Ευρωλιγκα 2007/2008

ρε θελει κανεις ενα εισιτηριο για αυριο?? εχει περισεψει ενος φιλου μου…
10 ευρω κανει κ ο αγωνας αρχιζει 9 κ 45

Πήρα κι εγώ τα εισιτηριάκια μου,δυναμικό παρών αύριο8)

κανεις??? ελατε ρε παιδια!

Μουχαχαχ Τουρκοφαγος Αρης και παλι :slight_smile:

Φενερ - Αρης 59 - 60

Αν και λιγο αργα,ηρθε και η πρωτη νικη.
Επεισοδια στο τελος απο τους βαρβαρους επειδη ακυρωθηκε εκπροθεσμο καλαθι της φενερ στην τελευταια επιθεση(οι διαιτητες συμβουλευτηκαν κ το ρηπλεη για να το ακυρωσουν).
Νταξ,χωρις αντικρυσμα το διπλο,αλλα ειναι μια νικη γοητρου.

ETΣΙ:D

Με 3 νικες δεν προκρινεστε?

Με συνδυασμο αποτελεσματων,ισως να περναμε.Αλλα το διπλο μεσα στην Ταου δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.

E, οχι βεβαια, αλλα αξιζει η προσπαθεια…

Ναι,οντως,δε λεω :stuck_out_tongue:
Πλακα πλακα τωρα ειδα τη βαθμολογια,η Ταου εχει 4/4 και εχει ηδη προκριθει(δε μας χαλασε),ενω μετα ακολουθουν Φενερ με 2/4 και Λιετουβος και εμεις με 1/4.
Αρα με 2 νικες ακομα εχουμε πολλες πιθανοτητες να περασουμε,αφου η Φενερ μπορει να κανει 2 ηττες(εχει εκτος Λιετουβος και εντος Ταου).
Αλλα νταξει,θελουμε διπλο στην Ταου πρωτα για να γινει αυτο.
Παμε ρε τρελογκορντον :lol:

Δεν χρειαζεται να τρεφω τις παραμικρες ελπιδες. Νικησαμε μεσα στην τουρκια και αυτο μου φτανει! Ειναι 2πλαρα.
2πλο μεσα στην Ταου δεν περνουμε με τπτ, αφου “πρεπει” να ειναι στον τελικο φετος, και ας φανει οτι ηταν η ομαδαρα με τα 6/6… :stuck_out_tongue:

η παρτιζαν νικησε χθες τη σιενα 78 - 75
παμε γερα για το 3/3 και ειμαστε πρωτοι !!!

παμε ρε ΠΑΝΑΘΑ

Καλα αμα μπορει και αλλαζει τοσα ο Γιαννακης σε τοσο λιγο χρονο και με υλικο που δεν εχει διαλεξει ο ιδιος,τι να φανταστω για του χρονου?Πριν ερθει δε μπορουσαμε να βγαλουμε πανω απο 2 πετυχημενες αμυνες συνεχομενες και σημερα μεσα στο Τελ Αβιβ η Μακαμπι εκανε στο 3ο δεκαλεπτο καναν αιωνα για να σταυρωσει ποντο…Respect στο δρακο…

win???μπραβο ρε παναθα μπραβο

Ποια Παναθα ρε φιλε?#-o Eβραιοι-Θρυλος 82-878)

Εμ έτσι είναι. Αν έχεις προπονητή κάνεις και μεγάλες νίκες. Εντάξει, είναι νωρίς να μιλάμε για αλλαγές, αλλά τουλάχιστον ο άνθρωπος ξέρει να διαχειρίζεται τα ματς. Ακόμα κι αυτά που δείχνουν χαμένα, όπως σήμερα.
Ακόμα και τώρα είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε γιατί η Μακάμπι έχει τη διαφορά. Θέλουμε νίκη μέσα στη Ζαλγκίρις, νίκη της Ρεάλ επί της Μακάμπι και τελευταία αγωνιστική να κερδίσουμε τη Ρεάλ που αν έχει κερδίσει τη Μακάμπι θα είναι αδιάφορη. Όχι απίθανο αλλά σίγουρα δύσκολο.

ναι ρε χριστιανε σε ρωτησα αμα νικησατε εσεις οι γαυροι και μετα απλα ειπα ενα μπραβο στην παναθα που επειξε ωραια και νικησε…

Ε,ετσι πως το γραψες:p
Παντως το “καλα” το Παναθηναικου στο μπασκετ δεν ειναι αυτο,τουλαχιστον(επειδη τα βλεπα παραλληλα)μεχρι εκει που ειδα καπου στο 3ο δεκαλεπτο,ηταν ο ΠΑΟ του τελευταιου καιρου,λογικα θα εκανε κανα ξεσπασμα μετα…

επαιξε ωραια απο το 25 και μετα,επαιξε αμυνα εεε επιθεση μετριος και τριποντα παιζει να μην βαλαμε ουτε ενα

Εγώ πάντως λίγο που είδα τον ΠΑΟ δεν το πίστευα. Όταν έχανε φαινόταν τελείως ανοργάνωτος στην επίθεση. Έπαιρνε την μπάλα ο Μπιλ και ό,τι κάτσει…
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο χάλια. ¶μυνα ήταν καλός, αλλά ήταν και τυχερός γιατί οι άλλοι ήρθαν και με μισή ομάδα…
Πάντως πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια του.

δεν βγηκαν και τα σουτ και ασε οιυ χρονια τωρα ο παναθηναικος παιζει απλο μπασκετ…σκριν ,ντραιβ τελειωμα η εξω απλα φετος κατι λειπει