Ελα! Ουτε που μου περασε απο το μυαλο…
Ο Ηaynes είναι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, εδώ έβγαλε ΕΡ με reggae remixes, γιατί όχι λοιπόν; :lol::lol:
Σκέφτομαι ήδη και “ανάμικτους” τίτλους για remixes:
“Big City raven black nights”
“Rock you like a driving rain”
“Blackout in the dark” :lol: :lol:
Οπως οι Αιγυπτιοι εβγαλαν την πυραμιδα του Χεοπα εκτος της ψηφοφοριας για τα 7 θαυματα του κοσμου γιατι το θεωρουσαν ενα κατ’ εξοχιν αρχιτεκτονικο θαυμα, ετσι απαιτω και εγω να με βγαλετε απο το πολλ, γιατι ειμαι ο κατ’ εξοχιν θεϊκος user
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν είμαι στις επιλογές ε? Έτσι μου έρχεται να κλα(π)σω…
Rudolf αν θες έλα να κλά(π)σουμε μαζί.
Εγώ πάντως ψηφίζω tolkki αν και δεν έχει βάλει τον εαυτό του μέσα. Γιατι είναι μορφή και μόνο από τα πόστ, αλλά μου έδειξε ο ιφριτ σήμερα κάτι φωτογραφίες από το meating και συμπέρανα ότι μάλλον έχει κάποια μακρινή συγγένια με τον kerry king, οπότε ρισπέκτ. :lol: :lol: :lol:
ενοητε kambei!
ειναι λιγα! αυτα μπορεσα να μαζεψω!
:lol: :lol: :lol:
Άξιος!
:lol: :lol: :lol:
Τιμη και Δοξα στον Kambei ! ! !
:lol: :lol: :lol: :lol:
He got my vote:p
άλλος γραφικός να συμφωνήσει?
το ειμαστε γραφικοι εμεις το ξερουμε πολυ καλα! επησεις γνωριζουμε κ το ποσο κολημενοι ειμαστε!
απλα πρεπει να το μαθετε κ εσεις!
γιατί δε βάνεις τον εαυτό σου ω ρε τότε?
κι εμείς ξέρουμε πόσο κολλημένοι είσαστε
Ντάξει bluezlick τι ποτ πουρί ήταν αυτό! Ιδικά με το πρώτο quote έλιωσα! :lol: :lol: :lol:
α,να τι έλειπε:-s
μπορεις να με βαλεις εσυ! δεν με πειραζει καθολου!
αφου ξερετε για εμας να μαθετε κ για εσας!
Ε sorry ρε Ρουδόλφε, αλλά όποτε διαβάζω το πρώτο quote με πιάνουν τα γέλια, τι να κάνουμε. Και αυτό δεν το λέω από εμπάθεια στο παλικάρι που το έγραψε. Απλά είναι ένα πραγματικά αστείο ποστ.
εγώ σέβομαι τα κολλήματά σου και δε τα χλευάζω,ούτε σε αποκαλώ γελοίο.
αν είναι user του μήνα ο kambei που δεν έθιξε κανέναν,που μιλούσε όμορφα και αναλυτικά,χωρίς να έχει κανέναν από κάτω να του βάζει δέκα χιλιάρικα μπολντ,τότε πάω πάσο.
χαίρομαι που βρίσκετε κοινό σημείο επαφής με το nihilist,νιώθω χρήσιμος user.:lol:
Χαχα ωραίος ο μπλουζ, Κambei άνετα!
Rudolf αν ο Kambei δεν ήταν οπαδός των δικών σας θα τον υποστήριζες;
Ο Kambei κρίνεται γραφικός μόνο και μόνο για τις απόψεις του σχετικά με ένα group…αυτό και μόνο με βρίσκει αντίθετο.