μεσα στο τορινο δεν εχει…αλλα σε ολοκληρη την ιταλια απο οτι εχω ακουσει εχει πολλους…τελος παντων και γω δεν την παω…
καλα ειδικα μεσα στο τορινο μονο ξενοι φοιτητες!! χαιρομαι που δεν την συμπαθεις!!!
Και πως να τη συμπαθουμε αλλωστε…
Από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τις συζητήσεις που ακούω, συμπεραίνει κανείς το εξής:
ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΑΕΚ είναι τίγκα αδικημένοι από τη διαιτησία άρα ο ευνοημένος ποιος είναι? Ο ΠΑΟΚ! :lol:
Καταλάβετε ότι γίνεστε ΟΛΟΙ (ΜΑ ΟΛΟΙ!) γραφικοί.
Καμία ομάδα του ΠΟΚ δεν έχει παίξει μπάλα της προκοπής (στα εκτός έδρας της τουλάχιστον -η ΑΕΚ και στα εντός) και ασχολείστε με τη διαιτησία…
:lightsabre::blow::blow:
τι μου θυμισες τωρα… τα χαπια μου…
Συμφωνώ μαζί σου 100% και εγώ τα έλεγα πρώτος από τότε να μην ασχολούμαστε τόσο με το ντέρμπυ του Δούρου αφού είχαμε βγάλει τα μάτια μας μόνοι μας στη Ριζούπολη εκείνη τη χρονιά. Να συμπληρώσω στις απώλειες βαθμών στη Ριζούπολη που γράφεις και την ήττα από τον ΠΑΟΚ εκεί.
Μετά την ευφορία που μας είχε φέρει η συντριβή του βάζελου στο τέλος της πρώτης χρονιάς στη Ριζούπολη είχαν γίνει χοντρές γκάφες εκείνο το καλοκαίρι. Αφήσαμε τον Στέλιο να φύγει από τσιγκουνιά και τον αντικαταστήσαμε με τον καταδύτη ΓΧ, πήραμε για φορ τον τραυματία Κούζμπα και εκείνο το παληκάρι που παίζει να είναι ο βαρύτερος φορ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου τον Αλέκο τον Τάτση. :?
Το ποστ μου δεν είχε σκοπό να δικαιολογήσει το πως εμείς χάσαμε τον τίτλο τότε αλλά να αναφερθεί στην στάση του ΠΑΟΚ σε εκείνο το ματς με τον ΠΑΟ. Σε αυτό είναι που μου απαντά και ο Starstruck παρακάτω…
Μακάρι να είναι όπως τα λες για τις αντιδράσεις σας για εκείνα τα παιχνίδια…
Εμείς πάντως εδώ να σου πώ την αλήθεια δεν τις πήραμε είδηση. Αντίθετα όταν νιώθετε αδικημένοι σε παιχνίδια με εμάς βλέπουμε συλλαλητήτρια, καριέρες βουλευτών και νομαρχών να “χτίζονται” κλπ. :lol:
Δυστυχώς και εμείς πριν δύο χρόνια πουλήσαμε δύο παιχνίδια για να ρίξουμε τον ΟΦΗ στη Β’ εθνική.
Παρ’όλο που πιστεύω πως ο υποβιβασμός του ΟΦΗ θα βοηθούσε να είναι καθαρότερο το πρωτάθλημα για μία σεζόν τουλάχιστον:p, θεωρώ ατυχέστατη την επιλογή που έγινε τότε από κάποιους πάλιουρες πάιχτες με την ανοχή ενός ανύπαρκτου προπονητή και μαύρη σελίδα στην ιστορία μας.[-X
Ο Άρης πράγματι έπεσε μόνος του τότε αλλά αυτό δεν έχει σημασία, εγώ καυτηριάζω την συμπεριφορά των οπαδών σας στο ματς με την Καλαμαριά.
Τέλος, συμφωνώ απόλυτα για αυτό που λες πως παντού η πιό επιτυχημένη/δημοφιλής ομάδα είναι η πιό μισητή για τους υπόλοιπους. Το έχω γράψει και παραπάνω πως “όλοι ζηλέυουν τον πετυχημένο”
Και πράγματι είναι διεθνές φαινόμενο και όχι μόνο ποδοσφαιρικό.
Κυρος Βασσαρας στο ντερμπι.
τωρα δεσαμε…
Χάπια…
τα παραπάνω να υποθέσω είναι μηνύματα γαύρων που ασχολούνται μόνο με την μπάλα κ ποτέ με τη διαιτησία, γιατί πιστεύουν πως ο καλύτερος κερδίζει ανεξαρτήτως διαιτησίας… ??
Κάτι παραπάνω από αναμενόμενη η παρουσία του Βασάρα στο ντέρμπι μετά τις φωνές και των δύο την αγωνιστική που πέρασε.
Βασικά θα σας κερδίσουμε. Προσωπικά εύχομαι να σας κερδίσουμε με 4 πέτσινα πέναλντι υπέρ μας , όχι τίποτα άλλο, απλά για να αποκτήσουν υπόσταση οι γκρίνιες σας. Τα χάπια είναι για την επερχόμενη γκρίνια λοιπόν…
εγώ πάντως κάτω από το ποστ για Βασσάρα, δύο γαυρόποστ βλέπω…
ας χάσουμε με τέσσερα πέτσινα πέναλτυ : μόνο αυτό δεν έχει κάνει ακόμα ο χάρτινος πρωταθλητής.
απλά φέτος βλέπω να χάνετε από ΠΑΟ με 8 πέτσινα πέναλτυ…
Ε αυτό σημαίνει ρε φίλε πως εμείς οι γαύροι είμαστε μπροστα!!! Μέσα στην τεχνολογία, γρήγοροι, ανταποκρινόμαστε στις συνθήκες της εποχής. Ορίστε. Ακόμα ένας λόγος που θα πάρουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα 2008-2009 :lol:
γιατι, αν ανακοινωναν αλλον διαιτητη θα χαιροσουν?:-k
:p:p:p
όχι,πέρσι ήταν η χρονιά των 100 χρόνων.
100 ποστ που λέγανε ότι το περσινό πρωτάθλημα είχε στηθεί για να πάει στον ΠΑΟ.
μέσω κας.
Ναι στημένο μέσω του Johny Cash.
Σωστό. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι πίνακες είναι ο πιό έμπειρος με τεράστια διαφορά από τον δέυτερο.
Θα του πήγαινε να είναι διαιτητής: The man in black :lol:
σημερινός Πανούτσος - δεν βάζω καρπετόπουλο γιατί έμαθα πως βρίζει τον γαύρο κ γι’αυτό δεν τον αγαπώ πια
Για τις εκλογές της ΕΠΟ φυσικά δεν τίθεται θέμα. Οι εκλογείς θα βάλουν στον φάκελο το ψηφοδέλτιο, θα το σαλιώσουν και θα το ρίξουν ξέροντας ότι ψηφίζουν εγγύηση. «Vasilis Rules O.K.» (αυτό είναι για καλό, Μπιλ) γράφουν οι τοίχοι και ψιθυρίζουν τα στόματα. Η μόνη ανησυχία που έχω είναι από Βασίλης (σημ: Γκαγκάτσης) να μη μας προκύψει Ντόρα. Για να μη μας βγει δηλαδή εκεί στη Συγγρού που είμαστε και κανένα όνομα, μην επαναληφθεί η ιστορία της Ντόρας στη δημαρχία. Η οποία είχε βγει με τη διαβεβαίωση ότι δεν παραιτείται, και από Μπακογιάννη δήμαρχος Αθηναίων προέκυψε ο Μπεθάνης. Γιατί και εγώ όταν το είχα ακούσει ότι στο άμεσο μέλλον μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό νόμιζα ότι ήταν μούφα των εκλογικών του αντιπάλων. Οταν όμως ρώτησα συνεργάτες του, άκουσα την απάντηση λίγο φλου και μονοφωνική, ότι το γεγονός αποκλείεται. Εύλογο είναι το ερώτημα «γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο;». Σωστό, αλλά τον ίδιο δεν είναι σωστό. Από τούδε ?και για να κρατάμε τις αποστάσεις? όταν έχω ερώτημα για τον Γκαγκάτση, θα ρωτάω το γραφείο Τύπου.
:-k:-k:-k
Σαν την λέει εγγράφως στις πηγές του μου φαίνεται εμένα…