Ευρωλιγκα 2007/2008

Ρε νουμπαδες: http://www.skai.gr/master_livestream.php?rdtv=1024&rtk=t&lsc=1

αφού το ζουπερζπορ δείχνει ΠΑΟ ρε:-s

Ναι αλλα το λινκ που εδωσα δειχνει πως αναπαραγονται οι φωκιες και τα δελφινια.:stuck_out_tongue:

Να’σαι καλα ρε σαμις, κωλολεει.

Παρτε γαμω κανα ριμπαουντ. Με το κιλο τα περνει τα επιθετικα ριμπαουντ η Παρτιζαν.

Δινουν μερικα κουκουτσια στον Παναθηναϊκο ετσι? :wink:

Πάει ο Παναθηναικός…

γαμωτο γαμωτο γαμωτο…δεν το πιστευω ρε γαμωτο

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

δεν πειράζει ρε παίδες,άξια Παρτιζάν και Σιένα απ’τον όμιλο.
γερά αύριο ο ΟΣΦΠ :slight_smile:

καλά έπαιξε ο βάζελος αλλα στο τέλος εχυσε την καρδάρα με το γιαούρτι… πάνω που είχε ισοφαρίσει. δεν επαιξε καλή αμυνα, εκανε βεβιασμενα 3ποντα και επιθεσεις κ το πληρωσε.
καλή ομάδα η παρτιζάν αν και δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί στα νοκ αουτ, στην εδρα της ειναι δυνατή πάντως. και εχει να παει σε final4 δεν ξέρω κ γω πόσα χρόνια.

Περαστικα σας… Αμα νικουσε μετα απο τετοιο παιχνιδι, θα ηταν αδικια απο τον θεο. Ε ρε και να περασει αυριο ο γαυρος καζο που εχει να παισει… :lol: :lol:

Η κατρακυλα συνεχιζεται για τον Παναθηναικο…:-k

τι να μας πουν μωρε…το +18 ακομα το θυμουνται στο εξοχικο

Εδω ο μεγαλος μοδερατορας-σκορπιονιστης δειχνει το παραδειγμα του ευ αγωνιζεσθαι στους ψαρακες συνβαζελους του…:slight_smile:

χαμηλό επίπεδο,κρίμα.
ποδοσφαιροποιείστε το όμορφο μπασκετάκι μας.

μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια δεν πειραζει του χρονου…μια ομαδα οσο καλη και να ειναι καποια στιγμη θα πεσει ο παναθηναικος ειναι μεσα στις 3 καλυτερς ομαδες της ευρωπης εδω και 10 χρονια

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΑΟ ΟΛΕ

η αναλυση του αγωμα εριττη αχρειαστη δεν πειραζει ρε πουστη ας μεινει και λιγος χωρος γυρω απο το σημα μας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ

ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΠΑΛΑΣΙΟ ΟΣΕς ΚΟΥΠΕς ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΩΛΟΦΑΡΔΕ

τωρα ερχαιτε ποστ ολοι ξερουμε απο ποιον

Οχουουουουου!!! Μην αρχισεις και εδω για κατρακυλες, καταντιες και “τι ομαδα ειναι αυτη κοντοι”??:lol: :lol:

ρε μικρε μπασκετ είναι. δεν ειναι απαραιτητα κωλοφαρδία… ήμαρτον… ικανότητα λέγεται και ταλέντο. δεν εβαλε 3ποντα υπο πιεση απο τα 8 μετρα, κουλαρετε και λιγο.

εχει δικαιωμα να κανει μια κακη χρονια αν και δεν τη βλεπω τοσο κακη και το νταμπλ καλο ειναι και λες βλακειουλες τι σημαινεο ποδοσφαιροποιηστε το μπασκετακι μας μην ξεχνας οτι χαρις σε αυτην την ομαδα εχεις κανει τρικεφαλα απο το να σηκωνεις κουπες

Δεν τη γλιτωνει κανεις!!!:stuck_out_tongue: :!:

ασε με να βγαλω λιγο τον πονο μου επαιξαν καλυτερα δεν ειπα αλλα ο παλασιο ηταν αρκετα τυχερος ενιγεη δεν ειναι εκει το θεμα

εννοειται δεν ξενερωνουμε ποτε…θα δουμε τι φταει και του χρονου παλι στην κορυφη θα μαστε…

βασικα πολυ κριμα γιατι ηταν τα 100 χρονια…