Valient Thorr - Stranger

  1. Gillionaire
  2. Sleeper Awakes
  3. Disappearer
  4. Double Crossed
  5. Night Terrors
  6. Sudden Death is Nothing
  7. Woman in the Woods
  8. Vision Quest
  9. Habituary
  10. The Recognition
  11. Without Hope, Without Fear
  12. Future Humans

Oι Valient Thorr θα σώσουν το rock ‘n’ roll.” X. Καραολίδης

Discuss.

Από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς! Άνετα!

Το εσωσαν οι Hellacopters πριν μερικα χρονια κι ευελπιστουμε να το σωσουν οι Annihilation Time, στηριζουμε Valient Thorr παρολα αυτα, επειδη μας βγαζουν οτι γουσταρουν αυτο που κανουν και τους γουσταρουμε κιε μεις - μεχρι ενος σημειου ομως, μη τρελαθουμε.

Edit: Σοβαρα;! Τοσο πολυ σ αρεσε; Εμενα δε με κερδισε και τοσο ακομα.

Καλοί κι αυτοί οι Annihilation Time, θα τους ψάξω…

Για να σε κερδίσει πρέπει να το ακούσεις καμιά 10αριά φορές καπάκια, με φουλ του χτυπήματος μπροστά στον καθρέφτη με την air guitar αγκαλιά και παρέα ένα 6pack από την αγαπημένη σου. Έτσι πάει!

Κι εγώ το ίδιο με το φόρκ πιστεύω.

Α, και να μη παραλείψω…

Είδα προχθες το βίντεο του double crossed και τα έσπασε κανονικά… γενικά έχουν γαμάτα βιντεάκια. Το άλμπουμ ακόμα δεν το άκουσα αλλά δεν τους έχω για τόσο μεγάλα πράγματα κρίνοντας από ότι έχω ακούσει από τα προηγούμενα. Το άλμπουμ κατέβηκε πάντως και θα ακουστεί τις επόμενες μέρες.

Τους είχαμε τσεκάρει με fork από το προηγούμενο και είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά τέτοιο βαρβάτο, groovy, rock ‘n’ roll άλμπουμ δε νομίζω να περίμενε!
Όπως και να’χει :

με τα προηγουμενα δεν επαθα καμια ταραχη… ! θα δειξει τελος παντων… τιποτα ιδιαιτερο μαλλον και του καραολιδη τα αυτια ωρες ωρες ρε παιδι μου!!! τι να πω πια!!

…ακους εκει θα σωσουν το ροκ εν ρολ…[-X

rock n roll is dead and turbonegro must be destroyed!!!

αυτο θα σωσει το ροκ εν ρολλ…

…δωσε Αρχηγε…

Κι εγώ να πω την αλήθεια απ’ αυτά που έγραφε ο Καραολίδης (τον οποίο εμπιστεύομαι πολύ) περίμενα να μου βιάσει τ’ αυτιά και το μυαλό με τη μία. Δε συνέβη, αλλά ο δίσκος φαίνεται ότι έχει πράμα, θα του δώσω κι άλλες ακροάσεις. Τώρα αν θα σώσουν το ροκενρολλ, ε να πω την αλήθεια δεν το βλέπω (γι’ αυτούς τουλάχιστον =Ρ).

ινβ4 νέο θρεντ από Αλεξ1992 “Πώς θα σώσουμε το ροκενρόλ?”

Κατατάλλα δύο κομμάτια που άκουσα δε μου’παν τίποτα, αλλά μου θύμισαν ότι έχω στη δισκοθήκη μου 2 σιντί Τουρμπονέγκρο και 1 Χελλακόπτερς που έχω ακούσει ελάχιστα οπότε ευχαριστώ πολύ. :smiley:

bump, ειδα τις προαλλες στο Χακο (sic) ενα βιντεο τους και ηταν συμπαθητικο-το βιντεο κυριως(doublecrossed με κατι ωραια σκηνικα -θανατος απο μπαγκετα κτλ- :lol:), το κομματι ευχαριστο και αυτο- και σημερα ακουσα λιγο τον δισκο…ωραιο δισκιδιο αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας, παρ’ολα αυτα θα το ακουω κι αλλο αυτες τις μερες, ειναι οντως ευχαριστο και ξεσηκωτικο, αξιο για οδηγηση με μπυρα, πουτσαρια στο αμαξι να λεει μλκιες και λοιπα ομορφα(future humans κομματαρα ε)…παντως οπως ειπα διαφοροι πριν, οντως και μενα μου θυμησε οτι εχω αρκετα cd hellacopters + αλλο ενα σημαδι οτι πρεπει να ασχοληθω σοβαρα με turbonegro, οπωτε ωραια ολα:D

δεν καταλαβαινω τι εννοει ο καραολιδης (ποιος ειναι ο καραολιδης?), για σωσιμο ροκενρολλ, αστοχο μου φαινεται, αλλα το αλμπουμ ειναι ο χαβαλες ο ιδιος, νταξει ουτε γω σκιζω τα ρουχα μου βεβαια, ομως περνας (πολυ) καλα οταν το ακους

καλα, η ατακα που πεταξε ο φορκ στο νεες κυκλοφοριες πρεπει να μπει σε αυτοκολλητο πανω στο σιντι (σε προμοσιον πρεπει να δουλεψεις ρε φορκ) :stuck_out_tongue:

Ωραίο δισκάκι μεγάλες μορφές οι μουσικοί (ειδικά ο τραγουδιστής) αλλά οι Valient Thorr δεν θα σώσουν το ροκ εν ρολλ. Ακούγονται μόνο με πολλές μπύρες.

Ναι ρε, χαραμίζομαι! :lol:

μια απο τα ιδια

ενω εχουν τα προσωντα
they fail to deliver

υπαρχουν κομματακια που τα σπανε
οπως σε ολα τους τα αλμπουμ
αλλα στο συνολο χανουν…