Π.α.ο.κ

μου λειψε το πεταλο.

μπαλαρα σημερα τα δικα μας.

ενα ποστ θα κανω δεν εχω καμια διαθεση γ διαπληκτισμο αλλα που την ειδατε τη μπαλαρα ρε παιδια. ουτε μια φαση πλην των γκολ… και τα γκολ ολα δωρα της αμυνας…

δηλαδη τι άλλο να κάνουν?!
και εσυ προχθές στην ξανθη δωρα-γκολ έβαζες…και βγήκαν ολες οι εφημερίδες και ζητωκραυγαζαν για τον ρόμβο(γελάω)

ο παοκ είναι σε ολα καλύτερος…δεν έχουν σχέση τα γκολ…πες οτι είναι 0-0

καλα το ποστ του deadmeat κανω πως δεν το διαβασα καν…

ο ετο δε ξερω τι επαθε σημερα αλλα οντως φαινοταν σαν τον μαικον,και γενικα παιξαν ολοι καλα εκτος του βιερινια που εδω και καποια ματς εχει παθει κατι…

κριμα που δε ριξαμε και ενα τεταρτο μπαλακι,το χαμε ανετα,αλλα δε γαμιεται,παοκ εισαι

1ον δεν ήταν derby
2ον την επόμενη φορά που ο Κρέσιτς θα κάνει παπαριά θα το φάμε
3ον πόσο το χάρηκα αυτό το τρίμπαλο:D

[SPOILER]Βρέθηκε στην Τούμπα ταυτότητα με όνομα Μανώλης Χυμένος. Παρακαλείται ο κάτοχος της να την παραλάβει από τα γραφεία της ΠΑΕ:p[/SPOILER]

Αφού παίρνει μπάλα στη γραμμή του κέντρου και την δίνει μπροστά στον Λίνο(!). Και φυσικά μετά τον καλύπτει στην άμυνα λες και είναι μπακ. Τι να πρωτοκάνει?
Το ίδιο γίνεται και με Σάλπι-Έτο
Και με μισή απόδοση πάλι κάνει τη διαφορά όμως

Επίδειξη δύναμης έγινε σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες, καλή κίνηση να κρατήσουμε δυνάμεις και να ρίξουμε τον ρυθμό, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Και μετά εμείς είμαστε οι κομπλεξικοί. Η διαιτησία έφταιγε που φτάναμε με κοντρόλ μέχρι τη μικρή περιοχή σας? Εκτός κι αν ήθελες να μην βάλουμε γκολ, επειδή ήταν υπερβολικά εύκολο. Όσο για τα άλλα σχόλια, απλά δεν υπήρχατε στο γήπεδο, χωρίς ίχνος ανάπτυξης, και με τραγικές επιλογές όταν φτάνατε κοντά στη περιοχή μας. Και στα 2 ποστς σου δεν αναφέρεις τίποτα για την ομάδα σου και τα προβλήματά της.

να ξεκινησουμε με τονοτι αν αρχισω να μεταφερω και εγω ποστ απο αλλα τοπικ σε αλλα τοπικ θα γινει πανικος. εχω δει τρελα κραξιματα και για τη δικια μου ομαδα και για αλλες και στον παοκ και σε ολους αλλαδεν εχει νοημα.

επειδη ομως το εθιξες θα απαντησω.

η αεκ ηταν αισχρη σημερα. ουτε ο παοκ ομως εκανε κατι τρομερο περα απο την κλασσικη του οργανωση. 3 φασεις και ισαριθμα γκολ. η 1η καρακωλοφαρδη. διαφωνεις? δεν ειδα κατι αλλο απο τον παοκ. τιποτα. εμεις οχι οτι καναμε κατι αλλα μεχρι και το 2-0 ημασταν αξιοπρεπεις καναμε πρεσινγκ ψηλα κατα διαστηματα κλπ. οχι τιποτα το τρομερο.

οσον αφορα τη διαιτησια στο πρωτο μερος τα φαουλ θα ταν καπου 2-10. ειδα σιγουρα 2-3 φασεις που δεν πηραμε καθαρο φαουλ και σιγουρα 2-3 που πηρατε μουφα. (πχ το επιθετικο του λυμπε, περα απο το να του κοψει τον τσαμπουκα τι αλλο νοημα ειχε αυτη η φαση???). οι καρτες ειναι αλλη υποθεση. δεν ηταν ολες.

στο β μερος η αεκ ηταν εκτρωμα κ το βουλωνω…

Άσε τους να σκούζουν ρε…κλάααμα

Edit:Του Αντελίνο το σουτ που έβγαλε με το πόδι ο άλλος δεν πιάνεται στις φάσεις?
Του Σάλπι του σουτ(μετά το γκολ) που δεν την βρήκε και πολύ καλά δεν πιάνεται για φάση?
Το σουτ του Φωτάκη στην αρχή που την βρήκε με τα δάχτυλα και πέρασε δίπλα από το δοκάρι δεν είναι φάση?

σήκω κ φύγε…

[B][SIZE=“7”]ΚΑΥΛΑ ΣΕ ΛΕΩ…!!![/SIZE][/B]

Τρομερή ομάδα στο 1ο ημίχρονο… όλοι ψηλή απόδοση… ακόμα και ο χαζός ο έττο…8O

Μόνο ο ντάριο πετούσε αετό για ένα ακόμα ματς…

Δεύτερο ημίχρονο κάθισε η ομάδα… λίγο το ματς της πέμπτης λίγο ανέβηκε η αεκ… δεν απειληθήκαμε πάντως… Τραγική εικόνα η αεκ… Που πας ρε με ρόμβο και τον μάκο πίσω… Σε μια ομάδα που έχει βιέρι - θερμοσίφωνα στα άκρα και φορτώνεις το κέντρο…

Καύλα και η κερκίδα στο 1ο ημίχρονο τουλάχιστον…

Οκ, για το πρώτο έχεις δίκιο, απλά ήθελα να τονίσω αυτό που ανέφερα τελευταίο.
Όσον αφορά τις παρατηρήσεις σου παρακάτω: Σουτ του Φωτάκη στην έναρξη, τετ α τετ του Βιερίνια στο 2ο ημίχρονο για παράδειγμα. Δεν είναι απαραίτητο να ξεκινάνε όλες οι προσπάθειες για γκολ από υποδειγματικές προσπάθειες. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη σας όπως οφείλει να κάνει κάθε ομάδα, και το ματς από ντέρμπι έγινε περίπατος.

Μόλις είδα το 2-0… Τι σέντρα έκανε ρε ο Έττο…8O8O8O

Και με το δεξί δηλαδή… χάζεψα…

deadmeat βλέπεις μπάλα…:thumbup:

Άντε ρε ΠΑΟΚαρα ναούμε τέτοια θέλουμε να βλέπουμε.

Aπορω παντως πως τους κανει εντυπωση οτι ο ΠΑΟΚ ριχνει 3 στην ΑΕΚ.
Εχει παιξει αρκετα ματς μεχρι στιγμης και εχει τον ιδιο κορμο με περισυ.
Α ναι.Εχει και προπονητη.Καλο κιολας.

Εντάξει πολυ καλή η ομάδα αλλα και πολυ χάλια η ΑΕΚ. Μου άρεσαν Σαλπι και Φωτακης. Ολα καλα ξεκουραστηκε και η ομάδα για τη Ρωσία.

δεν ειναι απαραιτητο καν μια ομαδα να ταλαιπωρηθει για να κερδισει μια ομαδα σαν την σημερινη αεκ. εγω δεν λεω οτι δεν παιξατε εξυπνα η σωστα. το αντιθετο. τακτικα μας διαλυσατε. αλλα οχι μπαλαρα που λεγατε ολοι. διαφερει η μπαλα απο την εξουδετερωση ενος κακου αντιπαλου.

δεν σχολιαζω τη φαση του β μερους γιατι ημουν αποκαρδιωμενος και δεν πολυπαρακολουθησα και γενικα στο 3-0 λογικο ειναι σε καμια αντεπιθεση ειδικα να κανετε κι αλλες φασεις στο ρελαντι. οσον αφορα ομως το πρωτο μερος στα δικα μου ποδοσφαιρικα ματια το σουτ του λεοναρντο 1-2 μετρα απο το ημικυκλιο ηταν πολυ πιο επικινδυνη φαση. το ιδιο και η φαση που ο γκουντι δεν περασε τον κοντρερας.

(αντιστοιχα στο σουτ που λεει ο φιλος πανω οτι κοντραρε και εγω μπορω να πω το σουτ του γκουντιονσεν που κοντραρε στο β μερος, αλλα οταν η ομαδα μου χανει με 0-3 δεν εχει νοημα να συζητησω καν. κριμα που δεν μας βαλατε και 1-2 ακομη να τρωγανε και λιγο ξυλο τα κωλοπαιδα μας απο τους οπαδους μπας και ξυπνησουν γτ ειναι νωρις ακομη για να χασουμε τη μπαλα).

Έστω και με καθυστέρηση σχεδόν 2 μηνών πήραμε σήμερα τις φανέλες Μπάνε στο μπάσκετ…

Μια ομορφιά είναι… Αν και θα μπορούσαν να έχουν ποικιλία στα μεγέθη… Δεν μπορείς να βάζεις μόνο L…

Επιτέλους λίγο rotation. Σαλπιγγίδης και Garcia δεν πάνε Καζάν. Συμπονώ τον Lino που δεν έχει χάσει λεπτό… :stuck_out_tongue:

αμα δεν ειχε αποβληθεί και μισοχαζος στο παγκρητιο και δεν έχανε το ματς ο παοκ, κανείς δεν θα πήγαινε στο καζαν.:stuck_out_tongue:

Και αρχιδάτο rotation… Γκαρσία κοντό έξω που τους εκθείαζε για την απόδοση τους…

Στο ράδιο ακούστηκε ότι μίλησε μαζί τους και μετά τους άφησε εκτός… Μάλλον θα τους είπε ότι το ματς στο τηγάνι είναι πιο δύσκολο-σημαντικό… Εκτός και αν πιστεύει ότι η ομάδα δεν μπορεί 2 στόχους ταυτόχρονα και κανένας δεν θα του πει τίποτα αν χάσει μέσα στη Ρωσία…

Αν πάντως καταφέρει να φέρει ένα Χ εκεί μέσα τότε έχουμε τον πρώτο λόγο για την δεύτερη θέση του ομίλου…