Π.α.ο.κ

δερμιτζακη-τοπαλιδη λεγανε… ελπιζω οχι…
Γαμιστερος ο δερμιτζακης αλλα δεν ειναι για ch l

Φέρτε Άγγελο πίσω ρε 8)

Ποιο Τσάμπιονς Λιγκ μωρέ, νιώστε λίγο!!!

Προφανως εννοω για να περασουμε ενα γαμημενο γυρο ωστε να παμε γιουροπα ομιλους και γενικα για να μην ξεφτιλιστουμε

Γιουρόπα πάτε ακόμα κι αν αποκλειστείτε στον 3ο προκριματικό.
Ντάξει, για Δερμιτζάκη και γενικά τέτοιες λύσεις συμφωνώ ότι δεν κάνουν, άλλα πρέπει να στε και λίγο ρεαλιστές.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ;
Ερχεται ο σαλπι και αυτοι βγαζουν ανακοινωσεις τα ζωα κατα της μεταγραφης…
Να καουν ολοι οι συνδεσμοι γαμω το μυαλο τους γαμω
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ
Η πλειοψηφια των Παοκτζηδων θελουν τον παιχτη και η πλειοψηφια δεν ειναι οι συνδεσμοι. Μαλακες και υποκριτες που βαζουν τον εγωισμο τους πανω απο ολα(μου αρεσει που λενε και το συνθημα “…Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ”).
Ρε εδω ο αλλος τον ρωτουσε το περιοδικο του παναθηναικου και αυτος δηλωνε ξεκαθαρα ΠΑΟΚ. Νταξει τι αλλο να πουμε; Τα γνωστα για το πισογυρισμα που κανει ενω μπορει να φυγει εξω; Εντωμεταξυ ο Γ.Χ οταν πηγε γαυρο το’να τ’αλλο ξερω γω και ξαναγυρισε μονο αγαλμα δεν του στησανε. Τι αλλο να πουμε, ΖΩΑ!

Έτσι είναι. Ο εγωισμός πάνω απ’όλα. Άμα ήταν ο ΠΑΟΚ κ η ομάδα, θα καταλάβαιναν πως ο Σάλπι είναι πολύτιμος, κ η ομάδα χρειάζεται την εμπειρία του ειδικά στην ευρώπη τώρα. Άσε που και τα λεφτά είναι πολύ καλά. Αλλάάά…
Θυμάμαι κ τα συνθήματα από όλη την 4 στο ματς με την ΑΕΚ. Απαράδεκτο κατ’εμέ.
Τώρα γι’αυτό που λες, για την ανακοίνωση, πού το είδες;

Απο olapaok.gr:

Το ενδεχόμενο και μόνο της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ προκαλεί αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του “Δικέφαλου”. Αυτό είναι κάτι που φάνηκε περίτρανα και στη διάρκεια της περασμένης περιόδου, όταν πολλές ήταν οι φορές που ακούστηκαν συνθήματα σε βάρος του "Σάλπι’ από την “ασπρόμαυρη” κερκίδα.

Όσο, λοιπόν, πλησιάζει η στιγμή που αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, τόσο αυξάνουν οι αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι (για τους γνωστούς λόγους) είναι αντίθετοι στην επιστροφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, 18 Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ έχουν ετοιμάσει από κοινού και έχουν συνυπογράψει ανακοίνωση με σκληρό περιεχόμενο κατά της επιστροφής του Σαλπιγγίδη στην Τούμπα. Κατά άλλους η ανακοίνωση έχει παραδοθεί ήδη στη διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι το έγγραφο θα παραδοθεί με την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι οι οργανωμένοι υψώνουν τείχος αντίδρασης κατά της επικείμενης μεταγραφικής κίνησης.

Φέιγ βολάν

Στο πλαίσιο των αντιδράσεων συμπεριλαμβάνεται και μια κίνηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (24/5) στους δρόμους της Θεσσαλονίκης -και συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία αθλητικών εφημερίδων. Συγκεκριμένα, πετάχθηκαν φέιγ βολάν με σύνθημα κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Το αξιοσημείωτο, πάντως, στην περίπτωση αυτή είναι ότι τα χαρτιά δεν έφεραν υπογραφή κανενός συνδέσμου, οπότε δεν είναι βέβαιο ποιος ή ποιοι προέβησαν σε αυτή την πράξη.

Μαλακίες.

ειναι επιεικως αθλιοι οι συνδεσμιτες…δεν συμπαθω κανεναν τους…βλ. ΖΕ,σταυρακη κτλπ…οσο ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να ξυνονται καθημερινα και να πινουν στους συνδεσμους ειναι ΠΑΟΚ πανω απολα…και μολις τελειωσει η εποχη τους.καταληγουν σαν τον μαναβη…να βριζουν τους παντες και τα παντα…να φυγετε ρε!

…να πάτε αλλού…
το ξέχασες :wink:
Πάντως λόγικα μες στην βδομάδα θα μάθουμε τον εκλεκτό.

Κοιτα κ γω δεν τους παω γενικα τους συνδεσμιτες και επισης ειμαι υπερ της επιστροφης του Σαλπι αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα…Αν μερικοι θεωρουν οτι η σταση του Σαλπι τους προσεβαλε (γιατι κακα τα ψεματα τις εκανε τις μαλακιουλες του) δε θα κανουν κ τουμπεκι…Εγω προσωπικα του συγχωρω τα οσα εκανε και του δινω ελαφρυντικα αλλα παντα υπαρχει και η αλλη αποψη και πρεπει να ακουγεται,πως να το κανουμε…

ο ζαγορακης παει να μας στρωσει ομαδα και οι συνδεσμιτες τον χαβα τους…που ηταν οι συνδεσμιτες οταν οι γουμενοπαγωνιδες καταστρεφανε την ομαδα?

ΔΕΠΑ στη φανέλα, 1,3 εκ. από ΟΠΑΠ για το γήπεδο, μη μου έχετε παράπονα απ’ το κράτος, ε.

Αστειος

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν την αντίθεση τους στην επιστροφή του διεθνή Έλληνα επιθετικού, Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, εξέδωσαν οι σύνδεσμοι των Δυτικών Συνοικιών την οποία αποτελούν οι σύνδεσμοι: Ηλιούπολης, Πολίχνης, Κορδελιού, Ευόσμου Lemmy και Καλοχωρίου.

Κάνοντας έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομοσπονδίας των Δυτικών Συνοικιών θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες πως τόσα χρόνια πορευτήκαμε με το μότο «Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση.

Εμείς είμαστε αυτοί που πείσαμε και προτρέψαμε τον Θεόδωρο Ζαγοράκη να ασχοληθεί και να αναλάβει εξέχουσα θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όλοι μαζί πιστέψαμε, προστατέψαμε και οραματιστήκαμε τον μεγάλο ΠΑΟΚ που κάποια μέρα θα κερδίσει την χαμένη του αίγλη. Εμείς είμαστε όμως που θα βρεθούμε απέναντι σε τυχόν λανθασμένες κινήσεις που θα στιγματίσουν και θα πληγώσουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚτσή. Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους και για τα δήθεν μεγαλεία, οι λέξεις Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση μας εκφράζουν και είναι τρόπος ζωής για εμάς τους γραφικούς, τους κλασσικούς 50 που ξεκινήσαμε την κατάληψη…", αναφέρουν χαρακτηριστικά, αμέσως μετά.

Ακολουθούν οι επτά λόγοι για τους οποίους οι Δυτικές Συνοικίες θεωρούν ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τους πρόδωσε και δεν θέλουν την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα λένε για τον 29χρονο επιθετικό ότι είναι:

"* Αυτός που προσπάθησε να σταματήσει τις διαμαρτυρίες εις βάρος του Ιωάννη Γούμενου λέγοντας πως κανένας δεν έχει δικαίωμα να δημιουργεί αναστάτωση στο σπίτι του προέδρου του ΠΑΟΚ.

  • Αυτός που ηθελημένα έγινε σωσίβιο του Ι. Γούμενου βοηθώντας τον να παραμείνει στην προεδρία της ομάδας, αποχωρώντας για τον Παναθηναϊκό την στιγμή που τον είχαμε προτείνει να περιμένει ένα 6μηνο, έτσι ώστε ο Γούμενος να μην καρπωθεί χρήματα από ενδεχόμενη μεταγραφή του.
  • Αυτός που κορόιδεψε 12 άτομα κατεβάζοντάς τους στο Ελ. Βενιζέλος και αντί να συναντηθεί μαζί τους προτίμησε να φύγει από την πίσω πόρτα.
  • Αυτός που μπροστά στην θρυλική Θ4 έκανε χειρονομία «Σσσς», δείχνοντας ασέβεια για τον καημό μας που εκείνη την στιγμή αντιδρούσαμε για την διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ.
  • Αυτός που προτίμησε να εκτελέσει το πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ στον πρώτο του αγώνα (ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: 2-1)
  • Αυτός που δεν απέσυρε την προσφυγή του, αντιθέτως την έβαλε στο αρχείο με αποτέλεσμα να μπορεί να την επικαλεστεί οποιαδήποτε στιγμή, ενώ την ίδια ώρα άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τις είχαν αποσύρει.
  • Αυτός που μούντζωσε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, μέσα στην Ν. Σμύρνη".

Και η ανακοίνωση κλείνει με δύο υστερόγραφα:

"ΥΓ.1 Φοράμε παντελόνια και πρόλογο δεν τρώμε.

ΥΓ.2 Για ακόμη μια φορά η έννοια Περηφάνια βεβηλώνεται. Τα υπόλοιπα σε πράξεις."

Τέλειο επιχείρημα, είναι το καλύτερο που μπορείς να βρεις υποθέτω.

Οκ, το αλλαζω…

Υποκριτης

Υποκριτής είναι αυτός που ενώ η ομάδα του βοηθιέται συστηματικά από το κράτος εδώ και πολλά χρόνια, κατηγορεί άλλες ομάδες ότι είναι του δημοσίου.

Θα ήθελα να μου εξηγήσεις ποιος ο λόγος να διαφημίζεται η ΔΕΠΑ.
Για να ξεπεράσει τον τρομαχτικό ανταγωνισμό που έχει? :lol:

Για το δευτερο, εσενα ποιος σου ειπε οτι ολοι θα βαλουμε φυσικο αεριο;
Για το πρωτο, μπηκα εγω στο 44; ΟΧΙ
Ζητησα διακανονισμο για να πληρωσω τα χρεη μου; ΝΑΙ
Βγηκα και γω μια φορα στο Ch.L και δεν με αφηνει να παιξω στο γηπεδο μου η ουεφα, χρωσταω και αμα τα ριξω στο γηπεδο τα λιγα που εχω θα παω να φαω τα μουτρα μου τζαμπα γιατι δεν θα εχω ομαδα, αρα θα ζημιωσω την ελλαδα σε ποντους.
Το γηπεδο μου υποτιθεται πως ηταν στο προγραμμα για τα Ολυμπιακα εργα μαζι με Πανθεσσαλικα,Παγκρητια, και τα αθηναικα και δεν ξερω εγω ποια αλλα και 6 χρονια τωρα περιμενω με τα σχεδια ετοιμα και επρεπε να βγω Ch.L για να ενδιαφερθουν να ολοκληρωσουν αυτο που επρεπε να ειχε γινει 6 χρονια τωρα.

Πες μου εσυ που εισαι εξυπνος και μεγαλος γνωστης, ποτε αλλοτε βοηθηθηκε ο ΠΑΟΚ απο το κρατος

Δηλαδη γενικα εσυ δεν ντρεπεσαι λιγο που εισαι γαβρος και πας να την πεις στον ΠΑΟΚ για κρατικες βοηθειες;

ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ;
Αντε ασχολησου τωρα με τον Θειο που σας βαρεθηκε…Σιγα σιγα θα αρχισετε να νιωθετε την πιεση οπως εμεις τοσα χρονια

εδιτ: Μονο εσυ και οι γεωσκωληκες(και αυτοι ομως αρθρο 44) σχολιασατε και διαμαρτυρηθηκατε για το θεμα