Π.α.ο.κ

Ενταξει,εχεις δικιο ,απλα αυτα που αναφερει πιο κατω τα γραψαν οι “αντικειμενικες” και οχι οι οπαδικες φυλλαδες.

Σε αλλα νεα μνημειο μαλακιας η ανακοινωση του Πανιωνιου,δεν υπαρχει πιο ντροπιαστικη μερα για να εισαι οπαδος του Πανιωνιου

1 Like

Ε, καλά, έχουμε δει και χειρότερα πρωτοσέλιδα ρε. Ελπίζω να μη διαβάζετε και Κάρπετ, ε :joy:;

Έτσι κι αλλιώς το χτεσινό προσφερόταν για γελοία πρωτοσέλιδα :stuck_out_tongue_winking_eye:.

Ρε πειτε λιγο, μετα τα σημερινα σχολια για τη χθεσινη σφαγη του ιστορικου σημερα χαθηκε πεναλτυ απο βουτια στο 85 που εδωσε ο…Κομινης;;!;; :joy::joy:

εχει ωρες που δεν μπορω να σταματησω να γελαω :joy:

27-1 τελικές, 0-1 το σκορ :joy:
Απ’ ότι φαίνεται η Μπαρτσελόνα των Βαλκανίων πάλι χωρίς τίτλο θα μείνει.

Όλα καλά και ήσυχα σήμερα ε, δεν είναι και τίποτα δηλώσεις Λουτσέσκου ή καμιά χειρονομία Πέλκα και Πασχαλάκη για να ασχοληθεί όλη η Ελλάδα ενωμένη και οι κατά τα άλλα λαλίστατοι χιουμουρίστες του φόρουμ. Περιμένω ποστ σεπαρςς με αγωνία :")

Περιμένουμε να τα γράψει και κανένας άλλος πλην zougla.gr. Μην είναι η μόνη μας πηγή αυτή :joy:.

1 Like

Δίκιο, δεν είναι τώρα να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα μόνο για δημιουργία εντυπώσεων και προπαγάνδα χωρίς πολλές αξιόπιστες πηγές (!)

Θα πέσεις από τα σύννεφα αν αποδειχτεί ότι τον Τζήλο τον έδειραν ύστερα από μεθοδεύσεις συγκεκριμένων ανθρώπων; Λες και υπάρχει κάποιος μη γαύρος που έχει άλλη εντύπωση :stuck_out_tongue:.

Το zougla έγραψε ονόματα, ΟΚ, αναμένουμε τη συνέχεια. Εδώ θα είμαστε :sunglasses:.

Αφου στο τελος θα την πληρωσει ενας μπαμπης απ το κερατσινι.Τι ασχολειστε?

Μετα απτο Koriopolis και τα στημενα,μετα απτα ναρκωπλοια,μετα απτους φουρνους και τις δολοφονιες,μετα απτους ξυλοδαρμους ομαδων και τις καμερες που δεν λειτουργουσαν, ηρθε τωρα και η νεα σκευωρια κατα του Τρυλου μας. Αποπειρα δολοφονιας διαιτητη.

Ως που θα φτασει το κυνηγι του Τσιπρα κοντρα στον προεδρα μας θελω να δω. Ψηφιζω Κουλη για ενα καλυτερο αυριο για τον Ολυμπιακο. Το οτι ο προεδρας μας κατηγορειται επι σειρα ετων και κατα την διαρκεια θητειων και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνηση ειναι απλα μια συμπτωση. Τελος παντων σας αφηνω τωρα,παω να φαω ζεστη σανοσουπα που εβρασα,διαβαζοντας Τα Νεα και ακουγωντας Τσουκαλα στο WEB TV.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Btw διάβασα και μια συνέντευξη του Κύπριου (:stuck_out_tongue:) εκπροσώπου τύπου του ΠΑΟΚ στο sport24 και τα είπε ωραία σε γενικές γραμμές.

Παρεμπιπτόντως, μιας και είπες και για Κούλη: ο Κούλης πριν λίγο καιρό επέλεξε ως υποψήφιο της ΝΔ στον δήμο Πειραιά τον Κορκίδη. Την επόμενη μέρα τα ΜΜΕ του Μαρινάκη έκαναν 5 δημοσιεύματα για Κούλη και Ντόρα κράζοντάς τους σε διάφορους τομείς. Μετά από 2 μέρες ο Κορκίδης είπε ότι δε δέχεται να είναι υποψήφιος “για οικογενειακούς λόγους”. Δε διευκρίνησε σε ποια οικογένεια αναφερόταν…

2 Likes

Ε τωρα αυτα ειναι κουτσομπολια,απλα ο ανθρωπος καταλαβε πως κατεβαινει σε χαμενο αγωνα απεναντι στον ηθικα αφθαρτο και πληρως ανεξαρτητο απο σκοτεινα συμφεροντα κ. Μωραλη,εναν πολιτικο με στιγμα και κυρος,τον οποιο παρεπιπτωντος αποφασισα πως θα ξαναψηφισω και φετος,αφου διαβαζω τις τελευταιες μερες στα Νεα το εξαισιο εργο που εκανε μεσα σε μια πενταετια

Φιλε εχει φερει δουλειες στον Πειραια!!!

1 Like

Στον Λουτσέσκου ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα [για τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο

Για το ΤΣΙΡΚΟ που δεν έκανε σέντρα, τον προπονητή που κράτησε την αναπνοή του μέχρι να σκάσει και δεν πήγε στη συνέντευξη τύπου και τον γελοίο με τη σφυρίχτρα που έψαχνε ποιος δεν έχει κάρτα για να του βγάλει κίτρινη και σφύριξε νωρίτερα τη λήξη του αγώνα κανένα πρόβλημα και όλα κουλ :""""""""""""")

Το σκουφί του Λουτσέσκου να βρείτε στην ντουλάπα (!)

Δηλαδή εσένα σου αρέσει η εικόνα του προπονητή σας και η στάση του γενικά; έτσι από περιέργεια ρωτάω.

Για να καταλαβω,ο Λουτσεσκου αποκαλεσε τσιρκο το τσιρκο του Πανιωνιου και τον καλεσε σε πειθαρχικη διωξη ?

Χαχαχαχαχαχα

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για τα συγκεκριμένα γεγονότα; Όχι, έπρεπε να τους πει συγγνώμη και να τους στρώσει κόκκινο χαλί για να φιλοτιμηθούν να κάνουν σέντρα. -8 βαθμοί στον ΠΑΟΚ για διακωμώδηση του αθλήματος από τον Λουτσέσκου.

edit, “γενικά” γράφεις, οπότε μάλλον δε μιλάς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταπληκτική λογική, σαν του αθλητικού εισαγγελέα, “γενικά προκαλεί και δεν κλείνει το στόμα του οπότε ας τον καλέσουμε σε απολογία επειδή είπε τσίρκο το ΤΣΙΡΚΟ που δεν έκανε σέντρα, τον Πανιώνιο ας μην τον ενοχλήσουμε γιατί γενικά είναι καλά παιδιά”, :+1:

2 Likes

Εμένα προσωπικά μου αρέσει η εικόνα και η στάση του Λουτσέσκου. Μου αρέσει που δεν ενδιαφέρεται να κάνει δημόσιες σχέσεις, γιατί “σήμερα είμαστε εδώ, αύριο Κύριος οίδε που”.
Την κλοπή την περσινή π.χ. την αποκαλεί κλοπή, δεν προσπαθεί να τα πει κάπως πιο διπλωματικά μη τυχόν και προκαλέσει. Και αν συγκρίνουμε με κατά καιρούς δηλώσεις αξιωματούχων άλλων ομάδων, δεν λέει και τίποτε τρομερό. Άσε που προσφέρει και υπηρεσία, αφού αποκαλώντας “ΤΣΙΡΚΟ” το ΤΣΙΡΚΟ του Πανιωνίου μπορεί ο εισαγγελέας να ευαισθητοποιηθεί και για την ουσία του πράγματος - λέω εγώ τώρα!

4 Likes
Ισοβίτης

2 ώρες ·

Ξεπεράστηκαν, πλέον, όλα τα αφηγήματα των αντιπάλων οπαδών και οπαδογράφων που συνοδεύουν την αήττητη πορεία του ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς. «Μας το δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ»; Σε κάθε ματς παθαίνουμε εγκεφαλικά από τις σφυρίχτρες. «Δεν έχουμε βαριά φανέλα»; Διπλά σε Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ, Χαριλάου, άνετες σκούπες στους τρεις του ΠΟΚ στην Τούμπα. «Στα μικρά ματς κρίνεται ο τίτλος»; Δεκατέσσερις νίκες στα δεκατέσσερα ματς με τις ομάδες εκτός πρώτης πεντάδας. «Χωρίς Πρίγιοβιτς θα καταρρεύσουμε»; 7-2-0 με δεκατρείς διαφορετικούς σκόρερς μετά τη φυγή του Σέρβου, δέκα εκατομμύρια στο ταμείο, τα μισά καβάτζα για το καλοκαίρι και η ομάδα παίζει καλύτερα. «Απομένει δύσκολο πρόγραμμα»; Τρία ματς στην Τούμπα, τρία σε Αγρίνιο, Ξάνθη, Λάρισα και μία φιέστα με τα Γιάννινα. «Θα τα σπάσουμε κάπου και θα φάμε αφαίρεση βαθμών»; Υποδειγματική και υπομονετική Τούμπα σε οποιαδήποτε συνθήκη αντιμετώπισε, μόνιμη παρουσία στα εκτός έδρας χωρίς να συμβεί το παραμικρό. «Ναι, αλλά δεν παίζει την καλύτερη μπάλα». Ε, για τα προβλήματα όρασης πρέπει να επισκεφθείς ειδικό.

Και τώρα που τελείωσε κάθε μουρμούρα, τώρα που είναι απολύτως ξεκάθαρο πού πάει το πράμα και ποιος θα το σηκώσει στο τέλος, δηλαδή ο καλύτερος, ο ενδεχομένως καλύτερος όλων των εποχών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που μένει να σπάσει το στοιχειωμένο 24-6-0 του Παναθηναϊκού πριν από μισό αιώνα και βάλε και να γράψει το υπέρτατο αήττητο ρεκόρ που θα χρειαστούν άλλα πενήντα τόσα χρόνια για να καταρριφθεί, έρχεται, ήρθε, είναι ήδη εδώ, το νέο αφήγημα κάθε κομπλεξικού, πονεμένου, υστερικού που αντιλαμβάνεται πως η μπαλίτσα ανεβαίνει στο Βορρά και, όπως φαίνεται, σκοπεύει να μείνει για καιρό: «Γίνεστε αντιπαθητικοί».

«Γίνεστε αντιπαθητικοί, σας μισεί όλος ο κόσμος, ούτε οι γαύροι δεν έκαναν έτσι που το σήκωναν είκοσι χρόνια». Πλάκα με κάνεις. Αυτό νομίζεις πως είναι όλο; Αυτό που συμβαίνει σήμερα μας κάνει «αντιπαθητικούς»; Γι’ αυτό εδώ μας μισείτε, ρε φίλε; Ιδέα δεν έχετε τι ακολουθεί. Δεν ξέρετε τι σας περιμένει. Αυτό που συμβαίνει σήμερα, στις παρέες, τα καφενεία, τα social media, τα ραδιόφωνα, δεν είναι παρά το pregame του Παοκτσή που επί δεκαετίες περιμένει τη Μεγάλη Γιορτή χωρίς καμιά μεγάλη ελπίδα πως θα τη βρει πριν κλείσει τα μάτια του. Και τώρα τη βλέπει, στα λίγα μέτρα απόσταση. Και ετοιμάζεται. Αν η σημερινή αντίδραση του Παοκτσή τον κάνει «αντιπαθητικό», δεν νομίζω να έχουν εφευρεθεί οι λέξεις για την αντιμετώπιση του Παοκτσή όπως θα μιλάει και θα φέρεται σε έναν-δύο μήνες. Σε έξι μήνες. Του χρόνου. Σε δύο-τρία χρόνια. Αν δεν αντέχετε το τώρα του Παοκτσή, τον Παοκτσή στην προσμονή, τη λαχτάρα, την ανυπομονησία για τον τίτλο που περιμένει από πριν γεννηθεί ή από τότε που πήγαινε Δημοτικό και τώρα πηγαίνει στα ματς με το παιδί του ή από τότε που δεν ήταν καν γονιός και τώρα έχει εγγόνια, τότε αλλάξτε χώρα. Αλλάξτε πλανήτη. Αλλάξτε ηλιακό σύστημα. Αλλάξτε φόρουμ. Αυτό που έρχεται, δεν θα το αντέξουμε ούτε εμείς οι ίδιοι.