Ποια Ελληνική ομάδα μισείτε περισσότερο και γιατί?

εγω δεν θελω να αδικησω τον παναθηναικο…διαχρονικα δεν υπολειπεται καθολου σε βρωμια απο τον ολυμπιακο…

απλως ο ολυμπιακος ξεχωριζει την τελευταια δεκαετια λογω της ανυπαρξιας του βαρδινογιαννη και της κυριαρχιας κοκκαλη…

To poll εμίλησε…φωνη λαού,οργή θεού…

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Δεν ξέρω ποιον να διαλέξω ανάμεσα στους 2 δικέφαλους.Ας πούμε ΑΕΚ.
Το Θρύλο να σας πω εγώ γιατί τον μισείτε. Γιατί είναι Αυτός που σας γαζώνει συνεχώς από πίσω κι από μπρος,δηλαδή εντός και εκτός έδρας! Μόνος μου το σκέφτηκα.

εγώ το χω ξαναδιαβάσει αυτό και σίγουρα δεν είναι deja-vu. τον βρήκες τον λόγο πάντως, μπράβο :’)

πες μας και το λογο που δε γουσταρεις την ΑΕΚ γιατι εμεις εχουμε πολλους και υπαρκτους λογους να μη σας γουσταρουμε!

Κατ’αρχήν αντιπαθώ την πλειοψηφία των φιλάθλων της. Πάντα νιώθουν αδικημένοι ο,τι κι αν γίνει σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Παναθηναικών που κοιτάζουν πρώτα τα χάλια της ομάδας τους στις ήττες και μετά όλα τ’άλλα. Επειδή είναι στην 1η εθνική λόγω του άρθρου 44 και μιλάνε για χαρτιά. Επειδή μας την είπαν πολύ πέρυσι με την τεσσάρα σε σημείο που έφτασα να πανηγυρίζω αυτή που έφαγαν απ το βάζελο.Αυτά

επειδη μαλλον καποια πραγματα δεν τα κατεχεις καλα…
1)η πλειοψηφια των φιλαθλων της εχουν πραγματικα νιωσει τι σημαινει αδικια,το νιωθουν και θα το νιωθουν δικαιολογημενα και στο μελλον αν δεν αλλαξει το σαπιο οικοδομημα του ποδοσφαιρου.Ωστοσο,εχουν παντοτε τα κοτσια να κριτικαρουν την ομαδα τους οταν δεν παιζει καλη μπαλα γιατι ανεκαθεν ειχαν ομαδα που χαιροσουν να τη βλεπεις να παιζει ανεξαρτητα αν επαιρνε ή οχι τιτλο στο τελος-επομενως η συγκριση με εσας ή τους παναθηναικους στο θεμα ποιος κοιτα την ομαδα του πριν απο ολα,λυπαμαι αλλα σας βρισκει απο κατω…ειδικοτερα σκεψου την κλαψα που ριχνετε εσεις ή ο παναθηναικος οταν αδικειστε,ενω διαχρονικα ειστε τα βαμπιρ του αθληματος(μη το αρνηθεις αυτο)
2)καλα για αρθρο 44 δε σχολιαζω γιατι χρειαζεσαι διαβασμα:wink:
3)σας την ειπαμε για τη τεσσαρα γιατι πρωτον,τετοια αποτελεσματα δεν ερχονται καθε μερα(ουτε απο εσας ουτε απο εμας) και δευτερον,γιατι εσεις ειστε οι πλεον προκλητικοι και αλαζονες οπαδοι-και με πουστια να νικησετε θα τη λετε στους αλλους!αντιθετως,εμεις περασαμε αδικα την ξανθη και βγηκαμε να το πουμε πριν και απο τους ξανθιωτες(παρολο που ηταν ξεκαθαρο οτι οι λογοι της ευνοιας ειχαν να κανουν με την εμπορικοτητα του θεσμου και οχι να βοηθηθει η ΑΕΚ συγκεκριμενα)

Μετα το χθεσινο χειρουργειο σιγουρα η επιλογη “Ολυμπιακος” κερδισε και αλλους “φανς”…

Kι εδω πρωτοι

εχουν πληρωσει τους μοντερειτορς και εδω…

Αφου ολα τα Παοκια ειχαμε το ψηφοδελτιο σταυρωμενο και το ριξαμε με το που ανοιξε το poll:pΔες ποσους ψηφους εχει ο Αρης,που νομιζετε οτι τους βλεπουμε και για εχθρους μας:p

Ψήφισα βάζελο είναι η αλήθεια αλλά δεν έχει και πολύ νόημα… Καθαρός οπαδισμός… Όλες οι ομάδες είναι ΠΑΕ - Ανώνυμες Εταιρείες, έχουν σκοπό το κέρδος. Σε παρόμοιο πολλ "Ποιά μάρκα μισείτε περισσότερο - Puma, Nike, Adidas κτλ- φαίνεται το πόσο λάθος είναι οι ψηφοφορίες αυτές. Γιατί να μισώ μια εταιρεία; Με απέλυσε; Μου φαγε τα δεδουλευμένα;

Απλά η μόνη διαφορά μεταξύ ΠΑΕ και άλλων ΑΕ είναι η διαφορετική λειτουργία του ανταγωνισμού. Στα παπούτσια ας πούμε, αν σου χαλάσουν τα Puma πας και αγοράζεις Adidas μετά… Στο ποδόσφαιρο όμως, αν η ομάδα σου ξεφτιλιστεί δεν αλλάζεις ομάδα…Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην αγοράζεις εισιτήρια, αλλά και πάλι, δε θα ενισχύσεις τους ανταγωνιστές αγοράζοντας εισιτήρια άλλης ομάδας!

Μεγαλη τιμη.

ναι, αλλά εδώ είμαστε και ηθικά οι πρωταθλητές!!! :lol:

Μισώ τον γαύρο για αντικειμενικούς καθαρά λόγους που θα αναλύσω με μεγάλο ποστ αργότερα

χμμ… παλιοτερα ασχολιομουν αρκετα με το ελληνικο πρωταθλημα. Με εμαθαν να ειμαι Παναθηναικος απο πιτσιρικα οποτε αυτον υποστηριζα. Πακετο βεβαια ερχοταν και μια Χ αντιπαθεια για τον Ολυμπιακο. Ε νταξει. Αυτο.

Μεγαλωνοντας ομως, και παρακολουθωντας ξενα πρωταθληματα, τσουλου, ουεφες και λοιπά δημιουργησα ενα μισος για το ελληνικο πρωταθλημα στο συνολο. Και ναι, εχω μια αγαπη για τον Παναθηναικο, και σαφως θα χαρω πχ αν κανουμε καμια “μεγαλη” εγχωρια νικη, αλλα κατα τ’αλλα αδιαφορω πληρως.

Οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα και να παιζει σε μεγαλες διοργανωσεις θα την υποστηριξω και θα δω το ματς, και πιθανοτατα θα το ευχαριστηθω. Αλλα τις μικροτητες, τους αλληλοσπαραγμους, παραγκοτζιγκερ υπερσωκρατικες γελοιοτητες δεν θα τις παρω.

κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα ρε φιλαράκο χαλάνε την πιάτσα

τον ξέρω,έχω το μςν του,κάνω πλάκα,όχι πόντο

Αγάπα τον εχθρό σου:p:!:

παρα πολλες επιλογες το τοπικιο…

Αλλα τα πραγματα ειναι σχετικα πιο απλα!!
ολοι ξερουμε οτι οι περισσοτεροι οπαδοι ειναι οι Γαβροι και οτι η υπολοιπη Ελλαδα ειναι απλα αντι-Ολυμπιακοι!
:lol: