Δεν τρυπωσα…Απλως, τους περιμενα να βγουν…Ειχε παει βεβαια 2.30 η ωρα…Αξιζε τον κοπο ομως…
Ειχαν και μια ωραια κουβεντουλα με τον γιο μου…:)Ο Captain του ειπε ν΄αγορασει μια κιθαρα και να παιζει ο,τι του αρεσει…
Inp/WC
Cool ακούγεται αυτό. Ωραία άτομα.
Αυτό θα κάνω !! Θα ξεροσταλιάσω στην είσοδο! 2:30 είπες; ΩΩΩχχχχ ποιός σηκώνεται την άλλη μέρα το πρωϊ για δουλειά:(
INP_WC
September 23, 2008, 11:05am
εεεε, να ρωτησω ??? που μπορω να βρω τις φωτογραφιες σου των Damned ???
Inp/WC
Lunatic
September 23, 2008, 11:19am
EYXAPIΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Inp/WC
Mπορεις να σταματησεις να υπογραφεις τα ποστ σου…Αληθεια τωρα βλεπουμε ποιος εισαι και χωρις να το κανεις:D
Lunatic
INP_WC
September 23, 2008, 1:20pm
:lol:Δε μπορω εχω υπαρξιακα προβληματα
Inp/WC
Davidian
September 25, 2008, 11:45am
Δεν είσαι ο μόνος που μου το λέει αυτό…Πολλές φορές μου την λένε κάποιοι άσχημα, σχεδόν μου επιτίθονται γι’ αυτή την επιλογή. Άμα δεις το Earthlings (Ντοκιμαντέρ με τον Joaquin Phoenix-επίσης Vegan) θα σου φύγει κάθε όρεξη για κοψίδι. Αν και’ γω έγινα Vegan πολύ πριν το δω. Έχεις αναρωτηθεί γιατί στα κρέατα βάζουν ρίγανη, λεμόνι και διάφορα άλλα; Γιατί απλούστατα το κρέας ΒΡΟΜΑΕΙ αλλιώς. Το κρέας είναι πτώμα αν το σκεφτείς καλύτερα. Και τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες έχουν καταλήξει ότι ο άνθρωπος δεν είναι παμφάγο ον, γιατί η φυσιολογία του πλησιάζει περισσότερο στα φυτοφάγα π.χ. μικρά και επίπεδα δόντια κλπ, παρά στα σαρκοφάγα όντα. Η τόση μεγάλη παραγωγή κρέατος παγκοσμίως δημιουργεί και τεράστια μόλυνση του περιβάλλοντος από τους τόνους αποβλήτων που παράγουν τα ζώα.
Επίσης ποτέ δεν μου άρεσε το κρέας γιατί μου βρόμαγε ψοφίμι και φυσικά γιατί λυπάμε τα κακόμοιρα τα ζωάκια που τα έχουν σε άθλιες συνθήκες στα σφαγία και όχι μόνο. “Εάν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους όλοι θα γινόμασταν χορτοφάγοι” Bernard Shaw. Θεωρώ ότι η ζωή π.χ μιας γάτας ή σκύλου δεν έχει μεγαλύτερη αξία απ’ αυτή του μοσχαριού ή οποιουδήποτε άλλου ζώου. Απλώς εμείς οι άνθρωποι έχουμε βάλει ταμπέλες στα ζώα: κατοικίδια -και μη κατοικίδια. Για μένα λάθος αυτό.
Υ.Γ. Όλα αυτά μπορεί σε κάποιους να φαίνονται παράλογα ή υπερβολικά αλλά δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου. Είναι δυστυχώς πραγματικότητα.
Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.
Καταρχάς welcome και καλά post… Kατα δευτερον δες την ταινία οι επιζήσαντες…μπορεί να αναθεωρήσεις…
sofi-k
September 25, 2008, 11:49am
Βρε stray cat δεν σ’αρεσει το κρεας γιατι ειναι πτωμα αλλα οι αντρες που ποσταρες στους πιο ομορφους δεν διαφερουν πολυ.:-s:p
#-o #-o:lol::lol::lol:
Καλέ αυτόν εννοείς;
Ναι…με την διαφορά ότι κάθε φορά που τον βλέπω ξεχνάω ότι είμαι Vegan και θέλω να το φάω αυτό το γκομενάκι νιαμ νιαμ νιαμ
ellanor
September 25, 2008, 3:53pm
Καλά μου φάνηκε εμένα οτι γυάλιζε λίγο το μάτι αυτής της γάτας στο άβαταρ σου ! 8O
Τι ταινιες και πρασινα αλογα. Πανε καλυβια να νιωσεις τι θα πει ΚΡΕΑΣ. :!:
Καλως ηρθες κι απο μενα.
Καλώς ήρθες και καλά ποστ
πολλες καλησπερες παιδια! ειμαι κανουριο μελος!! ελπιζω να τα παμε καλα και ειμαι σιγουρος οτι θα κολησω με το Forum ΜΑΣ πλεον:D
ellanor
October 1, 2008, 5:41pm
Καλώς τον. Κάποια στοιχεία για τον εαυτό σου? Ηλικία, αγαπημένα συγκροτήματα, αγαπημένο φαγητό, χρώμα, τι ζώδιο είσαι κλπ? (οκ, για τα τελευταία αστειεύομαι!)
Καλώς τον Δημήτρη!! (ναι, εγώ τον έβαλα να γραφτεί :p) Και καλά ποστ!
ellanor
October 1, 2008, 5:45pm
Εσύ τον έβαλες? 8O Οικογενειακή κατάσταση το κάναμε το φόρουμ, πως την είδαμε?
καλά έκανες! Καλώς ήρθες Δημήτρη στο τρελό μας φόρουμ!!! 8)
ellanor:
Καλώς τον. Κάποια στοιχεία για τον εαυτό σου? Ηλικία, αγαπημένα συγκροτήματα, αγαπημένο φαγητό, χρώμα, τι ζώδιο είσαι κλπ? (οκ, για τα τελευταία αστειεύομαι!)
εβαλα οτι χρειαζεσαι! τωρα για φαγητο και τετοια δν τοο θεωρω απαραιτητο!