Σε είδα

ΜΠορεί να σε πήρε το μάτι μου, i’m not sure! :stuck_out_tongue: Άλλη φορα αν είσαι πιο σίγουρος μίλα :slight_smile:

χιππις αλερτ

κι εσύ θέμα με τους χιπις έχεις όπως το είδωλο? :lol:

βασικά θα μίλαγα, αλλά σε μια στάση κατέβαινα, οπότε next time…

πες μου κάτι καινούργιο! :hippy:

O Cartman ειναι σαν τον Χριστο.

Μας δειχνει τον δρομο.

Bleedin History πριν από 4 ώρες κηφισσίας περιμένοντας το λεωφορείο του. Δεν του είπα καν nickname και μπορεί να μη με θυμόταν από τους Kylesa. Μας έπιασε μια ηλίθια αμηχανία(μια φορά μόνο είχαμε βρεθεί από κοντά) και εκεί διαπίστωσα ότι η πραγματική επικοινωνία είναι πολύ μαλακία, γαμάει ρε το Internet λέμε, το κοντά κάνει μόνο για σεχ και λυπάμαι ο ψηλός δεν είναι ο τύπος μου.

Τουλάχιστον μου έλυσε αυτή την απορία :

που όταν την είχα πρωτοθέσει με είχε γράψει:p:p

Πάντως ρε συ Darth όλα τα παιδιά από’δω μέσα που τα’χω γνωρίσει από κοντά (κ τα βλέπω σε διάφορες περιστάσεις) μια χαρά μου φαίνονται, και χαβαλέ κάνουμε κ moshpits κ τα πάντα. Μια αμηχανία ενδέχεται να υπάρχει στις πρώτες συναναστροφές αλλά μη δίνεις σημασία - περνάει… :wink:

Καθε φορα που βλεπω εναν φορουμιτη στο δρομο κανουμε ενα μοσπιτ στα γρηγορα :smiley:

Εννοείται! Με σένα κ στο Rezin - είσαι ειδική περίπτωση :stuck_out_tongue:

Τώρα το είδα αυτό.
Ρε μλκ κι εσύ στους Kylesa πρεπει να’χα γνωριστεί με 4-5 άτομα, σε πέρασα για άλλον :?
Τόσα star-wars σχεδιάκια σου’χω στείλει, χάθηκε να τυπώσεις ένα μπλουζάκι να σε πιάσω με τη μία? :(:!:

Nαι αλλά πριν τους Καιλέσα πρέπει να τον είχαμε δει μαζί στο Rocking Athens Festival το 2009. Εγώ τουλάχιστον εκεί τον είχα πρωτοσυναντήσει, παίζει να μου τον γνώρισε ο Ανγκμαρ που ξέρει όλο τον κόσμο. Και η γνωριμία έγινε σε στυλ “ποιος είμαι?” “ποιος είσαι, δώσμου ένα στοιχείο”, “ξέρω από βέσπα”

στανδαρ πρεπει να ειδα τατσομαν να με προσπερναει καπου ακαδημιας ψες με 2κοπελες…αλλα ημουνα λιγο τυφλα για να συστηθω και το αφησα

Με τον ψηλό στους καιλέσα γνωριστήκαμε και για την αμηχανία εγώ έφταιγα, μετά συνειδητοποίησα ότι τόση ώρα του μιλούσα στον αέρα χωρίς να ξέρει ποιος είμαι. Καθώς χαιρετιόμασταν έβλεπα το συννεφάκι πάνω από το κεφάλι του με το ερωτηματικό. Δεν πρόλαβα να συντονιστώ μαζί του κιόλας (φίλος μου που ισχυρίζεται ότι του κλέβω ατάκες με έχει χαρακτηρίσει αντάπτορα μαλακίας) και όταν γίνεται αυτό είμαι εξαιρετικά μαμούχαλος.

Με αυτα και με κεινα που μας λες μαλλον ολα θα τα ελυνε το σεχ:p

Deathakia και Keyser στο Legend μαζι με τον Jimαρο. Δυστυχως, θυληκες παρουσιες μας απετρεψαν απο το να τα πουμε λιγο περισσοτερο και αρκεστηκα σε ενα γεια αλλα χαρηκα που τους γνωρισα… Ελπιζω να τα ξαναπουμε με τα παιδια.

Soon enough… Απολύσου πρώτα κ τα λέμε :wink:

(Legacy ρε άθλιε! :stuck_out_tongue: )

Mαλακα τωρα ειδα οτι εγραψα legend. Wtf ε? Νταξει ειχα πιει αλλα οχι τοσο :lol:

Οι γκόμενες φταίνε! Άμα χαζέψεις πολύ δε βλέπεις τί γράφεις :stuck_out_tongue:

Ώπα ώπα παιδιά, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Άλλο Keyser, άλλο kaizer… Προφανώς εννοείτε τον 2ο. Γιατί εγώ καθόμουν και σάπιζα σπίτι…:stuck_out_tongue:

Ναι σωστά… Kaiser εννοούμε όντως :wink: