Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Μatia get a life…
Για να λες τέτοια πράγματα μάλλον εσύ είσαι που βλέπεις όλη μέρα τηλεόραση. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση μαζεμένη αφέλεια σε λίγα μόνο ποστ… Να χτυπηθώ με δέκα αστυνομικούς; Αλήθεια έμαθες τι έγινε στα Εξάρχεια πριν λίγες μέρες; Ξέρεις… Για ένα αναίτιο ντου στην Μεσολογγείου;;; Έχεις ακουστά ή δεν στο είπαν στην τβ; Θα δεχθούμε να πάμε στην συναυλία αυτών που βαράνε φίλους μας επειδή έχουν μακριά μαλλιά; Να χτυπηθούμε και μαζί τους; Και αν την επόμενη μέρα μας την πέσουν δεν τρέχει μία,ε;; Φτάνει που περάσαμε καλά στους SODOM. Και ας τα σκάσαμε στον ασφαλίτη που μας παρακολουθεί,ε;;

καλα αυτα περι thrash συχνα ακουγονται και κλαιω στα γελια.
τι λες ρε φιλε?για να ακους thrash πρεπει να εισαι αναρχικος?ποιος το λεει αυτο?
εγω thrash παιζω και αναρχικος δεν ειμαι.
τετοιες δηλωσεις μου δινουν εμπνευση.
κι επειδη πολλες μπαντες γραφουν τετοιους στιχους, σημαινει οτι οριοθετουν τη θεματολογια του ειδους?
ειναι νοτες και λεξεις που κατι εκφραζουν.εκφραζουν οργη.
οργη δε νομιζω να εχει ο λοβοτομημενος αναρχοπανκης, που το μυαλο του φτανει στη μπυρα και στη μολοτοφ.
γεμισε ο τοπος με ανθρωπους που εχοντας μηδενικη σχεση με μουσικη, επιβαλλουν νομους.
αυτοι θελουν μπατσους στην ιδια την τεχνη, οι αφαλιτες τους ενοχλουν?
ξερω πολλους τετοιους ηλιθιους, που το παιζουν παρακμη και ‘‘γαμω την εξουσια’’ ενω ειναι προβατακια, ρουφκιανοι και πανω απο ολα ΚΟΤΕΣ.βλεπουν μπατσο και χτυπανε προσοχη.
με παρεα γινονται αντρες.
προτιμω να χτυπιεμαι με μπατσους, παρα με αμυαλες αδερφουλες, που γι αυτους μουσικη σημαινει μονο στενο τζην και μπυρα.τουλαχιστον οι μπατσοι θα ειναι ειλικρινεις με τα γουστα τους.
γι αυτο πηγαινετε να μαθετε τι θα πει floyd rose και μετα ελατε να μας υποδειξετε τι ειναι thrash.

• Ποστ από το thread των Sodom μεταφέρθηκαν εδώ *

Eγω κλαιω στα γελια οταν τυχαινει σε καθε θεμα να παρεμηνευεις τα λεγομενα των αλλων και να γραφεις ολοκληρες ιστοριες απο κατω…

Επισης ειναι ασφαλιτης και οχι μπατσος.Απλος.Ο απλος μπατσος δεν μπορει να μπει στην πορεια κρυφα.Ο ασφαλιτης σουφρωνει οπουδηποτε κρυφα.Καταλαβου?

δεν με νοιαζει τι σκατα ειναι αυτος.ουτε τον ξερω ουτε θελω να τον μαθω.εννοειται πως διαφωνω με αυτο τον τροπο φακελωματος.

δεν παρερμηνευσα τιποτα.καπου θιχτηκε ενα θεμα που με εκνευριζει και το σχολιασα.

την αλλη φορα στην Κοδριγκτωνος πεταξαν οι φασιστες μολοτοφ προς τους αναρχικους. διπλα ειναι ο αγιος παντελεημωνας με τους γνωστους “κατοικους”:stuck_out_tongue:
Κατσε μην ξεκινησαν απο σημερα τα μπαχαλα, που ειναι το πρωτο λαιβ του Ξηγα απο την μερα της “αποκαλυψης”…:lol:

indifferent sun ωραία υπογραφή

ναι…

Ποιος ειπε οτι πρεπει καποιος να ειναι αναρχικος για να ακουει θρας μου λες?

Οπως ειπε και καποιος παραπανω δεν ειναι Ολυμπιακος η Παναθηναικος…ουτε καν απλος μπατσος…

Δεν θα βγαλουμε ακρη ατερμονη ειναι η συζητηση απλα μην επινοεις λεγομενα τα οποια δεν υπαρχουν για να πεις κατι χιλιοειπωμενο…κατανταει εκνευριστικο…

παιζει το original post να διαγραφηκε, αλλα στην προηγουμενη σελιδα υπαρχει το quote του matia σε ποστ του captain clegg.

…το οποίο πουθενά δεν αναφέρει την λέξη “αναρχικός”.

μην παιζεις με τις λεξεις…ξερεις τι εννοω.
τι θα πει διαβασε στιχους?

Με το Fuck the police θα χτυπιέστε ή όχι;

συνεχισε να μην καταλαβαινεις…δεν παρεξηγω.

συνέχισε να έχεις επιλεκτική διάθεση να απαντάς με βάση τα όσα προωθείς (λέγε με αλλοπρόσαλλο αποπροσανατολιστή:!:slight_smile: με πάθος!

γαμωτο…με καταλαβες.
θα βρω, λοιπον, αλλο forum να προωθησω τις ακροδεξιες μου αποψεις, γιατι εδω υπαρχουν users πραγματικα τσακαλια.
και τα πηγαινα καλα ως τωρα.κριμα.:frowning:

κομμενες οι ταινιες του hollywood γιατι βλαπτουν.

ΞΥΠΝΑΩ πρωι πρωι και βλεπω αυτο…ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!

Σορρυ για το νταμπλ ποστ…

Το διαβάστε στίχους παλληκάρι μου μεταφράζεται για σένα “ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΚΟΥΝΕ THRASH;”

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

Εγώ δεν καταλαβαινω, πως κάποιος που θα πάει στη συναυλία,ντε και καλά θα φακελωθεί!?!
Όποιος πάει σε συναυλία Sodom σημαίνει πως σπάει βιτρίνες και πετάει μολώτοφ? To ίδιο ισχύει και για τις συναυλίες του Ξήγα. Δεν πας εκεί επειδή αγαπάς τους μπάτσους ή κάτι τέτοιο. Ξέρω τι κάνουνε (μέσες άκρες) και οι μεν (δεν αναφέρομαι σε αυτούς που είναι αναρχικοί, αλλά στα “μπαχαλάκια”) και οι δε.

Τώρα για το live : Θα καταθέσεις πουθενά τα στοιχεία σου? Απ 'ότι ξέρω τις άλλες φορές δεν σε ρωτούσαν κάτι.Τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο.
Και ναι μπορεί να χουν κάμερα και να σε τραβάνε. Ωραία αυτός που θα πάει στη συναυλία και συχνάζει στα Εξάρχεια (και δεν κάνει μπάχαλα, αλλά τάσσεται στους αναρχικούς) μπορεί σε κάποιο ντου που θα κάνουνε να χουν φωτογραφία του από το live και να τον πιάσουν. Ε και μετά τι θα γίνει? Θα τον βάλουν φυλακή ? Γιατί ?επειδή πήγες Sodom και συχνάζεις Εξάρχεια? Δε νομίζω… Και να το κάνουν όμως, τους τραβάς μύνηση.

Επίσης ο τύπος αυτός απ ότι διάβασα πιάστηκε αρχές 2002.Μπορεί να ναι ακόμα ασφαλίτης και να φακελώνει, μπορεί και να μη φακελώνει. Εννοώ έχουν περάσει 7 χρόνια. κάτι “τωρινές” φωτογραφίες που είδα με τον Ξήγα να είναι με μια μπάντα δίπλα σε έναν αστυνομικό με περιπολικό δε μου λένε κάτι… Μπορεί να ναι και συγγενής του ο τύπος. Θέλω να πω ότι είναι τόσο δύσκολο τότε που τον πιάσανε, να σταμάτησε να είναι ασφαλίτης και απλά να διοργανώνει underground συναυλίες? Το ερώτημα/επιχείρημα “πως τα βγάζει πέρα οικονομικά/Τον χρηματοδοτεί η ΕΛ.ΑΣ” , καταρρίπτεται εύκολα 1ον) αν σκεφτείς ότι τα Συγκροτήματα που φέρνει δεν είναι “μεγάλα” , 2ον) το ότι ο χώρος απότι έχω ακούσει ειναι ΓΤΠΚ, και 3ον) έχει και άλλη δουλειά εκτός από αυτήν. αα και 650x2x20= 26.000 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.26.000 - (Αεροπορικά εισητήρια Sodom + Ξενοδοχεία + Μερίδιο Sodom + Σupport μπάντες) = 0 ? δε νομίζω…

Sorry που κάνω το συνήγορο του Διαβόλου , αλλά θα πάω στη συναυλία και νιώθω ένοχος. :S

:lol::lol::lol:
δεν χρειαζοταν να γραψεις ολα αυτα! η ατακα στο τελος ειναι ολα τα λεφτα!!!

το να τον χρηματοδοτει η ΕΛ.ΑΣ δεν το πιστευω. προφανως ο τυπος πραγματικα ακουει μεταλ και διοργανωνει συναυλιες γιατι εχει μπολικο μαρουλακι… πως το απεκτησε ειναι αλλο θεμα.
με τον τυπο δεν ειναι οτι απλα διαφωνω πολιτικα μαζι του. η δουλεια του ειναι να φακελωνει και προφανως θα αποφευγω τα λαιβ του και για να μην τον ενισχυσω…:wink: