Ελληνικό Πρωτάθλημα 08/09

Ρε ασταδιάλα :p:lol:

Για να δούμε πόσο ακόμα θα συνεχίζεται ατιμώρητο το αντοαθλητικό παιχνίδι που κάνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ε, ακομα δεν εχετε παιξει και κανα ντερμπυ γι αυτο! Και μην ακουσω για το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ, η ΑΕΚ παιζει γενικως αντιαθλητικα (π.χ. ΑΕΚ-ΠΑΟ, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ)

Ον τοπικ, ευτυχως που εχει και Ρεκομπα το πρωταθλημα να δουμε και καμια ενεργεια!

Απ’το να βλεπω δωρεαν ποδοσφαιρο επιπεδου κρατικης τηλεορασης καλυτερα να πληρωνω 55 ευρω τον μηνα.:slight_smile:

Πεστα ρε φιλε:D

Ντέρμπυ δεν έχουμε παίξει και ούτε πρόκειται φέτος. χο χο χο

…είπε ο οπαδός της πρώην ομάδας των Καστίγιο και Ανατολάκη.:slight_smile:

Καταλαβαίνεις φυσικά ότι αυτό που λες δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που λέω εγώ.

Ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν παίζει αντιαθλητικά, αλλά μη σου και ότι στην άμυνα μαρκάρουν σαν κυρίες.

Nαι βρε παιδί μου, απλά φέτος σας έχει πιάσει μια ξαφνική ευαισθησία με τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Όταν είναι ολοκληρο σχέδιο αντιμετώπισης, λογικό δεν είναι?

Η μαλακία μας βέβαια, είναι ότι στα ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ δείξαμε ότι μασάμε στο αντιαθλητικό παιχνίδι του αντιπάλου.

Έχεις μπερδέψει τις λέξεις αντιαθλητικό και σκληρό,ε;

Καθόλου.

Στο σκληρό παιχνίδι στοχύεις στην μπάλα αλλά πας με δύναμη οπότε αν την τσιμπήσει ο επιθετικός καταλήγει σε σκληρό φάουλ.
Στο αντιαθλητικό στοχεύεις απευθείας στα πόδια του επιθετικού προκειμένου να του επηρεάσεις την ψυχολογία.

Τα ίδια γίνονταν και όταν είχε πρωτοέρθει ο Τζιοβάνι.
Η μια καρατιά διαδεχόταν την άλλη σχεδόν ατιμώρητα ώσπου ο Σέμος τον έστειλε 6 μήνες σπίτι του.

Εγώ δεν διαφωνώ ότι ο ΌΦΗ έπαιξε αντιαθλητικά κόντρα σε εσάς. Η ΑΕΚ πάντως έπαιξε σκληρά. Και με εσάς και με τον Παναθηναϊκό. Επίσης αφού θυμηθήκαμε τον αντιαθλητικό Σέμο (που όντως ήταν αντιαθλητικός σε εκείνη την φάση) ας θυμηθούμε και τον αντιαθλητικό Ανατολάκη και τον ακόμα πιο αντιαθλητικό Καστίγιο. Γιατί όταν ο Ανατολάκης έπαιζε αντιαθλητικά για δέκα χρόνια αλλά έπρεπε να πάει στον Ατρόμητο για να φάει μια κόκκινη στην καριέρα του δεν είσασταν και τόσο ευαίσθητοι με το “ατιμώρητο, αντιαθλητικό παιχνίδι”.

Μια ερώτηση γιατί δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα με τα τηλεοπτικά…Όλες οι ομάδες πλην Ολυμπιακού συμφώνησαν για κεντρική διοίκηση στα τηλεοπτικά για την τριετία 2009-2012. Έκαναν ντιλ με άλφα-νόβα. Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει κάπου? Αν ναι με πόσα? Επίσης έχει δικαίωμα η διοίκηση της σούπερ λιγκ να ορίζει αγώνες του Ολυμπιακού σε ώρες που θέλει η ίδια??

κ εγώ έχω μπερδευτεί, αλλά νομίζω ότι ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι.

προσπαθούν να τουμπάρουν τον ολυμπιακό.

πάντως νομίζω ότι τα κοινά τηλεοπτικά θα βοηθήσουν το πρωτάθλημα. κ το αγγλικό ανέβηκε πάρα πολύ, όταν βάλανε τα κοινά τηλεοπτικά, στα early 90s

… και δε τα φάγανε οι πρόεδροι σε κάτι ανύπαρκτους παίκτες και σε εικονικά συμβόλαια.

Κάποτε οι ομάδες οι ίδιες έσπασαν τα κοινά τηλεοπτικά συμβόλαια και οι πρόεδροι τους χέστηκαν στο χρήμα. Πήραν τόσα πολλά χρήματα από τα τηλεοπτικά που είναι να απορείς πως ο ΠΑΣ έπεσε από χρέη, ο ΠΑΟΚ δεν παίζει Ευρώπη από τα χρέη, ΑΕΚ και Άρης μπήκαν στο άρθρο 44, οι παίκτες του ΟΦΗ και της Παναχαϊκής ακόμα και τότε περίμεναν τα πριμ νίκης του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού για να δούνε κίνηση στο λογαριασμό τους και κάποιες ομάδες έβαλαν μπροστά από το όνομα τους, το πρόθεμα “νέος”…

Μπορεί να το έχω γράψει και παλιότερα, αλλά δεν είναι τα λεφτά αυτό που κρατάει πίσω το ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλού πρέπει να ψαχτούν οι ευθύνες και όχι να τις ρίχνουμε σώνει και καλά στον Ολυμπιακό και το Κόκκαλη. Η απόφαση του Κόκκαλη να κυνηγήσει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και όχι να αφήσει να τρώνε οι άλλοι τζάμπα από τη τσέπη του δεν καταδικάζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά δίνει μια ευκαιρία σε όλους τους αντι-Ολυμπιακούς να γκρινιάξουν και να τα φορτώσουν όλα πάλι στον Κόκκαλη (ο Κόκκαλης φταίει). Το αν θα πάει καλύτερα το ελληνικό πρωτάθλημα με τις ομάδες να έχουν τόσα λεφτά, θα το δούμε την επόμενη 3ετία. Αν με τόσα λεφτά καταφέρουν να τα σκατώσουν, τότε μάλλον ο Σώκρατες είχε πάλι δίκιο.

Δεν είμαι σίγουρος πως τα πήραν αυτά τα λεφτά οι ομάδες. Μιλάς για την περίπτωση Alpha Digital, ο οποίος έκανε μεν πλουσιοπάροχα συμβόλαια σε πολλές ομάδες, τα οποία όμως έχω την εντύπωση πως δεν ίσχυσαν ποτέ λόγω της αποτυχίας του Digital. Στο μεταξύ βέβαια οι ομάδες στηριζόμενες στα συμβόλαια είχαν ανοιχτεί τόσο πολύ οικονομικά, με την προοπτική πως ΘΑ πάρουν τα λεφτά από το συμβόλαιο με τον Digital. Γι’αυτό και πολλές ομάδες καταστράφηκαν. Ακόμα και Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός αν θυμάσαι μετά από εκείνο το φιάσκο είχαν αναγκαστεί να ακολουθήσουν “ταπεινή” πολιτική και για κάνα-δυο καλοκαίρια έκαναν κάτι μεταγραφές τύπου Τάτση και Ζουτάουτας. Το ύποπτο της υπόθεσης είναι η λογική εκείνης της εταιρείας και όχι οι τυχοδιώκτες σαν τον Ψωμιάδη και τον Μπατατούδη που πήραν ότι μπορούσαν από εκείνη την φάση. Το ύποπτο είναι το εξής: Ποια σοβαρή εταιρεία δημιουργεί ένα συνδρομητικό κανάλι (από το οποίο δεν έχεις σίγουρα έσοδα, εξαρτάσε από το πόσους συνδρομητές θα έχεις) ρισκάρει τόσο πολύ ώστε να δίνει συμβόλαιο 2.000.000 ευρώ σε ομάδες σαν την Παναχαϊκή και τον ΠΑΣ.

Δε σε πιάνω. Δε φταίνε οι πρόεδροι που τα τσέπωσαν (Ψωμιάδης-Μπατατούδης), αλλά φταίει ο Άλφα Ντίτζιταλ που τους τα υποσχέθηκε? Μήπως φταίει και ο Κόκκαλης που έδωσε τόσα λεφτά για το Βενετίδη στον ΠΑΟΚ και όλα χάθηκαν; Ή το τσάμπιονς Λιγκ, που έφερνε κόσμο στο γήπεδο της ΑΕΚ, για να ανακοινώνει ο Μάκης το 1/3 από τα εισιτήρια και να τσεπώνει ακόμα περισσότερα; Για μένα το φταίξιμο είναι καθαρά των διοικήσεων και του κόσμου που τους καλύπτει. Όπως κανείς στην ΑΕΚ δε γκρίνιαξε στο Μάκη τότε, γιατί α) είχαν το Ντούσαν να βρίζουν, β) η ομάδα έπαιζε όμορφη μπάλα την πρώτη χρονιά του Ντούσαν (“Ντούσαν προδότη, κράτα την ΑΕΚ πρώτη”) ή όλοι οι Αρειανοί χάρηκαν που ένα Κύπριο του Αθηναϊκού τον χρεώθηκαν 600 εκ. δρχ. Και αυτά όχι μόνο στις άλλες ομάδες (για να σε προλάβω, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που το έχουν όλοι οι οπαδοί, όπως και του Ολυμπιακού, απλά στον Ολυμπιακό είναι τέτοια η διαχείριση που δεν έχει αφήσει τρύπες στην ομάδα για να ανησυχεί ο κόσμος)

Όσο για τον ΠΑΣ, άσε το γιατί πονάει. Η τότε ομάδα είχε πάρει και κάμποσα εκ. δρχ ακόμα από τις μεταγραφές Σεϊταρίδη και του άλλου του Νιγηριανού στον ΠΑΟΚ που δε θυμάμαι τώρα το όνομα του (Φουτσίνι?). Όλα εκείνα τα λεφτά έγιναν μέσα σε 1,5 χρόνο μεταγραφές 40+ ξένων παικτών που δε τους ήξερε η μάνα τους και δεν ήξεραν καν τόπι, με αποτέλεσμα πάλι τα ελληνόπουλα να παίζουν στην ομάδα (απλήρωτα).

για τον ολυμπιακό ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

όπως το “τα πρωταθλήματα κερδίζονται μέσα στο γήπεδο” της Ν. Σμύρνης, έγινε CAS κάποια χρόνια μετά…

yawn

συνεχίστε

Κλάψα ΑΕΚτζή που δεν έχει διάθεση καν να διαβάσει τι έχει ειπωθεί και απλά πετάγεται για να τα φορτώσει όλα τα κακά της μοίρας του στον Ολυμπιακό με μη λογικά επιχειρήματα που πάσχουν από όλες τις πλευρές

yawn