Έχεις ένα δίκιο,αλλά πριν τη δράση έχει υπάρξει μια δράση που με ώθησε να αντιδράσω.Γι αυτό λέω πως το χα δει στην αρχή σοβαρά και μετά σπάστηκα.Συμφωνώ ότι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος,αλλά λίγο το ανάλαφρο κλίμα του Off Topic,λίγο ότι νιώθεις αδικημένος…πιστεύεις ότι έτσι θα “δικαιωθείς”.
Δηλαδη, αμα καποιος πει τη γνωμη του οτι ενα τοπικ ειναι ακυρο σημαινει οτι κατακρινει και προσβαλλει αυτον που το ανοιξε? Ημαρτον, ω θεοι!
Οταν θα χει φορτωσει ο server παλι απο τα χιλιαδες ακυρα τοπικς και θα σερνεται το φορουμ, θα εχουμε παλι γκρινιες “σερνεται”, “δεν ανοιγει”, “γιατι αργει?”…
Ωραιος ο thats!
Συμφωνω. Υπαρχουν ατομα που εχουν ευνοια και ελαφρυντικα μονο και μονο επειδη υπαρχουν σε παρεες κτλ. Η εντυπωση λοιπον που θα μεινει καποιες φορες ειναι οτι το φορουμ δεν δεχεται κανεναν εκτος “παρεας” και οτι δεν συζηταει. Γι’ αυτο ειναι το φορουμ, για να συζητας, οχι για να φτιαχνεις το πηγαδι σου. Τωρα οπωσδηποτε καποια ατομα θα συμπαθησουν περισσοτερο αλλα, γι’ αυτο υπαρχει το μσν και ο χαλαρος λογος βεβαια στο οφ τοπικ. Απλα μια μεση αντιμετωπιση και μια απλη συμβιωση (ας το πως συμβιωση) στα πλαισια του φορουμ δεν νομιζω να ενοχλει κανεναν. Κι οχι μονο απο moderators, αλλα και απο χρηστες φυσικα. Δλδ νταξει δεν ηρθαν τ’ αγρια να διωξουν τα ημερα.
Κι εγω ιδια παρατηρω μια απορριψη και απαξιωση στα λεγομενα των ανηλικων (οχι παντα βεβαια). Το 16 οπως και το 35 το κανουμε εμεις. Μονο εμπειριες να μπορει να δειξει το ποσο ζεις.
[Μιας και το θυμαμαι να τονισω οτι δεν λεω μουφες κι αν καποιος θεωρησει οτι λεω ας μου το πει καλυτερα.]
Βεβαια δεν νομιζω να γινει μια αλλαγη προς την σκεψη “λες τελικα να συμβαινει κατι απο αυτα;” αλλα στο οτι θα βαλουν μερικοι αλλους στο ματι.
[Δεν ονομαζω γιατι δεν θελω και γιατι προτιμω να ειναι μια γενικη εικονα παρα μια απολυτη.]
Εγω προτιμω να ονομασεις και εσυ και οι υπολοιποι που θεωρειτε οτι δειχνουμε ρατσισμο στα 16χρονα και να δωσετε και παραδειγματα με ποστ.
Οχι 1-2 ομως αφου “ειναι γενικη εικονα” αλλα καμια 100στη τουλαχιστον.
Κατ’ αρχας ηθελα απλα να το τονισω για να το δουν μονοι τους οσοι πιστεψουν κατι τετοιο. Δεν εχω καμια ορεξη να κατσω να βρω 100 ποστ. Ουτε 2 ουτε 1 για την ακριβεια. Αλλωστε αν θες το προσπερνας και το θεωρεις ατεκμηριωτο.[ Αν δεν το ειχα τονισει οτι το κανω για γενικη εικονα δεν θα παιζε βεβαια να σκεφτεις καν να μου πεις να ποσταρω 100 ποστς.]
Δες το σαν μια απαντηση διχως τιποτα παραπανω (δεν θεωρω οτι χρειαζεται), ετσι το γραφω αλλωστε, ελπιζω να φαινεται.
1 παράδειγμα,αν δεν ήταν σημερινό δεν θα έμπαινα στον κόπο να ψάξω.Προφανώς αναφέρομαι στο δικό σου post…
Τι σχεση εχει με την ηλικια αυτο?
Και 45 να ηταν, το ιδιο θα εγραφα αφου επι τοσο καιρο ο ιδιος μας εκανε επιδειξη…
Δεν υπάρχει ρατσισμός, απλά διαφορετική αντιμετώπιση. Φαίνεται νομίζω. Και είναι λογικό στο κάτω κάτω, υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες, ανθρώπινο είναι. Απλά μη κάνουμε και τη πάπια, έτσι?
για αυτά τα θέματα, εμείς οι μοντς δε μπορούμε να βοηθήσουμε. Μόνοι σας οι χρήστες θα πρέπει να τα βρείτε.
Πάντως θυμάμαι και αυτό: http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=358702&postcount=27
Μη ρίχνουμε στους άλλους το φταίξιμο. Δε μπορώ να βγαίνω εγώ και να με λέω δεξιά και αριστερά κερατά και όταν κάποιος με λέει κερατά μετά να μη μου αρέσει… Θέλω να πω, πως για το αστείο με το vedder η μισή ευθύνη είναι και του vedder και η άλλη μισή των χρηστών. Ή το κόβεις γρήγορα ή έστω μαχαίρι, ή δεν έχεις την απαίτηση να το κόψουν οι άλλοι από μόνοι τους και εσύ να το συνεχίζεις ελεύθερα. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται…
Όπως και να έχει, τα παράπονα (το συγκεκριμένο τουλάχιστον) δεν αφορά το rocking. Μεγάλα παιδιά είστε όλοι μπορείτε πιστεύω οι χρήστες να τα βρείτε και μεταξύ σας, δίχως σήριαλ…
Ποια διαφορετικη αντιμετωπιση? Πλακα μου κανεις?
Το πως αντιμετωπιζω εγω (και πολλοι αλλοι) εναν γιουζερ δεν εχει να κανει με την ηλικια του αλλα με το τι γραφει. Στα μουσικα δε, η αντιμετωπιση νομιζω οτι ειναι κατι παραπανω απο καλη και οταν καποιος παει να το παιξει ξερολας ειτε σε καποιον μικρο ειτε σε καποιον μεγαλο, η συντριπτικη πλειοψηφια τον κραζει. Ο vedder με ρωτησε αν αξιζει το πακετο των Hellhammer κ εκατσα και ανεβασα τραγουδια στο rapidshare κ του εστειλα το λινκ να τσεκαρει. Ουαου, πολυ ρατσιστικο. Και πιστευω οτι και οι περισσοτεροι απο δω το ιδιο θα εκαναν. Ουτε εχω δει για κανεναν αλλο “μικρο” υποτιμητικη συμπεριφορα στα μουσικα.
Στα του οφ-τοπικ τωρα. Πολλα τοπικ για μενα ειναι ακυρα. Γνωμη μου και κανεις δεν θα μου απαγορεψει να τη λεω. Δεν νομιζω να προσβαλλει τον δημιουργο του θρεντ αυτο.
Και νταξει ρε αγορια και κοριτσια, μην ειστε τοοοοοοσο ευθικτοι/-ες (για να μη με πειτε σεξιστει το -ες) πια! Δηλαδη αν θιγεστε που σας την ειπε καποιος σε ενα φορουμ τι θα κανετε με αλλα κι αλλα?
Δεν είπα τπτ για ηλικίες. Αυτό δεν έχει σχέση με την ηλικία, είτε ο άλλος είναι 45 είτε είναι 15. Σε αυτό συμφωνούμε.
Όταν λέω διαφορετική αντιμετώπιση: Η πιο κραυγαλέα περίπτωση ήταν το συμβαν μεταξύ του nihilist και του thats why. Όταν ο ένας προκαλέσει, ο άλλος έχει δικαίωμα να απαντήσει νομίζω. Και φυσικά, ο nihilist δεν υπήρχε περίπτωση να φάει μπαν, όπως είπε και ο zafrock.Λογικό άλλωστε. Αλλά θα μπορούσε να αποφευχθεί το συγκεκριμένο μπαν του thats.
Το παράδειγμα αυτό είναι τυχαίο, απλά είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, και ήμουνα “μπροστά” κατά κάποιο τρόπο.
Στα μουσικά δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα, πέρα από σπάνιες περιπτώσεις μεταλλοπατεροσύνης. Αλλά ντάξει, αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι.
Το πρόβλημα, εγώ προσωπικά το έχω παρατηρήσει μόνο στο οφφ-τόπικ, και άντε στο “Κινηματογράφος & Τηλεόραση”, σχετικά με το γούστο του Πυραμίδα.
Ηλίθια τόπικς υπάρχουν, μεταξύ των οποίων και πολλά δικά μου. Το να πεις “αυτό το τόπικ είναι ηλίθιο”, εμένα μπορεί να μη με προσβάλει, αλλά άλλους ίσως ναι. Αν δεν γουστάρετε απλά δεν συμμετέχετε. Simple.
Μέσα στο φόρουμ υπάρχουν άτομα που αντιπαθούσα στην αρχή, και όταν τους γνώρισα με το καιρό, είτε από κοντά, άλλαξα γνώμη. Υπάρχουν άτομα που συμπαθούσα στην αρχή, και απλά μετά κατάλαβα οτι απλά δεν κάνουν για μένα. Και τέλος υπάρχουν άτομα που συμπαθούσα ανέκαθεν και συνεχίζω να συμπαθώ το ίδιο.
Αυτά τα ολίγα.
Επειδή όλα αυτά είναι σκόρπιες σκέψεις και πιθανώς μερικοί να ενοχληθούν επειδή ίσως δεν έχουν νοηματική ενότητα οι παραγράφοι μεταξύ τους, και μπορεί να υπάρχουν και μερικά συντακτικά λάθη, να ζητήσω εκ των προταίρων συγγνώμη.
Ασε ρε, αυτο λες επειδη βρισκεις και συ “μπαζο” τη Μπελουτσι!!! :lol: :lol:
Πήγα να τη σκαπουλάρω :-s :oops:
Anyway, κανονίστε καμιά μπάλα από Δευτέρα να τα πούμε και γηπεδικώς:wink:
Μεσα!!
Προφανως το θεμα χιουμορ εχει λιγο παρεξηγηθει γι αυτο θα προτεινα να απανταμε στα πολ τυπου"μπανανα ή ανανάς" με απολυτη σοβαροτητα τυπου "μπανανα γιατι ειναι κιτρινη,ευχρηστη και λειτουργικη ,ενω ο ανανας εχει αγκαθια,και δε βολευει καθολου"Ουπς ειρωνικο κ αυτο!!!
Μιλωντας λοιπον για ευθιξια και μιας κ αναφερθηκε κ δικο μου quote απο τον raistlin θα ηθελα να επισημανω οτι το ποστ που μου απηυθυνε ο βεντερ κ σβηστηκε ,ηταν πολυ πιο προσβλητικο και χυδαιο απο το αστειο που του εκανα και που ξαφνικα αποφασισε οτι τον θιγει…ποιος δε σεβεται ποιον λοιπον ?κ για ποιο λογο να σεβαστω εναν τυπο 10 χρονια μικροτερο μου που μου μιλαει ετσι…
Δε θα θελα να οξυνω τα πνευματα ,αλλα αν οξυνθουν εδω ειμαστε και παλι…
cheers!!
Quotαρα το post σου για να δείξω πως προχώρησε η κουβέντα.Αν postαρα μόνο τα posts του vedder και του chrisp δεν θα βγαζε νόημα για κάποιον που το διαβάζει.Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν θυμάμαι τι πόσταρε ο vedder,που λες.Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.
λειπω και κανατε το φορουμ μπορντελο?
Επειδη βαριεμαι να καθομαι να διαβαζω ολα αυτα η Λουνατικ εχει δικιο
αντε και ο Κρισπ
Συμφωνώ με το ποστ του δατς που έκανες quote Κι εμένα στο ρόκιν μου τη σπάει το ότι σε ορισμένους γιούζερς που σταμπαρίστηκαν ως “χαζοί, αμόρφωτοι, γκέη, βλάκες, ανόητοι” οτιδήποτε τεσπα, η ειρωνεία πάει κι έρχεται, το ίδιο και το κράξιμο. Κι εγώ έκανα πλάκα/ειρωνευόμουν, αλλά μετά τις 1-2-3 φορές καταντάει εμπάθεια και όχι πλάκα.
Έχω κι εγώ περιστατικό στο οποίο σπάστηκα και απλά από τότε ξέρω ότι αν ανήκεις στην αφρόκρεμα, δε σου πειράζουν τα ποστ, όσο χυδαία ή προσβλητικά είναι.
Μου τη σπάει επίσης που κανείς -από τους μοντς- δεν παραδέχεται ότι ως επί το πλείστον κάνει επιλεκτικό moderation
Υπόψιν ε, όλα αυτά μου τη σπάνε/με ξενερώνουν, δε με νευριάζουν ή κάτι, έλεος.
Χαχα, αυτό έλειπε, δεν υπάρχει λόγος να νευριάσεις.
Κι εγώ έχω ένα κατεβατό ας πούμε παραπόνων, αλλά βαριέμαι τόσο πολύ να τα γράψω, επειδή ή δεν θα σχολιαστούν καν τα παραπονά μου, ή θα διαψευσθούν αμέσως.
Για την κλίκα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, στα forums πάντα υπήρχαν κλίκες που υπερίσχυαν και είχανωδιαφορετική αντιμετώπιση από άλλους. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς οι “απ’ έξω”, παρά μόνο να επισημαίνουμε μερικά πράγματα για να μαζεύεται λίγο η κλίκα και να γίνεται λίγο πιο εύκολη η “συμβίωση”.
Κατά τ’ άλλα εγώ δεν έχω κάποιο ιδιαίτερα μεγάλο παράπονο. Το τοπικ “black metal albums” για το οποίο γράφω στο forum συν μερικά άλλα στη μουσική ενότητα έχουν παραμείνει οκ, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Νομίζω πως αυτό ειδικά όλοι μας οι μοντς (που έχουν ποστάρει εδώ μέσα) το έχουμε παραδεχθεί… Το είπαμε. Οι παλιοί (και που προφανώς ως παλιούς τους ξέρουμε και προσωπικά ή ΜΣΝνικώς) έχουν άλλη μεταχείριση. Αν ένας παλιός κάνει βλακεία, θα διαγραφεί το ποστ και θα τον κράξω είτε με πμ είτε στο ΜΣΝ. Θα πρέπει να φτάσουμε σε σημείο να λέμε “δεν πάει άλλο, δε βάζει μυαλό” για να προβούμε σε αυστηρότερα μέτρα…