Ωραια δεν ηταν καλος o DC το λεει κ ο διος αμα θες πηγαινε στο σαιτ του εχει μια συνεντευξη για το τουρ που τελειωσε τωρα κ λεει πως στην Αθηνα ειχε ενα προβλημα στην φωνη του απο το φεστιβαλ στην Σουηδια κ ειχε ερθει γιατρος να δει την κατασταση του!!Παρολα αυτα ακομα κ ετσι ειδες οτι σε καποια κομματια των Whitesnake που ειναι σταθμος γαι την μπαντα τα εβγαζε κ μαλιστα τα εβγαζε γαματα για την ηλικια του!!Κ αυτο που ακουσαμε οτι δεν τα λεει οπως πριν 20 χρονια τα κομματια ειναι λογικο ολοι οταν φτανουν σε μια ηλικια δεν μπορουν να τα βγαλουν ολα τα κομματια οπως ηταν νεοι!!
Εδω δεν λεμε για το Live της Αθηνας μιλαμε γενικα ολα αυτα τα χρονια!!!Γιατι πραγματικα ειναι ντροπη να συγκρινεις τουs Ντεφ με τους Whitesnake!!!Εδω μιλαμε για ενα zωντανο Θρυλο μαζι με τοσους αλλους…K μονο οτι εχει τραγουδησει σε μια απο τις μεγαλυτερες μπαντες ολων των εποχων τους Deep Purple τα λεει ολα!!!
Καμία σύγκριση για μένα. Καλός ο Κόβερντειλ, αλλά λίγος. Άσε που το 70% των κομματιών του έχει μέσα τη λέξη Love. έλεος. Def Leppard για Pyromania - High n Dry - Hysteria
Σύντροφε…κανένα πρόβλημα με τη λέξη. Αντίθετα μάλιστα. Απλά πάντα κατά τη δική μου άποψη, οι Def Leppard είναι στα δικά μου μάτια ανώτεροι σαν μπάντα. Εννοώ πως δεν έχω ακούσει από Whitesnake ένα άλμπουμ σαν το Pyromania ή το High n Dry.
Επίσης λυπήθηκα πολύ που στο πρόσφατο λάιβ ο Coverdale έδειξε πως δεν την παλεύει με τη φωνή του. Ελπίζω απλά να ήταν μία κακή βραδιά, γιατί πρόκειται για φωνάρα.
Κοιτα το cd των Whitesnake το 1987 θα σε πεισει α κ μια καλη ακομα προταση ειναι το live που εχουν ‘‘Live in the Heart of the city’’ το 1980!!θα σε πεισουν πιστευω! κ θα ακουσεις πολυ καλα κομματια κ εξαιρετικες ερμηνειες!!
μαλλον μονο σε εσενα αρεσαν…γιατι οι περισσοτεροι ηταν απογοητευμενοι απο αυτο το live τους κ εγω που ημουν προσωπικα δεν μου αρεσαν κ τοσο!!!μπορουσαν να τα ειχαν παει καλυτερα!!!
Δεν θα το έλεγα… ακόμα και οι οπαδοί τους απογοητεύτηκαν από τους Σνέικς. Αλλα όπως είπα και γω και άλλοι παραπάνω, είναι άδικο να του κρίνεις από ένα λάιβ. Πάντως ψήφισα Λεπς δαγκωτό!