Φημες για συναυλίες

υπεύθυνους λέει. χαρ χαρ.

Ολοι με σημαιες του Νοτου λοιπον.

Υπό άλλες προϋποθέσεις θα λέγαμε Pantera:P

ΑΑΑΑΑΧΧ… Μη παιζεις με τον πονο μας…

Τοσες φορες τα χουμε πει γι αυτη την συναυλια.

Που σαι ρε Dime…:frowning:

Ακου κυριε μλκ, εγω μπηκα εδω να ρωτησω κατι για το Ροκγουειβ και συ και κατι αλλοι μου τα ψιλοπριζετε. Λοιπον οι ΛΠ ειχαν 30 χιλιαρικα, ρωτησαμε και υπευθυνους ενοόντας ανθρωπους μεσα απο το Τερρα Βαιμπ και εκει που εκοβαν εισητηρια, αλλα ετσι κι αλλιως ματια ειχαμε και ειδαμε. Γιατι απ οτι βλεπω εδω μεσα η τιποτα παιδακια ειστε που το παιζετε και πολυ ντεθ - μπλακ μεταλαδες η τιποτα καθυστερυμενοι μεταλαδες που με ενα μπουνιδι σου εχω σπασει κεφαλι και η μιση μπουνια εχει παει χαμενη. Οπως ενας βλακας ποιο πριν που λεει δεν εχουν σχεση με ροκ/μεταλ… Τι ειναι ρε συ τρεντουλα , ποπ? Λοιπον γιατι εδω μεσα ειστε " ευθεια " και το παιζετε ντεθ μεταλλαδες ( αν ησουν ροκακιας κυριε βλακα δεν θα μου ελεγες δεν εχουν σχεση με ροκ/μεταλ και οσο για το τι κοσμο ειχε να ησουν εκει να εβλεπες). Αντε γεια!!! :lol: :lol3:

LP ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

:band::band::band::band::metal:

:ban:

LP, Metallica, μπυρες και μπουνιδια!!! HELL YEAH!!! :twisted: :drunk:

Ωχ ο Γουαιζ!

παλικάρι, άι τράβα ν ασπρίσεις κάναν τοίχο. δεν υπάρχουν υπεύθυνοι στο ροκγουέηβ πασά μου, μόνο ανεύθυνοι. αν υπήρχαν υπεύθυνοι θα μπορούσαμε ν αναπνεύσουμε όταν δίνουμε 2-3 ημερομίσθιά μας για να δούμε λάηβ συγκροτήματα που αγαπάμε. εκεί πάενε το σχόλιο μου. άντε ράψε το στοματάκι σου γιατί πολύ φόρα πήρες και θα σκοντάψεις πουθενά. όχι τπτ άλλο, θα σπάσεις και κάνα χέρι και θα πάνε τζάμπα οι μπουνιές σου.

παιδες μιλαμε καθολου για hammerfall η να μην χαιρομαι??? ρωταω γιατι ακουσα κατι για σημαιες…

μπα …

είπαμε να κάνουμε όνειρα …
αλλά όχι και τόσο … :roll::roll:

Εγω πιστευω το μονο σιγουρο συγκροτημα ειναι οι Heaven and Hell.Απο εκει και περα σιγουρα οι Faith no more και οι Dream Theater ειναι μεσα στα φαβορι,ενω πιθανοι ειναι και οι Megadeth,Slayer,Testament κτλ.Για τους slipknot θα εξαρτηθει απο ποια ημερομηνια θα γινει το φεστιβαλ.Αν ειναι αρχες Ιουλιου ειναι ηδη κλεισμενοι,μετα απο 11 Ιουλιου υπαρχουν ελπιδες.Φανταζεστε να ερθουν τπτ Twisted Sister και Wasp παλι?Μεγαλη ξενερα:lol::lol:

Μιας και σε (λιγοτερο απο) δυο μερες βγαινουν τα πρωτα τα καλα, θα παρω το ρισκο να αναφερω ως πιθανο ονομα τους Machine Head. Φημη εξ αλλου υπηρχε πριν απο καποιο καιρο.

Twisted Sister; Που τετοια τυχη.

Οσον αφορα το ενδεχομενο των Slipknot, ρε γμτ, μου φαινεται περιεργο να τους βαλουν στην ιδια σκηνη με τους Motley Crue.

Ενω οι Linkin Park κολλανε στο ροκ/μεταλ φεστιβαλ ε ?? :p:p:roll:

Εdit: Tωρα το ειδα οτι το ειχε πει και ο Timeous:

Οση σχεση εχουν οι LP με το rock/metal, τοση εχει και η Duffy

Kαι οχι Chesterako, δεν ειμαι ντεθ-μεταλλας. :slight_smile:

Μακαρι να ερθουν φετος που εβγαλαν και νεο δισκο και λογικα θα περιοδευουν.[-o<
Τους εχω δει στο ονειρο μου παντως. :smiley:

Με WASP δεν ξενερωνουμε ποτε ρεεε !!! 8)

ούτε με twisted :wink::wink::wink::wink:

Πραγματικα, ο καθε ανθρωπος που ακουει εστω και λιγο 80’ς metal ΠΡΕΠΕΙ να δει για μια φορα στη ζωη του το live φαινομενο που ακουει στο ονομα Twisted Sister.

1ον. Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ακουω death?
2ον. Οχι δεν ακουω death metal, κανεις λαθος.
3ov. Τραβας κανενα ζορι με τους death/black μεταλαδες?
4ον. Παρε φορα και κλασε μου μια μαντρα. Αν εισαι τοσο εξυπνος ετσι ωστε να δινεις μπουνιες σε οσους δεν θεωρουν τους LP rock/metal, καλα κανεις και χτυπιεσαι με τα 14χρονα (Ζητω συγγνωμη σε οσους 14χρονους υπαρχουν στο φορουμ, δεν θελω να τους θιξω).

PS: http://www.youtube.com/watch?v=oRNeI2oLBXw
E μαλιστα, αυτο ειναι rock/metal! :metal: :metal: :drunk:

Ναι ρε, έχεις πρόβλημα??? :lol::p:p

Εσύ κάτι ξέρεις…8):wink:

Ε ρε κάτι γλέντια…
Μη μου πεις (δεν σου λέω)
Όχι όχι μην μου πεις (δεν σου λέω)…

Τελευταιο ποστ. Λοιπον σου γμ οτι εχεις και δεν εχεις και μακαρι ρε πουσταριο γμ τον αντιχριστο σου να σε πετυχω πουθενα να σου ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. Θα σε βαλω να ακους Given Up και A Place For My Head Δεν εισαι ντεθ - μεταλας φλωρουμπας εισαι ξεσκισιαρη στοματομπουκομενε. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΛΠ ΣΤΟ ΡΟΚ/ΜΕΤΑΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!!! Για πες μου ρε βρωμιλε εσυ για τι ειδους τους εχεις ποπ? Ε? Και αι γαμησου και εσυ και ο Timeous. Ειμαι 100% σιγουρος πως εισαι ενας κλεισμενος στο σπιτι βλακας που πας στο σχολειο και σε βαρανε φαπες, δεν μπορεις να τους κανεις ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΟΣ, και για να εχεις κατι να ασχολησε και να μη σε λενε φλωρο ακους μεταλ Ε?.. Ε? Εγω μπηκα εδω να ρωτησω για το ΡΓ και κατι ΦΛΩΡΟΥΜΠΕΣ θα πουν ΣΕ ΜΕΝΑ αν οι ΛΠ κολανε η δεν κολανε στο ΡΓ. Α ρε μαλακες… Εσυ μαγκα απο πανω προσεχε τα ψωλοχυματα τσιμπουκοπνιχτη κρεβατογεμιστρα που θελω σαμπρελα για να το βαλω στο χωνι σου παλιο λετσο. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. Ακου εκει τσεστερακο… Ακουσε τον πρωτα γυφτε και μετα μιλας. Αν εχεις παπαρια ( που δεν εχεις τα εχασε κανεις για να τα βρεις εσυ?) κανε καρυγη 17 δευτερα, παιξε με τον Σλασ και πολλα αλλα. Και μαλακια παραδειγμα σου φερνω απλα ειναι το 1ο που μου ηρθε στο μυαλο. Λοιπον ηταν το τελευταιο ποστ μου, εχασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρονο που εγραψα στα ΑΜΕΑ του ροκινγκ. Και μακαρι ρε πουστηδες να ερθουν να ξενερωσετε ολοι σας. ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!! Τελευταιο ποστ απο μενα. Ειστε τοσο μικροι που ουτε για τ’ αρχιδια μου δεν ειστε. I’VE GIVEN UUUUUUUUUUUUUUUUUUP!!! :twisted: