Πατωντας το βελακι που υπαρχει διπλα στον τιτλο του καθε θρεντ σε παει στο πρωτο ποστ
που δεν εχεις διαβασει απο το θρεντ εκεινο.
Από περίεργεια, ένα πρόβλημα με τη database που βγάζει αρκετά συχνά τελευταία πού οφείλεται?
okok , mea culpa !
μια ερωτηση για τους κυριους/ες που εχουν my space:μηπως ηρθε σε κανεναν καποιο μυνημα απο τον TOM ANDERSON (moderator) οτι κερδισατε σε καποιον Myspace lottery online winning Program ?
nop…
1ον. Με 2 λόγια “είναι άνθρωπος”, όχι θεός!
2ον. Το βλέπω…
Αν ανοίξω ένα θέμα, μπορεί αργότερα στην πορεία, αφού θα χω συζητήσει λίγο με τους γιούζερς για τις επιλογές να προστεθεί πολ?
εδιτ: ok πήρα απάντηση
Ένα θρεντ που είχε πάρει πρόσφατα το μάτι μου στα πεταχτά σχετικά με το “Screams and Whispers” των Anacrusis υπήρχε στα αλήθεια? Αν δεν το είδα στο ύπνο μου, γιατί δεν το βρίσκω? :-k:-k
νόμιζω ότι είχε πάρει και κάποια replies μάλιστα και ήθελα να απαντήσω, αλλά είτε δεν υπάρχει πλέον είτε δεν μπορώ να το βρω με τίποτε. Τα λέω καλά?
Σβήστηκε και αυτό και ο threadstarter.
α μάλιστα. τουλάχιστον βεβαιώθηκα ότι δεν βλέπω θρεντς στον ύπνο μου :lol:
γιατι σβηστικε το ποστ μου απο το θρεντ των heroes; ουτε οφτοπικ ημουν ουτε σπαμ εκανα… :-s:-s
Από λάθος το έσβησα. Χίλια sorry, το έκανα undelete.sorry και πάλι.
ok
Υπαρχει θρεντ για το καινουριο των Gorgoroth?
αν δεν βαριεστε μεταφερτε το θρεντ των dakrya στο groups and artists. αυτη τη στιγμη βρισκεται στις κυκλοφοριες. νομιζω θα ειναι καλυτερα
εντιτ: βασικα σε λαθος θρεντ το ποσταρα. επρεπε να το ποσταρω στο προτασεις για το φορουμ. τεσπα, δεν πειραζει…
ερωτησις:πως μπορω να ανεβαζω μια εικονα στο rocking?να ειστε λεπτομερεις γιατι δεν το κατεχω το αθλημα.ευχαριστω
στο πανω μερος υπαρχει εικονιδιο που λεει ‘insert image’'αφαιρεις το http/ κανεις paste το image location της εικονας που εχεις επιλεξει…
σε ευχαριστω αν και δεν τα καταφερα και παλι.παω στο insert image,Μου βγαζει και καλα να γραψω την ηλεκτονικη διευθυνση,αφαιρω το http,κανω copy στην εικονα μου,προσπαθω για paste εκει που ζητουσε ηλ.δευθυνση…αλλα τιποτα.τι μαλ…κανω?
φρόντισε το λινκ της εικόνας να έχει τη κατάληξη .jpg