Κουτί Παραπόνων

προφανώς είναι για αυτό το λόγο !:wink:

καλα τα λεει ο φιλος

:?Αρχίσαμε τα too busy πάλι,ε?

Μα αγαπητοι μοντς γιατι κλειδωσατε το θρεντ του παοκ?

Δεν εχει λογική.
Στο θρεντ του γαυρου εχει παιχτει η μεγαλυτερη χουλιγκανοφαση!Αλλα το θρεντ το βλεπω μια χαρα ακλειδωτο.
Μερικα λολ για τον δρομο.

μην ξεχασεις να παρεις “καβα” και για το γυρισμο…μην ξεμεινεις!

Μαλιστα,τωρα ΠΑΡΑΓΚΑ και στα φορα!

Και το επιχείρημα είναι ποιο; Ανοίξτε το topic του ΠΑΟΚ για να βριστούμε εκεί; Ή μπανάρετε μας γιατί θα βριζόμαστε έτσι κι αλλιώς; Γιατί εγώ προτιμώ λύσεις που δε θα μπαναριστεί κανένας από τους δυο σας. Γίνεται; Ναι ή όχι; Αν θέλετε να είναι ανοιχτό χρειάζομαι εγγυήσεις πως θα ηρεμήσετε, εγγυήσεις που μέχρι και σε αυτό σου το ποστ ΔΕ βλέπω. Κανένας από τους ανθρώπους του site δε θέλει να υπάρχει τέτοιο κλίμα στο site μας και τέτοια νοοτροπία. Βρείτε λύση και πείτε την και σε εμάς.

Την απόφαση δε θα την πάρω εγώ γιατί έχω δουλειά στο γραφείο και έχω και τα δικά μου τρεχάματα σήμερα. Κάντε υπομονή και σε λίγο θα δουν οι μοντς τι έγινε και θα αποφασίσουν.

Πολύ φασαρία για το τίποτα, ούτε κάνας σοβαρός χαρακτηρισμός έπεσε ούτε κάνα τρομερό μπινελίκι. Έτσι είναι οι αθλητικές συζητήσεις, χαβαλές που καμιά φορά ξεφεύγει. Κάνετε μια-δυο συστάσει, σβήνετε ένα δυο ποστ κ τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί το θρεντ.

αν σβήνουμε συνεχώς 1-2 ποστ από τους ίδιους χρήστες, υπάρχιε κ καλύτερη λύση

τους σουτάρουμε

κ εμείς συνεχίζουμε να έχουμε ζωή κ το θέμα λύνεται

μιλάμε κ για μεγάλα παιδιά, έτσι… δλδ αν έφτασε ο άλλος 25+ για να καταλάβει ότι δεν θέλουμε στο φόρουμ να βρίζει τον παράλλο, ε κάτι κάπου χάνουμε.

κ αν νομίζετε ότι εμείς δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να κάνουμε τον παιδονόμο των “κάφρων του πληκτρολογίου”, κάνετε λάθος

Whatever, ξεκλειδώστε το θρεντ του ΠΑΟΚ κ δεν ξαναποστάρω κείθε.
Ούτε και στ’ αθλητικά αν σε χαλάει.

αφού δεν μπορείς να μη βρίζεις, ναι με χαλάει, κ μην ξαναποστάρεις

ΟΚ :slight_smile:

Ε κατω τα χερια σας απο τον κρισπ,χαβαλε κανουμε κει μεσα.

Μια παρατηρηση και απο εμενα (παιζει και να εχει ξανειπωθει απο καποιον). Καλο θα ηταν να μπορουσαμε να κανουμε edit σε παλαιοτερα ποστς μας. Απ’οτι εχω δει, σε παλια μου ποστς δεν υπαρχει αυτη η επιλογη :wink: :slight_smile:

και τι θα μείνει μετά για το κωλοτούμπα θρεντ?

τι εννοεις;

Σε ποιο post σου αναφέρεσαι; Πόσο παλιό είναι;

Φέτος γιατί δεν έχει λίστα με “υπόγειες κυκλοφορίες” ?? ήταν ωραία η κίνηση πέρσι
Επίσης, ψάχνω να βρώ το αντίστοιχο άρθρο για το 2007 και δεν το βρίσκω πουθενά

Το θρεντ με τα ινφραξιονς του Νομιστερακη γιατι σβηστηκε?

ε για ευνόητους λόγους ίσως? :stuck_out_tongue:

Γιατί είχε πλάκα.