Χρηστης Νοεμβριου 2007

Μαντεψε δεν θα το πιστεψεις…

ti???

Στα @@ μου!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

δεν είπε κάποιο ψέμα ο tolkki. Εσύ έκανες τις μαλακίες και για αυτό έφαγες το προσωρινό μπαν… Ελπίζω τώρα να μας αποδείξεις ότι κάναμε λάθος και να είσαι τύπος και υπογραμμός. :wink:

μας τα παν και αλλοι που την ειχαν πιο μεγαλη!!!

Σελιδα 70 στο thread scorpions γραφω αυτα :

Σελιδα 71 στο thread scorpions ο καρβου γραφει αυτα :

:slight_smile:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γαλοπουλας η χοιρινο?!?

thats why εντελως φιλικα αν εσυ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου,σεβασου τουλαχιστον τον Πλατωνα.
Και μιλαω εντελως γενικα :wink:

πω ρε φιλεεεεεεεεεεεεε!!!παλι σπαμμαρα???

ασε τα γενικα και πιασε τα ειδικα!!!

και το νόημα όλων των από πάνω πιο είναι? Ότι μου έφαγες το μπιφτεεεέκι μουυυυυυ ουυυυυ ουυυυ?

Δεν μιλησα για σπαμ.Αν θεωρεις τον εαυτο σου εστω και λιγο εξυπνο καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω.
Βαζω στοιχημα οτι ολοι οι υπολοιποι καταλαβαν.Αποκλειεται να εισαι ο μονος που δεν…

ειμαι χαζος καντο λιανα!!

δατζ γουάη μανάρι μου,σοβαρέψου.προσπάθησε.
σε τούτο το φόρουμ,αυτά που κάνεις δεν συγκινούν κανέναν,οπότε,τσάμπα.

Δες λιγο τι γραφεις μετα το μπιφτεκι σου…

Τεσπα καρβου την μαλακια δν την μπαλωνεις , σου ειπα οτι δν με νοιαζει ο ποντος ουτε τπτ αλλο απλα αν θες να εχεις καποιες ευθυνες σαν αυτες του μοντ τοτε να εισαι πιο προσεκτικος.Παντως δν ειπα οτι δν αξιζα τον ποντο αλλα και κατι τυποι που λεγαν οτι ο Pastorius δν μπορει να γλυψει ουτα @@ ή τα κωλομερια ή οτι σκατα αλλο ειπε των σενκερ και γιαμπς δν ειχαν την ιδια αντιμετωπιση ενω το αξιζαν, αυτα τα εχει γραψει και ο JimmyPage για να μην τα ξαναλεω.

ποιον user προσβάλει αυτό?

Tα ιδια και τα ιδια…Διαμαρτυρηθηκα για το ειρωνικο ποστ του karnou:" ενω τα ολα τα τωρινα σου ποστ για τους σκορπιονς ειναι ολο κυρος…".Και του λεω ΔΕΝ εχω πει τπτ για τους σκορπιονς,Μιλησα μονο για την αντιπαραθεση με ton Metal Laws και μετα στη συγκριση με τους ζεππελιν.Και μου λεει εισαι 2ος ποστερ η δεν ξερω γω τι σε ενα τοπικ που λες οτι δεν ποσταρεις και ολα σου τα ποστ ειναι σπαμ.ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι δεν ποσταρω,ειπα οτι δεν εβριζα τους σκορπιονς στα ποστ αυτα, και το γεγονος οτι σπαμαρα ειναι και αποδειξη σε αυτο.Τωρα το 90% toy spamarismatos εγινε στη συγκριση με τους ζεππελιν.ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ??ΕΓΩ Η Ο ΚΑMBEI E???Δεν λεω οτι δεν σπαμαρω αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ το ξεκινησα εγω.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ και δεν θα ηταν απιθανο να το εκανα(δεν ειπα οτι ειμαι αγγελουδι) αλλα ΔΕΝ το εκανα σε αυτη τη συγκεκριμενη περιπτωση.Παρτο χαμπαρι.Τωρα ρωτα πολλους για το αν Κambei προκαλουσε η οχι κμε αυτα που ελεγε και με τη συγκριση που ξεκινησε με τους ζεππελιν.Αλλα φυσικα αυτοι δεν προκαλουν τπτ,ειμαστε εμεις οι αντιχριστοι η αντισκορπιονιστς που ειμαστε γενετικα προγραμματισμενοι να δημιουργουμε χαος

Τωρα οσο για τον Μetal Laws παμε παλι.Γραφει ο Παστοριους και αυτες οι ψευτοκουλτουριες που ακους δεν μπορουν ουτε να πλυνουν τα αρχιδια του σενκερ και μετα του απανταω σε λυπαμαι αν το πιστευεις αυτο και μου λεει γιαυτο μου ξυνεται το δεξι κωλομερι.Μετα γραφω το ΒΑΡΥ χαρακτηρισμο που καν χαρακτηρισμος δεν ηταν αλλα τεσπα.Μετα απο καμια 10ρια σελιδες που υπενθιμιζω τι εγινε στην αντιπαραθεση επειδη δεν θυμομουν, γραφω οτι ο μεταλ laws ειχε γραψει δεν μπορει ουτε να γλυψει τα αρχιδια αντι για πλυνει και αντι για δεξι κωλομερι δεξι αρχιδι.ΣΙΓΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και μου λες στο ΠΜ :ειδες οτι δεν προσεβαλε ουτε εσενα ουτε το καλλιτεχνη αλλα καταλαβες λαθος???ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Η ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΕΛΙΚΑ???(Τεραστια διαφορα μεταξυ δεν μπορει ουτε να πλυνει τα αρχιδια με το δεν μπορει ουτε να γλυψει τα αρχιδια και μεταξυ γιατι μου ξυνεται το κωλομερι και γιατι μου ξυνεται το αρχιδι)Και οπως σου ειπα στο ΠΜ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ αν εγραφα εκει περα εγω οτι ο Σενκερ δεν μπορει ουτε να πλυνει τα αρχιδια του McLaughlin.

αυτό που δεν είναι πια πολέμιος ο κάρβου είναι σκέτη ηδονή:lol: :lol:

Δουλεια δεν ειχε ο διαολος και εφτιαχνε παστιτσιο.
1.Αμα δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε τους προσωπικους χαρακτηρισμους αναμεσα σε μελη του φορουμ με αυτους σε τριτους(συγκροτηματα, μουσικους κτλ.) τοτε χρειαζομαστε την Γλωσσα της Ε’ Δημοτικου.
2.Αν σκοπος μας σαν users ηταν να μπαινουμε σε ενα σαιτ που δεν μας αρεσει το 90% του ειδικου περιοχομενου(στην προκειμενη περιπτωση ροκ και μεταλ μουσικη) και τα σχολια μας εχουν κατα 91.63% τονο αποδοκιμασιας, απορριψης και περιφρονησης τοτε δεν εχουμε κανενα λογο να ποσταρουμε σε ενα τετοιο φορουμ.
3.Αμα προσπαθουμε να προσβαλουμε και να αποθαρυνουμε εναν καινουργιο user(και δεν μιλαω για απλα,φιλικα πειραγματα) απο την στιγμη που αυτος δεν το εχει κανει σε μας νομιζω πως επισης δεν ταιριαζει στη φιλοσοφια ενος υγειους διαδικτιακου τοπου παραθεσης σκεψεων και αποψεων.
4.Επισης να καταλαβετε ποτε ενα ποστ ενος αλλου χρηστη χρηζει απλη διαφωνια και ποτε εντονη αποδοκιμασια. Και 'γω δεν συμφωνουσα σε ολα με τον Kambei αλλα πρωτον δεν ειπε κατι γελοιο, δευτερον δεν προσεβαλε κανενα με τα λεγομενα του και τριτον ειναι οπαδος και το παραδεχτηκε οτι σε αυτο οφειλονται πολλες απο τις αποψεις του, δεν ζητησε απο κανεναν να τις ασπαστει ουτε ηρθε σε εντονο επιχειρηματολογικο διαλογο με καποιον αλλο για να υποστηριξει οτι ντε και καλα αυτα που λεει(και οι περισσοτεροι που απαντησαν δεν συμφωνουσαν) ειναι τα σωστα και η κοινη αληθεια. Περιττο να πω οτι το γραψιμο του και σε αλλα threads ηταν δημιουργικο και δεν σπαμαρε απλα για τους Σκορπιονς ή την βλακεια που τον δερνει στον εγκεφαλο.(με το τελευταιο δεν εννοω οτι ετσι ειναι αλλα οτι ετσι θα ηταν αν σπαμμαρε ηλιθια ολη την ωρα)
5.Αν νομιζετε οτι ο Karvou δεν εξακολουθει να ειναι(γιατι ειναι δεδομενο οτι καποτε ηταν:p ) πολεμιος των Scorpions τοτε ειστε γελασμενοι! Ενταξει, σιγουρα τα παιδια απο το fc θα τον κερνανε κανα σφηνακι για να τον καλοπιασουν, μπας και κανει καμμια κριτικη της προκοπης για τις συναυλιες τους και πατησει και κανενας σ’αυτες, αλλα αυτος ειναι καιροσκοπος…:stuck_out_tongue:

Αν κάποιος κατάλαβε τι είπε ο jimmy page ας μου εξηγήσει και εμένα… Δεν έβγαλα νόημα και δεν πρόκειται να το διαβάσω δεύτερη φορά…

Από ότι κατάλαβα, του παιδιού του έμεινε κόμπλεξ γιατί είπα ότι τα κείμενα του για τους σκόρπιονς δεν έχω κύρος… (και είχα και εμότικον δίπλα, αφού μόνο έτσι καταλαβαίνετε πόσο σοβαρά μιλάει κάποιος ή όχι…) Έλεος. Ότι θυμόμαστε χαιρόμαστε… Μεγαλώστε ρεεεεε…

Το “είναι αλήθεια. Με πιάσατε στα πράσα” και ειρωνικά γελάκια από δίπλα εννοείς? :-k :-k

Ειλικρινά, όσο προσπαθώ να σας καταλάβω, νιώθω ότι μου πέφτει το IQ… Σε λίγο μπορεί να βάλω να ακούσω και Pastorius (ωχ… τώρα προσέβαλλα τον pastorius - που δεν έχω ιδέα ποιος είναι- και μου αξίζει ξύλο…:stuck_out_tongue: )