειδη απλα υποστηριζει ΠΑΟΚ;

Ό,τι γίνεται στο ΣΕΦ όποτε χάνει ο ολυμπιακός το πρωτάθλημα.
Αυτού του έυρους τα επεισόδια -τα οποία κανέναν τραυματισμό δεν επέφεραν- ναι, είναι δίκαιο να επιφέρουν διακοπή αγώνα.

Όσο για τον Μαρινάκη, τα ζόρια θα κρατήσουν το πολύ όσο ακόμα θα είναι κυβέρνηση ο συριζα κι αυτό με επιφύλαξη γιατί τα κοπρεμί αυτοού του τύπου αλλάζουν στο λεπτό.

Ο Μινος ειναι ενας γραφικος που κανενας δεν υπολογιζει εδω πανω. Εχετε μασκαρεψει Μινους εκει κατω και τους εχετε βαφτισει αντικειμενικους,για να παραθετετε μετα αρθρα και να λετε “ο καρπετ γραφει”. Γελανε και οι πετρες…

Πείτε μας ρε μάνκες έναν αντικειμενικό δημοσιόγραφο του ΠΑΟΚ να μάθομε και εμείς λίγη μπαλίτσα.