Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

Το μέγεθος της χολής είναι αντίστοιχο του μεγέθους του ψωνισμού. Κ τον τελευταίο πολλές τον έχουν μεγάλο :stuck_out_tongue:

Σωστόοοςςςςςςςς:!:

Ρε παιδιά,που στον Ozzy τους έχετε βρεί όλους αυτούς τους άντρες τους ακομπλεξάριστους να αρχίσω να πηγαίνω και εγώ σε αυτό το μέρος;Και αυτούς που έχει τύχει να θεωρήσω ότι δεν ταιριάζουμε και να έχω ρίξει εγώ,οκ.Αλλά πάντα τύχαινε να κάνω παρέα και με άντρες διαφόρων στύλ,να τους έχω στην παρέα μου ή ακόμα και πιο σοβαρή φιλία και τέτοιους cool να μην έχω δεί ποτέ.wtf?Όλοι οι “Ρωμαίοι” σε εμένα έρχονται και σε σας οι υπόλοιποι;;;;

Πάντως για μένα είναι και ο τρόπος που πας.
Δηλαδή άμα πάει ο άλλος με το γνωστό δήθεν ύφος "και χάρη σου κάνω που στην πέφτω"¨ε,να του πει ότι θέλει η άλλη,πολύ θα το χαρώ.
Και δυστυχώς έτσι πάνε πολλοί άντρες.Και μετά κλασικά το “παίζουν” άμα φάνε Χ.

Εγώ προσωπικά τις χυλόπιτες,δεν ξέρω γιατί,αλλά πολύ τις αγαπάω.Πέρα από το γνωστό,ότι δηλαδή σκαλώνω περισσότερο,γελάω και αφάνταστα.

“Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια” λέει ο λαός μας. Και δεν είναι τυχαίο που η παροιμία αναφέρεται [B]στην αλεπού[/B]… :wink:

Πέρα από την πλάκα, μαλακίες κάνουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Εγώ σαν κοπέλα άκουσα την ατάκα “Δε με καλύπτεις πια…”. Τι είμαι ρε φίλε για να σε καλύπτω; Κουβέρτα ή τέντα;

Σε περίπτωση που ο γκόμενος θέτει θέμα κάλυψης (κουβέρτες, παπλώματα, μαξιλαροθήκες, ολ ινκλού συσκευασίες κλπ) το ‘‘δε με καλύπτεις’’ είναι χαρμόσυνο νέο…

η ΜΑΛΑΚΙΑ είναι το ‘‘κανείς δε με καλύπτει όπως εσύ’’. Μόλις έπεσες σε ψυχάκια, now you can shit bricks.

__ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σωστόοο! :lol: Είδες, υπάρχουν και χειρότερα Madsroom! :lol:

__Μα φυσικά και τα δύο φύλα, άνθρωποι είναι. Απλά, ΘΑΡΡΩ, πως κάθε φύλο έχει κάποια γνωρίσματα ή και μιά ροπή προς κάποιες συμπεριφορές σε σχέση με το άλλο φύλο… Η οποία μπορεί να έχει να κάνει είτε με βιολογικά-γενετικά κριτήρια /διαφορές, είτε με κοινωνικά, είτε τέλος, με συγκερασμό, κοινωνικά δηλαδή που μπορεί να έχουν εμποτιστεί εδώ και χιλιάδες ή περισσότερα χρόνια και να είναι πλέον “και γενετικά”.

__Ολο αυτό για να πω ευθαρσώς πως, “οι γυναίκες αντιδρούν χειρότερα στην χυλόπιτα” :stuck_out_tongue:

__Τώρα, πιο σοβαρά γι’ αυτήν την ατάκα… Τουλάχιστον είναι “σπάνιο φρούτο” -πρωτότυπη… Πάντως… την πιθανότητα ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ την έχεις σκεφτεί… δεν σου κάνω κριτική, αλλά γενικά σ’ αυτό το θέμα, λέμε τον πόνο μας, αλλά γιατί να μην σκεφτόμαστε ότι ίσως έλεγε αλήθεια ο άλλος; Το ότι έλεγε την αλήθεια του βέβαια, δε σημαίνει ότι, ήταν “η αλήθεια” /έφταιγες εσύ γι’ αυτό :wink: …αλλά τι σε “κανακεύω”, γυναίκα είσαι, το πρώτο που θα σκέφτηκες είναι :lol: συγνώμη, δεν κρατήθηκα. O:):stuck_out_tongue:

__Μπορεί να μην τον καλύπτεις για λόγους που είναι “σωστοί”: “Δεν με καλύπτεις (έψαχνα μία κοπέλα να μοιραστώ ως δώρο με τους συμπαίκτες μου στην ομάδα ποδοσφαίρου γιατί κερδίσαμε το σχολικό πρωτάθλημα…)” :stuck_out_tongue:

__Πάντως, πέραν της πλάκας, ίσως μερικές φορές δε μας αρέσει αυτό που ακούμε γιατί είναι /εμπεριέχει αλήθεια. Δεν είναι δα και τόσο τραγική ατάκα… Ωραία, ΑΥΤΟΣ πίστευε ότι δεν τον καλύπτεις (και ΙΣΩΣ να είχε και δίκαιο), SO WHAT??! Αν το ήθελες πραγματικά θα τον κάλυπτες, ή θα είχατε βρει λύση αν το θέλατε και οι δυό… αφού όχι λοιπόν -μάντεψε… καλύτερα.

__Πρώτον, ΔΕΝ τους έχω βρει όλους αυτούς τους άντρες, και δεύτερον ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ!! …[I]“δεν με καλύπτουν”[/I] οι άντρες… :lol:

__Κοίτα, δεν είπα ότι ΟΛΟΙ είναι ακομπλεξάριστοι, ούτε ότι κάποιοι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ακομπλεξάριστοι… Ούτε καν ότι έχουν οι άντρες λιγότερα κόμπλεξ απ’ τις γυναίκες (ή περισσότερα). Απλά ότι το δέχονται πιο “φυσιολογικά” και πιο “καλά”… ίσως γιατί το περίμεναν την ώρα που έκαναν την κίνησή τους… Και είναι καλό να τον πειράζει τον άλλον… σημαίνει σε σημαντικό βαθμό ότι τον ένοιαζε πραγματικά για την κοπέλα (ναι φυσικά πάντα θα υπάρχουν αυτοί που τους ένοιαζε για το ότι δεν κέρδισαν το -ένα ακόμα- θήραμα. μιλάω για τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις -και μάλλον όχι για περιπτώσεις που κερνάς σφηνακι -ουάου- σε κάποια που είδες -ούτε καν γνώρισες- δευτερόλεπτα πριν και τόλμησε να μη σου κάτσει, εκεί είναι εγωισμός και επίδειξη). Απλά ο άντρας δε θα το ξεχυλώσει [U][I]τόσο[/I][/U] το ζήτημα, και θα το ρίξει [U][I]περισσότερο[/I][/U] το φταίξιμο στον εαυτό του που δε τα κατάφερε ή στην κατάσταση που ήταν εναντίον του, ή [U][I]λιγότερο[/I][/U] στα χιλιάδες ελλατώματα της άλλης συγκριτικά με μία γυναίκα… αυτό έχω δει τουλάχιστον εγώ…

__Τώρα που θα τους βρεις… κοίτα, αν ψάχνεις άντρα με λεφτά, καλά θα κάνεις να ψάχνεις στις καφετέριες στο Κεφαλάρι και όχι στα Εξάρχεια (δεν είναι απόλυτο, αλλά βοηθά)… Θέλω να πω, ανάλογα το τι ψάχνεις, είσαι σίγουρη ότι ψάχνεις στο σωστό μέρος…; ή… είσαι σίγουρη ότι ελκύεις αυτό που θα ήθελες να ελκύεις…; :wink:

Βασικά ήταν μαλακία αυτό που είπε διότι όποτε λέγαμε να βρεθούμε, το ακύρωνε πάντα τελευταία στιγμη και μετά μου λέει ότι “δεν τον καλύπτω”. Καλά δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας!!

Μα αν πρόσεξες δεν μιλάω για γκόμενους αλλά και για άτομα που κάνω απλή παρέα ή έχω και πολύ δυνατή φιλία κάποιες φορές.Και στην αρχή όταν τους γνώρισα,αυτά που λέτε και εσείς λέγανε και όλα οκ.Μετά όταν άρχισε η οικειότητα και κάναμε πιο πολύ παρέα,συζητάγαμε όλα τα θέματα και υπήρχε κάποια εμπιστοσύνη καταλάβα ότι δεν έχετε καμία διαφορά από εμάς,απλά είστε καλύτεροι ηθποιοί και το δείχνετε μόνο στα άτομα που εμπιστεύεστε πραγματικά,που άντε να είναι ένα δύο.Δεν θα κλάψουρίστε,ούτε θα βγάλετε πίκρα,αλλά κάποιος που σας ξέρει πραγματικά (ως ένα βαθμό τουλάχιστον) θα καταλάβει ότι το συναίσθημα είναι ακριβώ το ίδιο.Καλά έχω συναντήσει και άντρες που όχι μόνο είναι χειρότεροι από εμάς,αλλά μπορούν να δώσουν ρεσιτάλ drama queen-οσύνης και μάλιστα με την πρώτη ματιά της γνωριμίας σας,απλά ΔΕΝ τους φαίνεται!!Με λίγα λόγια,δεν είναι σαν τα λεφτά πχ που λές,που είναι κάτι προφανές.Ποτέ δεν ξέρεις τι πραγματικά κρύβει μέσα του ο άλλος και πότε και μια ποιά αφορμή θα κάνει το μπράφ να το βγάλει έξω του.

__Madsroom, δεν αναιρεί η συμπεριφορά που λες το αν “έλεγε την αλήθεια του”… ίσα-ίσα… δείχνει ότι σε απέφευγε για κάποιο λόγο… και ότι είναι μαλακισμένη και ανώριμη συμπεριφορά και λίγο χέστης δείχνει :lol:.

__Το παιδί είπε ξεκάθαρα, “δε με καλύπτεις”. Απλά ήταν απ’ τη Θεσσαλονίκη πρώτον και δεύτερον δε τον άφησες να ολοκληρώσει την πρότασή του: “δε με καλύπτεις τις ανασφάλειές μου” …:lol: :stuck_out_tongue: :lol:

__Anna Planeta, μμ, ναι, έχεις δίκαιο εστίασα στο ερωτικό /σχέση… Κατάλαβα τι λες… Λες πράγματα που ισχύουν, όπως ότι οι άντρες έχουν μάθει (κοινωνικό; “μνήμη dna”:wink: να κρύβουν /καλύπτουν τα συναισθήματά τους και δεν είναι τόσο (ειδικά στο πρόσωπο) εκφραστικοί, οπότε ίσως είναι αυτός ένας λόγος που [U]δείχνουν[/U] να συμπεριφέρονται πιο cool (γμτ, καλό επιχείρημα, με στρίμωξε :lol:).

__Αλλά ίσως ως “κυνηγός” (αυτός που ΝΟΜΙΖΕΙ -χαχα- ότι κάνει την πρώτη κίνηση) έχει στο νου του ότι μπορεί και να αποτύχει, οπότε να είναι πιο συμβιβασμένος με την ιδέα ότι μπορεί να φάει και χυλόπιτα… Μπορεί να είναι /συντελεί και αυτό…

__Βέβαια, εσύ μένεις στο ότι, αφού ανοίγονται ως φίλοι και σε εμπιστεύονται, δείχνουν συμπεριφορές ακριβώς όπως και μιά γυναίκα που έχει γευτεί τη χυλοπιτίτσα της… Ελα, αλήθεια το πιστεύεις τώρα; :lol: (πλάκα κάνω)

__Κοίτα, το συναίσθημα σίγουρα είναι το ίδιο… συμφωνώ μαζί σου, αλλά και εσύ λες πως η αντίδραση είναι διαφορετική…! Αυτό λέω κυρίως, όχι ότι τον άντρα δε θα τον πειράξει. Τώρα για τις εξαιρέσεις που λες… ε, ναι… εξαιρέσεις. Και ίσως έχει να κάνει με αυτό που είπα ότι καταπίεζαν την αντίδραση και την παραδοχή του συναισθήματος και μετά ξέσπασαν. Ή να είναι απλά εξαιρέσεις /περιπτώσεις τέτοιες (όπως ότι “οι άντρες δεν είναι κοτσομπόλιδες” και καλά -χαχα, έχω γνωρίσει κάτι αρσενικές “κατίνες”, ουυυ! :lol:).

__Τώρα, για “αυτό που κρύβει ο άλλος μέσα του”, ε, αυτό δεν είναι το πιο ωραίο; :wink:

Μα και πάλι ρε συ δεν έχει νόημα… να μου λέει ο ίδιος να βρεθούμε, να κάνω τα πάντα να βρεθούμε διότι εκείνη τη χρονία είχα πολύ δύσκολο πρόγραμμα (26 ώρες φροντιστήρια τη βδομαδα) και να μου το ακυρώνει;;;; Αλλά μετά που γνώρισα κάποιον κόσμο που τον ήξερε δεν άκουσα και τα καλύτερα λόγια…

Το εκανα edit γιατι πολυ το χω επηδησει το τελευταιο καιρο κι ειπα να απαντησω σοβαρα. Μια γυναικα τρωει πιο δυσκολα πιτα γιατι σπανια θα ειναι εκεινη που θα κανει τη τελευταια κινηση και για να γινει κατι τετοιο πρεπει να χει βρασει στο ζουμι της. Οποτε λογικο και το να βγαλει πολυ χολη μετα, αν της καθοταν χαλαρα παει να πει οτι δεν την ενδιεφερε και τοσο εν τελει.

Κάποιες φορές είναι και λίγο τρομακτικό όμως.Νομίζεις ότι ξέρεις κάποιον καλά για χρόνια,ότι είναι σκληρόπετσος,κάφρος κλπ και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι όλοι οι άνθρωποι πληγώνονται το ίδιο.Μια εικόνα που αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη και ξαφνικά δεν μπορείς να χειριστείς τα πράγματα,δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις για να μην τον-την κάνεις χειρότερα.Πάντα είναι πιο περίπλοκο από ότι νόμιζες αρχικά.:-k

νεανικοί έρωτες…τι ωραίο πράγμα! αλίμονο σε μας τους γέροντες!

παππού…:har::har::har:

[SPOILER]όχι, βρε…δε σε πήραν και τα χρόνια…[/SPOILER]

ο έρωτας είναι σα το λουνα παρκ. όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο πολύ τον φχαριστιέσαι.

Τώρα με αποθάρρυνες με αυτό που είπες. Δηλαδή σε καμιά δεκαριά χρόνια πάει; Θα χει περάσει η μπογιά μου; Ωχ Παναγία μου μεγαλώνουμε ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ (…κρίση)!!!

δε φταίω εγώ, η ζωή είναι έτσι :stuck_out_tongue:

Καλά, καλά… Δε θα χω ανάγκη εγώ ρε, θα χω γίνει μεγάλη ‘‘νομιχέσ(τ)α’’ θα χω βγάλει φράγκα και θα αλλάξω τη μάπα μου…θα τις βάζω χάμω τις 20άρες:!: