καλα εσεις οι ολυμπιακοι επαναπαυθειτε οτι πηρατε το πρωταθλημα και θα φατε μεγαλη ηττα απο τα παοκια!!!
ο παοκ δειχνει σε πολυ καλη κατασταση φετος!!!
Πλεον εχουμε δυο ομαδες φιλαθλων/οπαδων.
Τους γαυρους και τους φιλοπαοκτζηδες.
εγώ πάντως είμαι και φιλοπαοκτζής φέτος (αφού ο Πανιώνιος έδιωξε Λίνεν με έχασε κι εμένα). Μετά από τον Ολυμπιακό θέλω να βγει 2ος ο ΠΑΟΚ. Του χρόνου με 3-4 ακόμα γερές μεταγραφές θα είναι πολύ ισχυρός. Φέτος ο Σάντος τους μαθαίνει να νικάνε και δεν είναι λίγο. Στον ΠΑΟ ακόμα δε το έχουν μάθει…
Όντως!
Και παραταύτα έχασε άνετα…
…φαντάσου κιόλας πως δεν έκανε καμία δήλωση ο Σάββας :lol:
Κανονικά τώρα θα έπρεπε στην 1η θέση να βρίσκεται η Ξάνθη, αν δε δεχόταν πόλεμο από παντού…
ο ΠΑΟΚ δεν εχει καμμια πιθανοτητα να παρει φετος το πρωταθλημα και δεν ειναι και ο στοχος του…εκτος κι αν ο ολυμπιακος εχει τις απιστευτες απωλειες που το θεωρω απιθανο…
στοχος του ειναι το ουεφα…αλλα αν συνεχιστει η κατασταση οπως ειναι αυτη τη στιγμη μπορει να διεκδικησει την εξοδο στα προκριματικα του champions league…για μενα αυτο θα ειναι παρα πολυ σπουδαιο αλλα και αυτο το θεωρω φοβερα δυσκολο…θα μειωθουν τα χρεη του ισως βρεθουν επενδυτες κ.τ.λ…
τελος η γκαυλα μας ειναι να παμε τελικο κυπελλου στο ΟΑΚΑ και να κατεβουμε 20 χιλιαρικα…:drunk:
ερχεται ερχεται ολη η γυφτια!!!:afro::afro::blues:
Χαχα, εγραψαν και τα εμοτικονς στο τελος!
Το να θέτετε το ουεφα ως στόχο στην αρχή της χρονιάς ήταν σωστό και ρεαλιστικό.
Το θέμα είναι πως όπως έχει εξελιχθεί ως τώρα το πρωτάθλημα έχετε μία καλή ευκαιρία να διεκδικήσετε έξοδο στο Champions League. Αλλά δεν σας βλέπω να ασχολείστε με αυτό αρκετά, αντίθετα δίνετε στους παίχτες σας να καταλάβουν πως αρκεί να κάνουν νταηλίκια με τον Ολυμπιακό για να τους αγαπάει η κερκίδα… [-X
αυτο μονος σου το επινοησες
Ψέματα είναι δλδ πως πήγε κόσμος να υποδεχτεί σαν ήρωα τον Γκαρσία;
πηγαν να υποδεχτουν τους παικτες για την πολυ καλη εμφανιση παρα το αποτελεσμα…ο κοσμος ηταν καμια 50αρια που λες,το πολυ 100 ατομα και καποιοι τον επιδοκιμασαν(για πλακα υποθετω,καποιοι απο αυτους μπορει και σοβαρα τι να πω).Αυτα τα 100 ατομα αντιπροσωπευουν τον παοκ?ειναι τιποτα αντιπροσωποι συνδεσμων,η μηπως παραγοντες…,εκτος αμα μικραινε τοσο πολυ το πληθος του λαου μας,λεω γω.
Πλακα κανεις ε?
Οποιο παοκι βλεπεις στη Θεσ/κη ειναι με ενα χαμογελο μεχρι τα κερατα και τραγουδαει παμπλο αλητη γαμα τους το σπιτι.Μην μας το παιζετε υπερανω λαος,ουτε τον εαυτο σας δεν πειθετε
Eιδωλο.
Χαχαχαχαχα,κι εγω βασικα ειμαι ενα απ’ αυτα…Ενταξει,μην τρελαινεσαι,οπαδοι ειμαστε ολοι μας,κι αμα δεν ειμαστε και λιγο καφρουλιδες οταν μιλαμε για μπαλα,ε ασ’ τα να πανε,να το γυρισουμε στο καλλιτεχνικο πατιναζ αν ειναι,ολο του ζουμι και το γουστο του θεματος εκει ειναι… Το θεμα ειναι να μην γινονται σοβαρα πραγματα,και να μην γινομαστε μαλλια κουβαρια για την μπαλα,ελεος παιδια,μπαλιτσα ειναι απλα…
Τωρα για το θεμα με τον Γκαρσια…Ε καλα,συγνωμη κιολας,αλλα οταν εχεις δει κατι Ζε Ηλιες να κανουν τακλιν κι εκανες τον σταυρο σου μην κοπει κανενα ποδι,τον Καρεμπε να δερνει Οκκα και Καφε κι αυτοι να καθονται σαν λουγκρες και να τις τρων,τον Καστιγιο που ειναι σαν 5χρονο να παταει πεσμενους παιχτες και να κλοτσαει στα γονατα,Ανατολακηδες και Τζορτζεβιτς να πεταγονται σαν τις π… και να κανουν τσαμπουκαδες συνεχεια και ολα αυτα απροκλητα και χωρις ποτε να δινουν λογο σε κανενα,το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να γουσταρεις την μπουνιτσα…
Εγω ειμαι απο αυτους που τους αρεσε το ολο σκηνικο…Μολις ειδα την φαση στην αρχη ειπα τωρα τι κανει το οργιο,ομως εκ των υστερων που εμαθα για το τι προηγηθηκε λεω ενταξει,τα 'χε τα δικια του ο ανθρωπος:p Ο Ντιογκο τον χτυπαει στα καλα καθουμενα στην π…στια και με εναν παρα πολυ επικινδυνο τροπο,το οτι του το ανταπεδωσε με αυτον τον τροπο,απο μπροστα και κοιταζοντας τον στην μουρη ειναι τουλαχιστον χιλιαδες φορες πιο αντρικιο και δικαιολογημενο απο του Ντιογκο,και σαν οπαδος γουσταρεις να βλεπεις τον παικτη σου να μην στεκεται σαν την κοτουλα:pΚαι ειπαμε,δεν ειναι και τυχαιο το σε ποιον την εριξε,την προιστορια μας με τον γαυρο την ξερουμε ολοι:pΕπιτελους,μια φορα ειδαμε και μεις αντιδραση,και απο κει που οι γαυροι μια ζωη εκαναν οτι γουσταραν ασυδοτα μεσα στο γηπεδο,ηρθε ξαφνικα ο παλαβος ο Ινδιανος και τους εδειρε και τους πηρε στο κυνηγι μεσα στο Καραϊσκακι,ειναι δυνατον να εισαι Μεσογειος και δη οπαδος και να μην γουσταρεις λιγακι με την φαση εστω και στα κρυφα;:p:p
Αν του εβγαζε κοκκινη, τα ιδια θα ελεγες? Περι μαγκιας παικτη κτλ. Γιατι αν δε κανω λαθος, κοκκινη ειναι τα εκτος φασης.
Βασικα ναι,τα ιδια θα λεγα…Και φυσικα ειναι και κοκκινη τα εκτος φασης,και θα 'πρεπε και πρωτος να 'χε παρει τον πουλο και ο Ντιογκο:roll:Αλλα φυσικα ηταν και βλακωδης κινηση γιατι βαζεις σε κινδυνο την ομαδα,και με την κοκκινη που ειπες και με την τιμωρια που σιγουρα θα ερχοταν,καλυτερα να τον επιανε στην φισουνα και να γινει εκει το τζερτζελο,οπως ο Conceicao με τον Νικοπολιδες:pΠες μου σοβαρα τωρα,δεν γουσταρεις να βλεπεις και καμμια μανουριτσα να γινεται σε ενα ντερμπι;
Γουσταρω.
Αλλα αηδιαζω οταν ακουω για ηρωες που χτυπαν κατεστημενα ριχνοντας μπουνιες κτλ. Ελεος. Σικ. Πεθαινω. Ωπ. Χωπ. Λα βας κιρι.
Αυτα (:
Εεεεε,με την ιδια λογικη ειναι ηρωας η παιχτουρα μου ο Βιτολο.Ε?
Κοιταξε,τα καταεστημενα κτλ συμφωνω κι εγω οτι ειναι τριχες κατσαρες και μπουρδες,λες και εχει καμμια ιδεα ο Garcia τι ειναι ΠΑΟΚ τι Ολυμπιακος και το λουρι της μανας,μην τρελαθουμε…Καθαρα προσωπικο ζητημα του ειναι,τον επιασε η μουρλα του απλα,τα χει κανει παντου αυτα αλλωστε,και στην Ρεαλ και την Οσασουνα και στην εθνικη…Απλα εσυ σαν οπαδος το βλεπεις απο αλλη σκοπια και ψιλογουσταρεις,λες αντε επιτελους παρ’ τα τωρα:p