Φημες για συναυλίες

Nαι.Περσι ηταν 17/18 ιουνιου νμζ

Το RW είναι μάλλον 9-10-11 Ιουλίου.

Ήδη έχουν κλείσει οι Massive Attack για τις 11/7.

παιζει τιποτα για red hot?? εχω ενα φιλο που με εχει ζαλισει!!!:dizzy:

Κανα’ νεο για Guns εχουμε? :stuck_out_tongue:

Εν’ τω μεταξυ εγω ψηνομαι για solo περιοδεια του Slash. :stuck_out_tongue:
Ή κανα’ surprise reunion. (Τι παει να πει πολλα θελω? :p)

ωραίο θά’ταν να έρχονταν οι red hot, και να είχαν support τους INCUBUS !!!

Απο μεσα info που λενε…?:stuck_out_tongue:

Ψηνομαι για περιοδια Guns με support slash & friends band.:p:p

Ευτυχως ηρθαν οι AC/DC οποτε επαψε να υφισταται αυτη η φημη που ακουγοταν καθε χρονο,η φημη πλεον ειναι "Ξαναερχονται οι AC/DC?:lol:

Ναι βρε! :slight_smile: (Να δεις δακρυ που εριξα οταν μπηκα στο gnr.gr και αντικρησα το τοπικ τουτο… :p) Αλλα εγω αναμενω επισημη ανακοινωση… και… VIP packages. :stuck_out_tongue:

Δεν θα ακούσετε νέο μέχρι να επιβεβαιωθεί επίσημα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μόλις “ψιλοανακοινώθηκε” η Ιταλία για Gods Of Metal μάλλον…

Εγώ δεν άκουσα και ούτε διαδίδω φήμες, με μέλος του συγκροτήματος μίλησα και μου είπε ότι έρχονται Ελλάδα το καλοκαίρι.

Για reunion τα έχω πει άπειρες φορές, πολύ χλωμό εως απίθανο. Όπως και Guns με support Slash.

Παιδιά, ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος θέλει να ξαναδεί τον Axl και τον Slash ξανά στην ίδια σκηνή αλλά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί. Τους έχουν προσφέρει τόσα και τόσα χρήματα και ο Axl αρνείται συνεχώς. Δεν τον ενδιαφέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Και πριν αρχίσετε να βρίζετε τον Axl σκεφτείτε ότι σε κάθε ιστορία υπάρχουν δύο πλευρές και ότι κάπου κάπου (λέμε τώρα) παίζει να έχει και ο Axl κανα δίκιο…

Υ.Γ.: Οφείλω να ομολογήσω ότι το single του Slash μου άρεσε… Ευτυχώς γιατί είχα απογοητευτεί με εκείνη τη τρισάθλια διασκευή του Paradise City…

Στο θέμα “Guns ‘n’ Roses” ο Axl ήταν ο λιγότερο μαλάκας απ’ τους υπόλοιπους, και όχι, δε θέλουμε reunion!

ετσι μπραβο…
οχι οτι εχω καμια μεγαλη αγαπη στον axl αλλα μερικες φορες μιλαμε λες και ειμαστε μεσα στην καθε μπαντα…
τα “ξερουμε” καλυτερα και απο αυτους…:?

λοιπον απο αξιοπιστη πηγη εμαθα σημερα για rockwave σε 1 μερα θα παιξουν οι
alice in chains
faith no more
garcia (kyuss)

δεν με τρελαινουν αλλα επειδη δεν εχω δει κανεναν θα την κανω την καλη να ανεβω στο terra…
οπως φανταζομαι και πολλοι απο εδω μεσα…8)

δηλαδη headliners οι alice in chains η μπορει να ανακοινωθει κανενας απο πανω τους??

ετσι δεν παω με τιποτα…

δεν εχει ανακοινωθει καμια ευρωπαικη ημερομηνια για FNM το καλοκαιρι (πραγμα που, τουλαχιστον για τα φεστιβαλ του εξωτερικου, θα επρεπε ναχε γινει), αρα το βλεπω εξαιρετικο χλωμο.

Απριλιο ειναι το τελευταιο γκιγκ που εχουν ανακοινωσει (κοτσελα, καλιφορνια) οποτε τι να πω. Μακαρι.

αν παιξουν οι Αlice in Chains,bury me in smoke…

Έκανε πουστιά ο λώρης(κλασικά) και τους έβγαλε από sonisphere για να παίξουν στο rockwave…

NAIIIII!!!BRING ALICE IN CHAINS!!!
Απο τις αγαπημενες μου μπαντες…ενταξει χωρις τον Layne ειναι καπως…αλλα θα ηθελα να τους δω,ετσι για την ιστορια…εξαλλου ο νεος δισκος δν μας χαλασε καθολου…:smiley:

δεν ξερω αν θα μπει αλλη μπαντα ή αν θα ειναι headliners οι alice in chains…
οπως μου το ειπαν ετσι το εγραψα…
δεν ξερω κατι αλλο - ουτε για ποιες ημερομηνιες εχουν κλεισει οι faith no more οπως αναφερθηκε…
απλα το εγραψα γιατι ειναι αξιοπιστη η πηγη…

8O8O8O alice in chains 8O8O και john garcia απο kyuss 8O8O
Ξέρουμε πότε θα είναι το rockwave; μην πέφτει πάνω στην εξεταστική μου [-o<[-o<

Αν παιξουν μαζι alice και fnm θα πεσουν πολλα κεφαλια!
Μακαρι!

8O8O8O8O8O

Πλάκα μας κάνεις;;;;;;