Έρωτας ω ρε

Aμαν ρε μουρτζουφληδες!
Α δεν γουσταρω, δεν ειστε ερωτιαρηδες![-X

Η Αγια Βαλεντίνα ελάλησε…
:lol: :stuck_out_tongue:

ερωτιάρης με τον έρωτα μπροστά σου είναι εύκολο.
αμα τον κυνηγάς να δεις τι όμορφα που’ναι

Ναι, ο μονος εισαι νομιζεις που τον εχεις κυνηγησει.Ειναι να το αποφασισεις βασικα… ή συνεχιζεις το κυνηγι ξεροντας οτι καπου θα βγαλει και οτι αξιζει το συγκεκριμενο ατομο ή ξεκοβεις απλα

και δυσκολα.:-s

καλά Κατερίνα άμα σου πω τι έχω κάνει χαριν του έρωτος θα με καταλάβεις γιατί έχω βαρεθεί…:frowning:

αδυνατώ να βάλω λογική σ’αυτά,δεν είμαι γυναίκα.

Το “δεν ειμαι γυναικα” δεν ισχυει.Ειναι στον χαρακτηρα του ανθρωπου κατα ποσο λογικη βαζει στον ερωτα.

Anyway, ελπιζω να αξιζει η συγκεκριμενη που της εχεις δωσει τοσο προσοχη.Το κακο δεν ειναι να ερωτευτεις, το κακο ειναι να δωσεις προσοχη στον λαθος ανθρωπο.:wink:

Το κακο ειναι οτι δεν την ελεγχεις την καρδια. Μπορεις ομως να ελεγξεις τα υπολοιπα. Σε μικρο ή μεγαλο βαθμο αναλογα τον χαρακτηρα.

πολλες φορες ο πολυς ο ελεγχος ειναι που τα γαμαει ολα.

Και ο πολυς ο παρορμητισμος… εκει να δεις πως τα γαμαει!
Κι οπως ειπε και ο πυραμιδας, ολα με μετρο!:wink:

αυτό.
τι μέτρο και μεζούρες τώρα

Δυο λεπτα…(Οπα!):stuck_out_tongue:
Υποστηριζω να δινεις πολλα σε εναν ανθρωπο και σε μια σχεση (σε οποια κατασταση κι αν βρισκονται δηλαδη δυο ανθρωποι) αλλα πρεπει να ειμαστε και λιιιιγο επιφυλακτικοι, γιατι μετα τρωμε τα μουτρα μας και ψαχνομαστε! Ειναι κλισε τα μετρα και οι μεζουρες αλλα πιστευω πως ειναι πολυ καλο να προστατευουμε τον εαυτο μας.

Κι εγω υποστηριζω στο να δειχνεις οσα νιωθεις και να δινεις. Αν ομως βλεπεις οτι εσυ δινεις κι ο αλλος σε εχει γραμμενο/η στα παπαργια του τοτε μπαινει ο ελεγχος που λεγαμε. Οχι απο εγωισμο. Απλα για να διατηρησεις την ψυχικη σου υγεια.

Ρε σεις στον έρωτα δεν υπάρχουν συνταγές, ούτε μέτρα , ούτε σταθμά!Σου ρχεται μια μέρα στα καλα καθούμενα , χωρις να το θέλεις και τρως μια κεραμιδάρα στην κεφαλή , σου δίνει τέτοιο πονοκέφαλο που δεν παιρνάει όυτε με αναισθησία! Τι να λέμε τώρα! Κι αν το αντικειμενο του πόθου σου ανταποκρίνεται μετριαζεται ο πονοκέφαλος. Αν όχι τότε αρχίζουν τα εγκεφαλίκα!
Συμπέρασμα : ο έρωτας είναι π΄ραγμα άτιμο και ανεξέλεγκτο! Αν και υπάρχουν ορισμένα κόλπα για να τα καταφέρεις!

Υπάρχουν βέβαια τα all time classic δοκιμασμένα αφροδισιακά αρώματα κανέλας κ βανίλιας…Δε ξέρω για ερωτα αλλα σίγουρα ενα one night stand στο εξασφλίζουν…:stuck_out_tongue: ΑΑΑ!!!Μη ξεχάσω καβούρια ,γαρίδες, μυδια ,στρείδια κτλ:) Αυτα για πεσμενες λιμπιντες…:stuck_out_tongue:

Ο έρωτας είναι ένας αδηφάγος δαίμονας με αμφίεση αγγέλου, προσοχή… Δεν μπορείς να ελέγξεις αν θα ερωτευτείς, μπορείς όμως να το εκλογικεύσεις στη συνέχεια και να προσπαθήσεις να καταλάβεις τις αιτίες για τις οποίες ερωτεύτηκες το συγκεκριμένο άτομο, και αν τελικά έχουν νόημα ή όχι…

Δε μπορείς??δλδ δεν υπάρχει εκείνη η στιγμή που επιλέγεις να αφεθείς???

Να επιλέξεις αν θα αφεθείς ή όχι, ναι. Όχι όμως αν θα ερωτευτείς. Ωστόσο, και το δεύτερο ακόμα, θεωρώ οτι ελέγχεται…

Μα αφού μπορείς να κρατηθείς μακριά.Ως ένα βαθμό.Νομίζω δλδ…god τι thread…

Είναι σα να είσαι ένα καράβι και πλέεις μέσα σε μια θάλασσα. Αν το καράβι δεν έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό (και απλά γυροφέρνει) και αν οι άνεμοι και τα κύματα είναι πολύ δυνατά, είναι πολύ πιο εύκολο να παρασυρθεί… εκτός αν το καράβι έχει “περάσει απο τέτοια” και είναι περισσότερο εξοπλισμένο, όπου τότε οι πιθανότητες να αντισταθεί αυξάνουν.

Πάντως, αν ο αέρας φυσάει προς όφελος σου, και το καράβι επιλέξει να αφεθεί, μιλάμε τότε για ταξίδι στο νησί των ονείρων… Αλλιώς, η όλη εμπειρία είναι συχνά εφιαλτική.