Κουτί Παραπόνων

Βασικά δεν παίρνει θέση και κανένας άλλος μοντ? Όχι τίποτα άλλο, απλά είναι άδικο να κάθεται να τα απαντάει όλα ο Κοσμάς και να τ’ ακούει απ’ όλους, που στο κάτω κάτω μπορεί και τα περισσότερα απ’ αυτά να μην αφορούν δικές του κινήσεις.

Δεν είπα κάτι διαφορετικό νομίζω, δεν τα έβαλα με τους κανόνες εν γένει ή ό,τι. Έχει τεθεί ένα ζήτημα το οποίο κατά πώς φαίνεται αφορά κι άλλους.

Αυτό.
Αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας, ξέρεις πόσα κλικ απαιτούνται για να γίνει αυτό;

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις απόλυτα δίκιο, αλλά δεν έχεις και εξ’ολοκλήρου άδικο.

Εγώ, εγώ!

Λοιπόν, μετά απ’ όλα αυτά, το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν είμαι σίγουρος, αλλά εχω βάσιμες αποδείξεις οι οποίες με οδηγούν στην αμφιβολία!

Κατά τ’ άλλα το θέμα Karvou αφορά αυτόν και τον αντμιν. Δεν αφορά “κανέναν άλλο μοντ”. Απαξ και σας λέει ότι δεν είναι μοντ, αν έχετε πρόβλημα με το μοντερέησον να μιλάτε σε κάποιον άλλο. Αν έχετε πρόβλημα επειδή είναι κίτρινος, να μιλάτε σε αυτόν ή στον αντμιν. Simple.

Όσον αφορά το θέμα των deleted ποστς που έχουν χαβαλέ ή τζέρτζελο, η πρότασή μου είναι να τα μεταφέρουμε είτε στις μουσικές μπουρδολογίες είτε στο βαριέμαι πείτε ό,τι σας κατέβει, αναλόγως αν είναι μουσικά ή όχι, ούτως ώστε αφ’ ενός να μη χάνονται, αφ’ ετέρου να μην υπάρχουν τέτοια ποστς σε σαμπφορουμς που θέλουμε “αποστειρωμένα”.

Υ.Γ.:Ελπίζω να έπιασα το θέμα του πανικού και να μη λέω βλακείες :Ρ

Λοιπόν, εύκολα βλέπουμε τα πάντα υπό το δίπολο “mods vs υπόλοιπος κόσμος”, δεν είναι έτσι όμως. Δεν έχουν/με όλοι οι mods τον ίδιο χρόνο (και την ίδια όρεξη) να ασχολούμαστε με τα του φόρουμ και δε μπορούμε.

Προσωπικά ασχολούμαι πολύ λίγο με τα του φόρουμ, και παραδέχομαι παιδιά όπως ο Deathster ή ο Μάνος που ασχολούνται (μετά από τόσο καιρό) τόσο ενεργά ακόμα. Δεν είναι εύκολο να είναι κανείς mod στο φόρουμ του ρόκιν.

Ούτε είναι αλάνθαστο το mod team, ε, τα έχουμε ξαναπεί. Προσωπικά περί σβησμένων ποστ δε θα είχα κανένα πρόβλημα να υπήρχαν αλλού, μαζεμένα, σε κανένα off topic, όπως προτείνει ο Μάνος πάνω.

Δεν είπα ότι σβήνει ποστς άλλων χρηστών, αλλά αποδεδειγμένα σβήνει τα δικά του.
Ιδού:

Μετά τη δύναμη της αρκούδας και τα αυτιά του λύκου έχουμε άλλη μια μαγική δύναμη, το σβήσιμο ποστ του καρβου. Δεν ξέρω αν αυτό το ονομάζετε σοφτ ντιλιτ ή μπουκακε, αλλά καλό θα ήταν να αποφασίσετε αν ο καρβου ανήκει στους μοντς, είναι απλός χρήστης ή βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα σε μια ειδική κατηγορία που ανήκει μόνο αυτός.

9 μήνες περιμένουν οι εγκυμονούσες, συνέχισε να πετάς χαρταετό, σου πάει.

[SPOILER]

[/SPOILER]

Πολλοί χρήστες που παρακολουθούν το μάταιο τούτο φόρουμ, ίσως να μπορούν πρόχειρα να θυμηθούν περί τα 1500 ποστ του συγκεκριμένου πρώην(?)-νυν(?)-μέλλοντα(?) μοντεράτορα, που επικαλείται πως δεν έχει χρόνο για να απαντήσει, είτε σε πολιτικά είτε αθλητικά (βασικά εκεί μόνο ενδιαφέρεται) μόλις οι συνομιλητές του τον είχαν στριμώξει για τα καλά. Όταν μια καραμέλα πιπιλιέται τόσο, χάνει τη γεύση της. Είναι σαν αυτήν την καραμέλα του ιδίου πάλι (οποία σύμπτωση), για το μουσικό φόρουμ με τους περισσότερους εγγεγραμένους χρήστες (και με το μικρότερο ποσοστό ενεργών χρηστών, βεβαίως βεβαίως). Και για να μην κοροιδευόμαστε, το ντηλ για το συγκεκριμένο πρώην(?)-νυν(?)-μέλλοντα(?) μοντ το ξέρει ή το έχει καταλάβει το πόπολο, είναι αντεξουσιαστής στην εξουσία (οh wait, ποιο πολιτικό σας θυμίζει αυτό?)

Το θέμα ούτε που το έχω παρακολουθήσει, ούτε που με απασχολεί, αλλά νομίζω πως μπορούν να δωθούν πιο πειστικές δικαιολογίες. Και στην τελική απότι καταλαβαίνω αυτό που θέλουν να πουν οι χρήστες που το άνοιξαν, είναι πως να παραδεχτείτε κάποιο λάθος μια φορά δε θα αμφισβητήσει την εξουσία σας σαν μοντς. Στην τελική υπάρχουν φόρουμ με [U]φαινομενικά[/U] μηδενικό μοντερέησιον μπροστά στο ρόκιν, με περισσότερα βρισίδια και ακρότητες, αλλά χωρίς 2 μέτρα και δύο σταθμά, έτσι ώστε στην τελική να υπάρχει ένα ελάχιστο κοινό αίσθημα δικαίου σε ένα συντριπτικό ποσοστό χρηστών. Μαι 2 σεντς.

[I]http://youtu.be/fiax4RSFW3c?t=9s[/I]

Τι έγινε δω ρε ? Γμτ, δεν πρόλαβα να χωθώ :confused:

Πάντως, ειλικρινά ποιος κάνει τέτοια report ?
Πες ότι τσαντίζεσαι ή σε προσβάλει ένα ποστ. Τα βρίσκεις μόνος σου με αυτόν που έκανε το ποστ.

[SPOILER][/SPOILER]
Τι 'ναι αυτά τα δικηγοριλίκια, “δάσκαλε ο Γιαννάκης με πειράζει” , πατάω report ?
Πόσο μάλλον αν είσαι τρίτος και δεν σε αφορά άμεσα η υπόθεση.
Όσο καιρό είμαι χρήστης (χμμ δεν ακούστηκε ωραία αυτό…) δύο φορές έχει χρειαστεί να κάνω report.
Μια για να ζητήσω μεταφορά λανθασμένου μου ποστ (και που δεν έγινε τελικά) και μια για bot που έστελνε spam pms. Δε βλέπω άλλο λόγο.

Χαλαρώστε λιγάκι όλοι.

Ωραία, να πούμε κι άλλοι λοιπόν.

Το έχετε τραβήξει το θέμα απ’τα μαλλιά. Ξαφνικά πόσοι χρήστες μαζευτήκατε εδώ και κάνετε λες και σας έχουν σκοτώσει τη μάνα ξερωγώ. Επιτέλους πότε θα καταλάβετε ότι είναι απλά ένα φόρουμ και ότι δεν χρειάζεται να βγάζετε απ’τη μύγα ξύγκι;
Έχει καταντήσει αηδία αυτή η παιδιάστικη συμπεριφορά και η συνεχής κλάψα.
Πάρτε το χαμπάρι, όσοι είμαστε mods δεν σημαίνει ότι είμαστε εδώ για να σας κυνηγάμε και να σας καταπιέζουμε. Κι εμείς είμαστε παράλληλα χρήστες, κι εμείς συμμετέχουμε σε συζητήσεις διαφόρων θεμάτων, κι εμείς κάνουμε χιούμορ, κι εμείς χρησιμοποιούμε ειρωνεία και κανα μπινελίκι άμα λάχει και η ζωή μας φυσικά δεν εξαρτάται απ’την παρουσία μας σ’ένα φόρουμ απ’τα χιλιάδες που υπάρχουν.

Καλό θά’ταν να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Όλο όρεξη για καβγάδες και εντάσεις που την βρίσκετε ρε παιδιά; Χαλλλλλλλαρά μωρέ!

Βλέπω ότι τα ηρεμείς χαρακτηριστικά τα πνεύματα εδώ μόνο όπως εσύ γνωρίζεις.

Βυζάκηδες/κωλάκηδες,όμορφη ηθοποιός τραγουδίστρια και τοπ μοντελς. Αυτά είναι τα διάφορα θέματα που συμμετέχεις.

Να σβηστεί το ποστ μου γιατί έχει ειρωνεία :!:

Είναι επειδή το σεξ που ακολουθεί είναι πάντα το καλύτερο :!:

Δεν θα τα ηρεμώ εγώ. Να το κάνετε μόνοι σας αυτό :stuck_out_tongue:

Επίσης, ναι ρε συ, γουστάρω να ποστάρω τους κώλους που μ’αρέσουν. Problem? Πες με λεσβία και πάμε παρακάτω.
(Και τώρα μην περιμένεις να σου πω και σε πόσα άλλα θέματα γράφω. Θα καταντήσω τόσο κουραστική όσο το απόλυτα προβλέψιμο ποστ σου :stuck_out_tongue: )

Ρε σοβαρά τώρα, σας κόφτει πολύ πού πάω και ποστάρω; Δίνει νόημα στη ζωή σας?! 8O να το πάρω ως τιμή μου;

Τεσπά, κανα άλλο παράπονο στο κουτί παραπόνων;

Ξέχασα το σορτσάκια vs φουστίτσες συγγνώμη. Λυπάμαι ειλικρινά.

Σε συγχωρώ γιατί έχω μεγάλη καρδιά μωρέ! (μακάρι νά’χα και μεγάλα βυζιά βέβαια αλλά πούυυυ)

:(:(:frowning:

Μα όλα θέλεις να τα έχεις πια???

Μου τα έταξαν όλα όταν έκαναν κίτρινο το nickname μου αλλά πήρα τα @@!

Αν ήταν @@ χωρις || ανάμεσα, μεγάλη μαλακία όντως…

ποσες φορες εχεις ερθει αργπορημενα σε μια diffused κουβεντα και να την ξανανοιγεις για κανεναν απολυτως λογο;

Ντάξει ρε συ, το ανάμεσα δεν θα έφτανα ποτέ σε σημείο να το αναζητήσω σε φόρουμ…!

(Και δεν κατακρίνω όσες θα το έκαναν ε! Όλα σεβαστά!)

(Και βγαίνουμε off-topic)

(Η διάθεσή σας έφτιαξε ή όχι ακόμα;)

(edit: mr_whatsisname δεν έχω πρόβλημα άμα θες να σβηστούν τα ποστ μου. Fine by me. Απλά απάντησα γιατί θεώρησα ότι χρειαζόταν να απαντήσουμε όλοι οι mods μετά από τόσο κράξιμο.)