Ξανθομπαμπουρο vs μελανουρι

Στους αντρες δεν υπαρχει καν θεμα… Μελαχρινοι.-
Γυναικες ξανθες και μη ξενερωτες/τσουλιτσες/αγγλιδες δυσκολο να βρεις
αλλα
και ομορφη ξανθια παλι < ομορφη μελαχροινη αρα… παλι διπλο βγαινει.:slight_smile:

Μελαχρινες φυσικα.-

Εντωμεταξυ αυτο περι ξανθιων και καλου γαμ**ιου…χμ…ειναι και λιγο ερμπαν λετζεντ ε…

Κυριως μελαχρινους κοιταμε πιο πολυ, τα ξανθουλικα σπανια δεν συνδυαζουν και το φλωρικο στοιχειο.
Τα κοκκινομαλλικα γεματα φακιδες στο 90% οποτε στεη αγουεη ορ χαβ α καπ οφ τηηη.

Mελανούρι :smiley:

τώρα βέβαια βγαίνουν και κάτι καλά κομμάτια σε ξανθούς…χμμ…ααααάντε κομμάτια να γίνει!

Ειναι ιδια με την σουβλατζου που αναφερεται παρακατω ε!

Οντοπι μελαχρινες.Βαριεμαι να αναλυσω τωρα, αλλη φορα.

…κάτι προσπαθείς τώρα εσύ να μας πεις για τις ξανθιές ή…?
:stuck_out_tongue:

ξανθιες!!!

Ήταν η απάντηση στο ποστ σου, το βλέμα ικανοποίησης μιας ξανθιάς που της έκανες τη χάρη να την αποδεχτείς.

Ον τοπικ, δεν υπάρχουν τέτοιες ηλίθιες προτιμήσεις, εδώ δεν είναι γήπεδο ούτε Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, άμα είστε τέτοιοι να πάτε να παίξετε καμιά ντότα και να αφήσετε τα κορίτσια σ’αυτούς που εκτιμούν γενικά το γυναικείο φύλο χωρίς βλακώδεις διαχωρισμούς.

Για τους σαβουρογαμηδες λεει.

…έχεις κάτι σε αρσενικό??? δεν το “γύρισα” ακόμη …

Υ.Γ Τα κορίτσια όλα δικά σου εγώ θα πάρω τους αδελφούς τους…:lol::lol::lol:

Πάρε δω τυπάκι.

ΩΠ.

Οκ, γράψε λάθος, η καινούρια γραμμή είναι

TITS OR GTFO.

πως και δεν εχει πει ο μπλιντιν ακομη τσεχες και λοκ?

=D>:thumbup:

Από τις επιλογές του πολλ και εγώ αυτό ψηφίζω αλλά πιο πιθανό είναι να μου κάτσει το μπάζο η Anneke (τι άλλο θα διαβάσω…) παρά να βρεθεί τέτοια.

Μελαχρινές.

Ξανθιες.Αν και μ’αρεσουν και οι μελαχρινες σε φαση Ειρηνη Μερκουρη(αν και ειναι τσιγγανα)
ή η τραγουδιστρια των C-Real ας πουμε.

…λίγο ρατσιστικό μου ακούστηκε αυτό…:-k

Ον τοπικ ψηφιζω μελαχρινακια!:stuck_out_tongue:
Ομως,παντα ειχα ενα κολλημα με τις κοκκινομαλλες (φυσικες) τις γνωστες και ως ginger.

Γιατι ? Απλως λεω οτι δεν μπορεις να πεις μελαχρινη την Aντριανα Λιμα ας πουμε γιατι ειναι
μιγας.Με αυτο το σκεπτικο το ειπα.
Σιγα μην ειμαι και ρατσιστης.Ο γειτονας μου ειναι μια χαρα γαμω τα ατομα και ειναι τσιγγανος.
Εχει ενα μπυροκοιλι,πολυ το ζηλευω…