Συναντηση - Γνωριμια Με Εναν Διασημο!

Ωραίο μάθημα κάνεις Μπαλτά!!! :lol: :lol: :lol:

Άσε που δε μου είπες ούτε ένα μέταλ κουτσομπολιό. Πφ…

σωστος ο τυπος

Johan Halgren απο Pain Of Salvation μετα την πρωτη συναυλια στη σαλονικα εμειναν μεσα για αυτογραφα κ φοτος…πολυ γελιο ο τυπος…και μετα πηγαμε για μπυριτσες στο τοτε Cult. πολυ ανοιχτος και ευδιαθετος. τουλαχοστον τοτε. τωρα ειναι πια mainstream…δε ξερω.

Μπα ο Μαρκους μαλλον ειναι γενικα κρυος. Ετσι μου φανηκε κι απο μια παλιοτερη τηλεφωνικη συνεντευξη.

Θα πω ενα μουσικοσχετικο σκηνικο που βιωσα ως απλος ποτης σε μπαρ.

Ειχαν ερθει θυμαμαι 2 μελη των New Model Army για ενα ακουστικο σετ, καλοκαιρακι σε μια εκδηλωση του Συνασπισμου. Το event νομιζω ειχε γινει Σαββατο. Που λετε λοιπον ειχα βγει το επομενο βραδυ σ ενα μαγαζι που παιζει ενας γνωστοσμ και εκει που επινα τη μπυρα μου βλεπω τη πορτα του μαγαζιου να ανοιγει και να σκαει μυτη ο Σαλλιβαν (φωνη & κιθαρα). Σ’ αυτη τη φαση εχω μεινει καπως μαλακας και τον κοιταω. Με βλεπει λοιπον και ερχεται να με ρωτησει κατι του στυλ ‘‘ψαχνω το ταδε κτηριο εδω κοντα’’. Αυτο υποθετω δηλαδη επειδη ημουν καπως ‘‘δε καταλαβαινω χριστο απ οσα λεει επειδη ειμαι ακομα σα μαλακας απ την εκπληξη’’. Τεσπα, το μεγαλυτερο σοκ το παθε αυτος ο γνωστοσμ ο οποιος για να μη τα πολυλογουμε ειναι 40 χρονω και ακουει New Model Army εδω και 20 χρονια. Για ολιγο τον στηριξα στο προγραμμα ωστε να εχει την ευκαιρια ν ανταλλαξουν μερικες κουβεντες. Μεγαλες στιγμες.

πότε είχε γίνει το συγκεκριμένο event Angmar? Ζήλεψα.

Xα,χα, αυτο ηταν σιγουρα το πιο συνταρακτικο γεγονος αυτου του τυπου! Τουλαχιστον καποιος απο το φορουμ τον γνωρισε εν τελη!8)

Με τους Helloween επισης ειχα βρεθει μετα απο 2 συναυλιες τους και τους Gamma Ray. Εξαιρετικοι τυπαδες οι Gerster, Weikath, Hansen kai Hansen! :thumbup:

Oλα τα μελη των Fates Warning επισης, πολυ φιλικοι και ομιλητικοι δειχνοντας καθε προθεση να αφουγκραστουν τις σκεψεις των οπαδων τους επι της μουσικης τους.

Οι Firewind μια χαρα παιδια ολοι τους και αυτους τους συναντησα μετα απο συναυλια τους.

Κορυφαιες στιγμες η γνωριμια μου με τους Michael Schenker kai John Petrucci! (ποσο μαλιστα οταν ο Πετρουτσης εβαλε την τσφρα του στο ισως αγαπημενο μου εβερ αλμπουμ, Images and Words):smiley:
Με τον Petrucci ειχα ψιλοξεχασει τα Αγγλικα μου! :lol:

Ειτε Ιουνιο, ειτε Ιουλιο του '06. Νομιζω Ιουλιο. Το θυμαμαι επειδη εκει κοντα ειχε το Mundial. Την ανοιξη του ιδιου ετους ειχαν παιξει και στο Gagarin.

Edit:
Το αγαπημενο μ ever σκηνικο παντως ηταν οταν ειχε ερθει ο Danzig. Υπ οψη, ειμαι αρρωστακι με τη παρτη του. Επινα θυμαμαι εκεινη τη μερα καφε στο Underground κατα τις 5 το απογευμα. Σε μια φαση χτυπαει το τηλεφωνο. Ακολουθουν ο εξης διαλογος και γεγονοτα:

5:11
-Που εισαι;
-Στο Under
-Ο Danzig ειναι στο παραδιπλα τετραγωνο. Πινει ice tea στο feelgood

5:12
Εχω πληρωσει κι εχω φυγει απ το Under

5:13
Ειμαι στο feelgood, εχω βγαλει φωτο και κουβεντιαζω με το μπαρμπα-Glenn. :lol:

Ή αντιρατσιστικό φεστιβάλ Ιούλιο ήταν ή φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΝ Οκτώβριο.
Κάτι από τα δύο.

Ον τοπικ:

Εχω μιλησει λίγο με τον Alan (Primordial) και με τον Danny Cavanagh (Anathema).
Φιλικοί και οι δυο.

Ο Uli Jon Roth δεν υπάρχει.
Πέρα απ’τις επισκέψεις του στην Αθήνα μόνος του,στο Καραϊσκάκη πέρσι είχε βγει στη φυσούνα και μιλούσε με τους fans που ήταν εκεί τριγύρω.
Πριν το show στο Μάντσεστερ το καλοκαίρι,είχε βγει πάλι έξω απ’την είσοδο των καλλιτεχνών και συνομιλούσε με τους fans,έβγαζε φωτογραφίες κλπ.Μετά τη συναυλία,τον πετύχαμε πριν μπει στο αυτοκίνητο του (μαζί με σύζυγο και παιδί,το οποίο αυτοκίνητο θα οδηγούσε εκείνη την ώρα ο ίδιος προς το Λονδίνο!!!)και είχαμε ξανά μια μικρή κουβεντούλα σχετικά με κάποια τεχνικά προβλήματα της κιθάρας του,στο τέλος έπαιξε με strato,αλλά και για…ούζα:) θεός.

Ο Rudolf Schenker είναι κι αυτός πολύ πολύ απλός,στο αεροδρόμιο όσες φορές τον πέτυχα,κάθησε να υπογράψει σε όλους (ειδικά το 2001 είχε αρκετό κόσμο) και να βγάλει με όλους φωτογραφίες,ενώ ακούει και τις διάφορες επιθυμίες των οπαδών όπως η γιόγκα που έκανε στο wacken,ή η μάσκα blackout που φόρεσε ξανά.
Ο Klaus είναι ο πιο…ψωνισμένος σε ορισμένες φάσεις αλλά πέρσι τέτοια εποχή έκανε τον τουρίστα:) Μετά το τέλος της εκπομπής έκατσε για μπύρες μαζί μας ενώ υπόγραψε σε όλους που ερχόντουσαν συνέχεια για αυτόγραφα.Επίσης,μου έδωσε αυτόγραφο με το όνομα μιας πολύ πολύ καλής μου φίλης που’χε χάσει δικό της πρόσωπο λίγες μέρες πριν και του έχει αδυναμία του κοντού.Όταν δε μπλέκεται ο καραγκιώζης ο manager μια χαρά είναι…

A, εχω γνωρισει και τον αποπανω διασημο γιουζερ.
Καλο παιδι ειναι αλλα καμια φορα πινει.

Το αντιρατσιστικο. Ιουλιο ητανε, 100%

Eίχα γνωρίσει τους Brocas Helm όταν είχαν παίξει τέλη Νοεμβρίου στην Κομοτηνή. Φιλικότατοι, ομιλητικοί, πρόθυμοι για φωτογραφίες και αυτόγραφα…
Eιδικά ο Bobbie Wright όλα τα λεφτά…

Μολις θυμηθηκα οτι ξερω κι εναν ηθοποιο της σειρας Big Bang!

εγω τους Franz Ferdinand συνάτησα μετα απο ενα meet n greet που κερδισα…και αυτοι χαλαροί, απλά κλασικα ολα τα φωτα στον Καπρανος (frontman) και οι αλλοι σε δευτερη μοιρα…

(ξέρω δεν κολλαει με τους μεταλάδες γνωστους σας αλλα δεν βαριεσαι :stuck_out_tongue: )

Γνώρισες τον ίδιο τον Franz Ferdinand αυτοπροσώπως?? 8O

:lol: :lol:

δεν τον προλαβα γαμωτο αυτον, συμβιβαστηκα με τη μπαντα 8)

ωιμέ :stuck_out_tongue:

:lol: :lol:

Τώρα, δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα τέτοιο, δυστυχώς! :frowning:

Κάποια στιγμή πάντως, σκοπεύω να ετοιμάσω κάτι σαν βιβλίο - album - λεύκωμα που θα έχει τα εισητηρία (υπογεγραμμένα και μη) από όλες τις συναυλίες που έχω πάει, φωτογραφίες μου με τα μέλη από τις μπάντες και ιστορίες, ατάκες και σκηνικά που διαδραματίστηκαν στην κάθε γνωριμία, καθώς και ό,τι memorabilia έχω μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια! 8)
Και σχολιασμένα όλα αυτά με την σιγουριά και την εμπειρία που σου δίνει το πέρασμα του χρόνου! :wink:

Μέχρι τότε όμως, αυτές οι 149 σελίδες είναι δικές σας! :lol:

Χα! Και στην ίδια πόλη κιόλας! 8)
Και αυτόν και σένα! :lol: :smiley:

Αυτό το “όλους” για την συγκεκριμένη χρονιά, δεν ισχύει!

Χοχο, το 'χει η πολη!:smiley:

εγω θυμαμαι ειχα παει να δω τους Jethro Tull την 2η φορα που επαιξαν Θεσ/νικη με την φιλαρμονικη (και την 1η πηγα :stuck_out_tongue: ) και καταφερα να κανω κασκαρικα μπροστα στον Ian Anderson… λοιπον φτανω με την κοπελα μου στο χωρο που ηταν να γινει το Live (αν θυμαμαι καλα ηταν στο Θεατρο Γης ή στη Μονη Λαζαριστών , εκει που κανει τερμα το 30 anyway…) και αφου ειχαμε φτασει πιο νωρις καναμε ετσι μια βολτουλα και πετυχαμε τον Ian να μιλαει εξω απο τα καμαρινια… και παμε να του ζητησουμε αυτογραφο… και η σκηνή παει καπως ετσι…

• Hi Ian ,can we have an autograph ? ( η κοπελα μου)
  • Yeah sure, give me your tickets… ( Ian Anderson)
    και δινει η κοπελα μου το εισιτηριο της και εγω τι κανω…? βγαζω απο την τσεπη μου το εισιτηριο απο το λεοφορειο… χαχααχχα και μενει ο Ian κανονικα μαλακας…!! #-o αν και θα ειχε πολυ γουστο ενα αυτογραφο πανω στο bus ticket τελικα του εδωσα το εισιτηριο της συναυλιας…χεχε… ειδατε τι κανει το αγχος…!!! :lol:

Ολα τα λεφτα μια πικ του maiden1979 με τον hansen που επινε. Αχου το χρυσο μου:D
αλλη μια με τον Dio που ο Δημητρης του ριχνει ανετα ενα κεφαλι και βαλε:p
και κορυφη με τον Stevens των Savatage που εχει γυρει το κεφαλι του πανω στον μεηδεν σαν γκομενα:lol:

του εχω οργωσει το myspace. Try it.:stuck_out_tongue:συνολο 105 φωτογραφιες παντως…:!: