…έπεσε πολύς Jon Oliva τελευταία:):!:
Aντε να μπαινεις κι εσυ σιγα σιγα στον σωστο δρομο γιατι τωρα τελευταια πολυ στο death και τη σαπιλα το 'χες ριξει!!!
μονοι σας παιζετε μπαλα.
Έτσι :thumbup:
[SPOILER]
asfadfafdfasdfasfas
<3<3<3
[/SPOILER]
Το “Mirage” το ‘χω σε βινυλιο!!! Σκασε απ’ τη ζηλεια σου…
Αυτον τον καιρο λιωνω τα παντα απο Iron Maiden!!! Κολλημα αυτη η μπαντα!!!
[B]Remains of the Day ‘‘Hanging on rebellion’’[/B].
Καλό δισκάκι, αλλά με ξενερώνουν τα τσιριχτά φωνητικά λίγο. Παρ’ όλα αυτά έχουν πολύ ωραία μελωδικά σημεία. Πάμε να ακούσουμε και το ντεμπούτο τους τώρα.
[B]New Model Army ‘‘The best of New Model Army’’[/B]- συλλογή made by Panagiotis αν θυμάμαι καλά (στο γνωστό blog)
‘Νταξ’, απλά το καθημερινό soundtrack εδώ και κάμποσες βδομάδες. Υπάρχουν κάποιες μουσικές, τελικά, που απλά περιμένουν υπομονετικά πότε θα τις ανακαλύψεις. Π.χ. αυτό το είχα κατεβάσει εδώ και μήνες, παίζει και χρόνο, αλλά τώρα μου 'κοψε να το φορτώσω στο MP3 μου και να το ακούσω. Μπαντάρα, δεν ξέρω από ποιο δίσκο να πρωτοξεκινήσω. Βρήκα και μία συλλογή με 3 D.V.D. μούρλια, αλλά είναι στα 60 ευρώ, ρε πούστη μου.
[B]Thralldom ‘‘A shaman steering the vessel of vastness’’[/B].
Το περίμενα πολύ- πολύ καλύτερο, ρε γαμώτο. Το ‘‘Beast eye opened to the sky’’ με είχε ξετινάξει όταν το άκουσα, οπότε περίμενα κι εδώ κάτι ανάλογο. Αλλά με κουράζει σε διάφορα σημεία. Θέλει ακροάσεις πάντως.
Massacre - From Beyond:):!:
[B]queen-a night at the opera[/B]
δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος,αλλα θεωρω το δευτερο μισο του δισκου,απο τις καλυτερες στιγμες της μουσικης αυτης γενικα.
υπερβολικός θα ήσουν αν υποστήριζες το αντίθετο
δηλαδη οτι το το πρωτο μισο του δισκου ειναι απο τις καλυτερες στιγμες της μουσικης αυτης γενικα ?
λολ, όχι
χαχαχαχ :lol:
αυτον τον καιρο τρωει λιωσιμο :
[B]γ@@@@@@@@@@@@@@@@μησε τα, δισκαρα![/B]
:thumbup::thumbup::thumbup:
Ακου και το [B]Flat Tracker[/B] να δεις γ@μησι@!!!:D:D
…λιώσιμο αυτό το τριήμερο στα Suicidal Angels - Sanctify The Darkness+Dead Again+Bloodbath…νέο κομμάτι:):!:
…Είδες τελικά, η[I]… Ellada?[/I]:lol::lol:
Τι μπάντες από USA, τι από UK και τι από EU…
[B]Σας γμμ* και έτσι και αλλιώς!!![/B]
Aυτον τον καιρο λιωνω πααααααρα πολλα δισκακια, κυριως λογω διακοπων και χρονου
[B]Savatage - Hall Of The Mountain King[/B], ειδικα μετα την ανακοινωση για την περιοδεια JOP feat. Caffery
[B]Skid Row - Slave to The Grind[/B]
[B]Kingdom Come - s/t, In Your Face & Bad Image[/B]
[B]Attack - The Secret Place[/B]
Aυτα τα λιγα!!!
Κανεις προπονηση μωρη κουφαλα Πανο;;;To νου σου μην σε πιασω αδιαβαστο
Εννοια σου 20 θα γραψω!!!