Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Μεγάλη επιστροφή :!:

«Στο αστυνομικό τμήμα μας απομόνωσαν και μας έβαλαν κουκούλες στο κεφάλι. Επί τέσσερις ώρες μας γρονθοκοπούσαν και μας έβριζαν»

Και που ξέρουμε ότι δεν φέραν Πακιστανούς να τους γρονθοκοπήσουν?

*αν ειναι αλήθεια

:lol3::lol3::lol3:

Ανεξίτηλη θα μείνει στη μνήμη του γιατρού Κ.Κ. από την Κοζάνη, ο οποίος κρατήθηκε [B][SIZE=“4”]όμηρος[/SIZE][/B] από τους τρομοκράτες κατά τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό, η απίστευτη περιπέτεια που έζησε την περασμένη Παρασκευή.

[B][SIZE=“4”]Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Δημοκρατία ο γιατρός ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς που δεν ήξεραν ότι ήταν ο όμηρος και προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.[/SIZE][/B]

Ο όμηρος είχε αρχικά την ίδια αντιμετώπιση με τους δράστες ώσπου να ξεκαθαριστεί ότι δεν ήταν ληστής και κρατήθηκε με χειροπέδες. Ωστόσο στη συνέχεια τον απελευθέρωσαν και ο γιατρός δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους γιατρούς γιατί έσωσαν τη ζωή του.

Η περιπέτεια του γιατρού ξεκίνησε όταν είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο των τρομοκρατών οι οποίοι αναζητούσαν όχημα για να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό. Το βρήκαν στην Καστανιά Ημαθίας και με την απειλή όπλων ανάγκασαν τον οδηγό να βγει από το τζιπ του.

Εκείνη την ώρα ο γιατρός μιλούσε στο κινητό του και άθελά του ο συνομιλητής του έγινε αυτήκοος μάρτυρας της ομηρίας. «Μη με πυροβολήσετε» φώναζε ο γιατρός πριν τον βάλουν με το ζόρι στο βαν τους οι τρομοκράτες.

Οταν η αστυνομία ακινητοποίησε τελικά το βαν στο κέντρο της Βέροιας εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές αφού προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είναι τρομοκράτης ο γιατρός πήγαινε προς το μέρος των αστυνομικών την ώρα που οι δράστες προσπαθούσαν να διαφύγουν προς την αντίθετη πλευρά.

Πηγή: Η απίστευτη ιστορία του γιατρού από την Κοζάνη που κρατήθηκε όμηρος από τους ληστές και ξυλοκοπήθηκε άγρια

λογικά θα χτύπησε πάνω στην πάλη για να τον αφοπλίσουν απο τα καλαζνικοφ και τα μπαζούκας που ειχε…oh wait!!
:lol3::lol3::lol3:

@FatMidgetOx ε θα το έλεγε ρε η αστυνομία μην ανησυχείς… (ελπίζω η άγνοιά σου και η απερισκεψεία σου να αντιμετωπιστεί με απαντήσεις ανάλογες με την δική μου, γιατί είναι δύσκολο κάποιος να μείνει ψύχραιμος διαβάζοντας αυτά που γράφεις)

Υ.Γ. Τα λες και στη παρέα σου αυτά και γελάτε?

Στην παρέα μου δεν μιλάμε για πολιτικά. Μόνο για αθλητικά.

Το πρόβλημα με τον Όμηρο δεν κατάλαβα, ποιο είναι?
Έφαγε μερικές μπάτσες παραπάνω, σιγά το πράμα. Γιατρός είναι μπορεί να κάνει τις γιατρειές του. Ας σταματήσουμε να βλέπουμε συνέχεια την αστυνομία ως το μεγάλο κακό. Οι αναρχικοί φταίνε που τον πήρανε. Όχι τα όργανα που έκαναν την δουλειά τους (να βαράνε κουκουλοφόρους). Άντε να πούμε

Ελα πες τωρα,αστυνομικος δεν εισαι?Ελα,δεν ειναι ντροπη…:wink:

όχι, τρολ είναι

Δεν ξέρω αν τρολάρεις αλλά όπως και να’χει -->

Α, και το πρόβλημα με τον Όμηρο είναι [U]αυτό[/U].

:vibrate::vibrate::lol2::lol2:
δεν ξερω ποιος εισαι,αλλα το τρολινγκ σου θεριζει.

Παρακαλώ όσοι μπορούν να βοηθήσουν…

Ευχαριστώ

Μετα την Ιλιαδα ξεπουληθηκε και σταματησε να κραταει ψηλα τη φαση.

http://www.thepressproject.gr/article/38092/DendiasELS-kaluptoun-tous-astunomikous-pou-traumatisan-sobara-20xroni-ston-Korudallo

[B]Δένδιας/ΕΛ.ΑΣ. καλύπτουν τους αστυνομικούς που τραυμάτισαν σοβαρά 20χρονη στον Κορυδαλλό[/B]

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 20χρονη κοπέλα, που παρασύρθηκε από περιπολικό (αριθμός πινακίδας Ε.Α. 23542) στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι τη Παρασκευής

Η οικογένεια και οι φίλοι της Πωλίνας Κελεμπεσιώτη, αναζητούν μάρτυρες του ατυχήματος, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκάλεσε περιπολικό που παραβίασε το “κόκκινο” και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο.
Μέσω του διαδικτύου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η οικογένεια και οι φίλοι μιας 20χρονης κοπέλας από τον Κορυδαλλό αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες ατυχήματος που συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι στην Λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταφέρει ήδη να συγκεντρώσουν, η άτυχη Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεσε σοβαρά χτυπημένη από διερχόμενο περιπολικό που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Σύμφωνα με τους οικείους της η 20χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μέσω του διαδικτύου αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες που θα ρίξουν φως στις συνθήκες του ατυχήματος.

Η 20χρονη πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού, της οποίας ήταν δραστήριο μέλος, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Κορυδαλλός πόλη των παιδιών».

«Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, το σχολείο της, ζητάμε την βοήθεια σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα. Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μπράβο μαλάκες. Μόνο αυτό.

εμετός!!!
την χτύπησαν και πήγαν και φύγαν τα ταγάρια!τουλάχιστον αφού κάνεις την μαλακία, κάτσε να βοηθήσεις την κοπέλα πρωτίστως και δέξου τις συνέπειες τις μαλακίας σου μετά και όχι να εγκαταλείπεις τραυματία.

Δυστυχώς θα γλιτώσει της φυλακής τα σίδερα το τέρας, έτσι γίνεται, ως συνήθως.

Είναι που με την Αστυνομια διπλα του, ο πολιτης αισθάνεται ασφαλέστερος!

Δεύτερη επιστράτευση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

http://tvxs.gr/news/ellada/se-theseis-maxis-para-tin-epistrateysi-oi-naytergates

[B]Τι δεν καταλαβαίνεις;[/B]

[B]ΚΑΙ [/B]αναγκαστική εργασία [B]ΚΑΙ [/B]απλήρωτοι οι περισσότεροι …

Θέλω να πάνε αύριο να κάνουν επίσχεση εργασίας και να πάει η επιστράτευση άπατη 8)8)8)

κατά τα άλλα,

[SPOILER]

[/SPOILER]

αδιασειστα στοιχεια της ΕΛ.ΑΣ που αποδεικνυουν οτι το περιπολικο δεν περασε με κοκκινο

[SPOILER][/SPOILER]

ο ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα βάζει συνέχεια αυτογκόλ…