Δεν ειπε κανεις οτι δεν απειληθηκε,μονο που ο Σιστον περιμενε ενα τεταρτο για να το εκτελεσει ακριβως για να πεταξουν τιποτα και να προκαλεσει μανουρα και μετα εφυγε και δεν γυρνουσε να το εκτελεσει ουτε οταν ειχαν σταματησει να πεφτουν αντικειμενα,και ο διαιτητης δεν τον αφηνε να το εκτελεσει,ο Κονσεισαο ειχε φαει του κοσμου τα κοτρωνια και ο τραγελαφος αντι να το διακοψει του ελεγε να παει να το εκτελεσει οταν γινοταν εκει της πουτανας απο πραγματα που πετουσατε
Καλοι μαλακες ειναι οσοι πεταν πραγματα οποιας ομαδας οπαδοι κι αν ειναι,αλλα ειλικρινα σημερα δωσατε ρεσιταλ,τι πραγμα ηταν αυτο:p
Δεν ξερω τι εκανε ο Σκορδας ρε,δεν ειδα καθολου τηλεοραση.
Οταν ο Κονσεισαο αντιδραει οπως αντιδραει δε νομιζω να πεφτει κανενα μαρμαρο παντως,του ρχεται το μπουκαλι καθως πλησιαζει,το παιρνει και το πεταει με τη μια.Αλλα νταξει δεν εχει σημασια,δεν επικροτω σε καμια περιπτωση τις μαλακιες που κανανε οι παλικαραδες και απο την 1 και απο την 3.Γινεται συχνα σε ολα τα γηπεδα δυστυχως,ειναι και πιο ευκολο στο Χαριλαου να πεταξεις αντικειμενα στον αγωνιστικο χωρο,δεν υπαρχει στιβος ενδιαμεσα.
Καλα σου λεω ασε τα μαρκαρισματα,οσο επρεπε να φαμε καποια αποβολη για ξυλο εμεις αλλο τοσο επρεπε να φατε κι εσεις.
Για τη φαση του Μουσλι,αν λες εκει που δινει επιθετικο φαουλ,ο Σηφακης μου φαινεται πως την προλαβαινε την μπαλα,ειχε ηδη βγει.
Ε ναι δεν μπορεσαμε να βαλουμε γκολ,κυριως γιατι παιξατε σωστα αμυντικα μετα την αποβολη.Ειχαμε 2 πολυ καλες φασεις,αλλα τα τελειωματα ηταν για τα πανηγυρια.Εχουμε και τερμα ντεφορμε ή αμπαλα ακρα,δεν υπηρχε καποιος να οργανωσει παιχνιδι απο μας,που να βαλεις γκολ.Γι αυτο πιστευω οτι επρεπε να βαλει Παπαζογλου και Λαμπριακο μαζι απο νωριτερα,να γεμισουν την περιοχη μπας και γινει τιποτα.Τελοσπαντων.
Ωραια,κι εγω τα εχω δει οταν την τρωτε απο τον ΠΑΣ στο Καραϊσκακη με τον απιθανο τον σχολιαστη να περιγραφει οτι προφανως φταει ο παικτης γιατι κατι θα τους ειπε:pΠλακα μου κανεις;;;Το θεμα ειναι να σταματησει αυτο το χαλι,και ειδικα αυτο που γινοταν σημερα ηταν απεριγραπτο και αυτο που λεω οτι ηταν επιστευτο να γινεται τετοιο πραγμα και αντι να το διακοψει να του λεει να παει να το εκτελεσει,εχεις ξαναδει εσυ τετοιο πραγμα;
Για τις πετρες μπορει να τις πεταξαν κι αυτοι,που θες να ξερω;Στην ενδοξη Αθηνα προφανως κανεις δεν εχει επιτεθει ποτε σε κανενα πουλμαν ε;:pΕγω δεν τα εχω με τους Αρειανους που πετουσαν,μαλακες υπαρχουν σε καθε ομαδα,με τον βλακα τον διαιτητη τα εχω!
Μεσα στο βιντεακι ειναι η φαση με τον Κονσεισαο,κοιτα τι πραγμα πεφτει και τι τρωει,δυστυχως δεν εχει μεσα και το προηγουμενο κορνερ που ειχε εκτελεσει απο την αλλη πριν απο λιγο και γινοταν τα ιδια.
Στο συγκεκριμενο ματς,πολυ αμφιβαλλω για τις καρτες και τα μαρκαρισματα:pΕνα 80-20 χαλαρο το ειχατε στα φαουλ:p
Ναι,για αυτην λεω,για την εξελιξη της φασης δεν ξερω τι θα γινοταν,απλα την κοβει στην αρχη της,και εμενα δεν μου φανηκε για φαουλ,γιατι ο μπακ σας τον τραβαει απο την αρχη της φασης και ο Μουσλι τον πεταει κατω με το σωμα πανω στην διεκδικηση της μπαλας,αλλα ο κορακας το σφυριζει επιθετικο
Καλα αν περιμενετε απο τον Λαμπριακο…Ρε συ ο απιθανος σε δυο σουτ απο το υψος της μεγαλης περιοχης τηα εστειλε αραουτ,ειναι μορφη το ατομο:lol:Τεσπα,την Τεταρτη να δουμε,απο κει που θα ελεγα οτι το φοβομουν γιατι παιζαμε τοσην ωρα με παικτη λιγοτερο και φτυσαμε τα πνευμονια μας,ετσι που ειστε κι εσεις…
Τι να τιμωρηθουν εδρες,εδω στον Θρασυβουλα εγιναν επεισοδια που οσοι ηταν εκει δεν γεμιζαν ουτε ταξι,μαλλον σε αλανα πρεπει να το γυρισουμε το πρωταθλημα:p