falling down ισως και η αγαπημενη μου…χωρισμένος,πατέρας ενός κοριτσιού που δεν βλέπει συχνά, πιεσμένος, και για το κακό όλων κόλλησε στην κίνηση…δεν θέλει και πολύ…τεράστια ερμηνεία του Michael Douglas σε σκηνοθεσία Joel Schumacher…ΕΠΟΣ.!!(να μην ξεχναμε και το falling down των iron maiden Που τα λεει καλυτερα
A briefcase, a lunch and a man on the edge
Each step gets closer to losing his head
Is someone in heaven are they looking down
Cause nothing is fair, just you look around)
american history x Edward Norton και τα μυαλά στα κάγκελα…η σκηνή που βάζει τον κλέφτη να δαγκώσει το πεζοδρόμιο ειναι συγκλονιστική…(προσοχή.! οχι την ώρα που του πατάει το κεφάλι, την ωρα που του λεει να το δαγκώσει…)
bicentennial man μια ιστορια του Isaac Asimov με τον Robin Williams στον πρωταγωνιστικό ρόλο …ενα ρομπότ προσπαθεί να βρει τον δρόμο του μέσα στον αληθινό κόσμο…και ο μόνος τρόπος ειναι να γίνει και αυτός αληθινός…
braveheart μονο και μονο για την στιμη που φωναζει freedom…!!
death at a funeral ακομη και τωρα που γραφω για αυτη γελαω…πρεπει να την δει ο καθενας…τρελο γελιο…
in the name of the father κανενα σχολιο…!
Mad city ο κωστας γαβρας σκηνοθετεί τους Dustin Hoffman και John Travolta προσπαθώντας να δείξει την δύναμη που έχουν τα media…απλή αλλά αγαπημένη…
storm of the century απο τις μόνες ταινιες που ειναι μεταφορά απο βιβλίο του Stephen King και μου άρεσε…πάνω κάτω 4 ώρες.!!
the crow ο Alex Proyas του Dark City στη σκηνοθεσία και πρωταγωνιστής ο αδικοχαμένος(κυριολεκτικά.!) Brandon Lee … οι σκηνές στην ταράτσα με την κιθάρα, την στιγμή που πυροβολεί με την γεμάτη απο δαχτυλίδια καραμπίνα στο γεμάτο απο βενζίνη μαγαζί, την στιγμή που θυμάται τι εχει γινει και έφτασε στο θάνατο, οι σκηνή στο νεκροταφείο, στο σπίτι του που πηδάει στο κενό απο το παράθυρο και πιάνεται απο τα σπασμένα τζάμια, η μουσικη, και γενικά τα πάντα στην ταινία δεν ξεχνιούνται…rip
the dark knight το πιο αγαπημένο απο ολα τα Batman και μια συγκλονιστική ερμηνεία απο τον Heath Ledger(παει και αυτός…) .ο Christopher Nolan έφτιαξε μια ταινία Batmn οπως ακριβώς ήθελα…respect.!
Hedwig and the Angry Inch John Cameron σκηνοθέτης, John Cameron πρωταγωνιστής, John Cameron φωνή, John Cameron τα πάντα…τρανσεξουαλ που εχει δικό της punk rock συγκρότημα απο την γερμάνια κανει περιοδεία στην αμερικη λέγοντας παντού την ιστορίας της και προσπαθώντας να βρει τον γκόμενο της που της έκλεψε τα τραγούδια.!! παρα πολυ ομορφη ταινια…όποιος ακούσει το soundtrack απο αυτή την ταινία και δεν του αρεσει ας κόψει τα αυτιά του καλυτερα.!!! http://www.youtube.com/watch?v=mRol4ByOh6g
the game θυμάμαι οταν πήγα στον κινηματογράφο με τον ξάδερφό μου και είδαμε αυτή την ταινία του David Fincher(Se7en,Fight Club, alien 3, Zodiac και αλλες)
με τον Michael Douglas και κάθε φορα που την βλεπω εχω την ιδια ευχαρίστηση οπως τοτε…μπορεί να μην ειναι η καλύτερή του αλλα μου αρέσει παρα πολυ…
Murder in the First συγκλονιστικός Kevin Bacon σε ενα δικαστικό(?) θριλερ(?) που υποδύεται ενα κρατούμενο του αλκατραζ που πέρασε 3 χρόνια στην απομόνωση(στο σύνολο…). πολυ δυνατή…
The fog John Carpenter + Jamie Lee Curtis = ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ…εχω φαει πολλά σαββατα πρωί να την βλέπω ξανα και ξανα…αλλοι βλέπουν Pokemon εγω βλεπω θρίλερ
The Day After (οχι η πατάτα the day after tomorrow…) η επιπτώσεις ενος πυρηνικού πόλεμου στην περιοχή του κανσας…την εποχή που την έβλεπα, ειχα κολλήσει την φοβία του τι θα γίνει σε εναν πυρηνικό πόλεμο…!! η καλύτερη ταινία που εχει παίξει ο Steve Guttenberg (η μεγάλη των μπάτσων σχολή)
το ξερω οτι δεν ειναι 10…
οπως επίσης ξερω οτι δεν ειναι οι καλύτερες αλλα αγαπημένες…όποτε οι γνώστες παρακαλούνται να μην πετάξουν καμιά ντομάτα…
αυτα θυμήθηκα τωρα
PEACE.!