επειδη εγω σπουδασα ηλεκτρολογος
και αντι να ασχοληθω με τον εμπλουτισμο της γλωσσας μου
ασχοληθηκα με τις φορες των ηλεκτρονιων και τις διαφορες δυναμικου
γι’αυτο λοιπον θα τα πω απλα (οχι οτι κανετε κακο οσοι το κατεχετε)
εγω την μουσικη την βλεπω ετσι
χορευα και εκανα “τρενακια” με φιλους στο no name, υπο τους ηχους των bon jovi και λοιπων συγκροτηματων
με πηραν τα δακρυα οταν ακουγα και διαβαζα τους στιχους του trace of blood των pain of salvation (μιλαει για μια κοπελα που πηγε στο νοσοκομειο για να γεννησει και τελικα απεβαλε) καθως με εκανε να νιωσω οτι γνωριζω τον χαρακτηρα του τραγουδιου και μοιραζομαι τον πονο του!
χτυπηθηκα μεχρι εσχατων στους metallica,στους sabbath κλπ καθως ειναι τα γκρουπς με τα οποια πρωτακουσα αυτη την μουσικη,αλλα το ιδιο χτυπηθηκα στους alabama thunderpussy,chimaira και αλλα νεωτερα γκρουπς καθως καταφερανε να με πορωσουν οπως το κανανε τοτε που μουν πιτσιρικας τα παλια συγκροτηματα
επαθα πλακα οταν πρωτακουσα τους dillinger escape plan! το ειδος που πρεσβευαν!το νεο τροπο αντιληψης της μουσικης και τον νεο τροπο που μπορουσα να ακουσω τεχνικη μουσικη στο “ροκ”
καραγουσταρα την διασκευη στο Thor απο το τελευταιο λαιβ των Therion εδω, παρολο που οι manowar δεν ειναι στα αγαπημενα μου κλασσικα γκρουπς
συνεχιζω ακομα να κλαιγομαι για ενα απο τα αγαπημενα μου γκρουπς, τους paradise lost,αλλα τους στηριζω σε καθε τους προσπαθεια!
ακουγα *Shels στο φυλακιο και διαβαζα τα Βουνα Της Τρελας, και ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΓΗ νομιζα οτι ακουω την καλυτερη υποκρουση για το συγκεκριμενο βιβλιο καθως και την καλυτερη μπαντα τους ειδους της!
και ενα σωρο αλλες εμπειριες που περιλαμβανουν μουσικη απο ολα τα ειδη!!
ας με πει ο καθενας οπως θελει!
δικαιωμα του,αρκει να μην με προσβαλει!
οπως προειπαν καποιοι
υπαρχει καλη και κακη μουσικη
σιγουρα χρειαζεται μια γνωση για να μπορουμε να κρινουμε ορθοτερα
αλλα υπαρχουν και γουστα
κανεις δεν μπορει να υπαγορευσει στον καθενα τι να ακουει
τι ειναι καλο και τι δεν ειναι
μπορουμε να πουμε τη γνωμη μας με επιχειρηματα, ελπιζωντας να κανουμε τον αλλον να καταλαβει τι θελουμε να πουμε
μερικες φορες θα το παρακανουμε,γιατι ειμαστε ανθρωποι
μια,δυο,τρεις αν το συνεχισουμε θα καταλαβουμε οτι αντι να ψαχνουμε να βρουμε τροπο να αντιμαχωμαστε
θα πρεπει να βρουμε τροπο να “συμβιωσουμε” με τον αλλο,να ψαξουμε να βρουμε κοινα στοιχεια ωστε να μπορεσουμε να κανουμε επικερδη διαλογο!
αν αυτο δεν γινεται αντιληπτο,τοτε υπαρχει προβλημα δυστυχως.
τεσπα
ελπιζω να γινα κατανοητος καθως απο το πρωι καθομαι και κανω προμετρησεις σε σχεδια που τα γραμματα εχουν χρωμα ανοιχτο πρασινο και κιτρινο και με εχει πιασει πονοκεφαλος!!!