For whom the bell tolls!!! Και το High hopes ειναι απιστευτο κομματι. Ειδικα σε ενα live των Nightwish που το εχουνε διασκευασει το λεει ο Μαρκο κ ειναι απολυτη ανατριχιλα…! Ψαχτε να το ακουσετε…
AC/DC σε αυτο το πολλ.hell’s bells τα σπαει
To For Whom The Bell Tollz είναι ίσως το ομορφότερο κομμάτι μαζί με το Fade to Black που έχουν γράψει οι Metallica.
Λατρεύουμε και το Black Sabbath (το πιο ανατριχιαστικό και ψαρωτικό κομμάτι στο μέταλ?) αλλά ψηφίζω το 1ο:)
Αγαπάμε και το Hellz Bellz…
Σωστος ο παιχτης.Εγω ψηφισα AC/DC hells bells(αν κι εννοειται οτι γουσταρω FWTBT).Μακαρι ν’ακουστει κι εδω live.
Aφου το κατεστημενο του φορουμ δεν επιτρεπει σε ενα απο τα κορυφαια μεταλ τραγουδια να βρισκεται στο πολλ θα παμε με τους AC/DC και το Hell’s Bells.
Κατα τα αλλα το αγαπημενο μου τραγουδι…
Yeah!!!Hallowed Be Thy Name!!!
Ξέρω γιατί δεν το έβαλε ο Cozy…
Ένδειξη διαμαρτυρίας…:-k
Hell’s Bells.Κατα τη γνωμη μου οι πιο τρου και ιστορικες καμπανες.
Άλλες καμπάνες από αυτές που γεννήσαν το Heavy Metal δεν υπάρχουν.
Υπσρχει περιπτωση να φιλοτιμηθει κανεις να βαλει το Hallowed Be Thy Name στην ψηφοφορια ή να ψηφισω Hell’s Bells;
Για ποιον χτυπα η καμπανα?
Για τους Μεταλλικα… μπας και βγαλουν κανα καλο cd
no offence guys
Με διαφορά το For Whom the Bell Tolls. Εκτός του ότι είναι κομματάρα, έχει απίστευτη εισαγωγή, κυρίως κιόλας όταν μπαίνει η μουσική.
Αν και γενικότερα, αν ήταν ανοιχτό poll, θα ψήφιζα Possessed - Fallen Angel.
Seven Churches :).
ολα τα κομματια ειναι ρισπεκτ
απο το πολ ψηφιζω σαμπαθ
αλλα τις προαλλες μου ρθε στο μυαλο ενα κομματι
και καπως σκεφτομουνα και γω να ανοιξω ενα παρομοιο θρεντ
το κομματι ειναι το stones from the sky των neurosis απο το a sun that never sets
ΕΠΟΣ!!!
ac dc βεβαια
Έτσι ρε signal! Αγκαλίτσες!
Hells Bells!!!
Μanowar-The crown and the ring
Ρε συ Μανο σαν μοντ που εισαι δεν μπορεις να χωσεις στο πολλ το Hallowed Be Thy Name;
Δε θα έχει νόημα η δημοσκόπηση μετά γιατί πολλοί που θα το ψήφιζαν έχουν ψηφίσει άλλα. Οπότε δε θα έβγαινε κανένα συμπέρασμα
Toτε βαλε το The crown and the ring :bounce: