Κουτί Παραπόνων

srsly? Πιστεύεις πως βγάζω δασκαλίστικο ύφος που όταν μας μπινελίκωσες (για να βγάλεις το άχτι σου), αντί να απαντήσω στο ίδιο επίπεδο, σου είπα ευγενικά πως ξεπερνάς τα όρια; :lol2:

Πραγματικά νομίζεις πως εγώ έχω θέμα με την “εξουσία” και υπερβαίνω τα όρια που μου επιτρέπονται; :lol2:

α)Γιατί δεν μπορούμε να σβήσουμε όλοι προσωπικές σκέψεις. Επίσης μαρέσει που λες προσωπικές σκέψεις για τα posts σου στο φόρουμ. Λες και οι υπόλοιποι αναπαράγουμε σκέψεις τρίτων ξέρω γω.

β)Δεν καταλαβαίνω το ύφος της ερώτησης σου ακριβώς. Θα απαντήσω σε ότι κατάλαβα.Καταρχάς εφόσον δεν είσαι moderator και οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κάνουμε soft delete δεν θεωρείται ισότιμο. Eπιπλέον το ταμπελάκι του moderator πέρα από εξουσία έχει και μία χ/ψ χρησιμότητα. Πχ μπορεί κάποιος user να έχει πρόβλημα και να θέλει να στείλει πμ σε έναν moderator. Εσύ από την στιγμή που δεν είσαι απλά δεν θα μπορείς να τον διευκολύνεις. Επομένως στο φόρουμ θα αλλάξει το ότι ο καθένας θα αντιστοιχεί σε όποια ομάδα ανήκει και όχι σε όποια ομάδα βρισκόταν κάποτε με την αντίστοιχη χρησιμότητα και πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα.

Επίσης αν γίνεται θα ήθελα να με ενημερώσεις από πότε έχεις σταματήσει να είσαι moderator για να δω πόσο καιρό χρειάστηκαν αυτά τα 10 κλικς να πατηθούν.

Καταρχας αν θυμαμαι καλα δεν απευθυνθηκες μονο σε μενα, οποτε ασε τις καρβουνιες.Δευτερον ζητησες μια επεξηγηση και στην εδωσα, δε βγηκα να γραψω ‘‘τον παιρνετε κιτρινιαριδες!!’’.Η χρηστρια εννοησε οτι δε σεβεστε την ελευθερια του λογου.Το ‘‘μπινεδες’’ ειναι λιγο αν μεταφραστει κατι τετοιο σε βρισια.Που ειπα οτι εχεις θεμα με την εξουσια;Το authority-λικι πηγαινε στο οτι φερεσαι σαν mod ενω προσπαθειτε να μας αποδειξετε οτι δεν εισαι η αν εισαι οτι εισαι 35% και οχι 100%.Ως τι θα ελεγξεις τα posts αυριο και ως τι κρινεις ποιος ξεπερναει τη γραμμη και που σταματαει καποιος να ειναι εγκυρος και εγκριτος;Ως user deluxe;

Ακομα να ξεβαψεις;

Υπαρχουν 4 σβησμενα ποστ που [U]εκρινα[/U] οτι δεν θα βοηθουσαν το θρεντ.
4 διαφορετικα ατομα πανε να πειραξουν/κοροιδεψουν/ξερω γω τι την tatsoman.
Αν υπαρχει καποιος λογος να επανελθουν εδω ειμαστε.
Και φαντασου το report ηρθε απο ασχετο χρηστη με την κουβεντα.

Επειδη εγω τα ειχα σβησει τα ποστς και εδω και δεν τα θυμομουν καλα.
Ο Καρβου λεει οι μοντς θα αποφασισουν για τα ποστς οπως και κανουν.
Ο Καρβου δεν αποφασιζει για κανενα ποστ.

Εγω βλεπω κατω απο το ονομα του ‘‘moderator’’, το υφος του ειναι δασκαλιστικο υφος mod(θεσιμο οριων και γραμμες εγκυροτητας και θα συσκεφτουμε αυριο για τα ποστς σας)οποτε το αν κανει κανει μονο soft delete η hard ban δε με πολυνοιαζει

Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει ο Καρβου αν του φυγει το χρωμα.

Και αμυνομαι γιατι μας την λες γενικα λες και πληρωνομαστε γι’αυτο.

kourou.

Επειδη θυμαμαι τα posts, απο μενα και τον χαλισεκο τουλαχιστον δεν εγινε καμια επιθεση.Αν θες μπορεις να τα κανεις και quote εδω.Ακομα και του e-nick που μπορει να χαρακτηριστει ως ειρωνικο δεν εμπεριειχε προσβολη.Πιαστηκαμε απο κατι που ηταν ηδη οφτοπικ και απλα ζητησαμε να μας το εξηγησει(λες κατι και μετα το υποστηριζεις, σε ενα forum θα επρεπε να θεωρειται standard διαδικασια και οχι ατακ).Δεν υπαρχει προσβολη αρα κανεις μεταφορα(τοσα θρεντζ υπαρχουν για trend και οτιδηποτε)κι εισαι κομπλε.

Ο αλλος ας βγαλει το κιτρινο κι ας μιλαει μονος του μετα, δεν εχει να κανει το αν θ’αλλαξει.

Ναι, αλλά εδώ μέσα υπάρχουν μη μοντς χωρίς δασκαλίστικο ύφος που τους ενοχλεί περισσότερο η ειρωνεία παρά τα βρισίδια, τα οποία άλλωστε τα χρησιμοποιεί και ο ίδιος όταν του υπενθυμίζουν ότι μπερδεύει το ημερολόγιό του με το φόρουμ.

[SPOILER]

[/SPOILER]

lol τώρα κατάλαβα για ποια post μιλάμε γιατί είναι και δικό μου μέσα.

Δεν με ενδιαφέρει άμα άλλο σκεφτόταν και άλλο έγραψε αλλά αυτό που έγραψε είναι άξιο ειρωνίας από ένα άτομο 18χρονών που μιλάει για μόδα στο stoner.

Link για μεταφορα ποστ και να γινει κουβεντα.

Και εχεις κανει και mod ρε παιδι μου…
Σε τι θα βοηθησει 4! ατομα να ειρωνευτουν ενα μικροτερο ?

Ναι είμαι mod σε διάφορα forum και εκτός του pcmag αλλά υποκριτής δεν πρόκειται να γίνω ποτέ. Όταν διαβάζω βλακείες αντιδράω, προφανώς δεν αρέσει σε κάποιους αυτό.

edit:

Να καταλάβει οτι είναι χαζομάρα αυτό που έγραψε, ή να διορθώσει και να πει τι εννοούσε. Αλλιώς να μην το έγραφε καλύτερα.

Σβήστε και αυτό άμα είναι.

re su deathster sorry kiolas, alla den afises katholou tin kouveda na ekselixthei.epeidh einai mikroterh se hlikia simainei oti den mporei na uperaspistei tis paparies pou petaei? kaneis den tin evrise, ante pes egw den kathisa na asxolithw kai petaksa mia malakia, oi upoloipoi xristes omws kathisan na sizitisoun. estw kai me eirwnia, den ginetai allwste alliws otan diavazeis kati tetoio, pou einai apeira eirwniko apo mono tou.

sorry gia ta greeklish pou kourazoun, den hthela na petaxtw tosi wra gia afto to logo.

Αλλο το ενα,αλλο το αλλο.
Καλα ουτε εμενα μ’αρεσε αυτο που εγραψε αλλα δεν θα την ειρωνευομουν κιολας.
Αλλα αλλο εσυ,αλλο εγω,αλλος ο καθε χρηστης.

Τελος παντων.Παω να παιξω Path Of Exile να φαω κανα ψοφο εξαιτιας του
σαπιοpc μου :!:

Ε και μια φορα που προλαβα μια κουβεντα πριν ξεφυγει.
Δεν ειπα οτι την εβρισε καποιος.Μια μικρη επιθεσουλα εγινε ομως.
Και στην τελικη αν θελετε να γινεται κουβεντα να κανετε ενα γαμημενο ρηπορτ
με ενα ωραιοτατο λινκ και να γινει κουβεντα.Τα τρεντς στην μουσικη ηταν παντα
τεραστιο θεμα για κουβεντα αλλα με ειρωνειες σε ενα θρεντ για μια συναυλια δεν
ειναι καλη αρχη.Νομιζω.

το σουρεάλ της υπόθεσης είναι ότι σβήνονται μεμονομένα ειρωνικά (ή και μη) ποστ και κάτι θρεντ οχετοί, τύπου αγαπάμε, μένουν ανέγγιχτα :!:

επίσης, σε ένα από τα λινκ που δόθηκε για κάποιο σβησμένο πόστ, υπάρχει ποστ μου που βρίζω το ηνικ μέσα στο μουτσούνι του και έμεινε απείραχτο. δεν ξέρω αν ήταν επειδή υπερασπίστηκα το ΚΡΑΠΣΟΝΤΙ βάζοντας τα στήθια μου μπροστά, αλλά, όπως και να έχει, ευχαριστώ μοντζ για την ευγενική μεταχείριση :slight_smile:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13833

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=11910

Ετοιμο σε δυο λεπτα !

Αν πειραξουμε θρεντ στο οφφ-τοπικ θα γινει επανασταση.

Δεν ξερω για πιο θρεντ μιλας,αλλα ναι ισχυει οτι μπορει να ξεφυγε.

Ο Crabsody παλιοτερα μας την ελεγε οτι εχουμε καλυτερη μεταχειριση προς τους
γαυρους χρηστες !
Ακρη δεν θα βγει ποτε.

Βασικά, απ ότι κατάλαβα η μόνη που δεν παρεξηγήθηκε από αυτό το θέμα ήταν η Τατσομαν (λογικό, μιας και όντας user τόσα χρόνια ξέρει πως λειτουργεί το φόρουμ). πόσο μάλλον από τη στιγμή που λέτε ότι το ρηπορτ έγινε από άκυρο άτομο.

καλά ποιός gay έκανε report σε ποστ που δε τον αφορά άμεσα?

απο αυτους που γουσταρουν ροκιν μονο Χακος και Ξηγας μου ρχονται

α) Αυτό που εννοώ HopeRidesAlone είναι πως τα ποστ που κάνω soft-delete δεν πάνε κόντρα σε κανόνα και ως επί το πλείστον είναι ποστ που θα ανοίξουν μια νέα συζήτηση (στην οποία δεν έχω τον χρόνο/διάθεση να συμμετάσχω) και όχι κάποια υπάρχουσα συζήτηση όπου προσθέτω κάτι ουσιώδες σε αυτήν. Το δικαίωμα του soft-delete το έχεις κι εσύ πάντως, εμμέσως. Αν διαγράψεις κάτι με edit, εντός χρόνου, είναι ουσιαστικά ακριβώς το ίδιο. Μόνο οι mods έχουν πρόσβαση στο αρχικό σου κείμενο και κατά 99% θα διαγράψουν και το “κενο” ποστ όταν το δουν για να μην καταλαμβάνει χώρο στη σελίδα που βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες.

β) Όπως σου έγραψα και πριν, εκ των πραγμάτων δεν είμαι απλός χρήστης. Παλιά είχα δικαιώματα και editor και moderator. Τώρα κανονικά θα έπρεπε να έχω μόνο δικαιώματα editor και για αυτό δεν χρησιμοποιώ αυτά του moderator (π.χ. δεν κάνω ποτέ hard delete, delete σε posts άλλων (εξαιρούνται τα bots όπου εθελοντικά βοηθάω με mass ban/deletes), infractions, etc).

γ) Σχεδόν 2 χρόνια. Κανείς δεν το έκρυψε. Όποιος μου έστειλε μάλιστα πμ, ενημερώθηκε και δεν θυμάμαι κανέναν να ενοχλήθηκε.

Πολύ καλά. Με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς βλέπω ότι θα χρειαζόταν να γίνονται 1.59*10^(-7) κλικ κάθε δευτερόλεπτο αυτά τα 2 χρόνια για να φύγει το χρωματάκι και τα άλλα δικαιώματα που ο καρβού έχει ενώ δεν θα έπρεπε. Είναι τρομερός χρόνος τα παίρνω όλα πίσω :!:

σου εξηγεί όμως ότι εκ των πραγμάτων δεν είναι ένας απλός χρήστης :!: