χαχααχχαχαχααχ εμενα μου αρεσε ρε!
σχετικα με τις μεταφρασεις παραπανω
do you see how I’m looking you?
με βλεπεις που σε βλεπω και καλα
χαχααχχαχαχααχ εμενα μου αρεσε ρε!
σχετικα με τις μεταφρασεις παραπανω
do you see how I’m looking you?
με βλεπεις που σε βλεπω και καλα
two cannibals were eating a clown. and the one says to the other
-does this taste funny to you ?
Thnx!
Αυτο το εχω πει πριν καιρο αλλα ειναι οντως μαλακια… :lol:
Τις μεταφρασεις δε τις διαβασα ολες αλλα θα πρεπει να εχει πολυ γελιο το “χεσε ψηλα και αγναντεβ”
Δεν είναι δικό μου αλλά είναι :cold: οπότε βρήκε το σπίτι του!
Πως λέγεται ο Αι Βασίλης των αιλουροειδων?
Αι οφ δι τάιγκερ
Πώς θα φώναζαν τον Βασίλη Σπανούλη αν ήταν χρήστης του φόρουμ μας?
V-Spam
:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: Υπονοείς κάτι θρασύτατε!?!Ραντεβού στις 9 στο Σύνταγμα για μονομαχία!:lightsabre: :lightsabre:
οχιιι…δεεεεε…
Εσυ θα εισαι με την παρεα των emo και ο tolki με τους καγκουρες…
O Πυραμίδας δε σε έβρισε
λοιπον ηταν μια φορα η μαρια και ο σταματης οποτε χτυπα το ξυπνητηρι και πεταγεται η μαρια
-σταματη δε θα πας για δουλεια?
-φυσικα
οποτε ετοιμαζεται ο μαγκας ο σταματης και κιναει για το μεροκαματο. γεματη χαρα η μαρια ακουει το κουδουνι να χτυπαει . ηρθε ο κυριακος σκεφτηκε
-ποιος ειναι
βρε τη μαρια και το σταματη
πως λεγεται ο αγιος βασιλης μετα απο 3 μπουκαλια βοτκα???
Βασιλοπιτα
Τι περιμένει μια ξανθιά στην κορυφή ενός βουνού?
Να πιάσει που***κρυο
Καινουργια μαλακια by Defix…
Πως λεγεται ο τραγουδιστης που οταν τον βλεπεις σου γυριζει τα αντερα?
Αηδιος… :lol:
Πως θα ειναι ο τιτλος μιας εφημεριδας αν 2 πρεζακια πανε και βαζουν φωτια στα ξαφνικα στο σπιτι της Αθηνας Ωναση με αποτελεσμα να καει ζωντανη?
Τζανκι καινε(ν)τη Ωναση
#-o
Και ενα 2ο…
Ειναι το Δεχτσα,η Αθηνά και γυρνωντας απ τη Σαμο με το αεροπλανο καθεται διπλα σε μια ηλικιωμενη κυρια.Πιανουν μια κουβεντα εκ βαθεων και η Αθηνα συμποναει την καημενη τη γριουλα που προσφατα απ οτι μαθαινει εχει χασει τον αντρα της.Αποφασιζει λοιπον να την φιλοξενησει σπιτι της.Ο Μπαλτας μη γνωριζοντας την ολη κατασταση μενει εκπληκτος οταν κατεβαινοντας απ το αεροπλανο του ανακοινωνει την αποφαση που εχει παρει και του προτεινει να ρθει κι αυτος να συγκατοικησει μαζι τους,ωστε να προσεχουν τη γριουλα με βαρδιες.
Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα για τον Μπαλτα?
Συν Αθηνά και η χηρα κεινη…
:cold: :cold: :cold:
ενα δικο μου παλιο…
Ο Boxer
Eιναι τουρνουα Βοχ.
Ο παρουσιαστης μιλα: απο την μια γωνια οοοοοοο ΤΑΔΕ!!! εεεεεεεεεε το κοινο,χαμος,ο boxer πανηγιριζει…και απο την αλλη γωνια…και ανεβαινει μια γυναικα…
Boxer:γυναικα??? εγω δε μπορω να χτυπησω γυναικα, τι μλκιες ειναι αυτες…
καμπανακι χτυπαει και η γυναικα ορμα…βαρα δεκσι αριστερο δεκσι…ο boxer ολο και προς τα πισω φτανει γωνια και καθεται και τις τρωει και προσπαθει να αμυνθει δε μπορω να τη χτυπησω γμτ ,δεν τα κανω εγω αυτα,σκατα λεει… και η γυναικα συνεχιζει ωσπου ο διαιτητης σταματα τον αγωνα και ανακυρισσει νικητρια την γυναικα.
ο boxer φωναζεισκατα…τι μλκιες ειναι αυτες!!!με γυναικα??
2ος αγωνας.τα ιδια…απ τη μια γωνια οοοοοοοοο…ΤΑΔΕ,εεεεεεεεε το κοινο,χαμος,πανηγιριζει ο boxer(αλλος, οχι ο ιδιος)και στην αντιπαλη γωνια…ησυχια…και ανεβαινει παλι η γυναικα.ο boxer ξαφνιαζεται
καμπανακι και η γυναικα ορμα…μπαμ μπουμ, ο καημενος boxer στριμογμενος σκεφτεταιτι να κανω…να την βαρεσω…δε μπορω…θα χω τυψεις…θα παθει τπτη γυναικα βαρα απο δω απο κει και τελικα ο καημενος boxer νευριασμενος και απογοητευμενος παρετειτεε δε γινονται αυτα τα πραγματα λεει και φευγει…
3ος αγωνας τα ιδια…4ος,5ος…τελικος και το κυπελο σηκωνει η γυναικα.
οι boxer μαζευονται στα αποδητηρια μες’στα νευρα.Ενας απ’αυτους τους μαζευει ολους κοντα,τους κοιταζει και τους λεει…
Ρε Σεις…δεν την παλευουμε…
Ε,δεν ηταν και δυσκολο να το εμπνευστεις.
Απο την αλλη εχω μηνει μαλακας με τον hokam! 8O
Πως του ερχονται τετοια πραγματα???Δλδ τα 2 τελευταια ειναι πολυ δυσκολα να τα εμπνευστεις! :respect:
Στη δικια μου περιπτωση ας πουμε δεν ηταν και πολυ δυσκολο να το εμπνευστω.Εβλεπα την Κελεκιδου στην τελεοραση και τσακωνομουν με την ξαδελφη μου να το αλλαξει και της πεταω ενα “μωρε αυτη δεν ειναι αοιδος ειναι αηδιος!” Ριξαμε κατι γελια και ετσι βρηκα το ανεκδοτακι… :lol:
Βλακεια stroke at 3.18.
Εμπνευση:καμμενος μσν διαλογος με Θεριο
Κατα τη μυθολογια τι ειπε ο Oυρανος την πρωτη φορα που εκανε ερωτα με τη Γη?
Ω Γαια
:cold: :cold: :cold:
Είσαι θεός…Έτσι απλά!!!