Ένα κατατοπιστικό άρθρο για την ξαφνική παραίτηση Γκαγκάτση: http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=108&document_id=112541
αυτο το Εξακολουθώ να γνωρίζω περισσότερα για το θέμα αλλά δεν μπορώ να τα γράψω. εμενα μοθ δινει στα νευρα. τι παει να πει δηλαδη ρε φιλε? αν τα ξερεις τα γραφεις.
Manson βγαζεις κανα βαθυ νόημα απο αυτα που γραφει. το μονο που καταλαβαινω απο αυτα που λεει ο ποιητης ειναι οτι υπαρχουν λογοι αλλα δεν τους αναλυω…!!!
καιρό τώρα ήθελα να φύγει. Το θέμα όμως τώρα είναι ποιος θα έρθει?
Με τιμάει που δε θα με χάλαγε ένας εκ των Τσάρτα, Ντέμη? (προφανώς θέλω τον πρώτο :p)
Έλα ρε συ… Τι δεν καταλαβαίνεις; Σίγουρα το διάβασες όλο; Το λέει ξεκάθαρα εδώ: “Μου μυρίζει ανταλλαγή. Μου μυρίζει αποχώρηση Γκαγκάτση και συστήματος με αντάλλαγμα να μην υπάρξουν ακόμα χειρότερα στη δίκη. Θα μου πεις γίνονται τέτοια πράγματα; Όχι βέβαια. Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και αδέκαστη. Όσο και η διαιτησία έτσι κ. Πρόεδρε; Βλέπετε κάτι έπαθε λίγους μήνες μετά την επανεκλογή του και βαρέθηκε ο έρμος ο Πρόεδρος. Πότε πρόλαβε να βαρεθεί δεν το κατάλαβα καθόλου. Ας έκανε μία ανακαίνιση στα γραφεία. Ας άλλαζε ομοσπονδιακό προπονητή”.
Ο δεύτερος όσο και αν δεν θα το ήθελε θα επηρεαζόταν πολύ από την πόρωσή του για την ΑΕΚ, ο πρώτος χωρις τον Ντέμη στην ΠΑΕ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να την αβαντάρει. Μόνο στα όνειρα…
ανασύνταξε πλιζ
συμφωνω σε αυτο μονο…αμα γνωριζει πραματα και δε θελει να τα γραψει δεν υπαρχει κανενας λογος να το αναφερει απλα…
Νταν…
οκ εχεις δικιο… η ολη φαση δηλαδη θυμιζει αποχωρηση ντεμη τουλαχιστον σε μενα.
αυτα που ακουγονται περι βικτωρα ελπιζω να ειναι παραμυθια… ξαναζεσταμενο φαγητο…[-X
η δικη ποτε γινεται??
Ήταν να γίνει μέσα στο Νοέμβριο αλλά τελικά αναβλήθηκε και θα γινει στις 9 Ιανουαρίου.
25 Nοεμβρη
α οκ δε το ξερα για την αναβολη
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ πλέον έχουν και οι 4 τους προπονηταράδες. Αν βελτιωθούν και τα εξωγηπεδικά (και κάνει τίποτα κι ο Άρης με τον προπονητή του :p) στο Πρωτάθλημα μας μπορούμε να δούμε μπαλάρα από τα Χ-μας και μετά.
Συμφωνω.
Αλήθεια αυτό πιστευεις;
Eγώ μόνο για την ΑΕΚ πιστεύω με το χέρι στην καρδιά πως έχει προπονηταρά και για τον ΠΑΟΚ πως δεν έχει…
Για Βαλβέρδε-Τεν Κάτε ας τελειώσει η σεζόν και τότε θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Πέρσι είχαμε Λεμονή, Πεσέιρο, Κωστένογλου και σαρδέλες για ΠΑΟΚ. Προφανώς και το πιστεύω
Ο Λεμονής είναι καλύτερος απ’ όλους τους τωρινούς!!!
Mε εξαίρεση τον Μπάγεβιτς είναι!
Άσε που αν είχε μείνει τώρα θα παίζαμε Champions League, αμφιβάλλει κανείς;
καλά, σοβαρά ακόμα δεν εκτιμάτε τον Τεν Κατε;
εγώ πιστεύω πως και ο Βαλβέρδε είναι σοβαρός προπονητής, αλλά ο Τεν Κατε έχει δείξει δείγματα σοβαρού κοουτσαρίσμαρος.
η διαφορά που έχει δημιουργηθεί οφείλεται και σε ένα ποσοστό στο ότι όταν οι δύο προπονητές (λογικά) ψαχνόντουσαν, εμεις είχαμε αρκετά πιο δύσκολο πρόγραμμα από τον Ολυμπιακό που κόστισε.
Για τον Τεν Κάτε η κρίση είναι πιο εύκολη. Γιατί οι ίδιοι παίκτες παίζουν τόσο καλύτερα? Είναι απλό νομίζω. Γιατί τους βρήκε ρόλους μέσα στο γήπεδο. Ο Βύντρα είναι πιο χρήσιμος ως στόπερ, ο Μάντζιος φαίνεται λες και έχουν περάσει χρόνια και έχει ωριμάσει, ο Τζιόλης όταν μπαίνει δεν παίζει ποτέ μπροστά από τα μπακ, αλλά παίρνει το ρόλο του πιο δημιουργικού από τα αμυντικά χαφ, γιατί δεν έχει το passing game, αλλά έχει καλό pressing ψηλά και ικανοποιητική κάθετη πάσα.
Ο Βαλβέρδε πως κατάφερε να κάνει τον Πατσα ακλόνητο αμυντικό χαφ. Ο εφιάλτης ήταν εδώ και χρόνια μην τραυματιστεί ο Στολτίδης. Είναι και ο Ντούντου, αλλά νομίζω πως ο Βαλβέρδε κάλυψε με το ρόστερ που είχε μια χαρά το κενό. Γιατί ξαφνικά ο Ντομί είναι βασικός και φαίνεται και πιο μεστός σαν παίκτης?
Και κάτι που σκέφτηκα, άσχετο.
Τεράστια σημασία στην αμυντική λειτουργία έχει ο τερματοφύλακας.
Η πρώτη περίοδος αστάθειας της άμυνας του ΠΑΟ ήταν όταν σταμάτησε ο Βάντσικ. Μετά καθιερώθηκε ο Νικοπολίδης και όταν έφυγε ξαναρχισε το πρόβλημα. Ο Γκαλίνοβιτς είναι ένας ασταθής τερματοφύλακας με καλά προσόντα που όμως μαθαίνει. Θυμηθείτε πριν 3 χρόνια την άμυνα στο CL. Στον Ολυμπιακό μπορεί να ψάχνουν για τερματοφύλακα αλλά είναι δεδομένο πως η αλλαγή θα φέρει αστάθεια.
Εντάξει, εγώ περισσότερο για πλάκα το έγραψα για το Λεμονή, άσχετα αν τον εκτιμάω πάρα πολύ.
Ο Τεν Κάτε είναι σίγουρα καλός προπονητής και αυτό το λέει η ιστορία του, όχι μόνο τι κάνει τώρα στον ΠΑΟ. Αλλά δε φτάνει μόνο να είσαι καλός προπονητής. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι συγκυρίες, η τύχη, οι παίκτες που έχεις, το κοινό κτλ. Μεγάλοι προπονητές έχουν θαφτεί κατά καιρούς, ενώ κάποιοι μέτριοι έχουν γίνει ήρωες. Και όλα αυτά λόγω πολλές φορές τυχαίων συγκυριών. Πχ, ο Φέργκιουσον το '91 ήταν έτοιμος να απολυθεί από την Μαντσεστερ, και τελικά κέρδισε ένα παιχνίδι στο '91, και είπαν “Ας τον αφήσουμε λίγο ακόμα!”…
Ποιος ξέρει τι θα είχε κάνει ο Μπάγεβιτς με τον Ολυμπιακό αν δεν είχε εμφανιστεί ξαφνικά το κωλόπαιδο ο Ζάχοβιτς;
Όσο καλός και να είσαι, όση δουλειά και να κάνεις, δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βγει αυτό που θες. Για αυτό είναι σημαντικό να κάθεται κάποιος καιρό σε μία ομάδα. Σκέψου πχ ότι ο Τεν Κάτε αν είχε χάσει στη Βέρντερ, είναι πολύ πιθανό να μην ήταν τώρα στον ΠΑΟ και να μην κάναμε αυτή την κουβέντα.
Τέσπα, μεγάλη κουβέντα.
Αυτό που λες για τους τερματοφύλακες πάντως είναι μεγάλη αλήθεια. Σκέψου μόνο πως μεταμορφώθηκε ο Ολυμπιακός στο Τσου Λου μετά την έλευση Νικοπολίδη. Πάνε οι 5άρες και όλα…
Εγώ όπως έγραψα και πιό πάνω δεν έχω ξεκάθαρη άποψη για κανένα από τους δύο, είναι νωρίς, συμφωνώ με τον Κόζυ πως δεν πρέπει οι προπονητές να κρίνονται από τις συγκυρίες που θα τους τύχουν νωρίς στις καριέρες τους σε μία ομάδα.
Αυτό πάντως δεν αναιρεί πως και οι δύο έκαναν τραγικές επιλογές και κοουτσαρίσματα στην Κύπρο κόντρα στην Ανόρθωση αλλά και σε αρκετά παιχνίδια στην Ελλάδα ως τώρα.
Με τον Τεν Κάτε να τα πληρώνει ακριβότερα όχι λόγω δυσκολότερου προγράμματος που λέει ο Outshined (Ηρακλής και Εργοτέλης στο ΟΑΚΑ ήταν το δύσκολο πρόγραμμα;) αλλά λόγω νοοτρπίας των παιχτών της κάθε ομάδας imo.
Γενικά δεν διαφωνώ. Αλλά και τον Νικοπολίδη να έχεις τέρμα, αν ο “προπονηταράς” σου έχει φέρει για σεντερ μπακ εκείνο το Αμπντεσλάμ Ουαντού, τρως εύκολα 4 μέσα στο Καραϊσκάκη όπως αποδείχθηκε…