Ακόμα και φάουλ να κάνει ο Vierinha (για μένα δεν κάνει) όποιος υποστηρίζει ότι ο Παπασταμάτης είχε σκοπό να σμπρώξει τον ΠΑΟΚ λόγω αυτής της φάσης είναι αστείος απλά. Ο Παπασταμάτης δεν κάνει για διαιτητής. Τα έκανε μαντάρα σε όλο το ματς κσι δεν είναι η πρώτη φορά.
ακριβως αυτο,το τονισαμε ολοι οι παοκτσιδες εδω περα…
ωστοσο,καλο θα ταν να μη λεμε οτι θελουμε ειδικα για θεματα διαιτησιας:wink:,γιατι οπως ειπε και ο κραμπσοντυ
ΥΓ:για την καρτα του μουσλιμοβιτς,ο βαρουχας ειπε τπτ?
Τί να πει δηλαδή; Οι 3 πιο αστείες διαιτητικά φάσεις της χρονιάς είναι όλες στον ΠΑΟΚ.
1.Γκολ του Βιερίνια που ακυρώνεται ως οφσάιντ ενώ την πάσα την κάνει ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου
2. Κλωτσιά στα απ’ αυτά του Μουσλίμοβιτς μπροστά στον διαιτητή από τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού (πέναλτυ και κόκκινη)
3. Δεύτερη κίτρινη σε παίκτη που σουτάρει τη στιγμή που σφυρίζεται το οφσαιντ.
Τελικά είδε κανείς Αθλητική (Αθηναϊκή) Κυριακή να μου απαντήσει; Απλά έχω την περιέργεια να ακούσω τι είπε.
Δεν έχω καταφέρει να δω καλά τη φάση πριν το πέναλτυ. Αν έχετε κάνα link άπο video, στείλτε!
Σε μία κλεφτή ματιά δεν μου φαίνεται φάουλ. Έχω δει και πολύ χειρότερα μαρκαρίσματα που δεν θεωρούνται φάουλ. Επαφή σίγουρα υπήρξε, δεν το αρνούμαι.
Μ.
το φαουλ ειναι ψιλα με το χερι και οχι κατω που κοιταν ολοι…
και επισης εγω δεν λεω πως ο διαιτητης πηγε για να παιξει υπερ του παοκ…
Λεω οτι ειναι…
[SIZE=“3”]ΑΣΧΕΤΟΣ[/SIZE]
τωρα συμφωνουμε,απλα ειχες ποσταρει κατι τετοιο
εβλεπα το ματς του αρη στη λιβαδεια…
ενταξει ο διαιτητης ειχε φανελα αρη απο κατω…
απλα πραγματα…
και εχω και αδερφο που ειναι αριανος και μου τα πρηζει…
α,ολα οκ τοτε:D
Τι ακριβως ειχε;;; :lol:
Φτασαμε να ευνοουμαστε οταν μας παιζουν κανονικα.
:!::!::!:
κανονικα???
μετα απο αυτο το ποστ παραιτουμαι…
Ρε iron_aris… ΕΛΕΟΣ!!!
Βασει των ιδιων κανονισμων που εκανε πεναλτι ο Νετο με σας, αυτο δεν ηταν.
Συμφωνα με τους “κανονισμους” παντα.
Βεβαια, εγω ειχα τη μαγκια να παραδεχτω οτι αυτο το θεωρω πεναλτι.
Καποιοι αλλοι συνεχιζουν να εχουν ψευδαισθησεις.
Σε καθε περιπτωση ειναι μια φαση που δε δειχνει οτι θελει να παιξει ΑΡΗ, γιατι αμα ηθελε ειτε θα 'δινε πεναλτι στη φαση που γκρεμιζει το Βαγκελι ειτε θα 'δινε καποια στιγμη επιτελους κοκκινη στο Μασαδο.
Εσύ έγραψες από τη μία ότι δεν έδωσε στο Λεβαδειακό πέναλτι και ότι σας παίξανε “κανονικά”. Δηλαδή το κανονικά για εσάς είναι να μην δίνουν στις άλλες ομάδες πέναλτι. #-o
Υ.Γ: Το ότι έχεις την “μαγκιά” να παραδεχθείς ότι η ομάδα σου ευνοήθηκε (σε έναν αγώνα μάλιστα στον οποίο κέρδισε) δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έιναι “μάγκες” επειδή δε συμφωνούνε με τη δικιά σου άποψη για παλαιότερους αγώνες.
To “κανονικα” εχει να κανει με το οτι υπηρχαν και φασεις απο την αλλη μερια, πρωτον, και, δευτερον, αν κι εγω θεωρω πως ειναι, παρα τους κανονισμους, μιλαμε για μια φαση στην οποια ο Νετο τραβιεται και επισης η μπαλα απομακρυνεται απο την περιοχη.
Υπήρχαν φάσεις και από την άλλη μεριά άρα δεν ευνοηθήκατε άρα που είναι η “μαγκιά” σου; Στο ότι παραδέχθηκες ότι δεν ευνοηθήκατε; Τέσπα.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
H “μαγκια” ειναι στο οτι εγω μπορω να πω “ναι, ηταν πεναλτυ” και λοιπα.
Ασχετα με το οτι αυτο δεν καθορισε το αποτελεσμα ή αν εγιναν αλλα λαθη.
Αλλοι οχι.
Τεσπα, πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο κανοντας πως δεν καταλαβαινεις ισα για να πεις κατι.
Γουατεβερ…
Τάσος Κάκκος την Κυριακή. #-o
ε νταξει…μικρο το γηπεδο της Καβαλας…πηδαμε μεσα.
http://www.metrosport.gr/perni-oliveira-o-paok
αιντε μπραβο,επιτελους ο ιβιτς στον παγκο!!!παμε για πρωταθλημα σε λεω…
XAXAXAXAXAXAXA
Η αλήθεια είναι πως λίγες φορές σας ξελάσπωσε ο Ίβιτς.