Xρονια πολλά Sofi-k

Σημερα έχει την ονομαστική της εορτή το Sofi-k…Σοφακι,χρονια πολλά με υγεία ευτυχία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία…:slight_smile:

και λιγοτερο κρυα ανεκδοτα.:stuck_out_tongue:

σοβαρα τωρα, χρονια πολλα και οτι επιθυμεις. πολυχρωμη και εντοιχισμενη!:stuck_out_tongue:

Δεν ξεχνω.-

Χρονια λιγα εεε πολλα και ευτιχισμενα. :smiley: :stuck_out_tongue:

Χρονια Πολλα Sofi-k!Ο,τι επιθυμεις!
Χρονια Πολλα επισης σε ολες τις Σοφιες και τους Σοφουληδες lol (αν υπαρχει αυτο το ονομα…:-s )

:slight_smile:

Χρονια πολλα σοφι οτι επιθυμεις :slight_smile:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Σοφία σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα!!!

Χρονια πολλά και να ξέρεις ότι όλοι εμείς στο φόρουμ σε αγαπάμε ακόμα και έτσι όπως είσαι:p

Δεν ξεχνάμε:p

Ωω Σοφία :slight_smile: Χρόνια σου πολλά! (τι πρωτότυπη ευχή. δεν έχω έμπνευση :stuck_out_tongue: )

Χρονια Πολλα και απο μενα Σοφι!!
Ειθε οι ευχες των Χαϊλαντερς απο τα μακρινα αλλα πανεμορφα ορη της πατριδας μου να σε συνοδευουν!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χρονια πολλα Σοφι, οτι επιθυμεις να το βρεις!!!

[SIZE=“1”]και ειθε να μην ξαναδεις αγωνα της εθνικης μπασκετ…[/SIZE]

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!

Βασικά από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι ονομαστική γιορτή και όχι γενέθλια. Άρα θα πω τις ευχές που αντιστοιχούν σε ονοματική γιορτή και όχι γενέθλια:

[CENTER]Χρόνια πολλά[/CENTER]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σοφια χρονια πολλα και να χαιρεσαι το ομορφο ονοματακι σου. Και να το δικαιολογεις που και που :stuck_out_tongue:

Heeeyy, ανταλλαγές ευχών έχουμε εδώ πέρα, πως την είδαμε? :lol: Σειρά μου λοιπόν να σου ευχηθώ, χρονιά πολλά να έχεις και ό,τι επιθυμείς να αποκτήσεις!!!

χρόνια πολλά Σοφάκι!να χαίρεσαι το όνομά σου!!πολύχρονη!!!:slight_smile:

Χρόνια Πολλά! Να σε χαίρονται όσοι σ’αγαπούν!:smiley:

Ό,τι επιθυμείς περισσότερο να το βρεις!!!:band:

Χρόνια πολλά και από μένα στο Σόφι-Κάππα…

Χρρροοονια πολλά Σοφάκι! :smiley: