Καπνίζετε?

έπικ :lol:

Ο καλυτερος τροπος για να κοψεις το τσιγαρο ειναι να αρχισεις μπαφο σκετο απλα πρεπει να εχεις λεφτα :!:

Ποστοφδεντει-φαση.

εγω παλι νομιζω οτι εσυ εχεις αρχισει να μου τα κανεις τσουρεκια με την εμμονη σου να απαντας βλακωδως σε οτι πω. γκετ ε λαιφ.

Κοίταξε φίλε Wrong. Προσωπικά δεν καπνίζω αλλά έχω φίλους που καπνίζουν. Το αν θα το κόψουν ή όχι είναι προσωπική τους υπόθεση. Δε νομίζω να βοηθάει το να έχουν έναν άνθρωπο σα μπαμπούλα από πάνω τους, τι διάολο, τόσο φανατικοί καπνιστές ήταν? Σκέψου επίσης ότι ξέρουν τα αρνητικά του τσιγάρου από τις αντικαπνιστικές διαφημίσεις που προβάλλονται πλέον σχεδόν αποκλειστικά γιατί τώρα θυμήθηκε η κοινότητα ότι το τσιγάρο είναι επιβλαβές (οι παλιοί θυμηθείτε ηθοποιούς του '60 ή 70 να καπνίζουν και να λένε πόσο έξυπνο είναι).

Ακόμη δείχνει πολλά το bold μέρος του πόστ σου για τη συμπεριφορά σου απέναντι τους. Και μη μου αρχίσεις τα “εγώ φταίω? αυτοί είναι ηλίθιοι και δε με άκουγαν” γιατί εαν τους μίλαγες με τέτοιο τρόπο μέσα στη μάπα τους, καλά κάναν και ξεκόψανε. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα και περιμένουν από ένα φίλο διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή της κοινωνίας ή των γονιών τους. Το να τους τα πείς με τον ίδιο υστερικό τρόπο είναι απλά η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι, δε φέρνει αποτέλεσμα. Οπότε το κλειδί για μένα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα τους το πείς.:wink:

πάντα με μια δόση ελιτισμού κ απέχθειας προς τον συνομιλητή , good work .
(έκανα σερτς μόνο μέχρι την 2 σελίδα των ποστ σου , δν ήθελα να πάω παραπέρα .)

[SPOILER]

τελικά είσαι μεγάλος ψεύτης …[/SPOILER]

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

ή και όχι.

φάε και πιες όσο και ό,τι σκατά θες. αρκεί να μη το κάνεις συνέχεια και δε φτάνει ποτέ το οξυγόνο στο κεφάλι σου για να σκεφτείς έτσι λίγο στοιχειωδώς λογικά και ανθρώπινα. θέλουν κι άλλοι να ζήσουν την ΣΚΥΛΑ τη ζωή και μετά να πεθάνουν, αφήστε τους να το κάνουν όπως θέλουν.

ρε ρονγκ πλιζ ποσταρε φωτο/fb λινκ, κάτι. γιατί είμαι σίγουρος ότι θα σαι ένα αγάμητο μυγόφτυμα;

ούτε το φάε και πιες ό,τι σκατά θες. Όποιος τρώει αυξημένες ποσότητες κρέατος επιβαρύνει πάρα πολύ τον πλανήτη.

μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να αλλαξω τη μαρκα μου (marlboro lights) με καπνο (old holborn κιτρινο) περσι λεω να το ξαναπροσπαθησω φετος με phillip morris μπλε…εχω ακουσει πολυ καλα λογια…
ειναι κ 0,80 φθηνοτερα…:wink:

εγω παρολο που καπνιζω εδω και 4 χρονια ποτε δν μπορεσα τα κανονικα τσιγαρα ποτε δν μ αρεσαν! παντα καπνος! :stuck_out_tongue:

Καλά όλα αυτά περί ελεύθερης επιλογής στο κάπνισμα κλπ, και δεν διαφωνώ.
Αλλά… επειδή ένας καπνιστής είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα έχει διάφορα προβλήματα υγείας, που σχετίζονται άμεσα με το κάπνισμα, θα έπρεπε να προβλέπεται (σαν αντικίνητρο στο κάπνισμα θα το έλεγα) να μην έχουν εντελώς δωρεάν ιατρική περίθαλψη για νοσήματα σχετιζόμενα με κάπνισμα, διότι η ελεύθερη επιλογή του καθενός δεν θα έπρεπε να επιβαρύνει το εθνικό σύστημα υγείας που πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι. Μια σκέψη είναι αυτή, έχω και άλλες… αλλά καλύτερα με δόσεις να τις βγάζω, γιατί προβλέπω “μακελειό” εδώ μετά 8)

Δεν καπνίζω αλλά διαφωνώ. Με την ίδια λογική τα άτομα που τραυματίζονται σε τροχαίο να μην περιθάλπτονται γιατί ήταν ελεύθερη επιλογή τους να οδηγήσουν αυτοκίνητο και δεν θα έπρεπε να επιβαρύνει το εθνικό σύστημα υγείας που πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι.

Ατυχής παραλληλισμός στο παράδειγμά σου, διότι βασικά η ασφαλής οδήγηση σύμφωνα με τον ΚΟΚ, θα είχε σχεδόν μηδενικά ατυχήματα. Εντάξει, αυτό που πρότεινα έχει και τις τεχνικές δυσκολίες του, άλλωστε δεν είπα να μην περιθάλπτονται καθόλου, ούτε καν είπα ότι να πληρώνουν όλα τα έξοδα, αλλά να έχουν κάποια συμμετοχή στα έξοδα. Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές.

???

δωρεαν δεν την λες γιατι εχεις πληρωσει τοσα χρονια για την ασφαλιση σου ουκ ολιγα χρηματα [B]ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ[/B]

επισης με τη λογικη σου δεν πρεπει να περι8αλπονται ΔΩΡΕΑΝ(?)οσοι εχουν νοσηματα που σχετιζονται με τη χρηση αλκοολ (γιατι ηταν επιλογη τους το οτι επιναν)/οσοι πα8αινουν ατυχημα με μηχανη και δεν φορουσαν κρανος/ κλπ κλπ κλπ

κατα τα αλλα, το τσιγαρο ειναι μεγαλη μλκ

μονο οταν κερνανε:lol:

ξερει κανεις σε τι διαφερουν τα philip morris μπλε κανονικο κ τα philip morris μπλε που κανουν 3 ευρω ?
παντως οχι στο μεγεθος…

Κανονικά είμαι κατά του συστηματικού καπνίσματος από τη στιγμή που γίνεται εξάρτηση, είναι μαλακία… Ωστόσο κάποιες φορές τραβιέται το άτιμο! Το βράδυ ειδικά, με μουσικούλα ή ποτό ή και γενικά αν είσαι σε μια λίγο ντάουν φάση… Όσο μπορείς να το ελέγξεις είναι καλά, βέβαια συνήθως έτσι αρχίζει και συστηματοποιείται…

δεν ξέρω ακριβώς ποιά η διαφορά τους αλλά εμένα τα Phillip morris μπλέ(όχι το κανονικό) νιώθω σαν να μου γδέρνουν το λαιμό.