Up the hammers |||!

Δυστυχώς δε θα έρθω σμρ για λόγους παρέας αλλά κυρίως χρημάτων (δεδομένου και της κυριακάτικης συναυλίας που θα πάω στο καπάκι κ λοιπών εξόδων)

Καλά να περάσετε!!! Manilla Road ρεεε!

Ανταποκριση απο τη σημερινη μερα (Beware ομως, μιας και δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τον χωρο οποτε οι πιο χωμενοι μπορει να εχουν διαφορετικη αποψη):

Trinakrius: Oμολογω οτι περα απο το ονομα που πρεπει να το αλλαξουν αμεσα δεν βρηκα αλλο ψεγαδι. Πολυ καλες συνθεσεις (τους ειχα τσεκαρει και στο MySpace), αρκετα καλη σκηνικη παρουσια (ειδικα απο τον τραγουδιστη), sabbath-ικα doomy riffs. Με επεισαν τοσο ωστε να αγορασω CD τους απο το χωρο της συναυλιας.

Celtic Legacy: Eιναι Ιρλανδοι οποτε αυτο αυτοματα τους δινει παραπανω ποντους. Thin Lizzy καταβολες, Maiden επιρροες (ο τραγουδιστης εχει εικονισμα τον Bruce). Kι αυτοι πολυ καλοι, heavy metal επικο και οπως πρεπει. Μεγαλη μορφη ο μπασιστας.

Silver Fist: Ισπανοι που τραγουδανε στη μητρικη τους και παρολαυτα δεν ακουγονται αστειοι. Ειχαν νευρο αλλα δεν με κερδισαν ιδιαιτερα. Ωραιο κλεισιμο με διασκευη στο Raining Blood.

Lonewolf: Απ’ οτι ειδα εχουν μεγαλο ρευμα στην Ελλαδα. Προφανως βοηθαει σ’ αυτο το οτι εχουν κομματι με τιτλο Hellenic Warriors. Η ανταποκριση του κοσμου τους εδωσε εξτρα ωθηση και απεδωσαν εξαιρετικα αλλα τα κομματια τους (αυτα που ακουστηκαν τουλαχιστον) δεν διαφερουν σχεδον καθολου το ενα με το αλλο.

Battleroar: Στο σημειο αυτο ειχα αρχισει να κουραζομαι, αλλα αφενος απεδωσαν κι αυτοι πολυ καλα, αφετερου τα κομματια με το ηλεκτρικο βιολι τα βρηκα φανταστικα.

Cage: Και μου το λεγε ο Angmar να τους τσεκαρω. Το αμελησα μεχρι λιγες μερες πριν τη συναυλια. Τελικα μας εδωσαν τα μυαλα στο χερι. Live με νευρο και ατελειωτο headbanging. Η καλυτερη εμφανιση της βραδιας. Φωναρα ο τραγουδιστης, τρομακτικα τα μπρατσα του ενος κιθαριστα. Δυστυχως ενω ημουν πολυ κοντα, δεν καβατζωσα την μπαγκετα του Leggio. :frowning:

Stormwarrior: Εχοντας δωσει αιμα το πρωι, οι δυναμεις μου με εγκατελειπαν σιγα σιγα και το ψυχωμενο μεν, τυπικο δε heavy metal των Γερμανων δεν βοηθησε και ιδιαιτερα. Προς το τελος του σετ βγηκα εξω να παρω αερα.

Manilla Road: Πρωτη (μικρη) απογοητευση το οτι τελικα τα περισσοτερα φωνητικα τα εκανε (παλι) ο Hellroadie αφου οπως δηλωσε ο Shelton, ειχε κουρασει τη φωνη του στα πρoηγουμενα shows. Δεν με χαλασε και ιδιαιτερα παντως, αφου μια χαρα φωνη εχει και ο HR. Εμφανισιακα δεν τον σχολιαζω βεβαια :p. Το live ηταν καλο αν και το σετ εκανε καπου κοιλια. Εγω ομως ημουν πτωμα και εφυγα λιγο πριν το τελος της συναυλιας.

ΥΓ. Thanks σε Maiden1979/Angmar για την παρεα.

1η Μερα

Οι Heathendom που ανοιξαν το Fest ειναι πολυ αξιολογοι,εχουν καποιο Demo και συντομα κυκλοφορουν απο ξενη εταιρεια παρακαλω την πρωτη τους δουλεια!Προκειτε περι πολυ καλου Power Doom με καποια τεχνικα σημεια αλα Confessor και αλλαγες στις ταχυτητες οπως εκαναν παλιοτερα οι Θεοι Solitude Aeturnus!Eπισης ο τραγουδιστης εχει φοβερη φωνη και καταφερνει απο τα πιο σκληρα φωνητικα να παταει τσιριδες…πολυ καλος!

Η συνεχεια με μια πιο γνωστη μπαντα ειδικα στους Eπικο/παουρεαδες!!Οι Airged L’amh!Με νεο δυνατο δισκο στο σακουλι τους…απλα βγηκαν-γαμησαν και εφυγαν!Εντυπωση μου εκανε οτι τα νεα κομματια που ομολογουμενως φλερταρουν πολυ εντονα με το Φολκ στοιχειο ακουγοντε πολυ γαματα ζωντανα!Αν και ειχαν καποια προβληματα στην αρχη με τον ηχο ευτυχως τα πραγματα βελτιωθηκαν μετα!

Sentine Beast τωρα…και ηρθε η ωρα να την κανω λιγο για εξω γιατι η ατμοσφαιρα μεσα ηταν αποπνικτικη…να πω σε αυτο το σημειο οτι η προσελευση του κοσμου ηταν ικανοποιητοκατη…μια 300αρια ατομα βρισκονταν τουλαχιστον μεσα…φυσικα ο εξαερισμος δεν δουλευε ουτε για πλακα…ηταν και ζεστη η μερα…αλλα τελοσπαντωω…μολις γυριζω τους πετυχαινω να παιζουν το Phantom Of The Opera απο Maiden και πολυ καλα…γενικα ο κοσμος το ευχαριστηθηκε και σε ολο το σετ εγινε πανικος!

Και στην συνεχεια Dark Quarterer…με ξαφνιασαν πολυ ευχαριστα…ειχα ακουσει καποια κομματια τους χωρις προσοχη ομως…αυτοι οι γερολυκοι με κερδισαν κατευθειαν…αυτο το Epic/Prog υφος τους ειναι πραγματικα γαματο…δεν ξερω ποσες μπαντες μπορουν να βγαλουν τετοιο ηχο πανω στη σκηνη…ειδικα ο κιθαριστας τους επαιζε κυριολεκτικα απιστευτα!!Φοβεροι!!!Θα ψαξω τους δισκους τους…

Οι Memory Garden ειχαν φοβερο παθος,δυναμη…και αυτοι παιζουν Power/Doom τα δυναμικα μερη τους ειναι φοβερα!Ο τραγουδιστης τα ειχε παιξει και ευχαριστουσε συνεχεια το κοινο…σιγουρα δεν περιμενε τετοιο πανικο στα τραγουδια τους…μια μπαντα που με κερδισε κι θα τσεκαρω σιγουρα μελλοντικα!!

Οι Omen τωρα με τον ηχο να μην ειναι μαζι τους τα καφεραν μια χαρα!Ενταξει και πως δηλαδη να γινει το αντιθετο οταν με τοσες τραγουδαρες που διαθετουν!Το κοινο ειχε σχεδον γεμισει το κλαμπ και το συνεχες Headbanging μας ειχε κανει να λιωσουμε…Παμε για την 2η μερα!!

2η Μερα

Trinakrius μου φανηκαν απλα οκ, τραγουδιστης ειχε ωραια φωνη!!!

Celtic Legacy ηταν απολυτη ευχαριστηση,η φωναρα του τραγουδιστη και στα ψηλα και στα χαμηλα φωνητικα ηταν φανταστικη!!Γενικα μια πολυ καλη εμφανιση απο μια μπαντα που απο οτι φανηκε κερδισε πολλους χθες!!

Silever Fist+Lonewolf μπαινοβγαιναμε και δεν τους προσεξαμε και τοσο αλλα τουλαχιστον για τους Lonewolf απορω πως ειναι δυνατον να εχουν τοσο κοινο που τους γουσταρει…

Και αρχιζουν τα καλα!!Με Battleroar…κολαση το λιγοτερο,η καλυτερη εμφανιση απο οσες φορες τους εχω δει!Τα παιδια πραγματικα βελτιωνοντε χρονο με το χρονο σε ολα τα σημεια τους!!Ειδικα ο Μαρκο εχει κανει τεραστια βηματα προοδου!Πολυ καλο σετ,τα νεα κομματια γαμανε και στο Live(για το cd το ξεραμε),το βιολι ηταν πολυ καλη προσθηκη,μονο παραπονο πως δεν επαιξαν το Morituri Te Salutant αντι του Megaloman!!

Kαι παμε για Cage!!Iσοπεδωτικη εμφανιση,οι τυποι επαιξαν πραγματικα με πολυ δυναμη!Η θερμοκρασια στο κλαμπ εφτασε στα υψη!Ο τραγουδιστης μεγαλη μορφη εσκασε μυτη με την δερματινη μεταλλικη πανοπλια του την οποια τελικα εβγαλε…απιστευτη φωνη ειδικα στα ψηλα πιανει κορυφη!!Μονο παραπονο το οτι δεν επαιξαν το Christ Hammer!!Πραγματικο US Power Metal που ελεγε και ο τραγουδιστης!!

Εχοντας λιωσει απο Battleroar και Cage…ακολουθουν οι Stormwarrior!!Ηeading Northe και φυγαμε!!Speed/Power και ολα καλα,κοπανημα,τραγουδι απο το κοινο,κομματια και απο τα 3 αλμπουμ τους αλλα και εδω θα ηθελα καποια αλλα κομματια αντι αλλων…ρωτησα και τον τραγουδιστη για το Holy Cross και μου ειπε οτι ειναι δυσκολο να αποδωθει ζωντανα αυτο το κομματι…

Το 2ημερο εφτανε στο τελος του και ημουν ψοφιος λογω και της δουλειας οι δυναμεις με εγκατελειψαν και δεν ειδα ολο το σετ των Manilla οι οποιοι μεχρι εκει που τους ειδα ηταν αρκετα καλοι!

Γενικα τωρα το Φεστ ηταν αψογο απο πλευρα διοργανωσης!Με πολυ μερακι πραγματικα!Ενα μεγαλο Μπραβο στα παιδια που κρατανε την φλογα του Underground ζωντανη!Αντε και του χρονου με Titan Force!!

Τωρα για το Αn Club…ενα κλαμπ το οποιο οταν καποια συναυλια μαζεψει πανω απο 200 ατομα η ατμοσφαιρα γινετε αποπνικτικη…τα Air Condition υπαρχουν…αλλα φυσικα δεν δουλευουν!Μακαρι να βρεθει ενας ανθρωπος να φτιαξει ενα κλαμπακι για συναυλιες που να σεβετε τον πελατη!!

Για να προσθεσω κιε γω μερικες κουβεντες.

Trinakrius: Δυστυχως τους προλαβα στα τελευταια δυο κομματια, οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη. Ο καλος ηχος παντως ηταν αισθητος απ’ την αρχή κιόλας του φεστ…

Celtic Legacy: Ησαν ψιλοαπροβαριστοι, αλλα παιξαν με τετοιο κεφι που πραγματικα δε μας ενοιαζε. Εξαιρετικο γκρουπ. Η συγκεκριμενη εμφανιση τους μ’ εδωσε κινητρο να τους τσεκαρω. Οι μελωδιες του Resurrection (ή καπως ετσι το λενε) μου χουν μεινει στο μυαλο απο χτες, ακα πολλα σημεια τους ειναι καργα πιασαρικα.

Silver Fist: Αλλου φερναν σε πιο speed φαση, αλλου power-ιζαν με καποια keyboards (αλλα οχι με europower τροπο) και γενικα δεν ηταν κακοι. Απο κει και περα ομως ως συνολο θα λεγα ουτε κρυο, ουτε ζεστη. Σουπερ μπονους παντως στον τραγουδιστη που εφερνε κατι σε Μπαρμπαροσα / πειρατες της καραιβικης. Και το Σλειερ ηταν οτι πρεπει για κλεισιμο.

Lonewolf: Running Wild φαση. Μπηκαν με το Hellenic Warriors (κομματι που αρχικα ειχε βγει σε 7ρι / single) και το κλαμπ πηρε φωτια. Οι επικ-τρου οπαδοι της φασης τους ξερουν καλα, αφου η πρωτη φορα που μας επισκεφθηκαν ηταν καπου στο ντεμπουτο τους (με πολυ φτηνο εισιτηριο μαλιστα). Προσωπικα δε πεθαινω για δαυτους, ακουσα 4-5 κομματια και βγηκα για λιγο εξω. Η ζεστη μεσα ηταν αφορητη, κι εξω μας περιμεναν μπυρες. Συνεπως, την εκανα για καμια ωρα χανοντας το set των Battleroar, κατι που εξ αρχης δε μ’ ενοιαζε και τοσο. Τους εχω δει καμποσες φορες και κεινη τη στιγμη η ξεκουραση ηταν κατι παραπανω απο απαραιτητη.

Cage: US METAL KAI TA MΥAΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (για σου ρε ΚρισΠ:wink: ). Ο ηχος μπομπα, η μπαντα δεμενη, οι κιθαριστες κυριολεκτικα οργιαζαν και ο τραγουδιαρης γ#@$% οτι ειχε ποδια. Καποια σημεια στα φωνητικα (μαλλον) ηταν προηχογραφημενα (κατι που παρατηρησε ο Maiden) αλλα εδω που τα λεμε ο νεος δισκος τα ‘χει σε φασεις ‘‘διπλογραμμενα’’, κατι που εκ των πραγματων δε βγαινει live. Παρολα αυτα ο τυπας σταθηκε και φωναρα (ακα αξιος) και απιστευτα ψαρωτικος επι σκηνης. Δεν εχανε ευκαιρια να δινει το μικροφωνο και να παροτρυνει τον κοσμο, ο οποιος καθε αλλο παρα αδιαφορος ηταν κατα τη διαρκεια του set. Κατα τ’ αλλα (η σειρα ψιλοτυχαια)

Fire And Metal (κατα 99%)
Rise Of The Beast
I Am The King
Kill The Devil
Hell Destroyer
Metal Devil
Final Solution
King Diamond
Wings Of Destruction

Stormwarrior: Ωραιοι. Πολυ ωραιοι, αλλα ως εκει. Παιξαν με μπολικο κεφι και καμποσα κομματια απ’ το ντεμπουτο (Iron Prayers, The Axewielder, Signe Of The Worlorde, Thunderer μεταξυ αλλων), αλλα ρε γμτ μου φαινεται οτι εχουν χασει αυτον τον ‘‘ωμο’’ / ‘‘παρτα’’ / ‘‘walls’’ χαρακτηρα. Πιο πολυ μου βγαζαν το ‘‘κεφατο’’ παρα το ‘‘τευκτονικο / μεσαιωνικο’’. Αυτες οι κιθαρες δηλαδη, εν συγκριση με τον πρωτο δισκο ακουγονταν σα τζιτζικια. Ωραια εμφανιση γενικως, απλα τους περιμενα διαφορετικους

Manilla Road: Τους ειδα μεχρι τα μισα αλλα δε το μετανοιωνω. Η κουραση ηταν τετοια που δε μπορουσα να το ευχαριστηθω, κι εξ αλλου ειχαμε & κοσμο που μας περιμενε. Πολυ δυναμη παραυτα, κοσμος να γουσταρει, χεβυ μεταλ ρε παιδια καταστασεις κτλ κτλ. Οντως κριμα που ο Σελτον δε μπορουσε να τραγουδησει, αλλα εδω που τα λεμε, σε φασεις δυσκολευοταν ακομα και να μιλησει.:lol: Respect ομως, τεραστια μορφη. Τελος, κρινοντας απ’ το ολο ‘‘πακετο’’, ο τραγουδιαρης του μαλλον ειναι φιλος του Chris Jericho και κανει guest εμφανισεις στο Wrestlemania (πολυ μπρατσο εχθες ρε αδερφε, ειχαμε και τον αλλο των Cage - θα τους φωναξω οταν κανω μετακομιση).

Γενικα το φεστ πηγε πολυ καλα, και το μονο μεγαλο αρνητικο ηταν η τρελη ζεστη στο χωρο. Κριμας που δε πηγα την πρωτη μερα, η ακυρωση των Slough Feg οσο να ναι επαιξε μεγαλο ρολο. Ενα μεγαλο μπραβο στον κοσμο που το στηριξε, και οπως ειπε κι ο Ακης μακαρι να φερουν Titan Force του χρονου. Δε θα μεινει τιποτα ορθιο.

Edit: Καποια παρασκηνιακα για το γαμωτο της υποθεσης.

α) Οι Stormwarrior ηρθαν με τον μπασιστα των Savage Circus (μεταξυ αλλων) και δεν εχασα ευκαιρια να τον ρωτησω τι παιζει με το νεο δισκο. Απ’ οτι μου πε το χουν προγραμματισει για φθινοπωρακι. Αναμενουμε.

β) Στο χωρο ηταν και η cult μορφη των Ανωριμων που ακουει στο ονομα Τραμπακουλας και δηλωσε οτι ‘‘ευχαριστουμε τους Cage που μας εφεραν σε επαφη με τη γυναικεια φυση μας’’. Τελος!

γ) Στη πορεια πετυχαμε καμποσα μελη απ τα συγκροτηματα που παιζαν, ολοι γενικα κεφατοι και cool. Ο τραγουδιστης των Cage εκανε και θετικο σχολιο για το τ-σερτ που φορουσα (Priestας γαρ).

Ο Shelton οντως δεν μπορουσε να μιλησει καν!Γιατι τον χαιρετησα για να του πω για το νεο αλμπουμ και καλα καλα δεν μπορουσε να βγαλει φωνη!Αλλα ενταξει ειναι τεραστια μορφη!!

Αυτο που λες για τα προηχογραφημενα πρεπει να ισχυει γιατι το ειδαν αρκετα ατομα!!

Ο τραγουδιστης των Cage ειναι γαμω τα ατομα!Τελος!!Φαινετε πορωμενος Power Μεταλλας και οταν τον ρωτησα για νεο αλμπουμ μου ειπε οτι θα βγει στα μεσα του 2009 και οτι εχουν βαλει στοχο για κατι ακομα υψηλοτερο απο το Hell Destroyer!!

Δεν εχω να προσθέσω πολλά…Μου αρέσαν πολύ από τα πιο μικρά οι Silver Fist. Από τους “μεγάλους” μόνο οι Cage…Και Βασικά ήθελα να πω οτι όλοι όσοι φύγαν χάσανε γιατι στο τέλος Των Μανιλλα( θεοί -2μιση ώρες σχεδόν) έγινε της Πόπης…Riddle MAster,Divine Victim,Necropolis kai Up from the crypt!!Έπος!! πάντως σας καταλαωαίνω γιατι η ατμόσφαιρα ήταν ανυπόφορη!

Για τα φωνητικα στους Cage οντως ακουγοταν echo, αλλα αυτο δεν ειναι κατ’ αναγκη προηχογραφημενο απ οσο ξερω.

Οσον αφορα στην ατμοσφαιρα μεσα στο ΑΝ, οντως ειχε ζεστη, αλλα δεν ηταν και τοσο τραγικα νομιζω. Εγω πιο πολυ ειχα κουραση απο την αϋπνια και το οτι ειχα δωσε αιμα το πρωι.

Τελος να πω οτι παροτι δεν ειμαι χωμενος στο κλασικο heavy και ποσο μαλλον στο underground δεν μπορω να παρα να επισημανω την σχεδον αριστη διοργανωση του φεστιβαλ και το οτι ολες οι μπαντες ηρθαν να παιξουν για μας και οχι για αρπαχτες. Και τα μελη τους ολα πολυ φιλικα εκοβαν βολτες στο χωρο, επιανες κουβεντα ανετα, αυτα ειναι ρε γαμωτο! Και ειναι πολυ καλο που ο κοσμος το στηριζει και θα πρεπει να συνεχισει να το στηριζει ωστε -γιατι οχι- να μεταφερθει σε κανενα Gagarin (αν και το ΑΝ εμενα παραδοξως μου αρεσει πολυ σαν χωρος για τετοιες συναυλιες).

Εν ολίγοις τα είπαν κι από πάνω. Φέτος ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά του φεστιβάλ. Πρώτη φορά είδα το club φίσκα (κυρίως στους Manilla Road) όπου πραγματικά δεν χώραγες να περάσεις. Να σημειώσω ότι παρεβρεθησαν (όπως και στα 2 προηγουμένα φεστιβάλ) πολλοί ξένοι υποστηρικτές του uderground, όπως και μέλη από μπάντες. Πήρε το μάτι μου τον τραγουδιστή των Holy Martyr (ο οποίος είναι απίστευτα στρατόκαβλος!) Αν άνοιγαν και κανά air condition η ζωή μας θα ήταν πολύ καλύτερη. Πάμε για του χρόνου τώρα, ελπίζω στο Gagarin.

Αυτο που λέτε για την φωνή των Cage είναι απλά εφφέ. Πολλοί τραγουδιστές τα χρησιμοποιούν κυρίως υψίφωνοι. Echo, reverb κτλ για να διατηρείται πιο πολύ η φωνή, να περνάει καλύτερα στα ψιλά, να δημιουργείται το επιθυμητό αποτέλεσμα κτλ. Καμία σχέσημε προυχογραφημένα.

ρε μαγκες memory garden!!

πωπω!!!

ξερει κανεις τι παιξανε??

Απ’ότι μου είπε άτομο πού ήταν και τη πρώτη μέρα, τίμησαν δεόντως το EP.

αυτα ειναι!!!

ετοιμαζουν και δισκο
Carnage Festival θα λεγεται

και επισης παιζουν και στα Ιωαννινα

Φοβερή βραδιά η χτεσινή. Πολύ Metal πολύ δύναμη και ωραίες καταστάσεις. Από τις μπάντες που δεν είχα ακούσει μου άρεσαν πολύ οι Celtic Legacy και οι trinakrious. Οι Cage ήταν ισοπεδωτικοί αν και δεν είμαι τόσο φαν τους. Οι Stormwarrior που περίμενα πως και πως, με χάλασαν, κυρίως λόγω του ήχου τους , αλλά ήταν πολύ καλοί.

Oι Lonewolf ήταν πολύ καλοί, ξεκίνησαν με το Hellenic Warriors και το συσπειρωμένο κοινό τους τα έδωσε όλα.

Στους Battleroar ανέβηκα στην πλατεία για κάνα γύρο και πρόλαβα μόνο το ομώνυμο, οπού έγινε χαμός.

Και η βραδιά έκλεισε μεγαλειωδώς με τους Manilla Road που τα έκαναν όλα ρημαδιό. Ο τραγουδιστής της μπάντας ήταν κυριολεκτικά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Επικοινωνιακός, ζεστός, χαμογελαστός και κυρίως ΦΩΝΑΡΑ.
Δυστυχώς δεν άντεξα μέσα στην υπόγα του Αν και στη μιάμιση ώρα του Set των Manilla (Οι οποίοι έπαιξαν δυόμιση ώρες) την έκανα κακήν κακώς, γιατί η ζέστη ήταν δραματική και η κούραση μεγάλη.

Από κόσμο είχε γύρω στα 300 με 400 άτομα.

Σε γενικές γραμμές περάσαμε SUPER, βάζοντας metal ακόμη και στις τσέπες.

ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!

Trinkarius δεν ειδα,οι celtes ειχαν δυνατες μελωδιες και ΦΩΝΑΡΑ sta vocals,oi Lonewolf ηταν Warriors ονομα και πραμα,οι Βattelroar σταθερη αξια,και φτανουμε στους CAGE!!!ΠΟΟΟΟΟ 8O οι τυποι ηταν κολασμενοι!!!
Hell metal destruction!!! 8)

oi Stormwarrior που ηταν και ο κυριος λογος που πηγα, θα μπορουσαν να εχουν καλυτερο ηχο αλλα και παλι γαμησαν!!γουσταρα που επαιξαν περισσοτερα απο το ανυπερβλητο ντεμπουτο τους!!!

οι manilla υπερκλασσικοκαλτουρα ,επαιξαν γαματα οσο εκατσα αλλα δεν την παλευα να κατσω αλλο και ετσι στα 40’ την εκανα χορτατος… :slight_smile:

thanks se maiden1979 kai angmar για την παρεα! :metal:

Φοβερές και οι δυο μέρες, Κορυφή οι SENTINEL BEAST (που αμφιβάλω εαν τους ήξεραν 10-20 άτομα εκεί μέσα) και φυσικά οι ΟΜΕΝ την πρώτη μέρα (ο George Call μου θύμισε έστω και λίγο τον Θεό) και LONEWOLF (Satanic Speed Metal!!!) και MANILLA την δεύτερη (αν και δεν έπαιξαν The Ninth Wave και Veils of Negative Existence…). Συναυλία για συνειδητοποιημένους 30αρηδες Μεταλλάδες και άνω αφού τα πιτσιρίκια περισσότερο από περιέργεια έρχονται (οι γνωστοί συναυλιάκηδες που πάνε από Evanescence μέχρι Incantation)…

πηγα τη δευτερη μερα κατα τις 8 και προλαβα Lonewolf στα μισα και μετα εκατσα για ολα τα υπολοιπα.

Ηταν απλα κορυφαιο live

οι Lonewolf ηταν οπως ακριβως περιμενα, δυναμικο βαρβαρο συναυλιακο heavy metal
οι Battleroar σταθερη αξια με εναν πολυ βελτιωμενο Marco
οι Cage απλα ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ το μαγαζι. Η αποκαλυψη της ημερας. Σιγουρα ειναι καλοι στα αλμπουμ αλλα live κανουν την υπερβαση
οι Stormwarrior φιλοτιμοι και με τιμια προσπαθεια αλλα αδυνατον να ακολουθησουν το χειμαρρο των Cage… λαθος που μπηκαν μετα
οι Manilla Road απλα τα εσπασαν ολα. Ενα ατελειωτο παρτυ ηταν το σετ τους. Πρωτη φορα τους εβλεπα ζωντανα και μου εκανε φοβερη εντυπωση η φωνη του Hellroadie! απεραντη, κριμα που δεν τραγουδαει αυτος στα νεα αλμπουμ… ο Shelton βεβαια εκανε τους παπαδες του στις κιθαρες. Γενικα η μπαντα ειχε μεγαλα κεφια και φανηκε.

Τετοια line-up επρεπε να κλεινουν οι Manowar στα MCF …

Νταξ ειπες απιστευτη ατακα, ε. Εχει γινει κλοπιραιτ επι τοπου.:lol:

του χρονου παλι τωρα! αντε να φερουν Crystal Viper,Hibria :roll: (μακααααρι) , Helstar & Jag Panzer!!!
:metal:

ΟΚ… έχεις την άδεια :lol: :lol:

No review ???