Δεν εχετε κενα ραφια στο μουσειο σας απο τα πολλα τροπαια?
την 9η αγωνιστικη παιζουμε καραισκακη η οακα ?
Συμφωνω οτι ο πρωταθλητης ειναι τοσο γραφικος οσο τα σπορ του βορρα
OAKA…
Ε, όχι. Αδικείς τα Σπορ του Βορρά.
ακούγεται πως την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, θα έρθει Χ, ο κόσμος να χαλάσει…
Θα το παιξω Χ στο παρανομο.Αν κερδισουμε δεν θα υπαρξουν συνεπειες γιατι θα φας καζουρα.Αν χασουμε…δεν θα χασουμε
εμένα το εξώφυλλο του Πρωταθλητή μου φάνηκε πολύ έξυπνο… :oops:
Μεγάλο respect στις δηλώσεις του Δώνη μετά το ματς:
“παρότι στο καλύτερό μας παιχνίδι λίγο έλειψε να μην κερδίσουμε, έμεινα ευχαριστημένος”
Μέσα σε 2 μήνες στην ΑΕΚ, άρχισε να νομίζει πως πλέον κερδίζει και τα ματς που έχει παράπονα η ομάδα του :lol: Ηθικός νικητής του Πανιώνιος-ΑΕΚ η ΑΕΚ!!! :lol3: :lol3:
και πως εισαι τοσο σιγουρος?
δεν είμαι σίγουρος. λέω τι ακούγεται…
ηταν στο κοτερο του πατερα…
ασε με να μαντεψω…ακουγεται οτι αυτο θα γινει για να παρει το πρωταθλημα ο παναθηναικος λογου βγενοπουλου κτλ ?
και περυσι ελεγαν οτι θα το παρει ο παναθηναικος λογο των 100 χρονων, βλακειες ειναι αυτα εμεις θα το παρουμε παλι(ελπιζω)
Και να εχει κανονισει κατι ο Σωκος θα χει μακροπροθεσμα βαθμολογικο ανταλλαγμα μην ανησυχειται:D
Που και παλι εγω με τετοιες φημολογιες πριν απο ντεμπι ουτε καν καθομαι να ασχοληθω.Βλεπω το ματς χωρις να επηρεαστω και βγαζω συμπερασμα μετα ποιος το χτυπησε το ματσακι και ποιος οχι…
μην ανησυχεις σε εσας θα το επιστρεψουμε…και μετα θα κανετε και φιεστα…
οπως περσι που το πηρατε στα χαρτια και μετα πανηγυριζατε…ειπαμε ειστε ικανοι να ξεκινησει το πρωταθλημα να ακυρωθουν ολες οι αλλες οι ομαδες και μετα να κανετε φιεστα οτι πηρατε το πρωταθλημα…:lol::lol::lol::lol:
Ο Ζαγορακης παντως απο τον Αυγουστο τα φερνει τα πρωταθληματα.
Τωρα που το κοψε ο Monte το αρχισες εσυ?Κοιτα κει να βγεις 4ος φετος και να νικησεις τον Ολυμπιακο(καθε χρονο αυτοι ειναι οι μοναδικοι στοχοι του ΠΑΟΚ)και ασε τωρα τις κουπες και τις φιεστες…Μη τα ξαναλεμε,αν ησουν στην ιδια θεση οχι 1…52 ενστασεις θα χες κανει…
εγω δεν ειμαι η διοικηση του ΠΑΟΚ… εγω ειμαι οπαδος του ΠΑΟΚ…και ενα τετοιο πρωταθλημα δεν θα το πανηγυριζα σε καμμια περιπτωση…[-X[-X[-X
το χω ξαναπει δεν ειστε οπαδοι του ολυμπιακου αλλα των πρωταθληματων του…
τελος παντων το κοβω εδω…
Nαι γιατι οταν γιναμε ολυμπιακοι καθε χρονο πρωταθλημα παιρναμε…