ΠΑΟΚ - γερά - και τη ζωή μου δίνω, στα αρχ…α μου τον γράφω τον Αγιο Βαλεντίνο
Ωραια, ταιριαζει και για την ΑΕΚ.
Χαχ, πετυχημενο.
Αν το ειπαν αυτο οι δικοι σας μπραβο.
Ασχετα αμα δε σας παω.
Μου θυμισε σαν φαση ενα που ειπαμε περσι Τσικνοπεμπτη με Ταου.
Εδω ειναι το γλεντι, γαμω την Τσικνοπεμπτη,
Καψουρα μου μεγαλη, γαμω το καρναβαλι.
Πλακα πλακα μ’ αυτα που ειδα σημερα μεχρι και με παοκι μπορω να συμφωνησω. :lol:
Καρναβάλι είναι το πρωτάθλημα. Το σύνθημα για τον Βαλεντίνο ήταν πανό στη Λειβαδιά!!!
“Σε βγάζω άκυρο…”
Κρίμα για το μπάσκετ ρε γμτ. Όπως και με την Καβάλα, τον Πανελλήνιο, έτσι και χθες το παιχνίδι χάθηκε από την ανικανότητα των τελευταίων (δευτερο)λεπτών. Κρίμα γιατί νίκες σε τέτοια παιχνίδια θα ανέβαζαν το ηθικό της ομάδας.
Σιγα κυνηγημενοι μακεδονομαχοι θα βαλω τα κλαματα…
Οι σκαλνδαλωδεις χορηγιες του κρατους περιλαμβανουν και τα 500.000 του οπαπ που μονο εμεις δεν πηραμε;; :-k
Ή ειναι σκανδαλωδεις επειδη εχουμε ενα ποσο σαφως μικροτερο του γαυρου ή του βαζελου με πανω κατω ιδιες τηλεθεασεις;;
Και το κορυφαιο ολων…
Πως γινεται καποιος να κατακλεβει το κρατος συμφωνα με νομο του κρατους;;; #-o
Επισης θα μπορουσες να ξερεις οτι ο ΑΡΗΣ απο το τελος της 2ης χρονιας του στη β’ παρουσιαζει θετικο ισολογισμο.
Φιλικα για να μην εκτιθεσαι κιολας.
Για τα δικα σας δε μιλαω αφου οπως λες λεω παπαριες.
Mε ποια λογικη δινει η Παε παοκ εισητηρια στη φιλοξενουμενη ομαδα? Δλδ γιατι θα παρει 1300 η γρια?
Το ποιος ειναι κυνηγημενος κακομοιρακο το δειχνουν οι ανακοινωσεις που βγαζει ο ηρωικος σας προεδρος μετα απο καθε αγωνα που δινει δοξασμενη,και χορτασμενη σε τιτλους μετα το πρωταθλημα της Β εθνικης,ομαδαρα σας,και δεν ξερω αν ειμαστε εμεις Μακεδονομαχοι,αλλα εσεις ρουφιανοι του Βορρα ειστε στα σιγουρα,ειτε σε οπαδικο επιπεδο ειτε επισημο σαν σωματειο,καθως η κομπλεξαρα η Σκορδαλια και για την εξαφανιση την πολικης αρκουδας να τον βαλλουν να μιλησει για το ΠΑΟΚ θα πει,και ως συνηθως θα πει οτι μαλακια του κατεβει,ασχετο που τον γραφουμε στα τετοια μας γιατι οπως ο Ζαγορακης εχει πει δεν ασχολουμαστε με ομαδες μικροτερου βεληνεκους.
Για τα 500,000 ευρω που μονο εσεις δεν πηρατε,δεν ξερω για το θεμα,αλλα για καποιον λογο μου φαινεται τελειως βλακωδες και γελοιο για να ισχυει:(Αλλα τεσπα,αυτα τα θεματα μονο εσεις τα ξερετε,εγω ακομα το πτυχιο παλευω κουτσα κουτσα να παρω,και εχω ακομα εναν χρονο μπροστα μου,μεταπτυχιακο στα Οικονομικα και την Διοικηση Επιχειρησεων εσεις εχετε κανει στο συνολο σας,και μετα απο τον τρομερο ισολογισμο του ΠΑΟΚ στην επισημη σελιδα του συνδεσμου που διοικει την ομαδουλα σας,εχω πλεον πιστει οτι ολα τα αρειανα ειστε τουλαχιστον λογιστες Α’ κατηγοριας.Αν και για να βγαλετε το κομπλεξ σας και να δικαιολογησετε την ανυπαρξια σας μεχρι και κβαντομηχανικη σας εχω ικανους να σπουδασετε.
Σκανδαλο ειναι οτι εχει τοσα εκατομμυρια συμβολαιο ο Αρης,μια ομαδα που την υποστηριζει η μειοψηφια των οπαδων της Θεσσαλονικης,και που εχει εντελως μηδενικη υποστηριξη εκτος Θεσσαλονικης.Και μη μου λες οτι εχετε ιδια τηλεθεαση με γαυρο και βαζελο γιατι σκαω στα γελια,εκτος αν μετρας μονο τα ντερμπι που παιζετε και ολοι καθονται να τα δουν,για να δουν κυριως την αλλη ομαδα.
Γινεται οταν το κρατος χαριζει λεφτα φορολογουμενων για ψηφοθηρικους σκοπους,και γιατι ζουμε στο Ελλαντα:)Και δεν το κανε καν για εσας γιατι ποιος χεστηκε για τα μιλουνια των αρειανων,για την αεκ εβγαλε τον νομο και ποτιστηκε κι η γλαστρα:)
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι μια μερα ειχα παρει Μετροσπορ,και ειχε μεσα τα ποσα χρωσταει η καθε ομαδα και εσεις εισασταν χρεωμενοι κανα 2 μυρια και κατι αν θυμαμαι καλα,και ετσι το εμαθα κατα τυχη οτι χρωστατε:)Τωρα πως απο το 0 με θετικο ισολογισμο φτασατε στο -2.000.000 δεν ξερω,μπορει να εχετε σπουδασει και Ανωτερα Μαθηματικα και να μου το εξηγησετε εσεις.
Ναι αλλα για κανενος αλλου δεν λες,ολο με μας ασχολεισαι:p
Γιατι πηραμε κι εμεις εισητηρια στον πρωτο αγωνα στο Καυτατζογλειο
Μαλιστα.
Για το ποιος ειναι ρουφιανος του βορρα μην αρχιζετε παλι. Απο τα χειλη μου κρεμεται να πω για Πρελεβιτς στο σεφ και να δειξω την πιο γαματη φωτογραφια εβερ. (:
Ναι,μας καηκαν τα τετοια να πεις και αν βαλεις φωτο:pΡε ανθρωποι,ανακοινωση για τον Ολυμπιακο βγαλατε και μεσα γραφεται για την διατησια οταν παιζατε με μας!:lol:Και να πεις οτι εχετε να διαμαρτυρηθητε και για το παραμικρο να πω παει στο διαολο!:lol:
Ρουφιανοι του Βορρα ξερεις καλα ποιοι ειναι αμα θες να το παμε ετσι.
Το πανο στο Βολο, ο κ. πρελεβιτς και το πανο στο ματς με την καλαμαρια θα σε κανουν να καταλαβεις.
Παντως αυτοι που δε δεχτηκαν να στηθουν ωστε να στειλουν τον αντιπαλο τους στην α2 σιγουρα δεν ειναι.
Νταξ τωρα για τη μηδενικη υποστηριξη εκτος θεσσαλονικης εχεις δικιο …Δεν μπορω να πω κατι εγω οταν εσεις εχετε κατι εκατομμυρια μπαοκια ιθαγενεις στη Γερμανια. :lol:
Οταν πηγαινεις στην τουαλετα για να διαβασεις μετροψωλ (γιατι μονο για κει ειναι) να τη διαβαζεις καλυτερα.
Εκτος αν η συγκεκριμενη φυλλαδα αρχισε μετα τη χολη και τις ανακριβειες.
Εδω απλα γελανε.
Ειδικα σε σχεση με κατι αλλους.
“Μπαμπα θελω το Σταυριδη διαιτητη στο επομενο ματς” :lol:
Πως δεν ξερω,εσεις.
Το πανο στο Βολο ηταν το ‘84 αν δεν με απατα η μνημη μου,το κρεμασαν 3 ατομα,ηταν οπαδικη καζουρα,και 100 χρονια μετα ακομα μ’ αυτο ασχολειστε:)Αλλα να μου πεις ασχολειται και κανενα αρειανο με την ομαδιτσα του;:)Και μην το πας στο οπαδικο και το δουλεμα,εγω σου λεω για σταση επισημου σωματειο που κανει καταγγελειες και διαμαρτυριες και δεν ξερω κι εγω τι για αλλη ομαδα,για ανακοινωσεις συνδεσμων εναντιων αλλης ομαδας και για ρουφιανιλικια στην αστυνομια,και απ’ οσο ξερω αυτα δεν θεωρουνται καζουρα.
Αυτο παντως δεν το καταλαβα,σορι,δεν ασχολουμαι με το μπασκετ:-s
Ο ΠΑΟΚ οπως ξερεις ειναι η ομαδα που υποστηριζουν οι περισσοτεροι Μακεδονες,κατα 50% συμφωνα με τις δημοσκοπησεις για τις ομαδες,και εχει πολλους οπαδους και στην Θρακη και στην Αθηνα,και οπως πολυ σωστα λες εχει τεραστιο αριθμο οπαδων στους Ελληνες του εξωτερικου και πολλους συνδεσμους,γιατι ουτως η αλλως σχεδον ολοι ειναι Βορειοελλαδιτικης καταγωγης,και για τον κοσμο στην Θεσσαλονικη,υποθετω απο εδω εισαι,ξερεις τι συμβαινει.Κανενα σολντ αουτ θα κανετε ποτε η να σας φερουμε κομπαρσους;:–
Ουτως η αλλος δεν παιρνω συχνα μετροσπορ,Σπορ του Βορρα παιρνω συνηθως,γιατι μονο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ διαβαζω.Τωρα γιατι βριζετε μια εφημεριδα που σας αβανταρει,μονο εσεις ξερετε.Αν ηταν ανακριβεια γιατι κανεις δεν το διεψευσε;
Χοχο,γελα,καθαρη σφαγη,80-20 τα φαουλ,25 καρτες που σας χαρισε,δεν δινει το χερι του Λεμπο,αλλα σφαγη,δεν εδωσε το μακροβουτι του bellydancer.Ασε μας ρε φιλε!
Πολυ αστειο,γελασαμε.500 φορες ρωτησα,περα απο το ματς με τον Πανιωνο που αλλου ευνοηθηκαμε και σε τι;Θα μου πει κανεις;
Σκετη κουραση. Την μια ο παοκ ο αρης κτλ ειναι απλως παε. Την αλλη πανω απο ολα μετραει το οπαδικο κινημα και οι συνδεσμοι και μετα τιποτα δεν ειναι οκ εκτος των “επισημων” θεσεων. Τη μια μερα ασχολειστε με την σπυριαρα και την αλλη “δε μιλαμε για το μιλκο καπ”.
Ο παοκ εχει χ φανατικους οπαδους σκετα αλανια πολυ γαματα και κουλ και οπου χ βαλε την μιση ελλαδα και ποσα αλλα ατομα απο νεα Υορκη και γερμανια και και και. Πω πω.
Σολντ αουτ δεν κανουμε γιατι προφανως δε μπορουμε αλλα αν θες να μιλησεις οπαδικα δεξου την γαματη φωτογραφια. Αν θες να μιλησεις για συλλογο δεξου την τεραστια διαφορα στο τμημα του μπασκετ. Αν θες να μιλησεις για ρουφιανους μιλα πρωτα για αλητες που σπανε για τα χρωματα ομαδας… Ποσο για τον πουτσο δλδ?
Το πανο στο Βολο ηταν το 1980.
Αν τωρα εσυ θες να καλυψεις τη ρουφιανια σας με το να λες οτι ηταν 2-3 για καζουρα μπορεις να πεις οτι ηταν και γαυροι που θελαν να σπληλωσουν το μεγαλο του παοκ.
Και να ασχολουσουν παλι δε θα καταλαβαινες.
Αφου και συ οπως κι οι ομοιοι σου θα λεγατε “ποτε μια μεγαλη ομαδα β” αντι να ντρεπεστε που ο μεγαλυτερος σας αντιπαλος σας λυπηθηκε και θεωρησε σημαντικοτερη την αξιοπρεπεια του απο το να ασχοληθει μαζι σας.
Κατι που εχετε κανει στο παρελθον με μεγαλη επιτυχια (καλαμαρια-πρελεβιτς κ.ο.κ.)
Τωρα αν αυτο δεν ειναι σταση επισημου συλλογου τι ειναι;;;
Αν δε σου αρεσει κι αυτο, ας παμε σε κατι πιο προσφατο.
Με τις καρφωτες ας πουμε για τη μπυραρια οσο δεν υπηρχε η σχετικη αδεια.
Εκτος αν το 'καναν τα ανταγωνιστικα φαγαδικα της περιοχης. :roll: :lol:
Μη με βαλεις να γραφω κι αλλα.
Απειρα ειναι και το ξερεις.
Παραπανω ειστε, κατουρηστε και λιγακι.
Η Τουμπα εχει γινει λαστιχο απο την αυξομειωση της χωρητικοτητας της. :lol:
Αν χαρισε σε μας 25 καρτες σε σας χαρισε αλλες τοσες.
Εκοψε τον Κοκε με οφφσαιντ σε ετοιμο γκολ και δεν εδωσε ενα πεναλτι σε ενα ματς με 2-3 φασεις που πηγε στα πεναλτι.
Οχι ρε …Αδικηθηκατε επειδη δεν εδωσε ενα πεναλτι στην παραταση. :lol:
Ή μηπως αδικηθηκατε επειδη ζητησαμε και την αποβολη του αγριου στο 1ο ματς στο τακλιν στο Χαβιτο.
Κατα τα αλλα θανατος στο Βιτολο. :lol:
Ηδη σου ειπα αλλα 2 ματς που ευνοηθηκατε …Θες αλλα;;
Είσαι λάθος και το ξέρεις. Στα συγκεκριμμένα ματς γίναν λάθη του διαιτητή εκατέρωθεν και οι περισσότεροι αρειανοί συμφωνούν. Κόκκινη ήταν και του Ρεγκέιρο στον Σνάουτσνερ στο πρώτο ματς, κόκκινη και του δικού σας Γκαρσία στον δικό μας στο πρώτο ημίχρονο του κυπέλλου και το πέναλτυ του Λέμπο αν ήθελε ο διαιτητής να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ τό έδινε και καθάριζε. (και κανείς δεν θα του λεγε τίποτα γιατί ήταν πεναλτάρα). Απλά ήθελε να μην κρίνει το ματς από μια απόφασή του. Ότι και να γινόταν μέσα στο ματς δεν θα έδινε ούτε πέναλτυ, ούτε κόκκινη. Κάκιστος, καταδικαστέος αλλά όχι ότι ήθελε να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι λάθος και ουσιαστικά δεν υπήρξαν και διαμαρτυρίες από τους Αρειανούς
Crab σε ενα ματς που κριθηκε στο 20ο πεναλτι το να κοβεις 2 περιπτωσεις για γκολ ειναι εγκλημα.-
ασχετο… αλλα ακομα και να θελαν οι συγκεκριμενοι να κερδισει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα και για αυτο κρεμασαν το πανο…συμφωνω οτι ηταν μαλακια…αλλα απο που κι ως που ειναι ρουφιανια??..ρουφιανεψαν τι;;;;;μαλλον χασαμε το νοημα της λεξης ρουφιανιας…μαλλον θα ρουφιανεψαν την ενδεκαδα του αρη στον προπονητη του ολυμπιακου…
ρουφιανια ειναι αυτο που καναν πριν κανα μηνα ο σκορδας και οι λοιποι…συνεργαστηκαν με την κρατικη ασφαλεια και οπαδοι του ΠΑΟΚ ειχαν ντραβαλα με αστυνομια δικες κ.τ.λ…και ολα αυτα επειδη καηκε η επιχειρηση του αφεντικου τους…
ρουφιάνος ο [rufxános] Ο18 θηλ. ρουφιάνα [rufxána] Ο25α : 1.μαστρωπός. 2. (ως υβρ. χαρακτηρισμός) σπιούνος, καταδότης.
[ιταλ. ruffiano -ς· ρουφιάν(ος) -α]
Ο Ίβιτς έξω με Πανιώνιο και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Καλή διαχείριση κατά τη γνώμη μου.
Ε βέβαια όταν αφορά την ομάδα μας μιλάμε απλά για κακούς διαιτητές…