Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Kάθεστε και ασχολείστε με τον φασιστάκο… φαντάζομαι αν οι 4 συλληφθέντες είχαν “πάει και παρανομούσαν από τα δεξιά”, όπως οι 23 φασίστες συλληφθέντες στην Καβάλα, τα πρόσωπα και τα ονόματα των οποίων δεν είδαμε ποτέ, το forum θα την έβγαζε με ένα μέλος λιγότερο.

Η πεμπτουσία του φασισμού είναι ο ετεροπροσδιορισμός και η γενίκευση…Αυτή η καραμέλα πρέπει να τελειώνει…

Άντε πήγαινε τώρα χάζεψε κανένα βίντεο του Πλεύρη, ξέρεις εσυ…

bottom line ; σε όλα τα κράτη όταν εναντιώνεσαι στην εξουσία τρως ξύλο. είτε αυτό είναι πορεία, είτε αυτό είναι τρομοκρατική οργάνωση. ο ξηρός δεν είχε φάει ξύλο γιατί του σκασε η βόμβα στα χέρια του μαλάκα. Σχεδόν όλοι όμως τρώνε ξύλο. έτσι το ξερα απο ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ. και όποιος πει ότι πέφτει από τα σύννεφα με τη βία των αστυνομικών λέει απλά μαλακίες.
πρώτο τσεκπόιντ = μην πέφτετε από τα σύννεφα/δεν ανακαλύψατε τον τροχό επειδή την είδανε στρητ φάητερ και είπαν να ποστάρουν μερικές στραπατσαρημένες μάπες ΕΝΟΧΩΝ.

δευτερο τσέκποιντ ; δεν με νοιάζει η ηλικία τους.ενήλικοι είναι. δεν τους εκμεταλλευόταν κάποιος μεγαλύτερος. ήξεραν τι κάναν. καλάσνικοφ είχανε, ληστείες κάνανε, ομήρους παίρνανε (την ψυχολογική βία στους ομήρους κλαψ λυγμ μουαααα την σκεφτήκατε? σνιφ)

kai gia nakanw kai gw th genikefsh mou mias και είναι της μόδας ;
Μάγκες το παίζουνε ενώ είναι μαλάκες. από τη στιγμή που ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ στον ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ‘ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΕ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΡΕ ΜΟΥΝΙ’ καλά κάνεις και τρως μερικές γκλοπιές.

καλόςςςςς!!!

triton και τελευταίον:

όταν σας λέμε κάτι, γιατί πρέπει να φέρνετε ως αντιπαράδειγμα τους ΔΕΞΙΟΥΣ που πιάσανε?
Εμένα τι μου το λέτε? Δεν το ξέρω ότι η ΕΛΑΣ μπορεί να τα χει καλά με τη ΧΑ? Πέφτω απ τα σύννεφα? Προφανώς και αν μία ομάδα/οργάνωση που συλλαμβάνεται δεν είναι κάτα ένα Α(μεγάλο δηλαδή) ποσοστό εναντίον της ιδεολογίας του Πολιτεύματος το οποίο η ΕΛΑΣ υπηρετεί , δεν θα το θεωρήσουν τόσο σημαντικό και δεν θα ποστάρουν φωτογραφίες. Πολύ περισσότερο αν τα χουν κάνει πλακάκια οργάνωση/ΕΛΑΣ.
Εγώ γιατί πρέπει να θιχτώ απ’ αυτό? Επειδή συμπεράνατε ότι είμαι φασιστάκος?

πως να το πω? Ας τους σπάγαν στο ξύλο και τους δεξιούς/ακροδεξιούς που κάνανε τη ληστεία/πουλάγαν ναρκωτικά. Χέστηκα. Εγκληματίες ήταν.

2 είναι τα σημαντικά στην υπόθεση.Πρώτον ότι η αστυνομία κατάφερε να φέρει σε πέρας επιχείρηση που περιλάμβανε μέχρι και όμηρο χωρίς να έχουμε θύματα (ακόμα και στο βαν ο ένας από τους ληστές τον σημάδευε με καλασνικοφ).Και εδώ πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Ε.Α… Και δεύτερο σημαντικό είναι το νεαρό της ηλικίας των κατηγορουμένων που πρέπει να προβληματίσει.Για τον ξυλοδαρμό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Η αστυνομία λέει ότι ήταν πάνω στην επιχείριση για τον αφοπλισμό.Ας το ψάξουν και αν έχουμε παραβίαση των δικαιωμάτων να τιμωρηθούν οι ένοχοι.Τόσο απλά.

καλα. αυριο θα τους στειλω τουρτα.

και μετα λες οτι δεν εχεις χιουμορ…

αφου το λεει η αστυνομια ετσι ειναι.σιγα μην πιστεψουμε τους αναρχοαπλυτους,

[SPOILER][/SPOILER]

Γιατί να προβληματίσει;; Ίσα ίσα είναι το πιο λογικό. δηλαδή πρέπει ο άλλος να φτάσει 40 χρονων ξερω 'γω για να αντιδράσει στην εξουσία (sic) (αν είναι σωστή ή λανθασμένη η αντίδραση το αφήνω να το κρίνουν άλλοι). Δηλαδή τα παιδιά βλέπουν το μέλλον τους να καταστρέφεται και πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους και να περιμένουν σκυμμένοι να τους μπει η ψωλή στον κώλο;;.

Αυτό που πρέπει να σε προβληματίσει είναι γιατί πράττουν έτσι σε αυτή την ηλικία; μήπως έχει να κάνει με αυτούς που ψήφισες εσυ;

Μεγάλη επιστροφή :!:

«Στο αστυνομικό τμήμα μας απομόνωσαν και μας έβαλαν κουκούλες στο κεφάλι. Επί τέσσερις ώρες μας γρονθοκοπούσαν και μας έβριζαν»

Και που ξέρουμε ότι δεν φέραν Πακιστανούς να τους γρονθοκοπήσουν?

*αν ειναι αλήθεια

:lol3::lol3::lol3:

Ανεξίτηλη θα μείνει στη μνήμη του γιατρού Κ.Κ. από την Κοζάνη, ο οποίος κρατήθηκε [B][SIZE=“4”]όμηρος[/SIZE][/B] από τους τρομοκράτες κατά τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό, η απίστευτη περιπέτεια που έζησε την περασμένη Παρασκευή.

[B][SIZE=“4”]Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Δημοκρατία ο γιατρός ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς που δεν ήξεραν ότι ήταν ο όμηρος και προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.[/SIZE][/B]

Ο όμηρος είχε αρχικά την ίδια αντιμετώπιση με τους δράστες ώσπου να ξεκαθαριστεί ότι δεν ήταν ληστής και κρατήθηκε με χειροπέδες. Ωστόσο στη συνέχεια τον απελευθέρωσαν και ο γιατρός δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους γιατρούς γιατί έσωσαν τη ζωή του.

Η περιπέτεια του γιατρού ξεκίνησε όταν είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο των τρομοκρατών οι οποίοι αναζητούσαν όχημα για να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό. Το βρήκαν στην Καστανιά Ημαθίας και με την απειλή όπλων ανάγκασαν τον οδηγό να βγει από το τζιπ του.

Εκείνη την ώρα ο γιατρός μιλούσε στο κινητό του και άθελά του ο συνομιλητής του έγινε αυτήκοος μάρτυρας της ομηρίας. «Μη με πυροβολήσετε» φώναζε ο γιατρός πριν τον βάλουν με το ζόρι στο βαν τους οι τρομοκράτες.

Οταν η αστυνομία ακινητοποίησε τελικά το βαν στο κέντρο της Βέροιας εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές αφού προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είναι τρομοκράτης ο γιατρός πήγαινε προς το μέρος των αστυνομικών την ώρα που οι δράστες προσπαθούσαν να διαφύγουν προς την αντίθετη πλευρά.

Πηγή: Η απίστευτη ιστορία του γιατρού από την Κοζάνη που κρατήθηκε όμηρος από τους ληστές και ξυλοκοπήθηκε άγρια

λογικά θα χτύπησε πάνω στην πάλη για να τον αφοπλίσουν απο τα καλαζνικοφ και τα μπαζούκας που ειχε…oh wait!!
:lol3::lol3::lol3:

@FatMidgetOx ε θα το έλεγε ρε η αστυνομία μην ανησυχείς… (ελπίζω η άγνοιά σου και η απερισκεψεία σου να αντιμετωπιστεί με απαντήσεις ανάλογες με την δική μου, γιατί είναι δύσκολο κάποιος να μείνει ψύχραιμος διαβάζοντας αυτά που γράφεις)

Υ.Γ. Τα λες και στη παρέα σου αυτά και γελάτε?

Στην παρέα μου δεν μιλάμε για πολιτικά. Μόνο για αθλητικά.

Το πρόβλημα με τον Όμηρο δεν κατάλαβα, ποιο είναι?
Έφαγε μερικές μπάτσες παραπάνω, σιγά το πράμα. Γιατρός είναι μπορεί να κάνει τις γιατρειές του. Ας σταματήσουμε να βλέπουμε συνέχεια την αστυνομία ως το μεγάλο κακό. Οι αναρχικοί φταίνε που τον πήρανε. Όχι τα όργανα που έκαναν την δουλειά τους (να βαράνε κουκουλοφόρους). Άντε να πούμε

Ελα πες τωρα,αστυνομικος δεν εισαι?Ελα,δεν ειναι ντροπη…:wink:

όχι, τρολ είναι

Δεν ξέρω αν τρολάρεις αλλά όπως και να’χει -->

Α, και το πρόβλημα με τον Όμηρο είναι [U]αυτό[/U].

:vibrate::vibrate::lol2::lol2:
δεν ξερω ποιος εισαι,αλλα το τρολινγκ σου θεριζει.